2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913450 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı LuceGel

D.Moskovadan Gabulov  demiş rus basını 2 sene önce baya iyiydi bu adam.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

6 senedir 1 tek kupa görmüşüz. Birazcık risk alıp şu taraftarın yüzünü güldürmek bu kadar mı zor?

Hep yama, hep yama. Yeter.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bunları yazmam onayladığım ya da hoş gördüğüm anlamına gelmesin. Tolga'da düşüşün nedenlerini şöyle görüyorum;
1-) Annesinin vefat etmesi
2-) Eşinden boşanması
3-) Maddi anlamda doğru yatırımlar yapıp epey bir mal varlığı edinmesi
Ben Tolga'yı gülerken görmedim, sürekli negatif enerji yayıyor. Genç yaştaki annesini kaybetmek ve nedenini bilemem boşanmak Tolga'nın vasat olan kaleciliğini konsantre eksikliği eklenince iyice vasat hale getirmiş olabilir.
Mourinho'nun yorulmak asgari ücret alanın hakkıdır milyon eurolar alan bizim değil lafını buraya uyarlayanlar olursa da  saygı duyarım   :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Viviano

Cassio hakkında Youtube'dan izlediğim videolardan yola çıkarak yorum yapacak olursam, kesinlikle aradığımız kaleci değil. Tam bir çizgi kalecisi ve hareketsiz. Ayrıca ball handling dediğimiz ve bana göre bir kalecide en önemli özellik olan top tutuşu resmen koca bir sıfır. Üzerine gelen bütün topları sektiriyor ya da tokatlıyor. Ayrıca bire bir pozisyonlarda çoğu zaman zamanlama hatası yapıyor ancak buna rağmen artık şansa mı bilemiyorum ama topu çıkarıyor. Yan topları nasıldır bilmem nitekim videolarda pek yer verilmemiş. Hatalı yediği goller de Tolga'dan beter. Bize böyle defansla anlaşabilecek, yeri geldiğinde üçüncü stoperimiz olabilecek, oyunu önde bekleyen, kale çizgisinde değil de altı pas içinde hareketli olan bir kaleci lazım.

Cassio kesinlikle aradığımız kaleci değil. Transfer edilmesi son derece saçma olur ve transfer edileceğine de inanmıyorum.

Çevrimdışı İbrahim

https://twitter.com/MirrorFootball/s...66223473668097

http://www.mirror.co.uk/sport/footba...ospina-7166850

Frustrated Arsenal backup David Ospina eyed by Turkish side Besiktas for January transfer

Çevrimdışı Ensar

Bunu oglende yazmistim yine yazayim

Arzene Wenger Ospinayi bize vermezse , Oguzhani NAH alir :bandit:
adamsın +1903 :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bak ben anlamıyorum abi. Senin taraftarının yüzünü bile görmekten iğrendiği bir adam var kalende.

Sayısal olarak da eksiksin ve hala transfer için son günleri bekliyosun.

Anlam veremiyorum.

Aşamayı erken kaydet, adamı al getir koy kampa. Takıma alışsın, diyaloğu gelişsin, nerde oynayacağını bi görsün. Ama yok.

"E hadi transfer dönemi başlamış madem başlayalım şöyle bir İngiltere, Almanya falan. Görüşmeye başladık, ee? Çok istiyolar indirin.
İndirmiyo musunuz? Tamam almıyoruz o zaman. Tamam şu kadara razıyız bida indirin. Yok? Tamam sonra gelelim biz size.."

Ocak ayının 12. günü bitti. Kamp nerde, yok. Transfer nerde, yok. Hani alışma süreci, o da yok.

Şöyle güzel, kaliteli, hiç tereddütsüz ilk 11'e yazabilicen adam, yok.

3 milyon €, 3.5 sene kontrat. Herif kim, Cassio. Adını bilmeyiz, izlememişiz kimdir necidir.

Nasıl oyuncu bu abisi? Eh işte idare eder. İdare falan etmez arkadaş. 2 tane doğru iş yapıcaksınız onu da iyi yapın.

Tolga'yla, Cassio'yla, Günay'la şu sakatlanan Fabricio'yla falan UEFA kupası kazanamazsın boşa hayal kurma başkanım.

Bu taraftarın dolu olduğu çok konu var. Daha da doldurma.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sarp

Biz adamla aylardır ilgileniyoruz Mirror kalk kahvaltı edelim cınımmm  :D

Çevrimdışı LuceGel

Bak ben anlamıyorum abi. Senin taraftarının yüzünü bile görmekten iğrendiği bir adam var kalende.

Anlam veremiyorum.

Aşamayı erken kaydet, adamı al getir koy kampa. Takıma alışsın, diyaloğu gelişsin, nerde oynayacağını bi görsün. Ama yok.

"E hadi transfer dönemi başlamış madem başlayalım şöyle bir İngiltere, Almanya falan. Görüşmeye başladık, ee? Çok istiyolar indirin.
İndirmiyo musunuz? Tamam almıyoruz o zaman. Tamam şu kadara razıyız bida indirin. Yok? Tamam sonra gelelim biz size.."

Ocak ayının 12. günü bitti. Kamp nerde, yok. Transfer nerde, yok. Hani alışma süreci, o da yok.

