2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12909595 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2016, 12:24:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
 Ne güzel dövüşüyorsunuz öyle daha cassio yok ortada rahat 6-7 zaiyat var gibi :D

Artık daha Nasıl söylenir bilmiyorum Tolga'nın 2 sınıf üstü Volkan ile aşağı yukarı eşdeğer bir kaleci cassio. Böyle yazın he hö oluyor ben de istemiyorum bana kalsa Valencia'nın kalecilerinden birini 6 ay kirala mandandaya da şimdiden sezon sonu için imza attır bu iş tatlı bitsin ama olmuyorsa...
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Mario Gomez transferi gerçekleşirken forumu dışarıdan takip ediyordum . Bu transfer ile alakalı söylenebilecek bir risk transferi olduğuydu. Mario Gomez Alman mentalitesinde yetişmese   hedefleri olmasa ve kariyerinin geri kalanında daha çok para kazanmaya odaklansaydı elimizde patlayan bir transfer olacaktı muhtemelen. Bir oyuncu alınacaksa karakteri de dahil tüm faktörler ele alınmalı derken bunun önemini gösteren bir örnekte Mario Gomez . Büyük futbolcu olmak sadece yetenekle değil karakterle de alakalı.Bir oyuncunun elit kategorisine yükselmesi için önündeki bariyer yetenek değil daha çok oyuncunun mentalitesidir.
Cassio transferi ise çok net yanlış bir transfer olacak gerçekleşirse. Aradığımız niteliklerde olmamasının yanında kaleci Tolga ile rekabet edecek kaleci takıma fayda değil zarar getirir .
Yazın kaliteli kaleci transfer edilmedi , yanlış yapıldı . Tolga elde patlayınca rekabet edecek kaleci arıyoruz dendi yanlış yapıldı. Lizbon maçında takımı Avrupa'dan koparacak hatalar yapınca durumun vahameti anlaşıldı . Aradan biraz geçince yine rekabet edecek kaleci isimleri ortaya atılarak yine yanlışa dönülüyor izlenimi oluşmaya başlandı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2016, 12:26:03
  • Beşiktaş / Bodrum

Boy 1.95 hava toplarında Ospina kadar bu adam. En büyük fiziksel avantajını kullanamıyor lafa gelince iyi kaleci.

Yan toplarda ospinayı yer en büyük özelliği yan toplar ve refleks zaten Brezilya değerlendirmelerini okuyun sadece hatalarını izliyorsunuz iyice kötü psikolojiye giriyorsunuz çıkardıklarına bakın bir büyük maçını tam izleyin mesela.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ne güzel dövüşüyorsunuz öyle daha cassio yok ortada rahat 6-7 zaiyat var gibi :D

Artık daha Nasıl söylenir bilmiyorum Tolga'nın 2 sınıf üstü Volkan ile aşağı yukarı eşdeğer bir kaleci cassio. Böyle yazın he hö oluyor ben de istemiyorum bana kalsa Valencia'nın kalecilerinden birini 6 ay kirala mandandaya da şimdiden sezon sonu için imza attır bu iş tatlı bitsin ama olmuyorsa...
Bu biz yapamayız fazla akılcı bi düşünce bizim kulüp için çağrı:) geçen gün yazdım Suan valencia 'nin 3. Kaleci konumunda olan tam bizlik.

Çevrimdışı Deniz

En son tosic bu kadar buyuk tepki ile istenmemisti,durum ortada.bence tekrar gozden gecirirler.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Açıkcası ben ikisini de istememiştim birinin formu düşmüştü diğerinin ise sakatlık geçmişi belli idi ikisi de büyük riskti ve bize kesin bir adam lazımdı bu kumar gomez de tuttu diye hep tutmaz işte

Ben kaybedilecek çok şeyin varsa sevmiyorum riskleri

Ve evet halen daha aynı görüşteyim o fizik kaybından dolayı gomezi tercih etmezdim

Ben bezelye yi çık istiyordum çünkü bizim ligin adamıydı ama no money no honey

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Yan toplarda ospinayı yer en büyük özelliği yan toplar ve refleks zaten Brezilya değerlendirmelerini okuyun sadece hatalarını izliyorsunuz iyice kötü psikolojiye giriyorsunuz çıkardıklarına bakın bir büyük maçını tam izleyin mesela.
Ben Chelsea maçını izlemiştim. Herkes çok beğenmişti o maçta ben bir albenisini göremedim yine. Torres çok kaçırmıştı o golleri de ancak bir Torres kaçırır bir de bizim Pektemek.

