2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912689 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şu gomez transferi tutmasa ne söverdin var ya :) ben demiştim 2 senedir oynamıyor sakat bir şey yapamaz görünen köy kılavuz istemez yönetim bile bile lades yaptı bu kadar rezil bir transfer olmaz sakat adamı aldılar bitmiş forveti getirdiler dembayı sattılar falan abovv Allah korudu bizi abi  :evillol:
Kimseye sövmedim burada sövmem de. Ben sadece olası riskleri söylüyorum. Sen bizim yaptığımız aha işte aradığımız adam bu dediğin bir tane transfer söyler misin? Gomez gelmeden önce kafamda büyük soru işaretleri vardı fiziken çok kötü durumda olduğunu düşünüyordum onun dışında kalitesine bir lafım yok. Yukarıdaki yorumlarda da kötü bir şey söylemedim sadece bizim yapımıza daha uygun bir kaleci alınabilirdi dedim. Ama sizin gibi, birisi gelsin eleştiri de bulunsunda ona giydirelim diye bekleyen çok insan var burada..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Adam çizgi kalecisi, oynadığı takım da bizim oyun stilimizde oynamıyor daha temkinli bir oyun anlayışı var. Durum böyleyken insanlarda endişe yaratıyor bu tarz bir kalecinin alınması. Bize oyunu iyi okuyan, topu iyi oyuna sokabilen ve yan topları iyi bir kaleci lazım. 1,95 olmasına rağmen yan topları da yeterince iyi değil.
Bence yan topları en iyi olduğu kısım ayrıca ayakları da kötü değil isabet olarak vasat ama ortasahayi rahat geçiriyor hatta diger kalenin oraya atıyor topu:)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kendi evinde oynadığı maçta bile çift önlibero ile oynayan defansif anlayışa sahip bir takımın kalecisi tabiiki az gol yer
bizde de fb en az gol yiyen takım neden çünkü defansif oynayıp 1-0 gibi skorlara kitliyorlar maçı
ama biz bu kadar defansif oynamıyoruz ki
geçen sene gelse fark yaratırdı belki ama bu sene ???
İşte bunu anlatamıyoruz insanlara. Bize öyle devasa 1,95 lik bir kaleci değil daha çevik ve atik oyunu okuyabilen bir kaleci lazım. Bu Boyko değil, cassio değil.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bence yan topları en iyi olduğu kısım ayrıca ayakları da kötü değil isabet olarak vasat ama ortasahayi rahat geçiriyor hatta diger kalenin oraya atıyor topu:)
Türkiye'de herhangi bir kaleci de atabiliyor topu diğer yarı sahaya. Sorun topun orta sahayı geçmesi değil bizim adamlarımıza gitmesi. Modern futbolda artık oyun kaleciden başlıyor. Rhodolfo topu oyuna sokamıyor, Ersan sokamıyor, Beck sokamıyor, Tolga hiç sokamıyordu, yeni gelen kaleci de sokamayacak. Bunu analiz etmekten yoksun olduğunuz için çok fazla polemiğe girmek istemiyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı zaferk

İşte bunu anlatamıyoruz insanlara. Bize öyle devasa 1,95 lik bir kaleci değil daha çevik ve atik oyunu okuyabilen bir kaleci lazım. Bu Boyko değil, cassio değil.
kim mesela ? ospinami e alamıyoruz tolgayla mı devam edicez ?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kim mesela ? ospinami e alamıyoruz tolgayla mı devam edicez ?
Dünyada bir tek Ospina mı var kaleci? Bu soruyu bana değil sene başında kalecisiz sezona başlayıp hata yaptığını fark edip son anda kaleci arayan yönetime sor istersen.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Türkiye'de herhangi bir kaleci de atabiliyor topu diğer yarı sahaya. Sorun topun orta sahayı geçmesi değil bizim adamlarımıza gitmesi. Modern futbolda artık oyun kaleciden başlıyor. Rhodolfo topu oyuna sokamıyor, Ersan sokamıyor, Beck sokamıyor, Tolga hiç sokamıyordu, yeni gelen kaleci de sokamayacak. Bunu analiz etmekten yoksun olduğunuz için çok fazla polemiğe girmek istemiyorum.
Esprisine soyledim onu zaten tolga atamıyor ya :)

Çevrimdışı DADAYKARTALI

hoş geldin kartal pençesi bu taraftar 10 yıldır seni bekliyordu yeni stadımızda kartalımızın amansız pençesi sen olacaksın :claps:
güle güle tolga teşekkürler herşey için :claps:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sorun şu. kaleci Tolga'dan iyi olabilir ama 4 milyon euro ve o maaşlar verilir mi? Fayda maliyet olarak düşününce yine büyük hayal kırıklığı olacak gibi görünüyor ama umarım olmaz.
aynen sorun da o zaten abi ciddi meblağlar bunlar 4 m euro ödeyemeyi göze aldıysak avrupa pazarından iyi kaleci alabiliriz brezilya liginden kaleci almak pek mantıklı gelmiyo

Çevrimdışı zaferk

Dünyada bir tek Ospina mı var kaleci? Bu soruyu bana değil sene başında kalecisiz sezona başlayıp hata yaptığını fark edip son anda kaleci arayan yönetime sor istersen.
sene başında şenol hocanın kalecilere güveninden dolayı kaleci alınmadı ve görüldü eksik olduğu sene içinde şimdide devre arasında uğraşıldı nerdeyse 10 tane kaleci için mali,teknik sebeplerden dolayı bazılarını ikna edemedik sence yönetim herkesden çok istemiyormu en iyisini almayı ?

Çevrimdışı mrred

@Serhat Akkaya birşeyi gözden kaçırıyoruz hep o da şu yabancı sınırlaması beşiktaş bütün transfer stratejesini 5 ve 6 yabancı kuralına göre yapmıştı bunu unutmayalım. Bu yüzden kalede türk bir kaleci olsun istediler. Bu arada yaptığımız transferlerin çoğunluğu bence iyi demba iyi transfer 12.5 milyona satıldı tolgay iyi transfer 500.000 euroya alındı ben becki de beğeniyorum takımı önde tutuyor. Atiba çok iyi transfer bonservis vermedik. Mario Gomez çok iyi transfer . Rodolhfo idare eder ama kötü değil. Gökhan Töre inişli çıkışlı bir performansı var ama yine de iyi transfer en azından hayal ettiriyor. Kerim Frei iyi transfer. Kötü transferlerimiz de var ama bu kötü transferleri yabancı sınırlamasının olduğu dönem de yaptığımızı unutmayalım.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Ensar

hoş geldin kartal pençesi bu taraftar 10 yıldır seni bekliyordu yeni stadımızda kartalımızın amansız pençesi sen olacaksın :claps:
güle güle tolga teşekkürler herşey için :claps:
gelme kardeşim gelme istenmiyorsun
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Kimseye sövmedim burada sövmem de. Ben sadece olası riskleri söylüyorum. Sen bizim yaptığımız aha işte aradığımız adam bu dediğin bir tane transfer söyler misin? Gomez gelmeden önce kafamda büyük soru işaretleri vardı fiziken çok kötü durumda olduğunu düşünüyordum onun dışında kalitesine bir lafım yok. Yukarıdaki yorumlarda da kötü bir şey söylemedim sadece bizim yapımıza daha uygun bir kaleci alınabilirdi dedim. Ama sizin gibi, birisi gelsin eleştiri de bulunsunda ona giydirelim diye bekleyen çok insan var burada..

Sövme derken küfür anlamında değil söylediklerinin çoğunda haklısın bir şey demedim şakayla takıldım alınacağını bilsem yazmazdım kusura bakma

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Serhat Akkaya birşeyi gözden kaçırıyoruz hep o da şu yabancı sınırlaması beşiktaş bütün transfer stratejesini 5 ve 6 yabancı kuralına göre yapmıştı bunu unutmayalım. Bu yüzden kalede türk bir kaleci olsun istediler. Bu arada yaptığımız transferlerin çoğunluğu bence iyi demba iyi transfer 12.5 milyona satıldı tolgay iyi transfer 500.000 euroya alındı ben becki de beğeniyorum takımı önde tutuyor. Atiba çok iyi transfer bonservis vermedik. Mario Gomez çok iyi transfer . Rodolhfo idare eder ama kötü değil. Gökhan Töre inişli çıkışlı bir performansı var ama yine de iyi transfer en azından hayal ettiriyor. Kerim Frei iyi transfer. Kötü transferlerimiz de var ama bu kötü transferleri yabancı sınırlamasının olduğu dönem de yaptığımızı unutmayalım.
Ben saydığın adamların hiç birine kötü transfer demedim. Ama geldiğinde herkeste soru işareti vardı halen de var bazılarında. Geçen sene sonunda Atiba gitsin diyenler vardı. Tolgay geldiğinde kimse bilmiyordu, Gomez 2 senedir yatışlardaydı ve sakatlık problemleri vardı, Rhodolfo'nun bu takımın oyuncusu olmadığını Şenol Güneş kendi ağzıyla söyledi. Buna rağmen şu an ki durumumuz gayet iyi. Sadece söylemek istediğim öyle bir adam alınsın ki işte bu diyelim arkamıza yaslanıp rahatça izleyelim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

@atalay hayırlı olsun diyene kadar cassio nun videolarına gelmez diye bakmadım .Bakdıktan sonra Tolganın daha iyi kaleci olduğuna kanaat getirdim.1.si yan toplara hiç çıkmıyor.Çizgi kalecisi yani, ilk toplarda iyi kötü bir hamlesi var ama ikinci toplara çok yavaş olduğu için hareketlenemiyor. Bizim Hakan Arıkan bile Cassiodan iyi bence.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sene başında şenol hocanın kalecilere güveninden dolayı kaleci alınmadı ve görüldü eksik olduğu sene içinde şimdide devre arasında uğraşıldı nerdeyse 10 tane kaleci için mali,teknik sebeplerden dolayı bazılarını ikna edemedik sence yönetim herkesden çok istemiyormu en iyisini almayı ?
İstemek ayrı bir şey almak ayrı. Sene başında kaçırılan fırsatları Çağrı bir yazsın isterseniz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Avustralyalı Ryan iyi kaleci Ospina yarın gelmezse ben Avustralyalı istiyorum . Yönetimin ölümü gösterip sıtmaya razı etme politikası olmaz inşallah yani Cassio haberlerinden sonra Boyko gelir mi gelir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağatay

Sorun 1.95 lik olması da değil, aslında o boylar idealdir. Çeviklik atiklik dersen zaten bir kalei de bunların olması lazım
Bize lazım olan kalecileri biz almaya çalıştık olmadı. Madem olmadı o zaman en azından kiralama yöntemine gidilip bir isimle anlaşılması gerekirdi
Sezon sonu da gider ospina mı mandanda mı adler mi artık kimse daha rahat alınabilirdi
Şimdi de parayı stopere belki sol bek e yatırabilirdik...
Ben cassio ya da karşı değilim ama kiralık gelirse karşı değilim
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sorun 1.95 lik olması da değil, aslında o boylar idealdir. Çeviklik atiklik dersen zaten bir kalei de bunların olması lazım
Bize lazım olan kalecileri biz almaya çalıştık olmadı. Madem olmadı o zaman en azından kiralama yöntemine gidilip bir isimle anlaşılması gerekirdi
Sezon sonu da gider ospina mı mandanda mı adler mi artık kimse daha rahat alınabilirdi
Aynen katılıyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

katılıyorum ama seneye oyuncu satmak gerekiyor bunu yapmak için , sene başında alacaktık nasıl düştük bu hataya of of
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mrred

Ben saydığın adamların hiç birine kötü transfer demedim. Ama geldiğinde herkeste soru işareti vardı halen de var bazılarında. Geçen sene sonunda Atiba gitsin diyenler vardı. Tolgay geldiğinde kimse bilmiyordu, Gomez 2 senedir yatışlardaydı ve sakatlık problemleri vardı, Rhodolfo'nun bu takımın oyuncusu olmadığını Şenol Güneş kendi ağzıyla söyledi. Buna rağmen şu an ki durumumuz gayet iyi. Sadece söylemek istediğim öyle bir adam alınsın ki işte bu diyelim arkamıza yaslanıp rahatça izleyelim.
O dönemlere de az kaldı bence stad açılınca camia baya bir ivme yakalayacak. Benim tek korkum siyasetçiler , her şeye burunlarını sokuyorlar. Bak mesela Basketbol ve voleybol federasyonlarında siyaset futboldaki gibi çok etkili olamıyor veya etkili olmak istemiyor veya ikiside . İki branşta da Türkiye dünyada tanınan ülkeler arasında ve dahası ilk 10 a girer ama futbolda öyle değil siyaset hep futbolun içinde o yüzden alınan kararlar hep siyasi oluyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Çağatay

katılıyorum ama seneye oyuncu satmak gerekiyor bunu yapmak için , sene başında alacaktık nasıl düştük bu hataya of of

Bilmiyorum ama bunlar benim düşüncem
Şimdi elinde para var ve sana kaleci lazım stoper lazım hatta sol bek lazım
kaleciyi aradın taradın buldun alamadın filan
o zaman sene sonuna kadar kiralarsın
şimdi de paranla stoper alırsın, kalırsa sol bek bakarsın
sezon sonu da madem bu ospina bize gelmeyi çok istiyor gemileri filan yaktı
Şezni de döndükten sonra 2 seneliğine ospinayı kiralarsın
Gomezdeki yöntemi uygularsın 2 sene sonra da satın alırsın
böylece ffp den de etkilenmezsin...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ozan062

satın alma opsiyonlu biri varmıs onu alak ismini yazan cıkmamıs evet evet onu alalım biz:)

cnk isterse 55 yasında olsun bircok kalecinin kariyerinde bu tip hatalı goller yemeyen trilyonlarca isim bulunur bu adamın failleri bolsa onun bize gelmesi bir risk demektir ne gerek var simdi buna

hayır bedavaya gelse anlıcamda ustune para vericez gel bizde hata yap dicez herife :lol:
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2016, 10:07:44 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

Bize şu an şampiyonluk lazım , 6 aylığına çok tecrübeli bir kaleci örnek (Tim Howard) gibi birisini kiralayıp yaza da çok kaliteli 27-28 yaşlarında birini alıp bu işi bitirmek lazım.

Çevrimdışı siyah-1903

burda cassio güzellmesi yapılmaya başlandığına göre bu adamı bize kitlediler. gerçekten bu kulüpte bazen akıl tutulması var.. bari ospinayla kariyerini kıyaslayıp ospinayı tokatlar demeseydiniz  :ebebe:
gerçekten destek vermek istiyorsanız kulübe, yönetimin hatalı karar almasını engelleyin. başımızı çok duvarlara vurucaz yoksa..
cassio adı geçen kaleciler içerisinde en kötüsü olduğu ayan beyan ortada olan bir kaleci.. çok üzülürüm buna kalırsak, adamlar zil takıp oynuyorlar bunu kitledikleri için, isterseniz kulübün taraftar forumlarında translate yaparak bunu görebilirsiniz.. bu transfer bizim pektemeği 3-4 mio EURO'ya bilmeyen birilerine kitlememizden farklı değil.. maalesef
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"