2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12920333 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sallapati

Bu arada iyisiyle kötüsüyle kulübümüzden bir Ramon Motta geçti. performansı bizim seviyede olmasa da takıma sahip çıkması, formayı benimsemesi, saha içi kavgalarında ön saflarda yer alması bende iz bırakan unsurlar. Teşekkürler Ramon Motta...

nasıl Tolga yı Brugge ve Sporting maçlarıyla hatırlıyorsak.. Mottayı da Feyenoord ve Liverpool deplasmanlarından yaptığı gereksiz penaltılarla hatırlayacağız..

tamam iyi niyetliydi ama her zaman bir el bombasıydı.. Emekleri için teşekkürler.. Yolu açık olsun..

Çevrimdışı Serdkar

Yazin sözlemesi bitecek oyuncularadan bir taneside Iso...
Iso icin cikan Transfer haberleri cogu Manager oyunlari...
Fbde Caner de uzatmiyor..
Caner CVsi rahat bizim Iso nun Cv daha üstün...
Gecen sene cok erken yerli oyunculara anlasdik ve olanlari görduk..
Hic aceleye yok..
Iso 3 M€ fazla veren varsa direkt satsinlar..
Caner neden oynatmiyor Fb...Adam defansda felc ayni bizim Iso gibi...Ama Offensiv iki kat daha üstün Isodan..
Caner bari orta yapmasini biliyor

Çevrimdışı sallapati

Yazin sözlemesi bitecek oyuncularadan bir taneside Iso...
Iso icin cikan Transfer haberleri cogu Manager oyunlari...
Fbde Caner de uzatmiyor..
Caner CVsi rahat bizim Iso nun Cv daha üstün...
Gecen sene cok erken yerli oyunculara anlasdik ve olanlari görduk..
Hic aceleye yok..
Iso 3 M€ fazla veren varsa direkt satsinlar..
Caner neden oynatmiyor Fb...Adam defansda felc ayni bizim Iso gibi...Ama Offensiv iki kat daha üstün Isodan..
Caner bari orta yapmasini biliyor

iso yıllık 1 kaattan uzatsın 2 yıl daha neyine yetmiyor.. dediğin gibi 3 milyon evren olursa hemen verilsin.. yanında da pektemek verilebilir..

Çevrimdışı tangaz

nasıl Tolga yı Brugge ve Sporting maçlarıyla hatırlıyorsak.. Mottayı da Feyenoord ve Liverpool deplasmanlarından yaptığı gereksiz penaltılarla hatırlayacağız..

tamam iyi niyetliydi ama her zaman bir el bombasıydı.. Emekleri için teşekkürler.. Yolu açık olsun..

Tolga gibisi bir daha gelmez (bay negatif enerji)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ismail

İsmail in sözleşmesini uzatmak için yapılıyor olabilir

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Motta'nın bu gidişinde Tolga'nın da payı büyük.
Brugge maçında Motta'nın attığı golde tribündeydim ve gol enfesti. Eğer o maç Tolga hatalı goller yemeseydi ve Motta'nın golü ile maç bitseydi şu an çok farklı bir konumda olabilirdi Motta.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı talha

iso yıllık 1 kaattan uzatsın 2 yıl daha neyine yetmiyor.. dediğin gibi 3 milyon evren olursa hemen verilsin.. yanında da pektemek verilebilir..
Ne biri ya 600 e falan tavsa oynasın bir niye verelim

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İsmail in sözleşmesini uzatmak için yapılıyor olabilir

Mustafa Pektemek için zamanında ne haberler çıkmıştı şimdi aynısı İsmail için çıkıyor. İsmail'e 900 bin eurodan (maç başı dahil ) fazla para vermek Beşiktaş'a ihanettir. Adam benim gözümde futbolcu değil, topçu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Motta'nın bu gidişinde Tolga'nın da payı büyük.
Brugge maçında Motta'nın attığı golde tribündeydim ve gol enfesti. Eğer o maç Tolga hatalı goller yemeseydi ve Motta'nın golü ile maç bitseydi şu an çok farklı bir konumda olabilirdi Motta.

:tabe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

İsmail'in menajeri destekli sallamasını da bilmiyor. Bir ara da Shakhtar istiyordu güya.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı mellfred

ismail'in edeceği yıllık 800-900'dür. kaldı ki biz bu adama oynamadığı 2 sezon boyunca ödeme yaptık. 4 yıldır bizde verdiği katkı 1 sezonu bulmaz. sözleşme yapılacakken bunları da hatırlatmalı

Çevrimdışı ismail

Mustafa Pektemek için zamanında ne haberler çıkmıştı şimdi aynısı İsmail için çıkıyor. İsmail'e 900 bin eurodan (maç başı dahil ) fazla para vermek Beşiktaş'a ihanettir. Adam benim gözümde futbolcu değil, topçu.
Bu oyunlara bizim yöneticiler nasıl düşer anlamam menajerlerin oyunu bu

Çevrimdışı karakartalım

ismailin yerine caneri nasıl almayı düşünüyosunuz adam fb de  2.4m euro alıyo ayrıca karaktersiz caner hiç gerek yok gs de neler yaptını biliyoruz takımın anasını alatır öyle bi hata olmaz bence ismail gibi takımdaşlığı da yok zaten ismail beyenilmiyorsa ya iyi bir yabancı gelir yada hasan ali tarzı bi türk.
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı arc1999

