2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12923952 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ekesicil

PSG Ismailimi istiyormus? Evet yalnis yazmadim PSG, fransadaki PSG

Ve Weidenfeller niye düsünülmüyor kale icin? 6 ay rahat iyi bir sekilde götürür seni ligde

Çevrimdışı talha

Tolga alındığında bu forum yoktu.

Beck alındığında çoğunluk memnundu burada transfer olsun diye alındı diyen de okudukça ikna olmuştur.

Ersan hala iyi bir stoper değil vazgeçilmez hiç değil, daha iyisi olmadığı için iyi stoper şuan için.

İsmail hala kötü bir bek yine daha iyisi olmadığı için oynuyor.

Oğuzhan'a herkes fiziğini düzeltmezse yedek olur fiziğini düzeltirse vazgeçilmez olur diyordu düzeltti.

Aylarca yanlış foruma girmemişsiniz sanırım. Uzun zaman uğramayıp kimseyi bu şekilde tahrik etmeyin hele ki böyle gergin bir zamanda.
Elemanı tanımadın mı allah aşkına yine gelmiş yalan yanlış millete ithamlar diziyor

İsmail İle Ersan dan kim memnun bilmiyorum ama sanırım kendisi memnun herkesin memnun olduğunu zannediyor

Ben halen daha uzatılmasına karşıyım

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı tangaz

stoper için bugün Ludovic Sane ismi geçiyor basında nasıldır bu genç @atalay  or @Çağrı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ayayhan

Tolga alındığında bu forum yoktu.

Beck alındığında çoğunluk memnundu burada transfer olsun diye alındı diyen de okudukça ikna olmuştur.

Ersan hala iyi bir stoper değil vazgeçilmez hiç değil, daha iyisi olmadığı için iyi stoper şuan için.

İsmail hala kötü bir bek yine daha iyisi olmadığı için oynuyor.

Oğuzhan'a herkes fiziğini düzeltmezse yedek olur fiziğini düzeltirse vazgeçilmez olur diyordu düzeltti.

Aylarca yanlış foruma girmemişsiniz sanırım. Uzun zaman uğramayıp kimseyi bu şekilde tahrik etmeyin hele ki böyle gergin bir zamanda.
ben formun stad bölümünü takip ederim formun asıl amacı budur

yukardakilerde burdaki kişilerin 6 ay önceki fikirleri

kendi fikirlerinden tahrik  oluyorsalar buna cevap veremem

amacımda çok uçlarda fikir beyanı oluyor çok kötü berbat yada süper

biraz ortada konuşulsa daha bilgilendirici olucak

bu amaca yönelik yazım bile tahrik oldu ilginç

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 15:55:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

ben formun stad bölümünü takip ederim formun asıl amacı budur

yukardakilerde burdaki kişilerin 6 ay önceki fikirleri

kendi fikirlerinden tahrik  oluyorsalar buna cevap veremem

amacımda çok uçlarda fikir beyanı oluyor çok kötü berbat yada süper

biraz ortada konuşulsa daha bilgilendirici olucak

bu amaca yönelik yazım bile tahrik oldu ilginç

Bunları bunları dediniz hala burada Mısınız derseniz tahrik olur. Bir şeyi anlatmanın kaç türlü yolu var her kesimden her yaştan taraftar var burada herkes doğruyu göremez gördüğünü sanabilir. 45 yaşındasınız bunu düzeltmenin yolunun bu olmadığını görmeniz gerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 15:57:03
  • Beşiktaş / Bodrum

stoper için bugün Ludovic Sane ismi geçiyor basında nasıldır bu genç @atalay  or @Çağrı

Öğlen yazdım kaliteli stoper ancak Ersan'ın yerine değil rhodolfonun yerine gelebilecek özelliklere sahip.

Onun özelliklerine sahip ondan daha hızlı ve manevralı. Şenol Güneş de bizim gibi memnun değil ilk yarı rhodolfodan belli ki.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Koa_lAA

19. hafta fener liderliği alır bizden..

20 yada 21. hafta liderliği geri alır.. bidahada bırakmayız.. gs maçında çıkış tünelinden sahaya girerken gsli topcular bizi alkışlıyor olur iki yana dizilmiş halde.. demedi demeyin...

Çevrimdışı ayayhan

hala burdamısnız ???

bu yazdığımdan bunumu anladın 27 yaşında,  bende bunumu anlardım acaba

neyse kolay gelsin

Çevrimdışı eski inönü

Besiktas Scout'ta yayınlanan Ekim 2014 tarihli Badou Ndiaye yazısını buldum. Okunmalı :ok:   http://www.besiktasscout.com/badou/

Çevrimdışı tangaz

Öğlen yazdım kaliteli stoper ancak Ersan'ın yerine değil rhodolfonun yerine gelebilecek özelliklere sahip.

