2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12927413 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı 38life

Arkadaş hani bugün Cassio geliyordu  ne oldu hemen galeyana gelmeyin.Tamam transferler kampa yetişmedi  haklısınız ama ne bileyim Demba Ba gibi Gomez gibi bir sürprizle karşı karşıyayız bence az sabır :money:

Bugün değil Haftaiçi gelecek. Cumaya kadar vakti var.

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Anıl1903

Bugün değil Haftaiçi gelecek. Cumaya kadar vakti var.
Bekleyelim ne olacak görelim o zaman...Eyvallah

Çevrimdışı 38life

Bekleyelim ne olacak görelim o zaman...Eyvallah

Cansel Kemiksiz'e güveniyorum malesef...

Çevrimdışı aa1903

Cansel Kemiksiz'e güveniyorum malesef...

yazın lawal bir iki güne açıklanır demişti. tahminim o da doğruydu ama taraftardan korkularına alamadılar. şimdi de aynı baskı yapılırsa almazlar cassio'yu.

Çevrimiçi Samet Ç

Ospina Twitter'da Arsenal formalı fotoğrafı kaldırmış.   :alala:

Çevrimdışı atalay

Cassio için son 24 saat. Transfer sonuçlanmaz ise kampa götürülmeyip, Rezerv takımına gönderilecekmiş.

Çevrimdışı 38life

yazın lawal bir iki güne açıklanır demişti. tahminim o da doğruydu ama taraftardan korkularına alamadılar. şimdi de aynı baskı yapılırsa almazlar cassio'yu.

Evet tek iyi ihtimal o görünüyor zaten.

Çevrimiçi Samet Ç

Cassio için son 24 saat. Transfer sonuçlanmaz ise kampa götürülmeyip, Rezerv takımına gönderilecekmiş.
Yarında gelmiyormuş Cassio .  :D

Çevrimdışı brkntcnr

Benim şahsi fikrim eğer Ospina Boyko falan olmuyorsa Ryan' a çökelim. Gayet iyi kaleci üstelik 23 yaşında geleceği de var. Mathew Ryan gelirse ben hiç üzülmem. Opsiyonlu kiralarsın falan baktın olmadı Ospina' yı alırsın. Fazla uzadığını düşünmüyorum sonuçta yazın 3 ay transfer dönemi geçirdik biraz fazla sabırsızlanıyor bazı arkadaşlar. Ama sakin olalım Fikret Orman başkan işini bilir   :ok: :ok:   He gelirse Cassio falan öyle dandik bi kaleci o zaman eleştiririz. Ama twitter da saçmasapan duyumcuların gazına gelip burada yok işte Cassio mu alınır bilmem ne falan demeye lüzum yok. Gelsin bi transfer ona göre eleştiririz veya överiz yani.

Çevrimdışı Mehmet K

Adam şu an ne yapsa biz umutlanacağız zaten.

Çevrimdışı Anıl1903

Gelmemesi daha iyi olur :ok:

Çevrimdışı Çağatay

Şu saatten sonra wenger bu ospina dan nasıl verim almayı planlıyor acaba
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Renton

Hangi fotoydu o ya

Çevrimdışı atalay

Benfica, Ivan Saponjic'i 3 milyon euroya transfer etmiş.

2,5 yıl sonra 20 milyon € bedelle EPL'de bir takıma gideceğini, şimdiden tahayyül edebiliyorum.

1,5 milyon € karşılığında transfer edilmiş. 3 büyükler bakınsın öyle...
[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2016, 19:18:51 atalay ]

Çevrimdışı karakartalım

Karizma
tam bir king kong :D sen merak etme @Yunus Emre Dökmeci kardeşim bu eleman bizde yönetim ospinayı wegnerden dolayı alamadı boykoyu istemeyen taraftarın bir kısmı oldugu için taraftarı ondan daha kötüsü cassio ile korkutup boykoya tav edicek :D
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Sarp

Hangi fotoydu o ya

Instagram profil fotoğrafı. Lakin çok takipçili hesaplarda oluyormuş öyle şeyler dediler  :alala:

Çevrimdışı aa1903

Gelmemesi daha iyi olur :ok:

aynı fikirdeyim. ya tolga'dan çok daha iyisini alsınlar ya da transfer yapmasınlar. öyle "hoca istedi biz kaleciyi getirdik, biz üzerimize düşeni yaptık." deyip kenara çekilemezler bu sene.

Çevrimdışı Sarp

@atalay Lamina'ya da çöktüler öyle mi  :isad:

Çevrimiçi Samet Ç

Hangi fotoydu o ya
Twitterda profilinde vardı bir tane yok artık. İnstagram'da da profil fotosu Arsenal formalıydı onu da kaldırmış.

Çevrimdışı karakartalım

biz nasıl bir klup olduk herkeze mavi boncuk dağıtan kazonovalar gibi ospina arsenal formalı resmini kaldırır cassio son 24 saatte transfer olmazsa rezerv takıma gider boyko yonetimle ters düşer bunlardan birini alsak kalanlar beddua eder al başına dert çok günah işledik çook :D :D :D
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı mehmetthedum

@Yunus Emre Dökmeci , bence senin kolu dövmeli futbolculara karşı bir zaafın var.

Bu arada 2015-2016 transfer sayfası 3900 küsuruncu sayfasına ulaştı .. neredyse 3 sezonluk stad başlığıni yakalayacak.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ospina yine kadroda değil üstelik kalecileri Szczesny

Szczesny
Chamber
Debuchy
Mertesacker
Gibbs
Flamini
Cazorla
Ox
Alexis
Welbeck
Giroud
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Renton

Twitterda profilinde vardı bir tane yok artık. İnstagram'da da profil fotosu Arsenal formalıydı onu da kaldırmış.
Twitter hesabında 3-4 tane var arsenal formalı onları da kaldırsın  :lol: