2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12937587 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

OOooo adamların caps olayı fena yalnız  :)
Acaib sinirlenmişler...
bi kaç tane atın bizde görelim :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Sarp

Bu capsler şu twit'in üstüne patladı:

Arsenal FC ‏@Arsenal  4m4 minutes ago
.@PetrCech has finished his warm up at Emirates Stadium. Just under 15 minutes until kick off! #AFCvSFC

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı ozan062

https://twitter.com/devrimzengi79/status/685834485187870720

Duyumcular tekrar harekete geçti Ospina için  :D

işte bundan dolayı 3 gün veriyorum salıya kadar ospina Beşiktaşımızla anlasacak cnk

hep kap gelmeden 3 gün once baslıyor herkes geldi geliyor demeye
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı RQ7_351903

Raskolinkov meşhur duyumcumuz, Erdal başkan Nice'e ödenecek %5 için gitti diyor.

Hayırlısı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gel ulan artık ! :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

Raskolinkov meşhur duyumcumuz, Erdal başkan Nice'e ödenecek %5 için gitti diyor.

Hayırlısı.

Iyi de o yüzde 5 i biz degil ki arsenalin odemesi gerekmiyor mu
Bizi ilgilendiren bir durum olmamasi lazim
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı F1903

Iyi de o yüzde 5 i biz degil ki arsenalin odemesi gerekmiyor mu
Bizi ilgilendiren bir durum olmamasi lazim

Bence o eleman kilif ariyor Erdal Bey'in Paris check-in 'ine.

Ayrica THY Nice'e direk ucuyor :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bence Ospina'yı alıyoruz sonunda.

Havalimanında boynunda Beşiktaş atkısı, kafada şapkası, etrafında fordçu taraftarlar, omuzlarındaki eller :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı enderersoy15

Ospina zuuuu bjk mi?

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı talha

Hayırlısı.
İşkembe cileri ne kadar çok seviyorsunuz

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TURKahvesi

Arsenal bugün kupadan elenmiyor mu eyvah eyvah  :)

Çevrimdışı can1903

Arkadaslar Raskolnikov yaz transfer döneminden önce mehmet isimli tolga zengin ppli bi arkadaşdı ne büyüttünüz ya  :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı LuceGel

Hayırlısı.
Yalanın böylesi yok para transferi yaparsın adam oraya kadar niye gitsin. :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Renton

Arkadaslar Raskolnikov yaz transfer döneminden önce mehmet isimli tolga zengin ppli bi arkadaşdı ne büyüttünüz ya  :sevinc
Bir kere acigini buldum gomdum onu tweetinin altinda engelledi beni cok ugrasmayin acayip bos konusuyor mantikli tek cumlesi yok
See you in another life,brother.

Çevrimdışı RQ7_351903

Arkadaşlar yalansa onun yalanı ben paylaştığını yazdım, sakin.

Çevrimdışı F1903

Ospina kotu bir kaleci bile olsa bu saatten sonra sirf Beşiktaş muhabiri diye gecinen balonlarin rezil olusunu gormek icin yine de gelmesini isterdim.

Transfer konulari bizim isimiz, oyle bir girisim olsa ilk biz biliriz triplerinden tiksinti geldi.

Ospina o ucaktan inse de Firat'in, Ovunc'un, Hakan'in ellerinde mikrofonla o dumur olmus suratlarini bir gorsem.

Çevrimdışı can1903

Bir kere acigini buldum gomdum onu tweetinin altinda engelledi beni cok ugrasmayin acayip bos konusuyor mantikli tek cumlesi yok
Küfür yemeyi seviyor o
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı RQ7_351903

Ospina kotu bir kaleci bile olsa bu saatten sonra sirf Beşiktaş muhabiri diye gecinen balonlarin rezil olusunu gormek icin yine de gelmesini isterdim.

Transfer konulari bizim isimiz, oyle bir girisim olsa ilk biz biliriz triplerinden tiksinti geldi.

Ospina o ucaktan inse de Firat'in, Ovunc'un, Hakan'in ellerinde mikrofonla o dumur olmus suratlarini bir gorsem.
Aynen, hele Fırat'ın bu bilet olayı ile makara geçip övüncle beraber Benjamin Thosak geçişi çıldırtıyor badem :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Motta'yı neden bedava verdik, yakın zamanda kendisine transfer teklifi geldi mi, bizden ne kadar alıyordu bunların  izahını yapabilecek olan var mı ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

Motta'yı neden bedava verdik, yakın zamanda kendisine transfer teklifi geldi mi, bizden ne kadar alıyordu bunların  izahını yapabilecek olan var mı ?
çok mu lazımdı abi allah aşkına bırak gitsin ya

Çevrimdışı Ensar

Arsenal Menajeri Arsene Wenger Premier League'de bu sezon hiç şans vermediği David Ospina hakkında konuşurken, Ospina'nın gelecekte Arsenal'in 1 numaralı kalecisi olabileceğini söyledi. Arsene Wenger; "Ospina dünya klasında bir kaleci. Gelecekte Cech'in yerini alacaktır. Cech'i transfer etmemiz Ospina'nın yeteneğiyle ilgili değildi. Cech transferi hayır diyemeyeceğimiz bir istisnaydı. Ospina iyi bir profesyonel, çok akıllı ve hızlı. Cech'ten farklı ve önde olduğu konular var ancak daha tecrübesiz.Onu kullanmaya devam edeceğiz, gönderme gibi bir şey düşünmüyoruz" ifadelerini kullandı.

Çevrimdışı Gokhan_1903

çok mu lazımdı abi allah aşkına bırak gitsin ya
tosicden daha çok lazım olduğu kesin

Çevrimdışı Necmi

kurtulduk :D