Çevrimdışı ozan062

Bunu yanlış yere attim kaldırabilir misin çağrı

yoo gayet yerinde acıkcası ben basta cok kızmıstım boyle tesismi olur diye son hali muazzam olmus ba-yıl*dım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı talha

Ben Chelsea maçını izlemiştim. Herkes çok beğenmişti o maçta ben bir albenisini göremedim yine. Torres çok kaçırmıştı o golleri de ancak bir Torres kaçırır bir de bizim Pektemek.
Bir de umut bulut

Çevrimiçi Samet Ç

Bir de umut bulut

Onu unutmuşum :D

Çevrimdışı Kadir G.

Cassio'nun 2018 e kadar sözleşmesi kulübe 3.5 oyuncuya 2 civarı önerilmiş kabul edilmiş. Gelelim mandanda'ya sözleşmesi bitiyor diye başta inanmasamda 1.5 teklif etmişiz oyuncuyu bilmiyorum. Sözleşmesi bitecek kalecidense onun altında bir kaleciye 3.5 vermek nasıl bir mantık onu anlayamıyorum. 6 ay sonra serbest kalacak diye mandandaya verilen para mı yoksa cassioya verilen mi çöpe atılmış olacak?

Marsilya 1.5u kabul etti oyuncuyla anlaşamadık varsayıyorum ordada elimizde kalıyor. Cassionun maliyeti 8-9 milyonu bulacak mandandanın maaşı mı sorun?

Arafta kaldım. :)

Çevrimdışı RQ7_351903

Abi Alisson Becker hakkında ne düşünüyorsun ? sence olabilitesi varmı ?
@Çağrı

Çevrimiçi Samet Ç

Steve Mandanda

1.5 milyon kulübüne 2 milyon oyuncuya

Citizen

3.5 kulübüne 1.8 kendisine

Şimdi hangisi mantıklı sorarım size ?

Çevrimdışı Deniz

Cassio ,Besiktas kalesini 3 sene gozu kapali emanet edebileceğin bir kaleci degil.yapilmak istenen bu ,tepki goren kismi da bu.6 aylik gelmesi mumkun olsa zaten cogu kisi itiraz etmez ama 3 sene mayasi tutmazsa cok can yakar
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Ah ulen Wenger inadın yüzünden ne hallere düştük :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Bu arada Cassio nun Tek artısı şampiyonluk yaşamış olmasıdır heralde tek tercih edilebilir noktası bu arada iletişimi de çok kötü değil bu da önemli

Çevrimdışı Kadir G.

Baya baya alıyorlar heralde diye izleyecektim maçını. Buldum skor yazmıyordu ben de tempoyu göreyim oyun kopmuşsa izlemeye pek gerek yok diye ileri sardım 60. dakikalarda etrafında hiç rakip yokken topu kucağından kaçırdı şansıma :) yani düşünsenize tehdit yokken basit bir topu sektirebiliyor tehdit varken nasıl güveneceğim bu adama?

Ayrıca hava toplarından çok az gol yiyoruz bize bu kaleci lazım değil. Bu da tolga gibi tereddüt yaşıyor ve çizgide sabit. Kaleci çizgide defansımız orta çizgide arada 50 metre var bunun örneklerini yaşadık cassio da da tatmak istemiyorum açıkçası.

Çevrimiçi Necmi

Buradaki öncüsü de @Necmi abi  :evillol: :evillol:
yoo yanılıyorsun alınması taraftarı değilim benim gönlümde yatan isim ospina
sadece brezilya şampiyonu takımın kalecisine çöp muamelesi yapmayın diyorum. İstemeyebilirsin
bende istemiyorum ama bu onu kötü kaleci yapmaz benim kızdığım insanların ön yargılı konuşması
neye göre kötü iki tane videosunu izleyerekmi karar veriliyor internetteki videoları bende izledim
ve bana oldukça iyi bir kaleci gibi geldi. Mesela hep diyorum Boyko yu ben hiç tutmuyorum bir ospinaya
tercih etmem ama Boykoya tercih ederim. Alınırsada burda hakkında kötü söyleyenler söylediklerini yalarlar.
dediğim gibi cassio konusunda hiç bilgi gelmedi alınırsa büyük sürpriz olur benim için hiç beklemediğim bir isim
o nedenle hazırlamak gibi bir durumumda olamaz. @Serhat Akkaya Kötü olduğunu düşünsem kötü derim.
ben en başından beri şunu söyledim alınacak her kaleci Tolga dan iyi kalecidir kim gelirse gelsin fark yaratır.
takımı zayıflatmaz güçlendirir. Sadece insanlar iyi bir kaleci gelirse şampiyon oluruz şl yi alırız havalarında
biraz yere basın diyorum. kaleci almadığımız zaman şampiyonluk gitti diyemeyeceğimiz gibi gelirse oluruz diye bir kural yok

Çevrimdışı tangaz

ben genel itibari ile Neto hariç tüm Brezilyalı kalecilere kuşku ile yaklaşırım. jefferson dahi milli olduysa ortada büyük bir soru işareti vardır die düşünürüm. ancaaak bu cassio için yapılan istemezük yazılarıda tamamen bilinçsizce. bir kalecinin sezonda minimum 10 maçının tümü izlenmeden yapılan yorumlar akıl dışıdır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu arada Cassio nun Tek artısı şampiyonluk yaşamış olmasıdır heralde tek tercih edilebilir noktası bu arada iletişimi de çok kötü değil bu da önemli

Talha bu adamın en büyük eksisi ön adı ile anılması. Cassio saat markası gibi . Oysa kalemizde RAMOS'un olduğunu düşün bak daha heybetli ve güven verici oluyor o zaman  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı canergiray77

Demek bugünde gelmedi ha Zalımın oğlu ospina  :s20: :s20: :s20: :steamed: :steamed: :steamed:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Ensar

ben genel itibari ile Neto hariç tüm Brezilyalı kalecilere kuşku ile yaklaşırım. jefferson dahi milli olduysa ortada büyük bir soru işareti vardır die düşünürüm. ancaaak bu cassio için yapılan istemezük yazılarıda tamamen bilinçsizce. bir kalecinin sezonda minimum 10 maçının tümü izlenmeden yapılan yorumlar akıl dışıdır...
kötü diyenler tamamen bilinsizce niye internetten videolarina baktı diye , neymiş en az 10 mac izlemek gerekmiş , çok iyi kaleci diyenler neden bilinçli oluyor kaç tanesi maçını izledi acaba ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Baya baya alıyorlar heralde diye izleyecektim maçını. Buldum skor yazmıyordu ben de tempoyu göreyim oyun kopmuşsa izlemeye pek gerek yok diye ileri sardım 60. dakikalarda etrafında hiç rakip yokken topu kucağından kaçırdı şansıma :) yani düşünsenize tehdit yokken basit bir topu sektirebiliyor tehdit varken nasıl güveneceğim bu adama?

Ayrıca hava toplarından çok az gol yiyoruz bize bu kaleci lazım değil. Bu da tolga gibi tereddüt yaşıyor ve çizgide sabit. Kaleci çizgide defansımız orta çizgide arada 50 metre var bunun örneklerini yaşadık cassio da da tatmak istemiyorum açıkçası.
Ben de ekleme yapayım Kadir. Bu kalecinin pozisyon alırken sıkıntıları var. Kalede düzgün pozisyon alamıyor . Bunun sonuçlarından bir tanesi de kaleci pozisyonlar sonrasında yerde kalıyor ve bu büyük bir tehlike özellikle  rakip  takıma kendi ceza sahanda çok kişiyle yakalandığında . Kurtarışlarını uçarak , topu yumruklayarak gösterişli göstermeye çalışırken takımı yakma ihtimali yüksek. Topları yumruklarken bazen çok tehlikeli biçimde yumuşak, tehlikeli olabilecek şekilde ceza sahasına bırakabiliyor. Oynadığı takımda alan savunması yapan , defansta temkinli fazla pozisyon vermeyen bir takım ve böyle bir takımda çizgi kalecisi olarak kusurlarına rağmen fazla sırıtmıyor. Bizim takımda defoları daha net gözükür .

Çevrimdışı talha

Talha bu adamın en büyük eksisi ön adı ile anılması. Cassio saat markası gibi . Oysa kalemizde RAMOS'un olduğunu düşün bak daha heybetli ve güven verici oluyor o zaman  :D

Abi isim önemli ya. Cassio olmuyor bu konuda haklısın valla bak Ospina adama ismi bile güven veriyor. :lol: :lol: :lol:

Bu arada Ospina'nın geçen sene Copa America Arjantin maçını izleyin büyük kaleci nasıl olur görün valla harika adamç

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2016, 12:54:10
  • Beşiktaş / Bodrum
hahaha suan koptum yerlerdeyimm hahahahah cagrıda fena patladı

Ya arkadaş bu algıyı hanginiz yarattı :D

Yazın dediğim şu. Eski Gomez'i beklerseniz hayalkırıklığına uğrarsınız çok ağırlaştı tabiri caizse tank gibi ama yine de bu lige uygun en az 20 tane atar dedim.

Nitekim geldiğinde fiziği gerçekten çok kötüydü ve kötü başladı lige eleştiri yağmuru vardı keşke Ba gitmseydi diyenler vardı.

Adamın bitiricliğine laf söyleyemez kimse ama Bayern zamanına göre hala çok ağır Gomez zaten bunda yanlış bir şey yok.

Karışmayayım gırgınıza diyorum ama her gün birisi daha ekleniyor :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli