2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12937689 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Motta'yı neden bedava verdik, yakın zamanda kendisine transfer teklifi geldi mi, bizden ne kadar alıyordu bunların  izahını yapabilecek olan var mı ?
hasan abi ne bulsa içiyormuş diyolar ondan daha iyi

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimiçi Samet Demir

Ilk devre bitti. Adi anilmadi. Gidince değerli oldu. Yorum yapamıyorum bazen...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

çok mu lazımdı abi allah aşkına bırak gitsin ya

hasan abi ne bulsa içiyormuş diyolar ondan daha iyi

kurtulduk :D

Sorumun sadece ilk kısmına cevap gelmiş  :D 800 bin euro alacakmış Antalya'dan , birisi de yedek kulübesinde oturup parasını alacağına futbol oynamayı seçti demişti. Neyse kurtulmuş isek çok iyi  :)
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2016, 18:06:56 Hasan Tahsin ]
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mehmetthedum

İsmailin sözleşmesi de hazirana bitiyor.

Tosiç sözleşmesi olan tek sol bekimsi... (sol beke benzer oyuncu).

Ya ismailin yerine top class bir sol bek bakmaya başlamamız lazım , veyahut ismail ile uzatmamız lazım, iyi bir teklife kaçabilir.

Yok ismail kalacak, bir adet de top class alınacaksa ona da hayır demem. O vakit tosici de motta gibi salmak gerekecek.

[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2016, 18:10:25 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı ilhan mansız

Tosiç sözleşmesi olan tek sol bekimsi.

Ya iamailin yerine top class bir sol bek bakmaya başlamamız lazım , veyahut ismail ile uzatmamız lazım, iyi bir teklife kaçabilir.

Yok ismail kalacak, bir adet de top class alınacaksa ona da hayır demem. O vakit tosici erkenden salmak lazım.
ismail mutlaka takımda kalmalı

Çevrimdışı Necmi

Tosiç sözleşmesi olan tek sol bekimsi.

Ya iamailin yerine top class bir sol bek bakmaya başlamamız lazım , veyahut ismail ile uzatmamız lazım, iyi bir teklife kaçabilir.

Yok ismail kalacak, bir adet de top class alınacaksa ona da hayır demem. O vakit tosici erkenden salmak lazım.

ismaille imzalanmalıyerli her mevkide adam olmalı daha iyisini alamayacaksak eldekini kaçırmanın bir anlamı yok
doğruluğunu bilemiyorum ama yaza tosiç gidecek diye duydum

Çevrimdışı BlackEagle26

%5 için Nice gitmiş  :lol: :lol: :kop:

Çevrimdışı Fatih_

Ospina tamamen gemileri yakmis olabilirmi acaba, oram agriyor, buram agriyor. Yollamazsaniz bende cikmam.  :super:

Çevrimdışı FedericoGiunti

Kıymetli takımdaşlarım genelin ospinayı istediğini düşünüyorum ama bence costil daha iyi bir kaleci. Keşke costil gelse.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Akhisar 0 Kastamonu 0 bitti eğer Kastamonu kalesinde hasan değil tolga olsaydı Akhisar 3 - 0 alırdı o kadar net durum kalecimiz 3. lig seviyesinde bile değil :s20:

Çevrimdışı Kartal Ç

Ospina tamamen gemileri yakmis olabilirmi acaba, oram agriyor, buram agriyor. Yollamazsaniz bende cikmam.  :super:

Harbiden sakat sakat gelmesin de. Bi de onun iyileşmesini beklemeyelim. İyi baksın kendine.

Çevrimdışı 38life

Akhisar 0 Kastamonu 0 bitti eğer Kastamonu kalesinde hasan değil tolga olsaydı Akhisar 3 - 0 alırdı o kadar net durum kalecimiz 3. lig seviyesinde bile değil :s20:

Ospina olmazsa rota Hasan :D

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Ospina olmazsa rota Hasan :D
kalede hasan osman peter isim farketmez direklerin arasında durup nefes alsın yeter :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

yav arkadaş şunu sportoto başlığına yazsanıza ben mecburmuyum akhisar,kastamonu maçını transfer başlığında görmeye ?

Çevrimdışı 38life

yav arkadaş şunu sportoto başlığına yazsanıza ben mecburmuyum akhisar,kastamonu maçını transfer başlığında görmeye ?

Arkadaş Tolga Zenginden bahsetmiş. Tolga Zengin hangi takımın oyuncusu?

Çevrimdışı Ersoy

Arkadaş Tolga Zenginden bahsetmiş. Tolga Zengin hangi takımın oyuncusu?

Konu dışı ama bizim takımın oyuncusu olmamasını isterdim. :evillol:
Bundan sonra her sene!

kalede hasan osman peter isim farketmez direklerin arasında durup nefes alsın yeter :bandit:

Abartmak huyumuzda var anlaşılan. İyi bir kaleci alınmadıktan sonra işimiz görülmez. İlle de iyi bir kaleci lazım.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı DADAYKARTALI

kaleci sorunumuz ne zaman konu dışı oldu yoksa kaleci aldıkta benim haberim mi yok :alala:

Çevrimdışı mehmetthedum

ismaille imzalanmalıyerli her mevkide adam olmalı daha iyisini alamayacaksak eldekini kaçırmanın bir anlamı yok
doğruluğunu bilemiyorum ama yaza tosiç gidecek diye duydum

@Necmi abi, köybaşı röportajında sinyali çakmış ; tekliflerin olduğu doğru ama şu anda öncelikli hedefim beşiktaşın başarısı diye.. anlaşın benle gdiciyim diyor kibarca.

Keşke ismail kalsa, bir tane de beck'ten de iyi bir sol bek bulsak.

Not: martin linnes için gs uğraşıyor diyorlar. O kadar takip ettiğimiz adam gsye giderse kötü hissederim..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Cenk gönen iyi diyenler atv de yediği gole baksın

Ben kaleci sorunumuzun çözüleceği inancındayım. Costil, ospina,rajkovic v.b adı geçen kalecilerin hepsi iyi kaleciler işimizi görürler kafamız rahat eder. Yeter ki cassioyu alıp gelmesinler.
BEŞİKTAŞK

@Necmi abi, köybaşı röportajında sinyali çakmış ; tekliflerin olduğu doğru ama şu anda öncelikli hedefim beşiktaşın başarısı diye.. anlaşın benle gdiciyim diyor kibarca.

Not: martin linnes için gs uğraşıyor diyorlar. O kadar takip ettiğimiz adam gsye giderse kötü hissederim..
Martin linnes her açıdan iyi transfer olur keşke zamanında biz alsaydık. Beckten çok daha iyi olurdu.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Çağatay

aslında linnes i yine almak var
beck solda da oynayabiliyor
ismail de yine kalabilir böylece
tosic kapı dışarı
Hope for the Best, Plan for the Worst

aslında linnes i yine almak var
beck solda da oynayabiliyor
ismail de yine kalabilir böylece
tosic kapı dışarı
Güzel olur.
BEŞİKTAŞK