2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12928039 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bakin sapla samani karistiryoruz yine

Ben evet Quaresmayi cok seviyorum , Olcayi da ilk iki sene cok fazla elestirip duz oyuncu olduğunu söylüyordum taaa ki bu sezonki maçları cok dikkatli izleyene kadar..

Olcayin takima ve skora katkisi , Q17 den de Tore den de daha fazla

Olcay her Gol pozisyonunun icinde var adamin pozisyon takibi muthis , Kanat degilde kanat forvet veya 2.ci forvet gibi oynuyor nerede duracagini cok iyi biliyor ama bitiriciligi kötü oldugu icin kimse begenmiyor zaten bitiricilide iyi olsa Avrupanın en ust duzey takimlarinda banko 11 oynar

Olcay yetenekleri.kisitli ama Basit oynuyor , Butun tek.pas ve tiki taka Gollerinde Olcay var , Evelemeden gevelemeden tik tik oynuyor ama bazen inanilmaz top kayipalri yapip takimi kontraya da yakalatiyor

Ozetle kanatta tahtaya ilk.olarak Olcay yazılır bu tartismaya kapali bir konudur..

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kemal

transferlerin 25 Ocak'a kadar netleşeceğini sanmıyorum . Alıntılarım bu mesajımı o tarihte .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 17:06:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu arada devamlı tabela tabela diyen arkadaşlar maalesef yukarıdaki analizlerim Kasımpaşa maçından.

Puan kaybettiğimiz maçtan.

Paslar hep Oğuzhan'a atılmamış. Oğuzhan'ı yargılarken hafızanızı kaybetmeyin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Quaresma ve Olcay tartışılacaksa Olcay ve Quaresma'nın oyunda olduğu zamanlarda takım ne kadar gol pozisyonuna girip ne kadar gol atmış bunlara bakıp yorum yapılmalı . Oyuncunun skora direk değil dolaylı katkısı da hesaba katılmalı. Bu istatistik çıkarılırsa Olcay'ın , Quaresma'dan takım için daha faydalı bir oyuncu olduğu da net bir şekilde ortaya çıkacaktır.
Olcay'dan daha iyisini bulup getirirsen kimse hayır demez ama Quaresma'yı savunmak için Olcay'ı öne atarsan orada araya girerler.

Çevrimdışı tangaz

Kızılyıldız örneğini alabileceğimiz bir kaleci olarak gördüğüm için verdim. Madem sıkıştık son gün Maccabi almasın sen al neyi bekledin? Bedeli de uygundu oyuncunun.

Neyi eksik alıntıladığımı da anlamadım yine. Bu yorum sizin değil mi ve bu yoruma imza olarak yorum düşmediniz mi?

Yunus Emrenin orada vurgu yaptığı mevzu hemşehricilik yapılması idi ve ben buna imza dedim ardından siz bir mesaj yazdınız konuya istinaden ve ben size yanıt olarak fellik fellik olmasada kaleci konusu masadaydı ve hoce gerek yok deyip yönetimi ikna etti demiştim.

o kadar çok kişiye yanıt yetiştiriyorsunuzki kafanız karışmış bir mesajı belki atlamış olabilirsiniz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağatay

Olcay bu takımın Thomas Müller i dir (tarz olarak)
Müller 75 Milyon
Olcay 8.5 Milyon
zaten Olcay da şu yok, bu kötü dediğiniz özellikler olunca onunda değeri fırlıyor

zaten o yüzden bizde oynuyor yoksa dortmund da filan oynardı

Olcay budur bu kadardır ve bu hali bile fark yaratır

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı aa1903

arkadaşlar çok alakasız olacak ama çok kişi okuyor diye buraya yazayım dedim. pfdk'dan yine ceza aldık. bunun sebebi koy şu ... x'e  şeklinde yapılan tezahurat. yahu .... dediğinde küfretmiş oluyorsun arkadaş küfür! bazıları herhalde ... demeyi normal algılıyor. ayrıca hiçbir gaza getirici etkisi olmayan, mırıl mırıl, bayık, berbat bir tezahurat. yapmayın, yapanları uyarın.

Çevrimdışı tangaz

yönetim fellik fellik aramasa da kaleci konusu masadaydı ve Şenol hoca yönetimi gerek yok şeklinde ikna etti.

bu mesajımı atlıyorsunuz @Çağrı imza dediğim mesaj sonrası siz bişeyler yazdınız ben bu yanıtı vermiştim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı BJKTÜRK23

arkadaşlar çok alakasız olacak ama çok kişi okuyor diye buraya yazayım dedim. pfdk'dan yine ceza aldık. bunun sebebi koy şu ... x'e  şeklinde yapılan tezahurat. yahu .... dediğinde küfretmiş oluyorsun arkadaş küfür! bazıları herhalde ... demeyi normal algılıyor. ayrıca hiçbir gaza getirici etkisi olmayan, mırıl mırıl, bayık, berbat bir tezahurat. yapmayın, yapanları uyarın.

