2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12926002 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Ne alakasi var simdi :alala:

Kimse kimseyi gömmuyor Ozi suan bu takimin en degerli oyuncusu zaman zaman hata yapacak lakin cok katki sagliyor diye bu onu elestirmeyecegimiz anlamina gelmiyor

Evet dun gostere göstere 2 kez bombos pozisyondaki q17 ye pas atmadi ben bunu elestiririm , Elestirmeliyiz..

Aynisini q17 yapsa onuda Elestirmeliyiz bunu bugun 1461 macinda yapan yarin Ts macinda da yapar puan kaybedincede oturup aglariz , bunun onune simdiden gecelimki ileride basimiz ağrımasin @Ensar kardesim
Niye Quaresma için sen demiyor muydun isterse koşmasın diye

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Kimse kimseyi gömmuyor Ozi suan bu takimin en degerli oyuncusu zaman zaman hata yapacak lakin cok katki sagliyor diye bu onu elestirmeyecegimiz anlamina gelmiyor

Evet dun gostere göstere 2 kez bombos pozisyondaki q17 ye pas atmadi ben bunu elestiririm , Elestirmeliyiz..

Aynisini q17 yapsa onuda Elestirmeliyiz bunu bugun 1461 macinda yapan yarin Ts macinda da yapar puan kaybedincede oturup aglariz , bunun onune simdiden gecelimki ileride basimiz ağrımasin @Ensar kardesim

Quaresmanın yaptıklarından sonra da yazdın mı paragraf paragraf? Hayır yazmadın. Genelde bu maç kötü çıkması gerekiyor dedin o kadar.

Eleştirene kimse bir şey demiyor. Biri için günlerce aynı cümleyi yazar diğeri için iki satır yazarsanız o kadar ciddiye alınırsınız.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Olcay'a yeteneksiz derken yetenekten kastettiğiniz nedir. Çalım atmak, rakibin belini kırmak vs ise top cambazları en yetenekliler ama hiç bir takımda oynayamazlar. Ya da Gomez ve Beck'de çalım atmıyor hatta Gomez düz oyuncu diyebiliriz çünkü topla doğru yerde buluşup tek vuruş yapıyor ya da isabetli ve hızlı vuruyor. Hele Beck derseniz tam yetenek fakiri oluyor. Gomez'in doğru yerde olması ve sert vuruşları yetenek ise Beck'in savunmada doğru kademeleri ve adam takibi de yetenektir. Sonuç olarak Olcay'ın topsuz koşuları , akıcı oyun yapısı ve tek pasları da başlı başına yetenektir. Kaldı ki TD ler 30 yıldır çalım atan değil tek pas oynayan oyunculardan yana. Son olarak geçmişten bir örnek vereyim ; Feyyaz'ı çalım atarken görmemiştim ve onda eksiklik olduğu düşüncesindeydim oysa Milne istemezmiş . Bazı maçlarda kendini kaybedip 3 - 4 adamı çalımladığını canlı olarak grdüm ve hayretler içinde kaldım.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

Quaresmanın yaptıklarından sonra da yazdın mı paragraf paragraf? Hayır yazmadın. Genelde bu maç kötü çıkması gerekiyor dedin o kadar.

Eleştirene kimse bir şey demiyor. Biri için günlerce aynı cümleyi yazar diğeri için iki satır yazarsanız o kadar ciddiye alınırsınız.

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Yahu dün geceden beri bayağı sayfa birikmiş görünce heyecan yaptım, herhalde Cuma günü beklenilen transferler oldu dedim ama yine hüsran yine hüsran  :s20:  :boom:  vallaha yönetim çok doğrusunun yanında bu seferde çok yanlış yaptı Tolga'ya bu kadar kredi vererek, adam 2 kez uefadan elediği yetmedi bu kez de Şampiyonluğumuzdan edecek, kesinleşti bu iş  :claps:, neyse her sene olduğu gibi bu satten sonra fenerin sayemizde şampiyonluğa emin adımlarla gidişini izlemek düşer bizlere  :by2:  Amaaan boşverin bee şampiyonlukta neymiş Bizim her maç ekşimiş yüzüyle ağlak ağlak acı çeken Tolgamız var  :sevinc, Şenol Hocanın göz bebeği yönetimin bir tanesi Tolga varken Kupada, Şampiyonlukta CL'de neymiş  :steamed: zaten unuttuk nasıl bir şey olduğunu ancak başkaları yaşayıp tarif ederse, arada da rüyamıza girerse hatırlıyoruz Şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligine katılmanın getirdği gururu  :akuma: :s20: 

Çevrimdışı RQ7_351903

Koşuyor artık  :biggrinking: :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Koşuyor artık  :biggrinking: :bandit:

Bu da bizim gurbetçi gençlerin şarkısı. 40. saniye :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı RQ7_351903

Ersan adamdır. :biggrinking:

Çevrimdışı FedericoGiunti

Transfer başlığı olmuş yine querasma ve olcay başlığı. Buraya transfer okumaya girdim bilmem kaç sayfa olcay ile querasma okudum. Helal size.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Alper1903

Bizim futbolcular oynamayı pek seviyorlar tıngırtı duysa oynarlar  :D

Çevrimdışı 38life

Transfer başlığı olmuş yine querasma ve olcay başlığı. Buraya transfer okumaya girdim bilmem kaç sayfa olcay ile querasma okudum. Helal size.

Ben hiçbirini okumadım  :lol:

Çevrimdışı Alper1903

arkadaşlar çok alakasız olacak ama çok kişi okuyor diye buraya yazayım dedim. pfdk'dan yine ceza aldık. bunun sebebi koy şu ... x'e  şeklinde yapılan tezahurat. yahu .... dediğinde küfretmiş oluyorsun arkadaş küfür! bazıları herhalde ... demeyi normal algılıyor. ayrıca hiçbir gaza getirici etkisi olmayan, mırıl mırıl, bayık, berbat bir tezahurat. yapmayın, yapanları uyarın.

+Bazıları kupalara bestesi. Aşırı uyuz oluyorum bu besteye de. Takımın el freni.

Çevrimdışı Ensar

bu kadro dram resmen ya :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Bende başlarda okudum baktım biteceği yok atlaya atlaya geçtim.
@38life
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Necmi

Boyko ile anlaşma sağlanmış ospina için şenol hocaya danışılıp 1-2 gün daha bekleyelim mi denilecekmiş yok derse hemen kap gelir diyorlar.
Adam kurtulmak istiyor herhalde :alala:

Adam kurtulmak istiyor herhalde :alala:
Necmi abi adamın haklılık payı yok mu sence?
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı ozan062

boyko transferi yarın netleşecekmiş:))

yani gelip gelmiceği yarın netleşiyormus :super: :super: :super:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı RQ7_351903

Bence yarın paket olarak kap'a bildireceğiz, Boyko bir nebze'de Douglas çok kötü olacak.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Olumsuz olarak netleşsin kurtulalım.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Kalyoncu

Bence yarın paket olarak kap'a bildireceğiz, Boyko bir nebze'de Douglas çok kötü olacak.
Boykoda bir nebze felan değil net kötü oyuncu ikiside eğer bahsedilen paralar verilse gerçekte büyük rezillik bu paket olayınıda anlamıyom

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı McAdnan

Lazio Kalinic için bastırıyormuş... Olursa Lazio sağlam bir transfer yapmış olur gelecek adına...

Boyko gelmesin. Ryan yada ospina gelsin. Ama öncelik ryanın.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Boykoda bir nebze felan değil net kötü oyuncu ikiside eğer bahsedilen paralar verilse gerçekte büyük rezillik bu paket olayınıda anlamıyom

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok paket falan  BOyko tek gelecek yaninada Sane veya papy :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Boyko olmayacak yaz bir kenara.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Boyko olmayacak yaz bir kenara.
GE -LE-CEK at fava bekle :halay: :halay: