2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912225 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Gelsin öyle konuşalım yorumları başladı. Sonrasındaki şey şu olacak, performansını görmeden yargılamayın, performansı gördükten sonra da yorumlar şu olacak: Devre arasıydı alabileceğimiz en iyi tercihi aldık yapabilecek bişi yok, Brezilya liginin en az gol yiyen kalecisiydi. Bizi yine sabır dolu günler bekliyor. Tamamen bir menajer transferi olduğu belli.
Sonrası da of habire yazmayın olan oldu yapacak birşey yok herkes hata yapar konuşmayın bunları stad yapıyoruz bildiğin kısır döngüye döndü hiçbir başarısız transferi yazamıyoruz ama nedense

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ensar

burda cassio güzellmesi yapılmaya başlandığına göre bu adamı bize kitlediler. gerçekten bu kulüpte bazen akıl tutulması var.. bari ospinayla kariyerini kıyaslayıp ospinayı tokatlar demeseydiniz  :ebebe:
gerçekten destek vermek istiyorsanız kulübe, yönetimin hatalı karar almasını engelleyin. başımızı çok duvarlara vurucaz yoksa..
cassio adı geçen kaleciler içerisinde en kötüsü olduğu ayan beyan ortada olan bir kaleci.. çok üzülürüm buna kalırsak, adamlar zil takıp oynuyorlar bunu kitledikleri için, isterseniz kulübün taraftar forumlarında translate yaparak bunu görebilirsiniz.. bu transfer bizim pektemeği 3-4 mio EURO'ya bilmeyen birilerine kitlememizden farklı değil.. maalesef

+1903
Bilmiyorum ama bunlar benim düşüncem
Şimdi elinde para var ve sana kaleci lazım stoper lazım hatta sol bek lazım
kaleciyi aradın taradın buldun alamadın filan
o zaman sene sonuna kadar kiralarsın
şimdi de paranla stoper alırsın, kalırsa sol bek bakarsın
sezon sonu da madem bu ospina bize gelmeyi çok istiyor gemileri filan yaktı
Şezni de döndükten sonra 2 seneliğine ospinayı kiralarsın
Gomezdeki yöntemi uygularsın 2 sene sonra da satın alırsın
böylece ffp den de etkilenmezsin...
haklısın katılıyorum 
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cisse557

6 ay sonra sözleşmesi bitecek mandanda için Marsilya'ya 3.5 milyon versen mandandayi koşa koşa havaalanına getirirler. Çok pis menajer kazı yiyeceğiz.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

cogumuz kaleci gelsinde kim olursa olsun,, su tolgadan kurtulalımda dediler

yonetimde onu baz alarak transfer yapıyor simdi:D

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

6 ay sonra sözleşmesi bitecek mandanda için Marsilya'ya 3.5 milyon versen mandandayi koşa koşa havaalanına getirirler. Çok pis menajer kazı yiyeceğiz.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hem de kazığın büyüğünü yiyeceğiz. Menajerler kulüpte fink atıyor. Şenol Güneş şey demişti transfer işine ben karışmıyorum Başkan ilgileniyor, bir kulüpte transferle başkan ilgileniyorsa orada bir problem var demektir.
Korku akıl katilidir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yapılan iş  yanlış düşünülen isim Cassio ise .  İkinci yarıda oynanacak Fener maçında inisiyatifi Fener'in eline vermek demektir Fener gibi teknik oyunculara sahip  set oyununu benimseyen  kanat oyuncuları iyi olup oyunu geniş alana ve rakip ceza sahasına yıkan bir takıma karşı , kalede Cassio'nun olması. Anadolu takımlarının bu yıl kötü performansı , kaotik durumları da Fener' e avantaj olarak yansıyacak şampiyonluk mücadelesinde.
Bizi bu 3-4 ay idare etsin derken bile idare edip edemeyeceği soru işareti ve konuşulan maliyette az buz değil. 
Akla mantığa uygun bir transfer değil gerçekleşirse . 

Çevrimiçi Akil Emre

« : 15 Ekim 2015, 16:26:02 »
Alıntı yapılan: Çağrı - 15 Ekim 2015, 16:16:10

Yine yarım adam alırsak gerçekten üzülürüm. Devre arası sevineceğim tek isim Lazio'nun kalecisi Berisha olur.

Handanovic gerçekten biçilmiş kaftan, çok izleme şansım olmasa da izlerken negatif olarak topu oyuna geç sokması ve ayaklarının çok iyi olmaması gözüme çarptı. Belkide benim izlediğim maçlara mahsus bi olaydır.

Fizik ve duruş olarak corintiasın kalecisi Cassio güzel duruyor.http://www.transfermarkt.com.tr/cassio/profil/spieler/50144
Takip eden nasıl bi kaleci olduğunu bilen var mıdır?

15 Ekim tarihinde Cassio nasıl kalecidir diye bir soru sormuştum. Valla geleceğine ihtimal vermezdim, sanırım ilk fitili ben ateşledim :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ozan062

Yine yarım adam alırsak gerçekten üzülürüm. Devre arası sevineceğim tek isim Lazio'nun kalecisi Berisha olur.

Handanovic gerçekten biçilmiş kaftan, çok izleme şansım olmasa da izlerken negatif olarak topu oyuna geç sokması ve ayaklarının çok iyi olmaması gözüme çarptı. Belkide benim izlediğim maçlara mahsus bi olaydır.

Fizik ve duruş olarak corintiasın kalecisi Cassio güzel duruyor.http://www.transfermarkt.com.tr/cassio/profil/spieler/50144

15 Ekim tarihinde Cassio nasıl kalecidir diye bir soru sormuştum. Valla geleceğine ihtimal vermezdim, sanırım ilk fitili ben ateşledim :evillol: :evillol: :evillol:

eveet yonetimin aklına kimin soktugunu ogrendikk bu arkadası hemen dısarı alalım plss :evillol: :evillol: :evillol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Herkes kaleci uzmanı gerçekten yazılanları okuyorum çok komiksiniz ve buralarda harcaniyorsunuz bu potansiyel ile @atalay yardımcı olurmusun arkadaslara iş konusunda

Çevrimdışı talha

Meşe oyunlarıyla dövelim seni

Çevrimdışı Çağatay

Sen geç içeri  :kop: :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Q

Beşiktaş Kulübü'nün Corinthians Kulübü ile kaleci Cassio için 3 milyon Euro karşılığında anlaştığı bilgisine ulaşılırken, oyuncu ile 3.5 yıllık 1.5-2 milyon Euro arasında anlaşması bekleniyor.

Öte yandan transfer döneminden bu yana Beşiktaş'ın ısrarla transfer etmek isteği Boyko ve Douglas için de Dnipro Kulübü'ne önerilen 6 milyon Euro'nun 7 milyon Euro'ya kadar çıktığı, bu rakamın reddedilmesi durumunda Beşiktaş'ın sadece Boyko için teklif yapmaya hazırlanacağı bildirildi.

HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Herkes kaleci uzmanı gerçekten yazılanları okuyorum çok komiksiniz ve buralarda harcaniyorsunuz bu potansiyel ile @atalay yardımcı olurmusun arkadaslara iş konusunda
Alıntı yapılan: Çağrı - 11 Ocak 2016, 01:35:48
Sıtma ilacı önerebilirim  :evillol:

Vallaha yok demem , Cassio falan içime sinmiyor çağrı çok kötüyüm :)

3 günde ne değişti anlamadım? Bir anda çok iyi kaleci mi oldu?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

handanoviç ospina mandanda sirigu gibi isimler geçti ama hiçbiri beni cassio kadar heyecanlandırmadı burada sadece yetenek olarak düşünmeyin  takımı ateşlemede cassio önde gelir yetenek olarak sadece handonoviç cassio dan iyidir belki birazda sirugu ama onlar bile cassio nun bizim takıma katacağı havayı veremezler :ishock: :halay: :ishock:

Çevrimdışı Barış1903

Hoşgeldin kardeşim öyle bir rezervasyona rastlamadık.
bize cassio ile ilgili hiç haber gelmiyor sadece basından duyuyoruz.
yönetim transfer peşinde koşuyormuş gibi bir hava içinde değil
bitirmişte gün bekliyormuş gibi duruyor.Bizde bekliyoruz 13-14 ü gibi belli olur diye tahmin ediyoruz.
şu anda bilgi olarak yaprak kıpırdamıyor. stoper olarak papy dışında bir isim duymadık kaleci olarakta pazarlık yaptıkları
bir tek ospinayı duyduk B planıda Rafael cabral olduğu duyumu geldi ama ospina 1.8 maaş 6 M bonservis tamam deniyor.
bekleyip göreceğiz @Barış1903 zaten rezervasyon düşerse bunu yayınlarız burda ama bu sefer kulüp biz öğrenmeden açıklar gibi geliyor bana

