2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12910050 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı safakseref

Psv doneminde kotuydu gercekten. Ama Corinthians ile kulupler arasi DK'da cok iyiydi. Corinthians donemi iyi gecmis.

Tolga'dan iyisini bulmak zor degil. Ama stopper ve orta saha sart. Takima sertlik, karakter lazim. Inler + Papy.

elinde atiba olan takımın taraftarı hangi sebeple hala inler falan ister?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

dimi ki sezon bası sanırım istiyorduk ama almadıgımız cok iyi olmus:)

olabilir bir ihtimal abi ama sanmam cnk adam hatırladıgım 7/24 sakat :D
Fikret Başkanım senmisin  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

Stoper ve orta saha için de iki tane menajer itelemesi bulursak transferi kapatırız.

Çevrimdışı Kalyoncu

Stoper ve orta saha için de iki tane menajer itelemesi bulursak transferi kapatırız.
Cassio yu getirmezler heralde çok fazla tepki var olası şampiyonluğun gitmesinde yönetiminde koltuğu sallanır istemezler bunu

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

Cassio yu getirmezler heralde çok fazla tepki var olası şampiyonluğun gitmesinde yönetiminde koltuğu sallanır istemezler bunu

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geldi bile.

Çevrimdışı Mehmet57

elinde atiba olan takımın taraftarı hangi sebeple hala inler falan ister?

Cunki ikiside cok farkli oyuncular.

Gokhan gol yollarinda etkili (uzun paslari, sutlari) ve ikili mucadelerde sert bir futbolcu.
Atiba kisa pasmalar ve oyuna rahatlik getirme acasindan iyi futbolcu.

Atiba gol yollarinda etkisiz, oyunu yayamiyor, yeterince sert degil.

Çevrimdışı Jukebox

Geldi bile.
Abi deme öyle ya belki Boyko,costil falan gelir.
Gelmesin cassio kimsenin içine sinmedi adam kaleci olarak Tolga'dan yetenekliyse bile algıda kaybediyor.
Yeni olması dışında algıda Tolga'dan hiç bir avantajı da olmaz çünkü taraftar istemiyor.
O kadar Boyko,Ospina,Handanovic konuşulunca doğal olarak kimse istemez cassio.

Çevrimdışı LuceGel

Geldi bile.
Ukrayna ve Arsenalden son bir haber gelecek sanırım yoksa kötü haberi alırdık borsadan şimdiye kadar  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Mehmet57

Sosa icin Katar kulubunun yaptigi 7,5 milyonluk teklif gercekse ozaman satilmali. Yerine Ndiaye alinabilir.

Çevrimdışı Alper1903

Tereddut etmeden cokmek gerek Vidic'e

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

o zaman fransa da yabancı futbolcu kalmaz :bandit:
Abi sen Fransa ile Türkiye yi birmi tutuyorsun :o_o:

Fransada son 10 yilda kc tane teror saldirisi olmus ??
Turkiye de kac tane Olmus ?

Biz 35 Yildir Terorle mucadele eden bir Ulkeyiz , Sayisiz Patlamalar gormus bir Ulkeyiz..

Linnes bu olay yuzunden gelmedi , Gomez sirf bunun icin gelmeyecekti adam bunun icin sozlesmesine Fioya dönebilir maddesi koydurdu

Butun Dunya Turkiyenin Terorle yasayan bir Ulke oldugunu biliyor bu patlamalarda Onlarin fikirlerini değiştiriyor

Bircok Avrupali insan Turkiye yi Ortadogu Ulkesi gibi görüyor bunun farkinda değil misin gerçekten ???
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kartalBaz

Cassio nun direk kotu kaleci oldugunu soyleyenler bence biraz abartiyorlar. Kendi oynadigi takimda bu kadar sevilen, cv sinde brezilyada basarilar olan bir adama sirf ismi saat ismi diye kotu dememeliyiz. Kendisini hic izlemedim ama videolardan gordugum kadariyla kaleciyle karsi karsiyayken bile one cikip aci kapatmiyor. Bizim sisteme uymadigi kesin ama kotu kaleci diyip oyuncuya haksizlik yapilmasin. Egerki yonetime sesimizi duyurmak istiyorsak kalecinin bizim sisteme uygun olmadigini soylemek gerekiyor. Bu sekilde elestirebiliriz ve en azindan elestirimiz dikkate alinabilir. Diger turlu biz bu kaleciyi istemeyiz saat ismi yok hatali gol yemis yok cirkinmis :). Kimse kaale almaz bunlari. Musleranin bile bu sene yedigi komik goller var. Bu arada bu kaleci tam fenere gore. Takim olarak defansi iyi olan takimlarda cok iyi performans gosterebilir. Ama bizde sadece andreas beck etkisi yapar. Kotude oynamaz macta kurtarmaz. Ama bencede bize mac kurtaracak topla iyi oynayan defansin arkasina atilan toplarda firlayacak adam lazim.

Çevrimdışı mehmetthedum

Şu aşamada sosayı satan şampiyonluğa çelme takar.

Wenger dede oğuzhan için 9-10 m sterlin ayırıyor diyolla..

Yazın kupadan sonra 10 milyon + devre arası ospinayı versin alsın.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2016, 20:25:01 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Sosa için sezon sonu gelsinler. Şampiyon yaptıktan sonra bakarız.

Çevrimdışı 38life

Cassio en geç cuma günü İstanbulda.

Çevrimdışı safakseref

Cunki ikiside cok farkli oyuncular.

Gokhan gol yollarinda etkili (uzun paslari, sutlari) ve ikili mucadelerde sert bir futbolcu.
Atiba kisa pasmalar ve oyuna rahatlik getirme acasindan iyi futbolcu.

Atiba gol yollarinda etkisiz, oyunu yayamiyor, yeterince sert degil.

atiba ligde pozisyonunun en iyisi. 11'e yazacak kaleci, sol bek ve stoperin yok böyle bir adamın önüne transfer istiyorsun. orası ihtiyaç olan son bölge. veli dönüyor, necip var ve gerektiğinde tolgay da oynayabiliyor. bir pozisyona 4 alternatif lüks iken beşinciyi almanın oluru yok.

Çevrimiçi Necmi

ospina buraya gelmezse o iş çok zor olur :D
o paraya anca ayırdığıyla kalır :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bunu oglende yazmistim yine yazayim

Arzene Wenger Ospinayi bize vermezse , Oguzhani NAH alir :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı altan0348

Casio yu acaba kim izlemiş de transfer etmek istiyorlar? Ben bu capsizin geleceğine inanmıyorum. Bjk kalibresinde biri değil kesinlikle. Ha eğer alırlarsa fikret orman başarısız transferlerine bir yenisini daha ekler. Ben ormanın tecrubelendigini düşünüyordum.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı safakseref

Casio yu acaba kim izlemiş de transfer etmek istiyorlar? Ben bu capsizin geleceğine inanmıyorum. Bjk kalibresinde biri değil kesinlikle. Ha eğer alırlarsa fikret orman başarısız transferlerine bir yenisini daha ekler. Ben ormanın tecrubelendigini düşünüyordum.

allah aşkına sen kaç kere izledin cassio'yu?

Çevrimdışı altan0348

allah aşkına sen kaç kere izledin cassio'yu?
Askerdeyken her gün izliyordum.  Değeri 3-4 milyon euroluk kaleciler günü bile kurtaramaz. Bak musleraya bak. kaleci almak istiyorlarsa s liginde oynayabilecek biri lazım.

Çevrimdışı AmaralGürses

Bir de iyi açıdan bakalım kaleci antrenörümüz Jose Sambade mesleğinde dünyaca tanınmış, üst düzey bir isim ve Brezilyalı. O zaman kalemiz neden bu halde demeyin çünkü benim takip edebildiğim kadarıyla Tolga için net ve kesin "gönderilsin" raporu var.

Böyle bir antrenörün kendi ülkesinden çıkmış ve Brezilya'da tanınırlığı çok yüksek olan Cassio gibi bir kalecinin inciğini cıncığını en ufak detayına kadar bildiğini düşünüyorum. Kısacası, gelse de, gelmese de Sambade'nin süzgecinden geçecek olması sonunda doğru karar neyse onu vereceğimize dönük bir umut ışığı yaratıyor bende..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Cassio'yla falan olacak işler değil bunlar... Stoperde artık isim bile geçmiyor.

Bana göre yönetim 3 sezondur devre arası takviyelerinde sınıfta kalmaya devam ediyor. Kampa adam yetiştirmek bu kadar mı zor?

Deli gibi ihtiyacın olan bölgeye "sağlam" takviye yapmak bu kadar mı zor?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı safakseref

Askerdeyken her gün izliyordum.  Değeri 3-4 milyon euroluk kaleciler günü bile kurtaramaz. Bak musleraya bak. kaleci almak istiyorlarsa s liginde oynayabilecek biri lazım.

dün de yazdım yine yazayım. sizin istediğiniz level "alınabilecek" en ucuz kaleci asmir begovic. o da en az 10 milyon euro. beşiktaş'ın o kadar parası yok. 5 milyonu doğrultup boyko'yu alamıyoruz ya. PARA YOK PARA.