2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12929805 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yine aynı tezahürat. Yeter be. Ulan gidip bir heykele derdimizi anlatsak o bile dönüp "anladım" der.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı RQ7_351903

Q7 ne zaman çıkıyor farka gidiyoruz ,Olcay fişi çekiyor kopardığımız maçlarda tabela değiştiren Kerim maçları bir daha izle bence.
Mersin İdman Yurdu - Beşiktaş (73) Skor 4-1 oldu.

Gaziantepspor - Beşiktaş (87) Skor 3-0 oldu.

Antalyaspor - Beşiktai (72) Skor 4-1 oldu.

Bunlar Olcay'ın golleri.Asistlerine bakalım bir de ;

Mersin Maçı skor 1-1 44'de Cenk Tosun'a.

Başakşehir maçı skor 0-0 15'de Gomez'e.

Konya maçı Skor 1-0 Gomez'e.

Ben maç değiştirdiğine pek göremedim bu tabloda birde Quaresma'ya bakalım ;

Trabzonspor Maçı skor 1-0 gol atıyor, kırmızı görüyor.

Eskişehir maçı Skor 0-0 Gomez'e asist yapıyor.

Rize maçında 2. yarı girip 1-0 kazandığımız maçta 3 puanı getiren golü atıyor.

Antalya maçında skor 1-1 Quaresma çaldığı topla golünü atıyor.

Osmanlı maçında skor 1-0 gerideyken Gomez'e asist yapıyor.

Bakıyorum'da işe yaramaz Quaresma hep maçı kurtaran/koparan işleri yapmış.

Üstelik İstatistikler Olcay 17 maç Quaresma 14 maç.

Pas oranlarına bakalım, Quaresma 79,1 Olcay 76,4 ; Olcay takım Quaresma bireysel oyuncu sözde, Olcay'ın attığı paslar rakibe gidecekse hiç atmasın bireysel oynasın diyecem'de ne dribling var ne çalım.

Göründüğü gibi bunu ben demiyorum, görünen köy klavuz istemez.

Çevrimdışı panic13

Tolga'yı görmeye takatim kalmamıştır. Madem iki kalecimiz de kötü, kaleye günay geçsin. en azından gereksiz sözmeyiz her pozisyonda.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Yalçın

Olcay'in en sevdigim ozelligi ayagini olur olmaz yerlere sokup yoktan var etmesi. Onun gibi top rakipteyken dengeyi bozan baska bir oyuncu yok. Inatci bir oyun karakteri de var. Olcay'in kendisinin katkisiyla kazandigimiz gollere yeniden bakin. Cogunda ayagini oraya buraya sokup kazandigi toplar sayesinde. Kisaca Olcay farkli ozelligiyle bu takimin vazgecilmezidir bana gore.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Tolga'yı görmeye takatim kalmamıştır. Madem iki kalecimiz de kötü, kaleye günay geçsin. en azından gereksiz sözmeyiz her pozisyonda.
Madem ikisi de kötü bari Günay oynasın. Aynı fikirdeyim :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı canergiray77

vallahi abiler, kardeşler, şuanda ki düşüncem quaresma nadir pas atılması adam boşken pas atılmaması dolu adama pas atılması daha yarım sezon olmuş satalım örnek futbolcuları tartışıp bunu alalım denmesi açıkcası beni üzüyor hepimiz beşiktaş'ı savunuyoruz hani diyolar ilmi okuldan hayatı beşiktaş'tan diye amacımız bu yarım sezon oynayan adamı performans veremiyor sağlayamıyor ? Mustafa pektemek gol kralı olduğunu gören var mı yada takıma ne kadar katkı yaptı skoru etkiledi benim düşüncem şuanda takımda quaresma ile töre kerim kıyaslaması yapılması saygıda kusur ettiysem kusura bakmayın
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimiçi Akil Emre

Yine aynı tezahürat. Yeter be. Ulan gidip bir heykele derdimizi anlatsak o bile dönüp "anladım" der.

Ben bu tezahüratı tv de izlerken utandım. Utanmayı geçtim her seferinde aynı tezahürattan takım ceza yiyor, kendine taraftar diyen adamlar bunu yapmaya devam ediyor.

Bence başkan Tribün liderleriyle bu konuyu konuşmalı, gerekirse takım öndeyken veya gerideyken hangi tezahüratları yapmalı konusunda bir çalışma yapılmalı.

