2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12907567 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

mario gomez alınırsa mustafa pektemekli günlere hazır olalım. 102 maçın 43'ünde oynamış kronik sakat bir adam. bu adama bir de bu kadar para verilip getirilirse pektemek gol atsın diye bekler dururuz.

sakatlık durumu gözden geçirilmeli ve ona göre sözleşme imzalanmalı.

esas bunu yazan arkadaşa çok güldüm  :kop: :kop:
Yalniz yazin @Çağrı da Gomez Tank gibi dönemiyor demisti yanlis hatırlamıyorsam
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Beşiktaş Transfer Dedikoduları facebook :

Şenol Hoca satılmasına onay verdi. Yönetimde böyle bir teklifi reddetmek istemiyor . Teklifin 13-15 m euro civarında ve peşin olduğu söyleniyor.

13 m euroya Başkan özel uçakla eve teslim yapar.

Satılmasın. Stad yapıyoruz diye yerine kimseyi almazlar.

Çevrimdışı RQ7_351903

Arkadaşlar şimdi Listemiz'de Alisson Becker var ve biz neden çok üzerine düşmüyoruz ben olsam Ospina'dan daha çok uğraşırdım Gelecek'de 1.sınıf bir kaleci olacak büyük ihtimal kimse kapmadan kapsak keşke.

Çevrimdışı TURKahvesi

Çevrimdışı Oktay

ama haklı cocuk simdi bende bunu savundum hatta dembada  da aynısını di,rettim ikiside tersi cıktı simdi fena patladık yani yalan yok :kop:
şaka biyana keşke yaptığımız trasferlerde hep böyle pozitif yanılsak..iyi alıpta kötü çıkmasından iyiidir :) :)

Çevrimdışı Kemal

Ynt: 2015/16 Transfer Sezonu
« Yanıtla #51720 : 14 Temmuz 2015, 20:18:46 »

Alıntı

Beyler Bayern'de forvete beni koysaniz ki 100 kilo civariyim,   15 golum kesin var. Ribery Robben alda at diye topu çizgiye önüne koyuyorlar orda.

« Yanıtla #51722 : 14 Temmuz 2015, 20:19:13 »

Alıntı

Alıntı yapılan: ONUR KOLCU - 14 Temmuz 2015, 20:15:14

Eger o attiklari gol degilse lewandowski ve mandzukic golcü degil begenmeyebilirsiniz ama cahillik ayri bisey

fark ettiysen leblebi dedim. forumu da okuduysan gol sayısına bakma kaçırdıklarına bak dedim. üslubuna da dikkat et. sizin için sadece gol sayısı önemli ama takımlar için gol verimliliği önemli.

« Yanıtla #51739 : 14 Temmuz 2015, 20:23:41 »

Alıntı

Alıntı yapılan: aa1903 - 14 Temmuz 2015, 20:22:14

abi bayern'de 15 gol atmak için önce bayern'in seni alması lazım ama  :D

Kemal

Alsa denese atarım orda kardeşim :)

Çevrimdışı halvetifarazi

Kartal
    **
        Profili Görüntüle Kişisel İleti Gönder (Çevrimdışı)

« Yanıtla #51761 : 14 Temmuz 2015, 20:33:25 »

Alıntı

Fio'nun 2 sezon toplam 102 lig ve AL maçlarından 43'ünde oynamış. Forma giydiği dakika bazında 32 maça denk geliyor 2 sezonda.
    — Tomris (@cihantomris) July 14, 2015

Source: https://twitter.com/cihantomris/status/620942576351318016

mario gomez alınırsa mustafa pektemekli günlere hazır olalım. 102 maçın 43'ünde oynamış kronik sakat bir adam. bu adama bir de bu kadar para verilip getirilirse pektemek gol atsın diye bekler dururuz.

sakatlık durumu gözden geçirilmeli ve ona göre sözleşme imzalanmalı.

Yazın hep Bezelye'nin alınmasını istedim kayıtlarda vardır ,  Bezelye bu sezon ne yapmış kaç gol atmış hangi ligde atmış bir istatistik çıkartıverin .

Tabii Gomez'in de hakkını yiyemem , Ba gibi düz durmadı sadece golde deyil yaptığı koşularla ver kaçlarla da bize + değer kattı.

+  şunuda ekleyeyim ;

Aldığınız adam Gomez di yani Bayernin ve Alman milli takımının forveti idi.

Casio ne ki Allah aşkına eşiği nedir onun ? 2 si kıyas mı .
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2016, 12:05:40 Kemal ]

Çevrimdışı ozan062

Yalniz yazin @Çağrı da Gomez Tank gibi dönemiyor demisti yanlis hatırlamıyorsam

hahaha suan koptum yerlerdeyimm hahahahah cagrıda fena patladı
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2016, 12:07:44 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Abi fotografı kaldır Allah aşkına nedir o :)

Çevrimdışı DADAYKARTALI

eyvah eyvah :D fakat tartıscakda değilim büyük bir kumardı tuttu tutmasaydı gorurdum sizleriş:)))) cogumuz atibaya bayılıyor bende oyle ama her seferinde yetersiz diyede eklerim

neye gore dersek istenildiğinde acarım ama soyle toparlayım ligde ilk 6 macları, uefa ve cl de atibayla olmaz,, onun haricinde iyidir hoştur :ok:
geçen yıl Arsenal maçından sonra wenger sahanın yıldızı seçmişti atiba yı bu sene UEFA kupası pas lideri oldu hepsiyle oluyorda atiba ile mi olmuyor atiba bütün büyük maçların yıldızıdır sırf gs maçında oynamasın diye başkasına değil atiba ya bir hafta önce uyduruk kırmızı kart verildi ve gs maçını dolayısı ile şampiyonluğu atiba melo nun karşısında olmadığı için kaybettik atiba düşmanlığı modası başladı epeydir forumda :akuma:

Çevrimdışı halvetifarazi

Zahmet etmişsin araştırmışsın, boşuna zaman kaybetmişsin bana sorsan, ben mario gomez hakkında yazdıklarımı sana söylerdim. @ONUR KOLCU

Marifet eski yazılanları ortaya çıkarmakta değil. O istatistiklerdeki bir forvetin tr liginde geleceğini o şekilde öngörmüştüm. O verilerle gomez yine bjk'ye gelse, aynı şeyleri yazarım.

Şimdi birilerinin eski yazdıklarını göz önüne getirince trasnfer iyi mi olacak, tutacak mı? Biz kötü dedik diye cassio iyi kaleci mi çıkacak? Tutadabilir tutmayadabilir. Mantığın bu mu? Nerde analizin? nerde istastik incelemen?

Ama sunuda eklemişti ya elimzde patlar yada tutarsada en az 20 Gol atar demisti @Çağrı hakkini yiyemem simdi :bandit:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Son dk da sıçmış :)

Çevrimdışı ozan062

Abi fotografı kaldır Allah aşkına nedir o :)

plastik o bildiğimden ama kaldırdım simdi fazla ciddi oldu :lol:

geçen yıl Arsenal maçından sonra wenger sahanın yıldızı seçmişti atiba yı bu sene UEFA kupası pas lideri oldu hepsiyle oluyorda atiba ile mi olmuyor atiba bütün büyük maçların yıldızıdır sırf gs maçında oynamasın diye başkasına değil atiba ya bir hafta önce uyduruk kırmızı kart verildi ve gs maçını dolayısı ile şampiyonluğu atiba melo nun karşısında olmadığı için kaybettik atiba düşmanlığı modası başladı epeydir forumda :akuma:

@DADAYKARTALI ama hocam hakkatten bu sene inanılmaz bir performans gosteriyor , normalde biz sürekli adamı bombalıyorduk tek basına onlibero olamaz  kaldıramıyor orayı ve yaratıcılık katmıyor diyorduk simdi haklıyız da o sebeble zaten yetersiz buluyoruz yoksa farklı meziyetler var  ama üst kademe maclarda hiçbirsekilde tartısmam bile yetersiz kalıyor tempo falan değil oyun anlayısıyla yetmiyor
o seviyelere zaten kücük bişi diyim yetiyor olsaydı bizle sozlesme uzatmazdı giderdi ingiltereye:))

begenmediğim nankor oldugum anlamınada gelmesin suana kadar mis gibi ins sezon sonuna kadcar boyle devam eder

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Zahmet etmişsin araştırmışsın, boşuna zaman kaybetmişsin bana sorsan, ben mario gomez hakkında yazdıklarımı sana söylerdim. @ONUR KOLCU

Marifet eski yazılanları ortaya çıkarmakta değil. O istatistiklerdeki bir forvetin tr liginde geleceğini o şekilde öngörmüştüm. O verilerle gomez yine bjk'ye gelse, aynı şeyleri yazarım.

Şimdi birilerinin eski yazdıklarını göz önüne getirince trasnfer iyi mi olacak, tutacak mı? Biz kötü dedik diye cassio iyi kaleci mi çıkacak? Tutadabilir tutmayadabilir. Mantığın bu mu? Nerde analizin? nerde istastik incelemen?

Alakası yok gelmeden asmayı çok iyi yapıyoruz hiç izlemeden etmeden ..

Mario Gomez ise geçen sezon son 10 15 maçta çok iyi işler çıkarmıştı çıkış sinyalleri veriyordu ..

herkes bilip bilmeden araştırmadan konuşuıyor.

Yazin Gomez i en cok isteyenlerden biri bendim mesajlarimi ortaya çıkarabilirsiniz

Hatta @Çağrı ve @Anıl a ins Gomez gelir Rvp den daha iyi ve daha buyuk Golcu demiştim @Anıl itiraz etmisti acaba hala ayni dusuncedemi??

O ara Rvp ve Gomez in adi geçiyordu bizim icin ve ben kesinlikle Gomez alinmali demistim :bandit:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yazin Gomez i en cok isteyenlerden biri bendim mesajlarimi ortaya çıkarabilirsiniz

Hatta @Çağrı ve @Anıl a ins Gomez gelir Rvp den daha iyi ve daha buyuk Golcu demiştim @Anıl itiraz etmisti acaba hala ayni dusuncedemi??

O ara Rvp ve Gomez in adi geçiyordu bizim icin ve ben kesinlikle Gomez alinmali demistim :bandit:

Yani Boyko gelsin diyorsun :)

Çevrimdışı TURKahvesi

Yazın hep Bezelye'nin alınmasını istedim kayıtlarda vardır ,  Bezelye bu sezon ne yapmış kaç gol atmış hangi ligde atmış bir istatistik çıkartıverin .

Tabii Gomez'in de hakkını yiyemem , Ba gibi düz durmadı sadece golde deyil yaptığı koşularla ver kaçlarla da bize + değer kattı.

+  şunuda ekleyeyim ;

Aldığınız adam Gomez di yani Bayernin ve Alman milli takımının forveti idi.

Casio ne ki Allah aşkına eşiği nedir onun ? 2 si kıyas mı .
doğru bir tespit
bende aynen senin gibi düşünüyorum
sezon başında Bezelye,Mitroglu bu ikisinden birini görmek istiyordum Beşiktaş'ta
ayrıca Bezelye'yi almamız zordu ki Almanlar zaten 12 m.euro bayıldılar
Bezelye harika bir golcü ama işte herşey paraya bakıyor
neyse iyiki Alman panzerimiz var cha cha cha :D

Çevrimdışı Kadir G.

Alakası yok gelmeden asmayı çok iyi yapıyoruz hiç izlemeden etmeden ..

Mario Gomez ise geçen sezon son 10 15 maçta çok iyi işler çıkarmıştı çıkış sinyalleri veriyordu ..

herkes bilip bilmeden araştırmadan konuşuıyor.

Dün cassio'nun birkaç maçını buldum izleyeyim diye düşündüm. Açtım birini 60. dakikalara sardım maçın temposu nasıl gidiyor görmek istedim skor rahatlamışsa izlemiyorum çünkü. O an da bizim müstakbel kalecimiz kadraja girdi kucağına gelen topu kaçırdı ikinci hamlede kontrol edebildi. Bizim en çok sıkıntı yaşadığımız şeylerden değil mi bu?

Çevrimdışı Sarp

Son dk da sıçmış :)

10 dk. o çıkış beni benden aldı  :icool:

Çevrimdışı ozan062

muhakkak ama anılda haklı cnk biri fiodan geliyor oburu united topcusu yani biri oynayarak geliyor oburu formdan dusmus olarak:) hakikaten kariyerine saygıyla yapılmıs bir transfer yoksa

son durumu kotuydu bana gore riskli bir kumar tuttu ve adamı tekrardan mili topcu olarak sahaya surduk buyuk basarı oykusu yani

Yani Boyko gelsin diyorsun :)
Gelecek Avatarimida Duzenledim :bandit:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Gelecek Avatarimida Duzenledim :bandit:

Beşiktaş için hayırlısı olsun yunus emre .

Çevrimiçi Samet Ç

muhakkak ama anılda haklı cnk biri fiodan geliyor oburu united topcusu yani biri oynayarak geliyor oburu formdan dusmus olarak:) hakikaten kariyerine saygıyla yapılmıs bir transfer yoksa

son durumu kotuydu bana gore riskli bir kumar tuttu ve adamı tekrardan mili topcu olarak sahaya surduk buyuk basarı oykusu yani
Rvp'ninde o dönem Gomez'den farkı yoktu oynamıyordu yani. :) Şimdi kimin daha iyi profesyonel olduğunu görebiliyoruz. Gomez uçuyor Rvp yeni Genç Semih oldu.  :)

Çevrimdışı Kadir G.

Boy 1.95 hava toplarında Ospina kadar bu adam. En büyük fiziksel avantajını kullanamıyor lafa gelince iyi kaleci.