Altınordudan Çağlar Söyüncü bize gelecekmiş bilgisi olan var mı

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aykut.celenk

BEŞİKTAŞ'lılık duruşundan bahsedip nasıl karaktersiz adamları bu Kutsal forma ile bağdaştırıyorsunuz.  :alala:

Çevrimdışı sallapati

öncelik bize ait ama yurtdışından çok talibi var.. 3 milyon euroya alırız heralde

Çevrimdışı Kutay

güya öncelik bizde ama sanmıyorum bize geleceğini Altınordu başkanına güvenmiyorum pek fazla
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı zekotha

Bence İsmail'le kontrat uzatılmadan yönetime mail yağmuru yapmamız gerek. Olası bir Pektemek vakasıyla karşılaşmak istemiyorum

Çevrimdışı Mehmet K

Ben, sıradan, antrenör gözü olmayan, futbolcu alım satım işlerinden anlamayan fanatik bir Beşiktaş taraftarıyım. Ama şöyle kafamda bir planlama yapayım dedim kadro hakkında ve şunlar çıktı ortaya;

Şimdi bizim 6 milyon € paramız var ve en az 2 transfer gerekiyor. Biri kaleci biri de sol stoper. Ospina olmuyor diye farzediyorum. Onun yerine 3,5-4 milyon € civarına Predrag Rajkovic'i alalım elimizde hem potansiyelli genç bir kaleci olsun hem de Papy Djilobodji'yi bonservisli alabilmek için 2-2,5 milyon € gibi bir para olsun.

Planlamanın diğer aşamasına geçersek, yaz döneminde satılması muhtemel iki oyuncu var. Biri Gökhan Töre biri de Oğuzhan Özyakup. Töre gitmese bile takıma Olcay yerine oynayacak daha yaratıcı, daha teknik ve topsuz oyunda en az Olcay kadar iyi bir adam lazım.

Ekonomik koşullar ve teknik detaylar düşünüldüğünde benim aklıma ilk olarak Andre Carrillo geldi. 6 ay sonra sözleşmesi bitiyor. Anlaş şimdiden 6 ay sonra bedavaya taş gibi kanat oyuncusuna sahip ol. Maaş konusunda ikna edilebileceğinden şüphem yok çünkü vergileri düştüğümüzde 1 milyon €'dan bile az kazanıyor.

Yine yaz döneminde sözleşmesi bitecek olan Miguel Veloso ve Caner Erkin ile 6 ay sonrası için anlaşıp orta saha ve sol beki de sağlama alabiliriz. 'Kabul ediyorum Veloso'yu ikna etmek zor.'

Yaz döneminde Töre 15 milyon ve üstü gibi bir paraya satılırsa Töre'nin yeri daha önceden doldurulmuş olacağından para direk bize diğer transferler için kaynak olacak.

6-7 milyon civarına Dede'yi, yine 6 milyon civarına Ospina'yı alarak Şampiyonlar Ligi seviyesinde bi takım oluşturabiliriz.

Gidecekler ise Milosevic, İsmail, Tolga, Veli ve yerine genç potansiyelli bir forvet almak koşuluyla Pektemek.

Şu planlamayı hiç bir bilgisi olmayan bir taraftar yapabiliyor ise bu profesyoneller de yapabilir. Elbette zor tarafları var hiç bir planlama kolay değildir..
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2016, 00:00:20 Mehmet K ]

Çevrimdışı panic13

Köybaşı için yıllık EUR 1-1,2 milyon seviyesinde kontrat makul (hayal kurmayın 900 bin üzeri verirlerse yollayın diyerek.) Onun üstü yaş, çünkü yıllık EUR 1,5 milyon civarına Alamanya ve Belçika'da sebil gibi bek buluruz.

Eyyorlamam bu kadar.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kadir G.

Köybaşı için yıllık EUR 1-1,2 milyon seviyesinde kontrat makul (hayal kurmayın 900 bin üzeri verirlerse yollayın diyerek.) Onun üstü yaş, çünkü yıllık EUR 1,5 milyon civarına Alamanya ve Belçika'da sebil gibi bek buluruz.

Eyyorlamam bu kadar.

Çöp olur o para. Kabul etmezse zor değil erenle anlaşmak 900 binden fazla vermezsin. İkisinin de savunması berbat en azından biri orta yapmayı biliyor denilebilir.

Ha şu da var kaliteli bir bek almayıp şampiyon ligine öyle çıkacağız derlerse kevgire döneriz.

Çevrimdışı zekotha

Çöp olur o para. Kabul etmezse zor değil erenle anlaşmak 900 binden fazla vermezsin. İkisinin de savunması berbat en azından biri orta yapmayı biliyor denilebilir.

Ha şu da var kaliteli bir bek almayıp şampiyon ligine öyle çıkacağız derlerse kevgire döneriz.

aynen kabul etmiyorsa Eren'i alırız. Max 1 verilmeli. Hatta bırakalım gitsin bir yabancı bir de Eren alsak kâfi

Çevrimdışı 38life

Boyko ve Douglas Çarşamba günü kampa katılacaklar deniyor.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bordeaux da Sane ye gidebilirsin dendi yani gelebilir ama bilmem yani burda nargileye gitmekten iyi top oynamadi bu sezon ama takimda kotu bilmem kafamda soru isareti . Bu arada burda taraftar saneyin gitmesini istiyor
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!