2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12923287 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Boyko ve Douglas Çarşamba günü kampa katılacaklar deniyor.
Hangi kamp? Biz İstanbul ' a dönmedik mi?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bordeaux da Sane ye gidebilirsin dendi yani gelebilir ama bilmem yani burda nargileye gitmekten iyi top oynamadi bu sezon ama takimda kotu bilmem kafamda soru isareti . Bu arada burda taraftar saneyin gitmesini istiyor

Taraftarın istememe sebebi nedir. Huyları falan mı futbolculuğu mu
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı enderersoy15

Bir transfer haberi de benden gürkan kubilay out😆

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AigleBordeaux

Taraftarın istememe sebebi nedir. Huyları falan mı futbolculuğu mu
Bu sezon baya kotu ve taraftar huylarini begenmiyor evet
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı murat_

İnandın mı cidden ?
biraz  abartili para konusu para konusunun harici inanmak istiyorum  :lol: :lol:

Çevrimiçi Necmi

Boyko ve Douglas Çarşamba günü kampa katılacaklar deniyor.
nasıl katılacak haberin yalan olduğu bundan belli perşembe bizim istanbulda maçımız yokmu :bandit:
çarşamba kampta ne işimiz var biz kampı bitirdik. @38life otelle vedalaştık

Çevrimdışı wbishop82

Kaleciler her zaman hatalı gol yiyebilir.Ancak tolga da taraftarı çıldırtan olay başka.geçen seneki brugge ve bu seneki lizbon maçında yediği golleri çıkıp uzaklaştıramayan kaleci ile kimse yola çıkmak istemiyor bende dahil.O yüzden ospina,mandanda vb isimleri alamıyorsak sadece bu tarz golleri yemeyecek defans oyuncularına güven verecek ve yaptığı degajları orta sahaya gidecek bir kaleci yeterli olacaktır.Ancak asıl sorun bu dönem harcayamayacağımız bedelleri seno sonu zaten harcayamayacağız.Bonservis ile gidecek oyuncular olacaktır bunları önümüzdeki sene orta saha ve sol bek transferlerine ayırmamız gerekir.ekstra kaleci transferi içinde para gerekirse yine dön dolaş aynı yere geleceğiz ve yine bazı mevkileri yama yapmak zorunda kalacağız.onun için kaleciyi idare edecek şekilde alıp stoperede kalan bonservisi bu dönem verebiliriz.seçeneklerden biride bu bence.fakat cassio ya falan 3 4 milyon gibi paralar verirsek hiç bir manası kalmaz.kiralık olur stopere para harcarsak işte o zaman bu durum anlaşılabilir

Çevrimdışı mehmetthedum

Brezilya takımına cassio için teklif ettiysek bile niye ero veriyoruz deniliyor ki? Bence dolardır o...
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Furkan Sarper

umarım ts maçına günay veya tolgayla çıkmayız. hadi mersin maçını bir şekilde atlatırız, ama ts maçına yeni kaleci şart. çok önemli bir dönemeç 2.ve 6haftası ikinci yarının.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

umarım ts maçına günay veya tolgayla çıkmayız. hadi mersin maçını bir şekilde atlatırız, ama ts maçına yeni kaleci şart. çok önemli bir dönemeç 2.ve 6haftası ikinci yarının.

Aynı fikirdeyim. Ki çoğu kişi de öyle.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cisse557

Ospina'yı Allah sahibine bağışlasın diyebileceğimiz bi duyum bekliyorum günlerdir.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aa.aslan

Hadi be ospik. Gel artık.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı sozkul