Anladım abi teşekkürler. Benim tahminime göre arsenal ospinayı bıraksaydı ospinayı bonservisiyle alıp djolobodji yi kiralayacaklardı ama yönetim cassio ya daha düşük bi ücretle alırsa defans oyuncusunda bonservisi almaya çalışacaklar gibime geliyor. Sonuç olarak Beşiktaş'ımız için hayırlı ne ise o olsun. Sonuçta herhangi bir kalecinin tolgaya göre fark yaratacığını düşünüyorum o yüzden içim rahat abi  :bandit:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Alıntı yapılan: Çağrı - 11 Ocak 2016, 01:35:48
Sıtma ilacı önerebilirim  :evillol:

Vallaha yok demem , Cassio falan içime sinmiyor çağrı çok kötüyüm :)

3 günde ne değişti anlamadım? Bir anda çok iyi kaleci mi oldu?
İçime sinmiyor dedim o isimlerden sonra , şimdi araştırdım baktım bahsedilen gibi kaleci degil ama ben daha üst düzey istiyordum gelirse de yapacak bişey yok bütün yazdıklarımı okuyabilirisniz.

Çevrimiçi Akil Emre

amaralgürses nickli arkadaşımızın son 4 yılda yapılan transferlerle ilgili analizi vardı. Burda ya tutarsa diye yapılan ve çok fazla izlenmediğini düşündüğüm isimler vardı.

Sinan kurumuş, sezer Ö., Gökhan S., eneramo, Dentinyo, Motta, Milosevic, Günay,Berat Ç., Niang

Bunlardan bir tek Motta iş yaptı onun yerinede pozisyon bilgisi olmayan İsmaili tercih ediyoruz ki bu bence en az kalede tolganın kalması kadar vahimdir.

Artık oyuncuların cidden izlendiğine, birdaha aynı hataların yapılmayacağına emindim ama cidden aynı paralara Mandanda, Adler,Ryan, boyko gibi kaleciler varken Cassionun düşünülmesi yine menejer sıkıntısına mı düşüyoruz dedirtiyor.

Ben Cassionun tolgadan sonra bize ilaç gibi geleceğine eminim , ama algıda kaybedilen ve beklentiler dışında kalan bir transfer olduğu kesin.

Çevrimiçi Akil Emre

Sen geç içeri  :kop: :kop:

Keşke Sirigu nasıl kalecidir die sorsaydım :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı talha

İçime sinmiyor dedim o isimlerden sonra , şimdi araştırdım baktım bahsedilen gibi kaleci degil ama ben daha üst düzey istiyordum gelirse de yapacak bişey yok bütün yazdıklarımı okuyabilirisniz.
Yapacak birşey niye olmasın obur almazsın olur biter böyle yama transferlerin ne zaman gerekeni verdiğini ve yerine daha iyisini aranadığımızı söyleyebilirsin

Yine aynısı olacak işte adan bir iki aylığına iyiymiş gibi gelecek sonra fıs işte

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yapacak birşey niye olmasın obur almazsın olur biter böyle yama transferlerin ne zaman gerekeni verdiğini ve yerine daha iyisini aranadığımızı söyleyebilirsin

Yine aynısı olacak işte adan bir iki aylığına iyiymiş gibi gelecek sonra fıs işte

Devre arası kolay olmasa gerek hatayı sezon başında almayarak yaptılar.

Çevrimdışı Ensar

+1
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Keşke Sirigu nasıl kalecidir die sorsaydım :lol: :lol: :lol:

kelebek etkisi yaptın abi :)

Çevrimdışı talha

Devre arası kolay olmasa gerek hatayı sezon başında almayarak yaptılar.
Bırakalım çeksinler işte cezasını getirmesinler işte kolay değilse uğraşmasınlar bunlar bizim kulübün parası çarçur edilmesin

Çevrimdışı ahmetx

Hem de kazığın büyüğünü yiyeceğiz. Menajerler kulüpte fink atıyor. Şenol Güneş şey demişti transfer işine ben karışmıyorum Başkan ilgileniyor, bir kulüpte transferle başkan ilgileniyorsa orada bir problem var demektir.
hoca yapıyorsa da sıkıntı var demektir. Bu işi komite yapmalıdır ve komite içinde yönetimden , teknik ekipten ve profesyonellerden birileri bulunmalıdır yoksa ...
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağatay

kelebek etkisi yaptın abi :)

Brezilya'da üstüne gelen topu yumruklayan bir Cassio, Türkiye'de bir forumda fırtınalar kopmasına sebep olabilr  :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst