2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12922230 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 22:01:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
boyko gelmedi mi yaa @Çağrı bi alamadın şu adamları ver 8 m.euro dedim sen fazla dedin :D

Para yok @Efe stat yedi paracıkları :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FedericoGiunti

Yedek kaleci statü gereği TÜRK olmalı.
Yeni birşey daha öğrendim.
BEŞİKTAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Cassio 2-3 güne İstanbul'da olur.

Çevrimdışı Ensar

o uçak kalkmaz inşallah
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mehmetthedum

Paranın kullanımı gereği sizin dediğiniz gibi kaleci kiralanacak ve yazın alın istiyorsanız, şimdi eldeki para kullanma hakkı ile stoper ve sol bek alınması gerekir. Böylece yazın kaleci ve orta saha alınabilinir.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı can1903

http://sporcope.com/acikliyoruz-besiktasin-kalecisi-1528

Şaban hayırlı olsun.

Vallahi yazıktır günahtır ya
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

olmaz inş. Ospinanın yolunu gözlüyoruz

Çevrimdışı Ensar

iş cassio'nun şahsiyetinden de çıktı benim için , ne kaleci isimleri geldi gündeme sonunda git yine vasat bi kaleci al , devre arası transfer zor derler aga o zaman sene başında yapacaktın, görme engelli Beşiktaşlı bile görüyor Beşiktaş'ın kalesinin boş olduğunu siz görmediniz mi

ALLAH ım yazdıysa bozsun.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı can1903

Beyler Cassio'yu alınca bide kaleci alamıcaz biliyosunuz dimi

Statü gereği ilk 18'de türk kaleci de olacak.

Gelirse, 3 sene buna katlanırız
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı McAdnan

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bu adam gelirse kendimi aldatılmış sayarım, Sirigu Handanovicle başladı Mandanda Adler olmadı, Ospina Costil derken Cassio mu geliyor?

:claps: :claps:

Cassioyu beğenenlerde olacaktır ancak çoğunluğun içine sinecek kaleci değil. Cassio ile kafamız rahat olmaz. Yediği ilk hatalı golle yönetim eleştiri yağmuruna tutulur. Kısaca yanlış seçim.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı kartal43

Yama transferlere devam. Bari stoper sol bek alsalar adam gibi ama stoper dahi son günlerinde transferin en ucuz hangisiyse o gelir. Doyamadik vasat adamlara

Çevrimdışı Sarp

Casio bizi hedefe taşımaz! Adamın iyi olduğu sezon 2012-2013.
Her şey iyi giderken milyon euroları meçhul bir adama saçmak!
Ya kim izledi Casio'yu çok merak ediyorum! Gökhan Keskin mi?

Çevrimdışı Alper1903

Yine de inanmak istemiyorum. Kap görene kadar hiçbir şey bitmedi.

Çevrimdışı Ensar

Yama transferlere devam. Bari stoper sol bek alsalar adam gibi ama stoper dahi son günlerinde transferin en ucuz hangisiyse o gelir. Doyamadik vasat adamlara
rezillik başka birşey değil , yine vasat bir adam yeni bir ömür törpüsü.

Çevrimdışı can1903

Yine de inanmak istemiyorum. Kap görene kadar hiçbir şey bitmedi.
Kendini hazırla, Cansel Kemiksiz Brezilya pazarına hakim biri.

Menajer arkadaşları sağolsun başkanın  :evillol:

Çevrimdışı Jukebox

Cassio umarim gelmez.Tamam kaleciden cok anlamiyorum ama adam istisnasiz her topu gol bolgesine indiriyor.Ustelik o kadar buyuk isim konustuk,o isimlerden sonra cassio kafadan kaybediyor.

TURKCELL T40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

Cassio'nun ülkesince taraftarlarınca sevilmesi benim neden umrumda olsun? Çok matah bir şeymiş gibi anlatıyorsunuz. Bu oyuncu Beşiktaş seviyesinde mi değil mi ona bakalım. Avrupada doğru düzgün kariyeri olmayan kaleciye mi güveneceksiniz ben izlemediğim için üstün körü inceledim güvenim 0(sıfır). Farkındaysanız 3.5 yılı bağlarsak kontratı bitene kadar kaleci almayacağız. Yedeği de seneye tolga ondan sonra günay olacak.

Kaleci almış olmak için transfer yapılmasın gerekirse potansiyellerden biri alınsın benim görüşüm bu.

Böyle transferin benim gözümde kredisi sıfır. Yediği ilk golde giyotine yollarım.

Çevrimdışı Savaş

Aslında Cassio bu ortalıkta dönen videosu yüzünden kaybediyor. Cok fazla negatif bir algı oluştu o video yüzünden. Yoksa taraftarın çoğu bu adamı tanımıyordu bile ben dahil.

Halbuki kariyerinde başarıları olan bi adam ve ülkesinde sevilen bi kaleci.

O video yaktı adamın başını :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Alper1903

Kendini hazırla, Cansel Kemiksiz Brezilya pazarına hakim biri.

Menajer arkadaşları sağolsun başkanın  :evillol:

Taraftarların genelinin içine sinmedi bu adam. Sonradan sıkıntı çıkar oranı %85.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ospina olmayacaksa Cassio kesinlikle olmamalı. Para kolay mı kazanılıyor böyle seviye altı kaleci transferi yapılsın? Fikret Orman bu transfere olur verirse taraftarın gözünde kredisi azalır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kap gelene kadar inanmam cassioya filan hala ospinanın geleceğini düşünüyorum

Çevrimdışı Alper1903

Tolga mevzusuna döner bu Cassio. İlk yediği hatalı gole bakar.