2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912262 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı LuceGel

Kimseye bir söz söylemiyorum. Cassio'nun fark yaratmayacağını söyleyen benim zaten.

Yazdığım şey gayet açık; videodan oyuncu değerlendirilmesi yapılmaz.
Aynı düşüncedeyim sadece uzun video ve pozisyon bazında değerlendirme yapılabilir,sadece konumuz cassio transferi o yüzden sordum kaçırdığım farklı birşeymi var diye.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı kartalBaz

Pedro franconun suanki besiktas da oynayamayacagini bir video ile bile anlayabilirsiniz. Ayni sekilde cassio nunda cizgi kalecisi oldugunu ve besiktasin sisteminde cok basarili olamayacagini yine bir video ile karar verebilirsiniz. Ama kimsenin franconun ve cassionun futbolculuguna soz soyleme hakki oldugunu dusunmuyorum. Ama atibayi izlemeden sadece videoya bakip yorum yapmak besiktasin oyuncusu degil demek sacmaliktir. Her oyuncu her takima uymaz bunu gormek kolaydir ama uyan oyuncunun performansini tahmin etmek ne verecegini bilmek zor olandir. Saygilar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2016, 20:53:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yaza, Sosa'yı okut üzerine koy Ziyech'i al.

Başarabilirsen enfes olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Birkaç kişi paylaşmıştı bir facebook sayfası ona baktım şimdi mathew ryan için kiralama teklifimizi kabul ettiler yazıyor güvenilir mi bilemem.

Çevrimdışı TØLGA

Birkaç kişi paylaşmıştı bir facebook sayfası ona baktım şimdi mathew ryan için kiralama teklifimizi kabul ettiler yazıyor güvenilir mi bilemem.
valla birden herkes matheww ryani öven yazilar yazmaya başlasi twitterda bence bu transfer bitti
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sporx de yazmış ama ne kadar doğru bilinmez dışhaber demiş.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

bu başlığa ne gerek var ki kapatın bu başlığı bence
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kadir G.

İşin özüne girelim . Cassio'yu Beşiktaş'ın scout ekibinden kim /kimler ne kadar süre izledi ve nasıl bir rapor hazırladı ? Eğer ortada ciddi hazırlanmış bir rapor varsa aradığımız kaleci olduğu hangi argümanlara dayanarak ifade ediliyor?

Mottanın menajeri önermiş büyük ihtimalle doğrudur. Scout ekibi falan yok yok da bunu ülkesinde izlediklerini bile sanmıyorum. Belki gökhan keskin izlemiştir o kadar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2016, 20:56:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
En doğru hamle kiralık Ryan olur. Koyamayız ama opsiyon koyabilirsek süper olur potansiyelli iyi bir kaleci.

Mandanda'yı yaz gelmeden ikna edip 6 ayı Ryan ile geçirmek geneli mutlu eder.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Ne kadar yazsalar da benim umudum sıfır an itibariyle. Cassio iyidir kötüdür yorum yapamıyormuşuz madem şöyle diyeyim bize uygun kaleci değil.

Çevrimdışı mehmetthedum

Ali ece az önce matt ryn'ı kiralık vermediklerini, bonservis ile alacaksanız alın dediklerini söyledi. Yalnız aldıklarından fazla bonservis istemişler. 4,9 a aldılar diye bir bilgi var internette. En az 6 istemişler demek ki.

Yarım devrelik 2, yazın 3 opsiyon ile olmaz mı be valencia..

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

yorum yapmak için canlı izlemek gerekir , videodan oyuncu yorumlanmaz felan filan , arkadaş ben zaten o kadar izlesem adamı gidip yerinde izlesem scout olurum menajer olurum taraftar olmam di mi , yorum yapana fikrini söyleyene habire laf edilmesi çok saçma , neyi konuşuyoruz ki o zaman kapatın başlığı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Mottanın menajeri önermiş büyük ihtimalle doğrudur. Scout ekibi falan yok yok da bunu ülkesinde izlediklerini bile sanmıyorum. Belki gökhan keskin izlemiştir o kadar.
Menajer önerisiyle  apar topar aceleye getirilerek yapıldığı besbelli . Milyon avroları  sonu muğlak transferlere dökeceğiz en sonunda da paramız yok diye ağlayacağız.

Çevrimdışı OrhanAker

Yarın ospina kadroya girecekmi en çok merak ettiğim konu

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Beşiktaş tamamen sevgilisinden ayrılınca okuldaki bütün kızlara teklif yapan öğrenci gibi oldu.

Talip olmadığımız kalmadı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Barış1903

Şunun şurasında 13 ve 14 ' üne ne kaldı  :D

Çevrimdışı Barış1903

Yarın ospina kadroya girecekmi en çok merak ettiğim konu

Sakat diye biliyorum

Çevrimdışı safakseref

cassio gelmeyecek. hiç bu yönetimin tarzı durmuyor. tosic, milosevic vs yanlışları oldu fakat bunlar maliyetsiz transferlerdi. bu kadar yüksek bonservisi ancak sosa, ba, rhodolfo gibi net oğlu net isimlere bayıldılar. mesela ryan'ı kiralayıp sezon sonu mandanda'yı beleşe getirmek tam fikret orman işi olur. parayı basıp ne bileyim sirigu almak da. ama 3,5 milyon verip cassio'yu alacağını hiç mi hiç sanmıyorum.
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2016, 21:28:37 safakseref ]

Çevrimdışı OrhanAker

Sakat diye biliyorum
Sunderland maçını kaçırdı biliyorum sakatlık ne kadar ciddi acaba.kasık demişler sadece.

Çevrimdışı Barış1903

Sunderland maçını kaçırdı biliyorum sakatlık ne kadar ciddi acaba.kasık demişler sadece.

"David Ospina kronik sakat"  :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Slight Groin  -  Hafif kasık
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı OrhanAker

"David Ospina kronik sakat"  :D
Tam bizlik şu adam gelse ya

Çevrimdışı EMİR EMRE

En doğru hamle kiralık Ryan olur. Koyamayız ama opsiyon koyabilirsek süper olur potansiyelli iyi bir kaleci.

Mandanda'yı yaz gelmeden ikna edip 6 ayı Ryan ile geçirmek geneli mutlu eder.

@Çağrı Ali Ece yarım saat önce kadar ntvsporda Ryan ile ilgili bilgi verdi ama ne kadar doğrudur veya emindir bilmiyorum.

Der ki Ryan için kulüp yokuş yapmış, kiralık olarak vermeyiz bonservisiyle veririz demişler bugün. Bonservisi içinse aldıkları fiyatın da daha üstünü fiyat vermişler, bonservisi ne kadar bilmiyorum ama Ali Ece isyan etti öyle cevap mı verilir gibisinden