2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12908443 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

bizim taraftarın güvenmesi önemli değil kaleciye...

zaten bizim taraftar profilimiz genellikle isyan, başkaldırı üzerine kurulu olduğu için gerek yok taraftarın beğenmesine..

yeterki stoperler güvensin kaleciye.. uyumlu bi stoper- kaleci bağlantısı olsun.. benim için yeter..

Aynen. Rhodolfo'nun bazı maçlar Tolga'ya bakıp sonra topu taca atıp kafasını önüne eğdiği sahne geldi gözümün önüne :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Aslında bize Alman kaleci yakışır ne ospina ne mandanda ne adler bize lazım olan adam bu 1 numaraya 1 numaralı adayım hem maliyetide düşük ve bayern çıkışlı bir zamanlar neuer in daha çok gelecek vadediyordu kalenin Q7 si olacak adam

Çevrimdışı Koa_lAA

Aynen. Rhodolfo'nun bazı maçlar Tolga'ya bakıp sonra topu taca atıp kafasını önüne eğdiği sahne geldi gözümün önüne :D

bahsetmek istediğimde aynen o durumlar...

konya maçında sanırım daha 15. saniyede tolga topa çıkmayınca ersan kornere attı topu... o maçta defans daha güvenipte kaleciye top atarmı hiç :/

normal standart bir kalecinin yaptığı kurtarış ve yaptığı hataları yapması benim için gerçekten yeterli..

Çevrimdışı DADAYKARTALI

alın gelin şu adamı kaleci görsün süper lig

Çevrimdışı tangaz

bahsetmek istediğimde aynen o durumlar...

konya maçında sanırım daha 15. saniyede tolga topa çıkmayınca ersan kornere attı topu... o maçta defans daha güvenipte kaleciye top atarmı hiç :/

normal standart bir kalecinin yaptığı kurtarış ve yaptığı hataları yapması benim için gerçekten yeterli..

doğru hatırlıyorsunuz konya maçı 15.saniyesi hep gözümün önünde ve kim olursa olsun alınsın biri nereden geldiği kim olduğu önemli değil altyapıda temel kalecilik eğitimi almış olsun kafi modundayım...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı safakseref

En iyi kalecisi olarak gelsin sorun o değil ki bu kaleci oyunumuza uyuyor mu? Uymuyor. Dünya üzerinde bir cassio mu kaldı onu anlamıyorum. Maçın çoğunda rhodolfo ersan orta yayın üzerinde arkalarında cassio olduğunu düşün 50 metre uzak kalacaklar.

Lafım sana değil zamanında bize çizgi kalecisi lazım değil derken cassioyu öve öve bitiremeyenleri anlayamıyorum.

boyko da o açıdan büyük eksi. temposuz takım kalecisi. tandemi kalenin 5 metre ilerisine kuruyorlar. hemen önünde birilerini görmeye alışık.

Çevrimdışı talha

alın gelin şu adamı kaleci görsün süper lig

Adler'den çok daha zor be bu adam.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı denilanz

Talha bu adamın en büyük eksisi ön adı ile anılması. Cassio saat markası gibi . Oysa kalemizde RAMOS'un olduğunu düşün bak daha heybetli ve güven verici oluyor o zaman  :D
:lol: :claps:

@Kadir G.  kaç gündür hemen tüm sayfaları okudum ama Cassio'yu öve öve bitiremeyeni göremedim. Yaklaşımlar iki şekilde ; birinci grupta kesinlikle alınmasın diyenler varken ikinci grupta " tamam çok üst düzey değil belki ama adamı o kadar da kötülemeyin, çöp haline getirmeyin "  diyen yaşlı başlı azınlık bir grup var  :) Öven, yeterli gören ya da Ospina alınmasın da Cassio alınsın diyen tek bir Alah'ın kulu yok  :tabe:
:claps: Hay yaşa! Vallahi ya, şunu anlatamadık. :ok:

bizim taraftarın güvenmesi önemli değil kaleciye...

zaten bizim taraftar profilimiz genellikle isyan, başkaldırı üzerine kurulu olduğu için gerek yok taraftarın beğenmesine..

yeterki stoperler güvensin kaleciye.. uyumlu bi stoper- kaleci bağlantısı olsun.. benim için yeter..
:claps:  :claps:

Çevrimdışı tangaz

Adler'den çok daha zor be bu adam.

Adlerden zor değil hatta çok daha kolay. piyasa değeri düşük. takımında 2. kaleci konumunda. mantıklı bir aday gibi duruyor...

Çevrimdışı talha

Adlerden zor değil hatta çok daha kolay. piyasa değeri düşük. takımında 2. kaleci konumunda. mantıklı bir aday gibi duruyor...
Adamlar şl ye oynuyor hacı ve gidişatları baya iyi yani hedef yüksek valla sene başı olurdu ama ara da imkansız vermezler hamburg iddiasız olmasına rağmen bırakmıyor yoksa adler de cassio ya vereceğimiz paraya her türlü gelirdi

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Adamlar şl ye oynuyor hacı ve gidişatları baya iyi yani hedef yüksek valla sene başı olurdu ama ara da imkansız vermezler hamburg iddiasız olmasına rağmen bırakmıyor yoksa adler de cassio ya vereceğimiz paraya her türlü gelirdi

kraft ilk 5 maç oynadı sonra sakatlandı norveçli kalecileri oynadı kalan maçlarda ve iyi performans sergiledi. kadrolarında da 5 kalecileri mevcut bu arada. bu bilgiler ışığında pek çok kaleci adayı arasında transferi daha kolay olan biri bu arkadaş...

Çevrimdışı DADAYKARTALI

kraft ilk 5 maç oynadı sonra sakatlandı norveçli kalecileri oynadı kalan maçlarda ve iyi performans sergiledi. kadrolarında da 5 kalecileri mevcut bu arada. bu bilgiler ışığında pek çok kaleci adayı arasında transferi daha kolay olan biri bu arkadaş...
bencede kolay alabiliriz mükemmel kaleci bana göre ve herşeyden önemlisi made in germany :tabe:

Çevrimdışı tangaz

bencede kolay alabiliriz mükemmel kaleci bana göre ve herşeyden önemlisi made in germany :tabe:

pekii sakatlık dönüşü ne zaman bu gencin  :D omzundan sakat şu sıralar ...

Çevrimdışı talha

Sakat ise uzak duralım

Çevrimdışı DADAYKARTALI

sakatlığı düzelmiş olmalı alman sonuçta tank gibi oluyor bunlar :bandit:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu yazdığınız bilgileri görünce insan hafiften serzeniş moduna giriyor. Gençler sanmasın ki biz açamayız ağzımızı yumamayız gözümüzü  :) Şu an bir çok şey yazmak geliyor içimden ama ben eleştiri haklarımı gençlere bırakıyorum  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Oncelikle Bugun Sultanahmet meydaninda gerçekleşen Patlamada yasamini yitiren Vatandaslarimiza Allahtan rahemet , Yakinlarinada sabir diliyorum , Milletimizin Basi sagolsun :by2: :by2:

Simdi bu konuyla direkt alakali olarak bu patlama Takimlarimzin yapmak isteyecegi ve istedigi yabancı transferlerin Gelisini epey zorlaştıracaktir , Bu patlama butun Dunyada yanki uyandırdı , Tarnsfer isi artik dahada zor oldugu gibi Mevcut yabanci oyuncularinda ayrilmak istemesine sebep olabilir...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozan062

Oncelikle Bugun Sultanahmet meydaninda gerçekleşen Patlamada yasamini yitiren Vatandaslarimiza Allahtan rahemet , Yakinlarinada sabir diliyorum , Milletimizin Basi sagolsun :by2: :by2:

Simdi bu konuyla direkt alakali olarak bu patlama Takimlarimzin yapmak isteyecegi ve istedigi yabancı transferlerin Gelisini epey zorlaştıracaktir , Bu patlama butun Dunyada yanki uyandırdı , Tarnsfer isi artik dahada zor oldugu gibi Mevcut yabanci oyuncularinda ayrilmak istemesine sebep olabilir...

konu dısı olacak meselaaa linnes gelmeden once yine bi dusunsun bakalım:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

konu dısı olacak meselaaa linnes gelmeden once yine bi dusunsun bakalım:)

Abi o adamda bi şeylik var ne zaman imzaya kalsa bi olay oluyor. :)

Çevrimdışı tangaz

Bu yazdığınız bilgileri görünce insan hafiften serzeniş moduna giriyor. Gençler sanmasın ki biz açamayız ağzımızı yumamayız gözümüzü  :) Şu an bir çok şey yazmak geliyor içimden ama ben eleştiri haklarımı gençlere bırakıyorum  :D

farkında olmadan yanlış bir şey mi yazdım :alala:

Çevrimdışı ozan062

Abi o adamda bi şeylik var ne zaman imzaya kalsa bi olay oluyor. :)

harbiden

hatta arsenalde bi topcu vardı ramsey di galiba her gol attıgında felaket felaketler oluyordu:D:D

ilginc "tesadüf"ler:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı talha

Bence daha farklı birşey dedi hasan abi niye almıyoruz görmüyoruz bunları gibi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kusura bakmayın , çok güzel şeyler yazmış somut bilgiler vermişsiniz, yönetime biraz veryansın edecektim yazdım sildim yazdım sildim anlam düşüklüğü oldu. Yani sizin bu verdiğiniz bilgileri yönetim bilmiyor mu ? Diyelim ki bu gün haber alsalar bu kısa zamanda nasıl harekete geçecekler. Bu yazdıklarınız doğrultusunda hareket edilmemesi üzdü açıkçası beni. Ben de Alman olsun ne olursa olsun düşüncesindeyim açıkçası.
Tekrar kusura bakmayın , sayfayı yenilemekten beyin hasarı oluştu sanırım .
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler  :claps:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kemal

Casio gelmiş lüle lüle saçlarıyla siz haala Alman kaleci bakıyorsunuz.  :)

Çevrimdışı talha

Almanların en sevdiğim yanı pozisyon bilgisi çok iyi fundemantal olarak ta bence dünyanın en kaliteli adamları