2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914021 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Samet_

Eğer Ospina için Arsenalle aramızda 2.5 - 3 milyon var ise başkan hala Ospina ile uğraşıyor galiba . Çünkü bugün bir ropörtajda istesem bugun biter ama 3 milyon zarar ederiz demişti

3 değil 5 milyon demiş.Sen ospinanın yanına koscienlyi de ekle :lol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Eğer Ospina için Arsenalle aramızda 2.5 - 3 milyon var ise başkan hala Ospina ile uğraşıyor galiba . Çünkü bugün bir ropörtajda istesem bugun biter ama 3 milyon zarar ederiz demişti

hadi inş   :bandit:

Çevrimdışı genki1914

Guti14

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Hemde en solaninlisinden...

Bende 30 yaşına gelmiş adamın varlığından daha yeni haberdar olup olumlu olumsuz rapor vermelerini eleştiriyorsun sanmıştım  :D pardon.

Bizimkiler olumsuz raporu sadece gelecek vaat eden adı duyulmamışlara veriyor. Adı iyi kötü duyulduysa olumlu belgesi hazır.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı atalay

Bende 30 yaşına gelmiş adamın varlığından daha yeni haberdar olup olumlu olumsuz rapor vermelerini eleştiriyorsun sanmıştım  :D pardon.

Bizimkiler olumsuz raporu sadece gelecek vaat eden adı duyulmamışlara veriyor. Adı iyi kötü duyulduysa olumlu belgesi hazır.

Vasat ve aradığımız profile taban tabana zıt oluşundan yazdım. "Bizimkilere" gelince pratikte daha başarılarını göremedik zaten.

Çevrimdışı Blacking

Caio ulises'e ne demeli adamın facete arkadaşlık kotası doldu sayfa kurmuş daha gelmeden adı geçti kimin nesi kimin fesi derken a takımlarda oynayamayan alt yaş kategorilerinde gezinen 15 yaşında barça kapısından dönen 23 yaşında ki genç yetenek kimim keşfi acaba diye sormadan edemiyorum. Ya ağır troll yedik yada çok güzel bir menajerlik oyununun bir parçası olduk. Bu oyuncuyu öneren gökhan keskin ise onada ayrıca selamlarımı iletiyorum ne güzel para kazanmak.
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Vasat ve aradığımız profile taban tabana zıt oluşundan yazdım. "Bizimkilere" gelince pratikte daha başarılarını göremedik zaten.

Maalesef, Menajer öneriyor başkan izliyor scout ekibi başkana sorup onay veriyor Erdal Torunoğulları gidiyor hoca veto ediyor, bonservis isteniyorsa başkan pazarlık ediyor son gün oyuncu maça çıkıyor hocası bırakmıyor  :D çok sistemliyiz alimallah hiç şaşmıyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Maalesef, Menajer öneriyor başkan izliyor scout ekibi başkana sorup onay veriyor Erdal Torunoğulları gidiyor hoca veto ediyor, bonservis isteniyorsa başkan pazarlık ediyor son gün oyuncu maça çıkıyor hocası bırakmıyor  :D çok sistemliyiz alimallah hiç şaşmıyor.
:kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet K

Pektemek yerine Beykan gibi yetenekli ve potansiyelli bu genç oyuncumuz olsa iyi olurdu. İyi bir kumaşa sahip bu Beykan.