Herkez bizim taraftarımıza hayran ama takım gerideyken veya atak yediğimiz anlarda rakip takımı boğamadığımız zamanlar, hatta aleyhimize olan çok durum var.

Çevrimdışı Çağatay

yahu bi görün artık
içinde olcay ın geçtiği bursaya oğuzhanın attığı gol
içinde yine olcay ın geçtiği son lig maçında kerimin attığı gol
şimdilik bunları hatırladım
siz hiç içinde quaresma nın da geçtiği böyle attığımız bir gol hatırlıyor musunuz ?
bu tarz seri paslaşmalarının oldugu
pas oyununun oynandığı

olmaz

neden olmaz çünkü o oyun yapısındaki o pas trafiğinin içindeki uyumsuz dişli kendisidir.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Madem ikisi de kötü bari Günay oynasın. Aynı fikirdeyim :)
Tolga reisin suratını görmek istemiyorum artık  :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Pas oranlarına bakalım, Quaresma 79,1 Olcay 76,4 ; Olcay takım Quaresma bireysel oyuncu sözde, Olcay'ın attığı paslar rakibe gidecekse hiç atmasın bireysel oynasın diyecem'de ne dribling var ne çalım.

Gayet de dengeliler hücum katkılarında Q7 uçup kaçmıyor yani abarttığınız gibi asist öncelerini, oyuna katkılarını savunma kısmına hiç girmiyorum bile haksızlık olur çünkü, bir oyuncuyu övmek için takımın diğer oyuncularını gömmeyin. 18 td ü 1 maç getirsinler başımıza hepsi Q7 yi koyar sezonluk getirsinler Olcay'ı.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Biraz eskiler Rommedahl'ı hatırlarlar.

Olcay'ı tartışan Quaresma'nın oyununu doğru bulan genelde 20'li yaşların başındaki arkadaşlar olduğu için hatırlamazlar o yüzden koyuyorum videoyu.

Rommedahl futbol tarihindeki en gösterişsin en verimli kanat oyuncularından biridir. Sadece işini en doğru şekilde yaparak deli tabela yapmıştır zamanında.

Golleri izleyin hepsinde aynı şeyi göreceksiniz.Doğru yere koşmak ve doğru arka direk koşuları. Ki Olcay'ın golleri Rommedahl'dan daha şık olur genelde.

Birisi efsane olarak anılıyor Hollanda'da birisini kendi taraftarımız sağolsun algıyla Sabri muamelesi yapıyor.

Bizim taraftar Quaresma yanındakine pas verdiğinde bile "Ovvvvv" diyecek düzeyde olduğu için şaşırmıyorum artık. :D

FEDA'dan önceki sezonlarda kaptırdığı her topta ekranı kıracak seviyeye geldikten sonra görüyosunuz gerçeği arkadaşlar.

Siz o sıralar ne yapıyodunuz bilmiyorum.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı fatih e.

q17 konusuna girmişiz iyice.

olcay ı eleştiren arkadaşlar özellikle hatasını takip ettiği için gözüne batıyor bence. dün özellikle sizin gözünüzle izlemeye çalıştım. hakikaten çok hata yaptı dünkü maçta. bir süre sonra her pas hatasında, takımın her top kaybında kesin olcaydır demeye başladım.  :D

bir süre sonra bu önyargıya dönüştü.

aynı durumda özellikle q17 yi izlediğimde yine top kaybedecek, yine saçma bir orta kesecek, yine atağı bitirecek bir hareket yapacak diyorum. bu da bir önyargı.

yalnız, takımda neredeyse herkes hata yapıyor. q17 de, olcay da, ozi de, gomez de, gökhan da, necip de, kerim de ...

ama bir ersan ın önemsiz hatası gözüme batmıyor. atiba nın hatası gözüme batmıyor.

burada bence önemli olan takım oyunu. takım ataktayken yapması gerekeni yapmaya çalışıyor mu, çalışmıyor mu değerlendirmesi daha doğru bence.

yapması gerekeni yapmaya çalışırken top kaybını olumsuz karşılamıyorum artık.

yanında iki kişi pas beklerken ceza sahasındaki tek kişiye orta açan, veya orta sahada yüksekten ceza sahasına top atan, ceza yayı doluyken bizden kimse yokken 30 metreden şut atanı görünce çıldırıyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 16:31:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
transferin başı ise 2 hafta yeterli ama sonu ise 2 hafta yeterli değildir.

zaten temel sorun da hocanın hatalı olduğu noktada bu diyorumya 3 kalecim şimdilik yeterli gerekirse devre arası takviye yaparız dediğinde yönetim "hoooop orada dur hoca" demeliydi... ama siz ısrarla Şenol hocayı ve/veya yönetimi savunur yanıtlar veriyorsunuz.

hoca ve yönetim kaleci konusunda hatalıdır net...

Eğer iyi bir kaleci havuzunuz varsa o 2 haftada 4-5 tane kaleci ile işi bitirebilirsiniz. Ama 2 hafta kala kaleci aramaya başlarsanız tabi ki bulamazsınız.

Yalnız anlamadığım şu. Birinde diyorsunuz ki 2 hafta kala hoca kaleci istedi zaman yetmedi ama Yunus Emre'nin şu yorumuna da imza diyorsunuz

Senol Hoca Hemsehrisini savunuyor onu kayırıyor dediğimizde , Hayir kayirmiyor Eldeki yek kaleciyide kaybetmemek icin oyle konuşuyor diyenlere sesleniyorum :

Hayir efendim Senol Hoca Hemsehrisini bal gibi Kayiriyor , Eger kayirmasaydi sene basinda Fellik fellik kaleci arayan yönetime Eldekilerin durumunu göreceğim diyip kaleci transferini Engellemezdi acik ve NET !

İMZA...

E hani sene başında değil son 2 hafta bakmıştık? Hem zaman yeterli değil diyip hem felllik fellik kaleci arayan yönetimi hoca durdurdu tezat olmuyor mu?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı RQ7_351903

Olcay'ı tartışan Quaresma'nın oyununu doğru bulan genelde 20'li yaşların başındaki arkadaşlar olduğu için hatırlamazlar o yüzden koyuyorum videoyu.

Rommedahl futbol tarihindeki en gösterişsin en verimli kanat oyuncularından biridir. Sadece işini en doğru şekilde yaparak deli tabela yapmıştır zamanında.

Golleri izleyin hepsinde aynı şeyi göreceksiniz.Doğru yere koşmak ve doğru arka direk koşuları. Ki Olcay'ın golleri Rommedahl'dan daha şık olur genelde.

Birisi efsane olarak anılıyor Hollanda'da birisini kendi taraftarımız sağolsun algıyla Sabri muamelesi yapıyor.

Çok güzel diyorsunda abi, azıcık yetenek olur sadece, duracağın yeri bilmekle iş olmuyor,Romedhal'ın ilk golünü ben herhangi bir maçta Olcay'ın yaptığını görmedim, kaçar, Oğuzhan ve Sosa ara pasını atar ya çoğunlukla olduğu gibi kaçırır yada atar.Bu yani, ne teke tekte adamı geçer, ne hızlı hücum'da hızlanıp atak girişiminde bulunur, ne uzaktan şut atar, nede bir çalım atıp adam eksiltebilir, Sabri demek ağır olur ama abarttığınız gibi bir oyuncu değil Olcay, Quaresma'yı sevmeyenlerin ortak noktası Olcay'dır, ilk geldiği sene ve sonraki sene değişik bir oyuncuydu yeri geldiğinde please vurur, uzaktan şut atar çalım vs atardı ama yok artık, bunu söylememekte neden ısrar ediyorsunuz ki.

Çevrimdışı Mehmet K

Olcay'ın sadece asist ve gollerini sayarken Quaresma'nın attığı pasları bile sayman objektiflik açısından tartışmanın bittiğini gösterir. Zira o kilit paslarda Olcay'ın hanesi oldukça kalabalık..

Çevrimdışı can1903

Quaresma'nın yediği atakları buraya koysak yol olur. Oğuzhanı tartışan da taş olur.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

renkliler eleştirse de biz kötü oyuncularımızı bile gömmemeliyiz sonra dalga konusu oluyorlar, olcay bu takımın önemli oyuncuları arasına girer ben bu ligde üst üste 3 sene 8 gol 8 asist barajını geçen bir kanat oyuncusu görmedim bilen varsa beni aydınlatsın   :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 16:36:04
  • Beşiktaş / Bodrum

Bunlar da Olcay'ın golleri bakın bakalım benzerliklere.

2 videoyu da izleyin @RQ7_351903 ve @canergiray77  atılan gollerde Rommedahl ve Olcay'ın topa bitirici vuruşu yaptıkları yerlere bakın. Buralara Quaresma maç içinde giriyor mu değerlendirin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı canU

Yönetim her transfer döneminde geç kalıyor hep en son ana kadar bekliyor ben artık şaşırmıyorum da. Profesyonel akıl olmadığı sürece bu böyle olacak yaz döneminde söyleyip durdum. Futbolun profesyonel aklı nerede diye.

Şuanda da klasik devre arası transfer dönemini yaşıyoruz. Linnes linnes diye 30 gün almaya çalıştık olmadı gittik opareyi getirdik son gün. Gene aynısı olur muhtemelen.
Ospinayı getirseler de beni dumur etseler keşke ama sanmıyorum.

Çevrimdışı RQ7_351903

Gayet de dengeliler hücum katkılarında Q7 uçup kaçmıyor yani abarttığınız gibi asist öncelerini, oyuna katkılarını savunma kısmına hiç girmiyorum bile haksızlık olur çünkü, bir oyuncuyu övmek için takımın diğer oyuncularını gömmeyin. 18 td ü 1 maç getirsinler başımıza hepsi Q7 yi koyar sezonluk getirsinler Olcay'ı.
Benim sana anlatmak istediğimi anlamıyorsun yada istemiyorsun, burada Olcay'ın genellikle kopmuş maçlarda tabela değiştirdiğini söylüyorum, buda ortada ama Quaresma hem Antalya hemde Riza maçında alınan 3 puanların en önemli anlarında sahada.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 16:37:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Çok güzel diyorsunda abi, azıcık yetenek olur sadece, duracağın yeri bilmekle iş olmuyor,Romedhal'ın ilk golünü ben herhangi bir maçta Olcay'ın yaptığını görmedim, kaçar, Oğuzhan ve Sosa ara pasını atar ya çoğunlukla olduğu gibi kaçırır yada atar.Bu yani, ne teke tekte adamı geçer, ne hızlı hücum'da hızlanıp atak girişiminde bulunur, ne uzaktan şut atar, nede bir çalım atıp adam eksiltebilir, Sabri demek ağır olur ama abarttığınız gibi bir oyuncu değil Olcay, Quaresma'yı sevmeyenlerin ortak noktası Olcay'dır, ilk geldiği sene ve sonraki sene değişik bir oyuncuydu yeri geldiğinde please vurur, uzaktan şut atar çalım vs atardı ama yok artık, bunu söylememekte neden ısrar ediyorsunuz ki.

Tekrar postladım Olcay ile kıyaslayarak kardeşim izle bakalım o ilk goldeki gibi girmiş mi girmemiş mi :)

Olcay hep aynıydı sadece siz hep daha fazlasını bekliyorsunuz haklı olarak ama zaten dediklerinizi de yapsa kendisi burada olmazdı kardeşim Overmars gibi bir kariyer yapardı :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Koa_lAA

quaresma yetenekli ama olcay daha faydalı takıma...

olcayda çok saç baş yolduruyor ama kıyaslama bu ikisi arasında ne yapak.. kötünün iyisi..

daha iyisini alana kadar olcay iyi yapcak bişi yok..

Çevrimdışı serdart

tahammül edemediğim şey sosyal medya hesaplarından futbolcuların twitter, instragam hesaplarına cevap olarak "defollll", "(Küfür Yasak)₆ malı", "s.git" v.s. bi sürü hakaret etmeleri ki profillerine bakınca zaten ya 13-15 yaşında oldukları görülüyor ya da gerçekten skor taraftarı sadece golü atanı sahiplenen diğer futbolculara işe yaramaz olarak bakan cahil kesim. bana o kadar hakaret edilse alın kendiniz oynayın der çıkar giderim. olcay özellikle dünkü maçta gitti sol bek oynadı. gayette yerinde hamleler yaptı. ama yok arkadaş adam sol bek gitmiş kale önüne gol atamadı diye sövüyorlar böyle bi şey yok... yeni nesil sabırsız, şımarık çocuklar keşke beşiktaşlı olmasa diyorum bazen...

Çevrimdışı panic13

Dünayda 3 yılda 140-150 maç oynayıp bir kanat oyuncusu olduğu halde 30 gol 30 asisti beğenmemekte sadece bizim millete özgüdür. Daha iyisi varsa tavsiye edin de bilelim.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimiçi Samet Ç

Kusura bakmayın da Quaresma ilah mı da eleştirilmeyecek ? Hata yaparsa eleştirilir. İyi bir şey yaparsa övülür. Bir de istatistik çıkarmışlar Quaresma mı Olcay mı diye ? Olcay'ın az daha beceriklisi Münih'de oynuyor.