2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12922766 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yok be ya. Boykonun geleceği filan yok. Taraftar istemiyor. Başkan asla almaz .
Taraftar istemiyor derken :alala:

Abi inan buyuk bir kitle Boykoyu istiyor bu sosyal medyadaki anketlerde ve Paylasimlarda acikca ortaya çıkıyor

Mesela ben Facebookta , Mandanda , Ospina , Boyko hangisi gelsin paylasimlarinin bazilarinda en fazla istenilenin Boyko oldugunu gördüm bazilarinda da Ospina onde idi

Besiktas taraftari sadece buradan ibaret degil , Ben 100 lerce Besiktas sayfasini takip ediyorum Sosyal medyada Dedigim gibi Emin olki Boykoyu isteyen Cok buyuk bir kitle var.. @FedericoGiunti
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Beyler Boyko'yu cok elestirdiniz hatta kotulediniz, birazdan Yunus Emre gelecek, vaziyet alin.  :lol: :lol: :lol:
Geldim bile :bandit:

Çevrimdışı FedericoGiunti

Abi inan buyuk bir kitle Boykoyu istiyor bu sosyal medyadaki anketlerde ve Paylasimlarda acikca ortaya çıkıyor

Mesela ben Facebookta , Mandanda , Ospina , Boyko hangisi gelsin paylasimlarinin bazilarinda en fazla istenilenin Boyko oldugunu gördüm bazilarinda da Ospina onde idi

Besiktas taraftari sadece buradan ibaret degil , Ben 100 lerce Besiktas sayfasini takip ediyorum Sosyal medyada Dedigim gibi Emin olki Boykoyu isteyen Cok buyuk bir kitle var.. @FedericoGiunti
Kardeş orda espri yapayım dedim beceremedim galiba. Çünkü kimse anlamadı. Taraftar istemiyor derken kendimden bahsettim. Taraftar=Ben
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tamamen durdu bilgi akışı kimse bir şey bilmiyor artık.
basında ağır saçmalıyor bu bekleyiş bitse artık iyi olacak

Başkan ve Erdal Torunoğulları dışında kimsenin net bir bilgisi olduğunu düşünmüyorum.
bencede pazartesi kaleci ve stoper gelsin yeterli olur :D
[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2016, 21:34:26 Mehmet Ali C. ]

Birde neto geliyormuş opsiyonlu kiralık aman aman ne güzel olur be.
BEŞİKTAŞK

Başkan netoyu alsın gelsin varya başkanın şeyini başımda gezdiririm. Adının yazılı olduğu tabelayı tabiki. :)))
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Tolga

Olmaz ya hadi kiraladık diyelim onun opsiyonu olmaz :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Olmaz ya hadi kiraladık diyelim onun opsiyonu olmaz :D
Umut fakirin ekmeği:)
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı RQ7_351903

Belki Ospina'dan bile çok istiyorum bu adamı ama imkansıza yakın, bence bizde sürekli oynar ve Muslera'dan çok daha iyi bir kaleci olur, çok daha güzel bir kumaşı var.

Çevrimdışı Samet_

Hala Ospinayı falan kovaladıklarını düşünüyorum.Yoksa bu kadar sorumsuzluk vurdumduymazlık olamaz yeter be kardeşim hadi kalecileri

takımları bırakmıyor dersin de stoper niye yok hala.Çok geç kalıyoruz inşallah bunun bedelini ağır bir şekilde ödemeyiz

Çevrimdışı Tolga

Hala Ospinayı falan kovaladıklarını düşünüyorum.Yoksa bu kadar sorumsuzluk vurdumduymazlık olamaz yeter be kardeşim hadi kalecileri

takımları bırakmıyor dersin de stoper niye yok hala.Çok geç kalıyoruz inşallah bunun bedelini ağır bir şekilde ödemeyiz
Bunu birkaç kez yazdım aslında.

Bence kaleci transferine göre stoper transferi şekillenecek. Bu yüzden de kaleci transferi açıklanmadan stoperin de açıklanacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı ALDENYX

Erdal Torunoğulları basını bile şaşkına  çevirdi bu yoldan gidiyoruz ileriden sola sonra yukarı geri sağa soldada dönecen sonra 103 adım geri karadenizi gördünmü tam arkana dön yürü sonra 3 5 bilemedin 7 mt ileride kaleci ...ilerki yolda durup geri dönüş yolu nerde idi diye işallah demez kendine  :ebebe:...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Neto imkansiz...

Ha bi ihtimal olurda Gelirse Mukemmel olur orasi ayri..

Çevrimiçi Samet Demir

Neto gelsin neto

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ozan062

yarın boykonun gelip gelmiceği net olsunki bizde hedefe bi adım daha yaklasalım ve daha gercekci yaklasalım netolar falan ahh ahh keske olsa
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı talha

Beyler neto Avrupa nın gözbebeği resmen sadece juve dese ki opsiyonu olmadan kiralıyoruz desin en az 10 takm talip olur

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Artık tek net adam boyko maalesef her ne kadar istemesem de sezonu kurtarır ayrıca Avrupa da kotarır ama tabi şl imkansız

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Samet_

Bunu birkaç kez yazdım aslında.

Bence kaleci transferine göre stoper transferi şekillenecek. Bu yüzden de kaleci transferi açıklanmadan stoperin de açıklanacağını sanmıyorum.
Haklısın, kaleciye verecekleri bonservise göre stoperi belirleyecekler gibi duruyor da artık ne olursa olması lazım.Bir de şu Boyko ile

Douglas muhabbetine hastayım.Ya biz Boykoyu alıyorsak Douglası almak zorunda mıyız :) Her yerde Boyko douglas bitsin şu transfer dönemi

de rahatlayalım komple

Çevrimdışı Anıl

Boyko'nun gelmesini ben de istiyodum ama Quaresmayı başımıza saran kitle istiyorsa ben istemiyorum Boyko'yu.

Çevrimdışı Tolga

Haklısın, kaleciye verecekleri bonservise göre stoperi belirleyecekler gibi duruyor da artık ne olursa olması lazım.Bir de şu Boyko ile

Douglas muhabbetine hastayım.Ya biz Boykoyu alıyorsak Douglası almak zorunda mıyız :) Her yerde Boyko douglas bitsin şu transfer dönemi

de rahatlayalım komple
Boyko ve Douglas beraber gelmeyebilir de yani o da kesin değil bakalım :)

Görüntü o ki Ospina transferinde büyük bir gelişme yaşanmazsa Boyko gelecek gibi.

Çevrimdışı can1903

Boyko'ya 4-5 M € verirsek, yazıktır o paraaya  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

TRT Spor anket yapmış Boykoyu isteyen taraftar %20  :D  @Yunus Emre Dökmeci
inanmazsan hemen bakabilirsin :bandit:

Çevrimdışı RQ7_351903

Boyko'nun gelmesini ben de istiyodum ama Quaresmayı başımıza saran kitle istiyorsa ben istemiyorum Boyko'yu.
Al işte, ne dersin ki..

Abi umarım aynı hassasiyet görevli arkadaş içinde geçerlidir, başa bela etmek nasıl bir deyimdir. @Necmi

Çevrimdışı Samet_

Yalnız şuan ntvde yıldırım demirören kulüplerin borçlu olmasından dem vuruyor :lol: Pişkinlik dedikleri bu olsa gerek :D

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/tribundergi/status/688093471589150720

Adam kendinin neler yaptığını bilmiyor herhalde. Sövesim geldi bir an :D