Kaleciler her zaman hatalı gol yiyebilir.Ancak tolga da taraftarı çıldırtan olay başka.geçen seneki brugge ve bu seneki lizbon maçında yediği golleri çıkıp uzaklaştıramayan kaleci ile kimse yola çıkmak istemiyor bende dahil.O yüzden ospina,mandanda vb isimleri alamıyorsak sadece bu tarz golleri yemeyecek defans oyuncularına güven verecek ve yaptığı degajları orta sahaya gidecek bir kaleci yeterli olacaktır.Ancak asıl sorun bu dönem harcayamayacağımız bedelleri seno sonu zaten harcayamayacağız.Bonservis ile gidecek oyuncular olacaktır bunları önümüzdeki sene orta saha ve sol bek transferlerine ayırmamız gerekir.ekstra kaleci transferi içinde para gerekirse yine dön dolaş aynı yere geleceğiz ve yine bazı mevkileri yama yapmak zorunda kalacağız.onun için kaleciyi idare edecek şekilde alıp stoperede kalan bonservisi bu dönem verebiliriz.seçeneklerden biride bu bence.fakat cassio ya falan 3 4 milyon gibi paralar verirsek hiç bir manası kalmaz.kiralık olur stopere para harcarsak işte o zaman bu durum anlaşılabilir

Fakat kendisine yapılan geri pasları bu kadar kötü yere şişiren bir kaleci uzun yıllardır Türkiye liginde yok.
Tir tir titriyorum Tolgaya geri pas verildiği zaman.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ALPER ÖCAL’IN CASSIO RAMOS DEĞERLENDİRMESİ sezon başı fb gundemindeyken yapılan bi degerlendirme.

“Cassio yedek beklemek için gelmez, ülkenin en zengin ve kitlesel takımında as kaleci ve çok da seviliyor. Kariyer zirvesi 2012 ve 13 yılları. Corinthians hem içeriyi hem dışarıyı domine ederken o da uçmuştu. Niteliklerine gelirsek: Cassio ligin üç senedir ligin düşük tempolu, tedbirli alan oyununu en iyi oynayan Corinthians’ın kalecisi. Geçen yıl 38 maçta 22 gol yediler. 2012’de Libertadores’i kazanırken 13 maçta 4 gol yediler. FIFA Kulüpler Dünya Kupası’nı kazanırken de gol yemediler. Cassio o dönemde Chelsea maçını tek başına (Torres’in de katkılarıyla) almıştı. 1.95 boya rağmen, hantal değil. Çabuk. Kaleden çıkmayı sever. Havadan zaten çok çok iyi ama boyuna rağmen yerden de iyi, reaksiyon zamanı kısa. Refleksleri güçlü, penaltılarda baya iyidir. Zamanlama sorunu yaşayabiliyor öte yandan. Konsantrasyonu zor düşşe de düştüğünde garip goller yiyebiliyor. Palmeiras derbisini yaktı bu yıl. Sol tarafı biraz zayıf. Sol dizi, sol omzu, sol uyluğu, sol bileğinden sakatlıklar yaşadı. Dünya Kupası öncesi sol el serçe parmağını kırdı. Cech’e hem tarzı hem de sakatlık sonrası dalgalanmaları çok benzer Cassio’nun. Temelde Volkan Demirel’den iyi kaleci, 2012 ve 13 sezonu fark yaratır. 2014 ve 2015 biraz daha düşük, Volkan ile rekabetle birbirlerini beslerler ama orada rotasyon riskli. Ospina daha net seçim olur.”

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 21:00:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ALPER ÖCAL’IN CASSIO RAMOS DEĞERLENDİRMESİ sezon başı fb gundemindeyken yapılan bi degerlendirme.

“Cassio yedek beklemek için gelmez, ülkenin en zengin ve kitlesel takımında as kaleci ve çok da seviliyor. Kariyer zirvesi 2012 ve 13 yılları. Corinthians hem içeriyi hem dışarıyı domine ederken o da uçmuştu. Niteliklerine gelirsek: Cassio ligin üç senedir ligin düşük tempolu, tedbirli alan oyununu en iyi oynayan Corinthians’ın kalecisi. Geçen yıl 38 maçta 22 gol yediler. 2012’de Libertadores’i kazanırken 13 maçta 4 gol yediler. FIFA Kulüpler Dünya Kupası’nı kazanırken de gol yemediler. Cassio o dönemde Chelsea maçını tek başına (Torres’in de katkılarıyla) almıştı. 1.95 boya rağmen, hantal değil. Çabuk. Kaleden çıkmayı sever. Havadan zaten çok çok iyi ama boyuna rağmen yerden de iyi, reaksiyon zamanı kısa. Refleksleri güçlü, penaltılarda baya iyidir. Zamanlama sorunu yaşayabiliyor öte yandan. Konsantrasyonu zor düşşe de düştüğünde garip goller yiyebiliyor. Palmeiras derbisini yaktı bu yıl. Sol tarafı biraz zayıf. Sol dizi, sol omzu, sol uyluğu, sol bileğinden sakatlıklar yaşadı. Dünya Kupası öncesi sol el serçe parmağını kırdı. Cech’e hem tarzı hem de sakatlık sonrası dalgalanmaları çok benzer Cassio’nun. Temelde Volkan Demirel’den iyi kaleci, 2012 ve 13 sezonu fark yaratır. 2014 ve 2015 biraz daha düşük, Volkan ile rekabetle birbirlerini beslerler ama orada rotasyon riskli. Ospina daha net seçim olur.”

Benzer değerlendirme yapmışız. Kaleci kötü değil ama algıda kaybedecek. Anca gelip Fener derbisini alır o zaman direk kahraman olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Benzer değerlendirme yapmışız. Kaleci kötü değil ama algıda kaybedecek. Anca gelip Fener derbisini alır o zaman direk kahraman olur.
Vallaha çağrı bende bulup 3 5 maçını izliym dedim ama maçları bulamadim vakitte bulamadım ama brezilya futbolunu takip edenler fena şeyler söylemiyor dediğin gibi algıda kaybedecek..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 21:13:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Vallaha çağrı bende bulup 3 5 maçını izliym dedim ama maçları bulamadim vakitte bulamadım ama brezilya futbolunu takip edenler fena şeyler söylemiyor dediğin gibi algıda kaybedecek..

Onu işin ilginç yanı şu :D

İyi para vermesek o buraya gelmez. Yani o bizi beğenmez kral şuan ülkesinde şu yazılanları okusa hepimize söver  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Bilemiyorum tabii ama Ospina ile ilgili olumlu bir gelişme olsaydı şimdiye kadar kokusu çıkmaz mıydı ?
Sanırım olmayacak o iş ama dediğim gibi benimkisi sadece bir varsayım

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 21:15:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Eğer Gil'i alabileceklerse ben Cassio'ya razıyım :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Onu işin ilginç yanı şu :D

İyi para vermesek o buraya gelmez. Yani o bizi beğenmez kral şuan ülkesinde şu yazılanları okusa hepimize söver  :kop:
Harbimi ya :)  şimdi millet diyecek onurla çağrı algı operasyonu yapıyor diye. :) bu dediğin seviyedeyse gelsin diyecek bişey yok sonuçta ufak takımdan gelmiyor oranın büyük takımından geliyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şenol hocanın sistemine uygunsa yönetimin kulağına su kaciralim burdan bi sekilde

Çevrimdışı Efe

boyko gelmedi mi yaa @Çağrı bi alamadın şu adamları ver 8 m.euro dedim sen fazla dedin :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

brezilya futbolunu seyrederken baygınlık geliyor. videosundan bende oluşturduğu intiba biraz içi kıpır kıpır bir arkadaşa benziyor.devamlı bir hareket halinde.tolganın yediği saçma golleri yemez gibi.yenmeyecek olanları yemese lig için yeterli.

Çevrimdışı Kadir G.

Çarşamba-perşembe gibi Ospina olumlu olumsuz belli olur.

Çevrimdışı Efe

bu cassio biraz kasıyo herkesi  :D
Şampiyon Beşiktaş JK