Çevrimdışı LuceGel

Son gün gelmeyi kabul edip veto yiyenler var birde. :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Son gün gelmeyi kabul edip veto yiyenler var birde. :)

Obi Mikel ise işte hoca veto ediyor olanlara dahil  :)

Çevrimdışı Fatih_

Bilicin son döneminde 59 gol atıp 32 gol yemişiz, 2009 sezonu son şampiyonluğumuzda 60 gol atıp 30 gol yemişiz şunu demek istiyorum hoca ve kadro bu sezon çok güzel bir iş çıkarıyor. Takımda arkadaşlık çok üst seviyede bunda Ersan, Ozi ve Olcayın büyük katkısı var evet hepsinin kendince eksikleri var lakin takımdaşlık farlı bir sey, Oziyi farklı bir yere koyuyorum bu sezon o nun üzerinden gidiyoruz, yeri gelince en çok eleştirdiğimiz Ersan ve Olcay bu takım ruhunu birliktekliğini en üst seviyede veren futbolcular. Şansımız varki Marionun hırsı ve Q17 ninde takıma uyma hırsı bizi güçlendiriyor. Bu sene şampiyonuz başka yolu yok inş.
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2016, 20:52:13 Fatih_ ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

En erken pazartesiye transfer açıklanır maçımız var diye  :ebebe: Sabretmekten, dişimizi sıkmaktan canımız çıkıyor bu transfer dönemi yine   :bawling:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

En erken pazartesiye transfer açıklanır maçımız var diye  :ebebe: Sabretmekten, dişimizi sıkmaktan canımız çıkıyor bu transfer dönemi yine   :bawling:
Tolga beyimizin morali falan bozulur aman Mactan sonra açıklansın Transfer dimi ama :bandit:

Çevrimdışı Türkay

Murat Boz'u Mustafa Pektemek yerine 3. forvet olarak takıma alalım bence  :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Bilicin son döneminde 59 gol atıp 32 gol yemişiz, 2009 sezonu son şampiyonluğumuzda 60 gol atıp 30 gol yemişiz şunu demek istiyorum hoca ve kadro bu sezon çok güzel bir iş çıkarıyor. Takımda arkadaşlık çok üst seviyede bunda Ersan, Ozi ve Olcayın büyük katkısı var evet hepsinin kendince eksikleri var lakin takımdaşlık farlı bir sey, Oziyi farklı bir yere koyuyorum bu sezon o nun üzerinden gidiyoruz, yeri gelince en çok eleştirdiğimiz Ersan ve Olcay bu takım ruhunu birliktekliğini en üst seviyede veren futbolcular. Şansımız varki Marionun hırsı ve Q17 ninde takıma uyma hırsı bizi güçlendiriyor. Bu sene şampiyonuz başka yolu yok inş.
+1903

Muthis bir takim olduk Gercekten

Genc ve Potansiyelli oyuncular ve Tecrübelilerin birlesimiyle harika bir takim olduk

Kadromuzda Hic EGEOIST futbolcumuzun olmayisi buyuk Avantaj , Sezon basi Rhodolfo , Beck ve Gomez gibi mütevazı , Tecrubeli ve takim oyuncularıni kadromuza kattık ve cok cabuk uyum sagladilar zaten ust duzey olan arkadaslik seviyesi Doruk noktasina ulasti böylece..

Murat Boz'u Mustafa Pektemek yerine 3. forvet olarak takıma alalım bence  :kop:
:lol: :lol:

Çevrimdışı RQ7_351903

Murat Boz'da futbolcu fiziğide var, Başkan bir düşünsün bonservisi Acun'da 2-3 bişey atarsak ayarlarız.  :evillol:

Çevrimdışı ozan062

serdar sarıdag mersin macından sonra acıklamalar olucak demiş,, kaleci stoper dısında birtane ispanyadan supriz olacak diyor

muhtemelen ath madrid takas konusu gundeme gelecktir

herneyse bu hafta yine duyumcular haftası:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

İyi bir Gökhan Atletico Madridte banko oynar mı ?

Çevrimdışı FedericoGiunti

Arkadaşlar son duyumlar nelerdir kim geliyor kim gidiyor biri özetleyebilir mi? Neto geldi mi? :)))
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı FedericoGiunti

İyi bir Gökhan Atletico Madridte banko oynar mı ?

Bal gibi oynar. Yardırır hem de.
BEŞİKTAŞK