3 milyon €, 3.5 sene kontrat. Herif kim, Cassio. Adını bilmeyiz, izlememişiz kimdir necidir.

Nasıl oyuncu bu abisi? Eh işte idare eder. İdare falan etmez arkadaş. 2 tane doğru iş yapıcaksınız onu da iyi yapın.

Tolga'yla, Cassio'yla, Günay'la şu sakatlanan Fabricio'yla falan UEFA kupası kazanamazsın boşa hayal kurma başkanım.

Vay be yönetimi en kötü döneminde bile savunan Yusuf kardeşim  :claps:

Çevrimdışı Ensar

Anlam veremiyorum.

ağzına sağlık
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ONUR KOLCU

7/24 CANLI | Beşiktaş, kalede alternatifi hazırladı! Anlaşma tamam... #Sporxtransfer https://t.co/3h1KQt5F72 https://t.co/h7lbg5UM3Y

Cassio da sorun yaşanmasına ne gerek var böyle bi ihtimal varsa direk getirmeleri gerek yani valencia 'nin 3.kalecisi durumda olan oyuncuyu yarım sezonluk getirmek zor olmasa gerek.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2016, 20:23:48 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben hedeflerimize ulaşmak için somut adımlar atılsın, biraz daha risk alınsın istiyorum. Riskten kaçarken kupalardan olmak istemiyorum.

Çünkü yeterince kaybettik. Yeterince geride kaldık zaten.

Çevrimdışı atalay

Videodan kaleci değerlendirilmez. Onu geçtim, herkes kaleci kumaşından anlamaz.

edit: Bu sadece kaleci için değil elbette tüm pozisyonlar için geçerli.
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2016, 20:30:47 atalay ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Nasıl anlamaz burda herkes kaleci hocası:)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ben kendim kalecilik konusunda tecrübem olmasına rağmen bu kadar yorum yapmadım:)

Çevrimdışı atalay

Ben kendim kalecilik konusunda tecrübem olmasına rağmen bu kadar yorum yapmadım:)

Sen de mi kaleciydin? Bende profesyonel olmadan önce kalecilik yapıyordum.

Çevrimdışı LuceGel

Bu şimdi muhtemel cassio transferinden rahatsız olanlaramı?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sen de mi kaleciydin? Bende profesyonel olmadan önce kalecilik yapıyordum.
Ben amatör olarak yaptım sonra çok kilo aldım işin içinden cikamadim aynı zamanda guresciydim hepsi yalan oldu:)

Çevrimdışı atalay

Bu şimdi muhtemel cassio transferinden rahatsız olanlaramı?

Kimseye bir söz söylemiyorum. Cassio'nun fark yaratmayacağını söyleyen benim zaten.

Yazdığım şey gayet açık; videodan oyuncu değerlendirilmesi yapılmaz.

Çevrimdışı ozan062

dogru burda kim hayatında Beşiktaş macı haricinde canlı olarak maç izlemiş:) veya düzenli maç izlemiş,,aynı sekilde kaleciyse obur mevkiler hakkında nasıl ileri geri konusabiliyor baknz cagrı gibi :kop:

yani bu kriterlere girersek yandık:) kan cıkar:D herkesin bir fikri varzaten kimsede diretmiyor o sebeble bu iyidir kotudur diyenlere gülüp geciceksiniz aynı sekilde baskan futbolcu begenirkende gulup gecicez:)

[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2016, 20:38:50 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

dogru burda kim hayatında Beşiktaş macı haricinde canlı olarak maç izlemiş:) veya düzenli maç izlemiş,,aynı sekilde kaleciyse obur mevkiler hakkında nasıl ileri geri konusabiliyor baknz cagrı gibi :kop:

yani bu kriterlere girersek yandık:) herkesin bir fikri varzaten kimsede diretmiyor o sebeble bu iyidir kotudur diyenlere gülüp geciceksiniz aynı sekilde baskan futbolcu begenirkende aynı sekilde gulup gecicez:)

Çevrimdışı ozan062

tırstım simdi niye bişi yazmadın:D

kendimide katıyorum yahu herkes birbirine gülüp gecicek işte ne var yani hala neyi begenmedin :bandit:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı aa.aslan

Öyle değil bence senelerdir Beşiktaş taraftarı kalecileri sebebiyle bu konuda uzman oldu. Ben başka maç izlerken bile gol nasıl atılıyora değil , malesef kaleciler ne yapıyor diye bakıyorum. Tolga kadar defasındaki oyuncuları tedirgin edenini ve topu ayağı ile kullanamayanı görmedim .kısaca Tolga ile olmaz.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İşin özüne girelim . Cassio'yu Beşiktaş'ın scout ekibinden kim /kimler ne kadar süre izledi ve nasıl bir rapor hazırladı ? Eğer ortada ciddi hazırlanmış bir rapor varsa aradığımız kaleci olduğu hangi argümanlara dayanarak ifade ediliyor?
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2016, 20:45:44 Onur Küçük ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

tırstım simdi niye bişi yazmadın:D

kendimide katıyorum yahu herkes birbirine gülüp gecicek işte ne var yani hala neyi begenmedin :bandit:
Yok abi tv den canlı olarak ben 5 6 maç izlerim haftasonu:)