Onun özelliklerine sahip ondan daha hızlı ve manevralı. Şenol Güneş de bizim gibi memnun değil ilk yarı rhodolfodan belli ki.

bence de zaten mevcut ilk yarı performanslarına göre Rhodolfonun yerine birincil öncelik olmalı mesele hem sane hem cilobodji yapsak tadından yenmez diyebilirmiyiz @Çağrı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 16:03:15
  • Beşiktaş / Bodrum

bence de zaten mevcut ilk yarı performanslarına göre Rhodolfonun yerine birincil öncelik olmalı mesele hem sane hem cilobodji yapsak tadından yenmez diyebilirmiyiz @Çağrı

Çok iyi bir tandem olabilir bence. Rhodolfo iyi bir stoper ama bizim sistemimize tam olarak uymuyor bu kadar tempolu ve takım savunması sıkıntılı olan takımda savunmacıların mutlaka manevra özelliğinin çok iyi olması gerek. Mane dar alanda o fiziğe göre çok çabuk üstelik hava toplarında da çok etkili.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 16:04:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu oynadığımız sistem sürecekse ki sürecek gibi, şimdi ve yaz iki transfer dönemi toplamında mandanda mane ve djibolodji üçgenini tamamlamak çok akılcı olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı harun1903

Motta'nın sözleşmesini "karşılıklı anlaşarak" feshetmişiz. Bedava gitti yani.

Çevrimdışı Yalçın

Çok iyi bir tandem olabilir bence. Rhodolfo iyi bir stoper ama bizim sistemimize tam olarak uymuyor bu kadar tempolu ve takım savunması sıkıntılı olan takımda savunmacıların mutlaka manevra özelliğinin çok iyi olması gerek. Mane dar alanda o fiziğe göre çok çabuk üstelik hava toplarında da çok etkili.

Rhodolfo bana nedense hep Ronaldo'yu hatirlatiyor. Kademe anlayisi iyi fakat ben daha cok zagovari bir adam istiyorum. Gerektiginde sag ayagiyla topa mudahele ederken ayni seri sekilde hemen sol ayagini da ayaga yapistirip tatli-sert oynayabilecek kapasitede hizli ve saglam bir oyuncu beklentisi bu.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 16:11:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Rhodolfo bana nedense hep Ronaldo'yu hatirlatiyor. Kademe anlayisi iyi fakat ben daha cok zagovari bir adam istiyorum. Gerektiginde sag ayagiyla topa mudahele ederken ayni seri sekilde hemen sol ayagini da ayaga yapistirip tatli-sert oynayabilecek kapasitede hizli ve saglam bir oyuncu beklentisi bu.

3-5-2'nin merkez, derin savunmada 4-4-2'nin sarkık savunmacısı Rhodolfo.

Ronaldo gibi dinamik 4'lü savunmada sıkıntı yaşıyor ama sadece bireyse değil değil bu takım savunması da sıkıntılı.

Bloklar arası mesafe yeterince yakın değil. Takım hücumda genişleyebiliyor ama savunmada yeterince daralamıyor. Daralabilsek Rhodolfo'nun da meziyetleri çıkacak ortaya iyice kanımca.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

ama bir takıma iki zago fazladır. Rhodolfonun yanına çok uzun olmasıda şart değil bir tane hızlı kıvrak stoper
koyabilirsek takımı tamamlar bence biri kontraları önler diğeri geriyi süpürür.

Çevrimiçi Necmi

unutmayalım biz bu sene kafa golü yemedik sanırım

Çevrimdışı Savaş

Yeni transferimiz Jose Sosa hayırlı olsun beyler.

Eşi doğum yapmış sonunda. Kafayı verir artık tamamen futbola. Biz dokuz doğurduk yemin ederim :D

Çevrimdışı Çağatay

Tosic attı abi  :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ekrembaser

yedik abi 2 tane tosiçten

Çevrimiçi Koa_lAA

rakipden yemedik diye biliyorum bende.. ;)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Motta'nın sözleşmesini "karşılıklı anlaşarak" feshetmişiz. Bedava gitti yani.
600 bin euro maaş ve 180 bin euro geçmiş alacaklarından kârdayız. Prim vs katmıyorum. Zaten kadroya dahi giremiyordu. iyi oldu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağatay

Sosa baba olmuş  :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Necmi

yedik abi 2 tane tosiçten
tosiçi tutabilsek zaten kesin şampiyonuz.

Çevrimdışı tangaz

Feyyaz Uçar Lucescu'nun geldiği sezon kampta sürekli 4lü savunma denendiğini çalışıldığını Ronaldo-Zago tandeminin denendiğini ama acaip falso verdiğini anlatmıştı bir gün. sezonun başlamasına sayılı günler kala AEK hazırlık maçını 4-0 kaybettiğimiz günün sabahında 3lü savunma Ronaldo arkada sarkık liberoya geçmiş ve efsane sezon yaşanmıştır... Rhodolfo'da biraz o hesap kesinlikle bizim takımın tandemi olamayacak...