Kulübün işine geliyor son giren yerine başkası geliyor. Eskisi gibi olsa o saha kapansa söyleyenlere dönüp benim koyasım geliyor. Aslında para cezasını da onlardan tahsil etmek lazım. Çok saçma ve kötü bir tezahürat ayrıca stat açılsın tribünü bilenler gitmeye başlar yine biraz düzelir inşallah.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı 38life

O tezahürat başlayınca uykum geliyo yemin ederim tribünde.

Çevrimdışı talha

Olcay varken Quaresma ondan sadece çiçek ister

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kartal Ç

bence ceza ondan değil. o dediğin tezahurat ttarenada 90 dakikanın 50 dakikasında yapılıyor. ve bugüne kadar tribün kapatma aldıklarını görmedim. bi ttarenadaki maçı dikkatle dinle. dünkü maçta televizyonlardan duyulacak şekilde defalarca "haydi haydi Allah aşkına, x'in ...leri dönsün şaşkına" şeklinde tezahurat yaptı o bin kişinin içindeki beşiktaş düşmanları.
tespit edip tahsil edeceksin. bizim insanımızın canını hak mahrumiyeti yada hapis cezası değil para cezası yakar. canına dokun cüzdanına dokunma o derece.

Bu arada ömer geri dönüyorsa pektemekle birlikte ikisi birden fazla bu kadroya. biri kiralık gitmeli 2.devre.
[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2016, 17:49:44 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 17:55:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Yunus Emrenin orada vurgu yaptığı mevzu hemşehricilik yapılması idi ve ben buna imza dedim ardından siz bir mesaj yazdınız konuya istinaden ve ben size yanıt olarak fellik fellik olmasada kaleci konusu masadaydı ve hoce gerek yok deyip yönetimi ikna etti demiştim.

o kadar çok kişiye yanıt yetiştiriyorsunuzki kafanız karışmış bir mesajı belki atlamış olabilirsiniz.

Şimdi oldu çünkü bir şeyi yanlış ya da eksik alıntılamıyordum bu mesajda siz 2. mesajı kastediyormuşsunuz. Lakin imza dediğiniz zaman sadece hemşehriciliği filan kalmıyor tamamına katılmış oluyorsunuz mesajın bu yüzden tezat olmuyor mu dedim şimdi sıkıntı yok anladım ben sizi  :ok:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 17:56:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu küfürlü tezahürat ile ilgili de kulüp uyarmıyor sanırım biz buradan maç günleri bir duyuru yayınlayabiliriz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı RQ7_351903

Her gün uyurken büyük ihtimal yarın bir kıpırdanma olur diyorum, kahvalatıdan önca Telefon'dan bir bakıyorum nete ama yine yokk  :by2:

Çevrimdışı Necmi

Kimi kimle mükayese ediyorsunuz iki oyuncumuzunda bizim oyuncumuz olduğunun farkında değilmisiniz
birini öveceğim diye diğerine çöp muamelesi yapmak ne oluyor gidin istediğiniz yerde yapın ama burda yapamazsınız.

Burda yazarken önce Beşiktaş olacak ve Beşiktaş forması giyen her oyuncu burda gerekli saygıyı görecek

Çevrimdışı Ensar

Kimi kimle mükayese ediyorsunuz iki oyuncumuzunda bizim oyuncumuz olduğunun farkında değilmisiniz
birini öveceğim diye diğerine çöp muamelesi yapmak ne oluyor gidin istediğiniz yerde yapın ama burda yapamazsınız.

Burda yazarken önce Beşiktaş olacak ve Beşiktaş forması giyen her oyuncu burda gerekli saygıyı görecek
bu dediğin oldu mu hiç Necmi abi oğuzhan quaresmaya pas atmıyormuş bırakta rahat rahat gömsünler takımı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı panic13

@Necmi abi Olcay ile Q7 konusunda haklı olmak birlikte Beşiktaş formasını giyen her adama saygı göstermek zorunda değilim. Tolga ve Pektemek gibi kulübe aleni şekilde maddi manevi her anlamda zarar veren, Beşiktaş forması giymek dışında başka bir makbul özelliği olmayan adamlara saygı gösterip seviyelerini artırmak Beşiktaş taraftarının işi olmamalı. Beşiktaş'a aleni şekilde zarar veren kimseye saygı duymamak gerek diye düşünüyorum. Beşiktaş forması giyiyor olsa bile...
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu dediğin oldu mu hiç Necmi abi oğuzhan quaresmaya pas atmıyormuş bırakta rahat rahat gömsünler takımı
Ne alakasi var simdi :alala:

Kimse kimseyi gömmuyor Ozi suan bu takimin en degerli oyuncusu zaman zaman hata yapacak lakin cok katki sagliyor diye bu onu elestirmeyecegimiz anlamina gelmiyor

Evet dun gostere göstere 2 kez bombos pozisyondaki q17 ye pas atmadi ben bunu elestiririm , Elestirmeliyiz..

Aynisini q17 yapsa onuda Elestirmeliyiz bunu bugun 1461 macinda yapan yarin Ts macinda da yapar puan kaybedincede oturup aglariz , bunun onune simdiden gecelimki ileride basimiz ağrımasin @Ensar kardesim
[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2016, 18:11:05 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Barış1903

Bende bu olaya anlam veremiyorum abi. 1 yıldır takip ediyorum bu forumu ne zaman milletin canı sıkılsa yok quaresma olcayı döver yok olcay quaresmayı döver yok bilmem ne. Yapmayın arkadaşlar yaa hepsi bizim oyuncumuz hepsinin lazım olacağı bir maç, bir oyun yapısı olacaktır illa ki.Eleştri olacaksa da oyunculuramızı birbiriyle kıyaslamak yerine kendi oyunlarını ya da karakterini eleştirmek lazım diye düşünüyorum

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi Olcay ile Q7 konusunda haklı olmak birlikte Beşiktaş formasını giyen her adama saygı göstermek zorunda değilim. Tolga ve Pektemek gibi kulübe aleni şekilde maddi manevi her anlamda zarar veren, Beşiktaş forması giymek dışında başka bir makbul özelliği olmayan adamlara saygı gösterip seviyelerini artırmak Beşiktaş taraftarının işi olmamalı. Beşiktaş'a aleni şekilde zarar veren kimseye saygı duymamak gerek diye düşünüyorum. Beşiktaş forması giyiyor olsa bile...
Bende tepkim olduğunda bu tepkimi gösteriyorum ama bu hakaret etmedende yapılabilir ben oyuncu eleştirilmez demiyorum
ne demek sanki rakip oyuncu mukayese eder gibi kendi oyuncumuzu mukayese etmek Burda insanlar bazen Beşiktaşlı olduğunu unutuyor.

Çevrimdışı Blacking

Boyko ile anlaşma sağlanmış ospina için şenol hocaya danışılıp 1-2 gün daha bekleyelim mi denilecekmiş yok derse hemen kap gelir diyorlar.
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı panic13

Bende tepkim olduğunda bu tepkimi gösteriyorum ama bu hakaret etmedende yapılabilir ben oyuncu eleştirilmez demiyorum
ne demek sanki rakip oyuncu mukayese eder gibi kendi oyuncumuzu mukayese etmek Burda insanlar bazen Beşiktaşlı olduğunu unutuyor.

Evet abi bu konuda %100 haklısın, bazen ipin ucunu kaçırıyor forumda arkadaşlarımız. eleştiriye evet, tatlı ve ince giydirmelere bile evet ama hakarete ve beşiktaş oyuncularını sevimsizce birbirleri ile kıyaslamaya hayır.
[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2016, 18:18:01 panic13 ]
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Ensar

Ne alakasi var simdi :alala:

Kimse kimseyi gömmuyor Ozi suan bu takimin en degerli oyuncusu zaman zaman hata yapacak lakin cok katki sagliyor diye bu onu elestirmeyecegimiz anlamina gelmiyor

Evet dun gostere göstere 2 kez bombos pozisyondaki q17 ye pas atmadi ben bunu elestiririm , Elestirmeliyiz..

Aynisini q17 yapsa onuda Elestirmeliyiz bunu bugun 1461 macinda yapan yarin Ts macinda da yapar puan kaybedincede oturup aglariz , bunun onune simdiden gecelimki ileride basimiz ağrımasin @Ensar kardesim
kardeşim ortada sorun felan yok oğuzhan kendi ağzıyla da cevap verdi bu konu için , o kadar uzadı ki bu konu oğuzhana kadar gitti aramızda hiç bir sorun yok niye pas atamayackmisim o an oyunda ki tercihler bunlar bilerek yapılan birşey yok dedi , o kadar gereksiz birseyi dillendiriyorsunuz ki bu kendi ayağımıza sıkmaktan başka bişey değil ,  çok giremedim bugün foruma Olcay konusunu takip edemedim ama o da aynı mevzu bırakın artık şu mevzuları bizim birlik olmamız gerekiyor bu kadar doğrucu davut olmayın bazı şeylere göz yumun , biz eleştiriyoruz ayağına yıpratıyoruz , omuz omuza olalım artık
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Barış1903

Mesela bugün yazmaya vaktim olmadı ama bazı arkadaşlar Şenol hocanın Tolgayı savunduğunu ve basın açıklamalarına ya da sezon başı açıklamalarına değinmiş. Güzel kardeşim sen şimdi bir takımın başındasın oyuncun formsuz olsa bile çıkıp medyanın önüne atarmısın hiç ? Yani basın açıklamalarına çok takılıyoruz ama onlar politik açıklamadır. İlla ki kapı arkasında kaleci eksiliği konuşulmuştur hele ki Fikret başkan gibi futboldan anlayan bir adam bunları görmüyor mu sanıyorsunuz ? Mesela "haklı olsa bile" Kenan Sofuoğlunun Hakan ile geçen mesaj olayını basına bu şekilde yansıtması bir ayıpsa ki bu tamamen kendi düşüncem, şenol hocanın da çıkıp "ya biz tolgadan hiç memnun değiliz işte şöyle hataları var vs vs." gibi bir açıklaması da o kadar ayıp olur. O yüzden bir şey söylerken enine boyuna iyice düşünmek lazım.