2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12929262 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Icimde ospina gelecekmis gibi bir his var. Ne zaman böyle bir hisse kapilsam genelde gerçekleşir. Hayirlisi bakalım.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:evillol:

Çevrimdışı ZORBEY

vikipedia değiştirilebilir bi site yani bilgileri isteyen herkes değiştirebilir.

değiştirilen kısım online sayfada yapılmamış, resim print edildikten sonra OK ---> işaretlerinin olduğu kısıma bakarsan ufak bi amatörlük ile paint ile aralardaki mesafeyi yeterince koruyamadıklarından belirgin durumda.. neyse yinede iyi keklediler:))))
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Alper1903

Enyeama mı? Piyasada başka ilgilenmediğimiz kaleci kaldı mı?  :D :D

Çevrimdışı Kartal Ç

Bence biz de forum adına egzantirik ismi olan bi duyumcu twitterı açalım biz de karıştıralım ortalığı  :evillol:
ver de geayı ver buffonu ver ter stegeni  :evillol:
[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2016, 01:39:22 Kartal Ç ]

Çevrimdışı AmaralGürses

İsmail durdurbilir..

Aynen öyle.
Takımın en zayıf halkası kendisi farkında değiliz.
Şansal bi de ilk yarının 11'ine koymuş, bu bile başlı başına yeterli ne kadar tehlikeli olduğunu göstermek için...
[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2016, 01:32:57 AmaralGürses ]

Çevrimdışı can1903

İyi bir sol bek almalıyız, bu Eren olmamalı.

İsmail yedekte dursun ama baya sağlam bi bek almamız lazım oraya
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Neto Ryan Ospina falan zor işler.

Olursa Costil olur olmazsa hayırlısı olur. Ospina'nın gleceğine falan inanıyoruz ama olmaz o iş çok zor.

Ryan gelse keşke isterim. Şuan olabilecekleri karşılaştırırsak

Costil - Ryan - Boyko.  :tabe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı can1903

Neto Ryan Ospina falan zor işler.

Olursa Costil olur olmazsa hayırlısı olur. Ospina'nın gleceğine falan inanıyoruz ama olmaz o iş çok zor.

Ryan gelse keşke isterim. Şuan olabilecekleri karşılaştırırsak

Costil - Ryan - Boyko.  :tabe:
Çağrının dediğine göre Valencianın 3 kalecisi varmış

Çevrimdışı Alper1903

Bence biz de forum adına egzantirik ismi olan bi duyumcu twitterı açalım biz de karıştıralım ortalığı  :evillol:
ver de geayı ve buffonu ver ter stegeni  :evillol:

Neuer'e saralım  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Kartal Ç

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mehmetthedum

Şunu izleyip sesli gülüyorum ama, gerçeklik payı da yok değil hani...

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimiçi COB

Ospina'ya birileri bize gelince efsane olacağini söylemiştir umarim.

Çevrimdışı Dikinepancoz

Erdal Torunoğulları işin içindeyse içim rahat. Ospina geliyor bence.  :ishock:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Erdal Torunoğulları işin içindeyse içim rahat. Ospina geliyor bence.  :ishock:

Arsenal bi kaleci bulaydı :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı canergiray77

Şunu izleyip sesli gülüyorum ama, gerçeklik payı da yok değil hani...

ahaha süper bu ya  :lol: :lol: :lol: %100 doğru bir tespit  :lol: :lol: :lol: @mehmetthedum
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Dikinepancoz

Arsenal bi kaleci bulaydı :bandit:
ben de o olayı anlamıyorum. ospina gitmek istiyorum diyor. zorla mı tutacak wenger. sen kalk kolombiya milli takımının kalecisine "yedekte otur, cech'ten sıra gelirse oynarsın" diyorsun resmen. bu adam yedekte oturacak kadar genç ve tecrübesiz değil. gerçektende wenger artık gitmeli arsenal'den.  :by2:

Çevrimdışı AigleBordeaux

Oglen erdal beyin paristen londraya trenle gecmistir demistim gercekten olmus galiba 😂
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!