2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12920074 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı denilanz

Mandanda konusu kapanmadı mı ya? Hala niye yok 1,5 yok 2 diye konuşuluyor? Adam açıklama yaptı takımımda kalacağım diye.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 18:49:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

Mandanda konusu kapanmadı mı ya? Hala niye yok 1,5 yok 2 diye konuşuluyor? Adam açıklama yaptı takımımda kalacağım diye.
Adama yıllık 2 yi versek yine gelicek Biz 1.5 verdiğimiz için ve adamda hali hazırda 1.5 net ücret aldığı için sezon sonuna kadar kulubunde kalacak dikkat ederseniz açıklamasında ben marsillyada oynamak istiyorum demedi sezon sonuna kadar kalacağım dedi.

Çevrimdışı karakartalım

Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı denilanz

Adama yıllık 2 yi versek yine gelicek Biz 1.5 verdiğimiz için ve adamda hali hazırda 1.5 net ücret aldığı için sezon sonuna kadar kulubunde kalacak dikkat ederseniz açıklamasında ben marsillyada oynamak istiyorum demedi sezon sonuna kadar kalacağım dedi.
Siz doğrusunun bu olduğunu nereden ve nasıl biliyorsunuz peki? 2 verseydik gelecek olduğu ne malum? Önce başkanları açıkladı göndermeyeceğiz diye, sonra da kendisi kalıyorum dedi.

Çevrimdışı murat26

Kaleci transferi zirvede bulunan ve tek kulvarda giden takım için lükstür.Tolga'yı ben de beğenmiyorum ama lig için ortalama bir kaleci.

Kaleci transferi sene sonu yapılmalı.Alternatif için stoper alınmalı

Çevrimdışı karakartalım

mandanda iyi kalecide 3+1 yıllık sözleşme fazla 31-30 yaşından sonra doymuş biri en fazla 2 sene verim verebilir bence 1.8 e 2+1 bana göre idealdir hatta 1.5+1 bile olabilir takımda para yok bildin debeleniyo sallanıyo herkez ama cepten düşen para belli inşallah boyko yönetime çekti rest ile ucuz bi fiyata gelir yada ospina bunlar olmazssa gelecek kaleci kimseyi memnun etmez gibime geliyo..

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Batuhan1903

Siz doğrusunun bu olduğunu nereden ve nasıl biliyorsunuz peki? 2 verseydik gelecek olduğu ne malum? Önce başkanları açıkladı göndermeyeceğiz diye, sonra da kendisi kalıyorum dedi.
Menejeri çıkıp açıklama yaptı kulubu 1.5 milyon euro istiyor diye %90 bu iş bitti dedi.
https://twitter.com/alifuatduatepe/status/685172443917488128
Birde bu adamın yazdığına baktığımızda oyuncunun yıllık 2 istediği yazıyor.Biz Ospina'ya çok takıldığımız için yönetim diğer oyunculara çok düşük teklifler öneriyor belki fırsat çıkarda alırız diye.Örnek olaraka Boyko Doulgas'a 5 önerildi.Costil'e 2.5 önerildi.Mandanda'nın 1.5 bonservisinde pazarlık yapıldı.

Boyko Costil çok pahalı uygun fiyatta ve bunların arasında en iyisi Mandanda var.

Çevrimdışı Batuhan1903

mandanda iyi kalecide 3+1 yıllık sözleşme fazla 31-30 yaşından sonra doymuş biri en fazla 2 sene verim verebilir bence 1.8 e 2+1 bana göre idealdir hatta 1.5+1 bile olabilir takımda para yok bildin debeleniyo sallanıyo herkez ama cepten düşen para belli inşallah boyko yönetime çekti rest ile ucuz bi fiyata gelir yada ospina bunlar olmazssa gelecek kaleci kimseyi memnun etmez gibime geliyo..
Maddiyat olarak
Boyko en az 4 milyon euro bonservis 1.1 yıllık ücretle gelecektir 3 yıllık maliyeti 7.3 milyon euro
Costil en az 3.5 milyon euro hatta 5 de isteyebilirler gelecektir maaşıda 1.7den aşağı olmaz 3 yıllık maliyeti 8.5 milyon euro
Ospina 6 milyon euro bonservisle gelip yıllık 1.8 alacaktır 3 yıllık maliyeti 11.4 milyon euro

Mandanda 1.5 millyon euro bonservis yıllık 2 milyon euro maaşla gelecektir.3 yıllık maliyeti 7.5 milyon euro.

Para yok diyebilirsiniz ama alacağımız kaleciler bu seviyenin altında olmayacaktır bu kadar beklentinin üzerine.

Mandanda'ya 2 çok demeyin aralarındaki en iyi kalecidir Mandanda ve en ucuzudur.
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2016, 19:15:25 Batuhan1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Kesin yaşanmıştır bu
sana PM attım cevap verecekmisin yoksa işlem yapayımmı @can1903

Çevrimdışı Hasan Tahsin

fatih terim gs de oyuncu olarak hiç şampiyonluk yaşamadı. fb ile şampiyonluğa oynarken gs nin Adana Demirspor ile maçı vardı. Demirspor maçı 3 - 0 önde götürürken terim efendi Demirsporun eski fb li oyuncusu deve Erol a attığı kafayı hiç unutamam ( Mekanı Cennet Olsun )
Bana göre Milli takımlarda ya da TD hayatında da başarısı yoktur. Tamamen M.Y ve M.A. destekli bir hareketin parçasıdır. Ayrıca bu karakterdeki birinin Beşiktaş'ımıza gelmemesi isabet olmuş
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı karakartalım

ama şöyle birşeyde var bu dönemde çokta maliyetlere bakabilecek durumdamıyız tolga ayakta durmaktan aciz Günay desen ümit vadeden bi yanı yok oda önemli burada iki üç kısarak karlı mantıklı olsun derken bize kaybettirdireceği şampiyonluk ve şampiyonlar ligi gelirlerinden olma olasılığı da var. bide bu haberler gün gün acayip değişiyor yok mandanda gitmiyorum dedi yok boyko sevillada ospina geliyo yok wenger bırakmatı bi gün gelsin dedin adam öbür gün gelmiyor haliyle taraftarda manyak oldu :D bide her söylenen kaleciye olumlu bakabilme potansiyelimiz var kalede tolga olduğu için sıkıntı kale.

Çevrimdışı can1903

fatih terim gs de oyuncu olarak hiç şampiyonluk yaşamadı. fb ile şampiyonluğa oynarken gs nin Adana Demirspor ile maçı vardı. Demirspor maçı 3 - 0 önde götürürken terim efendi Demirsporun eski fb li oyuncusu deve Erol a attığı kafayı hiç unutamam ( Mekanı Cennet Olsun )
Bana göre Milli takımlarda ya da TD hayatında da başarısı yoktur. Tamamen M.Y ve M.A. destekli bir hareketin parçasıdır. Ayrıca bu karakterdeki birinin Beşiktaş'ımıza gelmemesi isabet olmuş
M.Y ve M.A kim abi
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mehmetthedum

Salon turnuvasında bjk-ts az sonra...

Not: oh be sonunda ben de bir konu dışı yaptım affola.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı karakartalım

Maddiyat olarak
Boyko en az 4 milyon euro bonservis 1.1 yıllık ücretle gelecektir 3 yıllık maliyeti 7.3 milyon euro
Costil en az 3.5 milyon euro hatta 5 de isteyebilirler gelecektir maaşıda 1.7den aşağı olmaz 3 yıllık maliyeti 8.5 milyon euro
Ospina 6 milyon euro bonservisle gelip yıllık 1.8 alacaktır 3 yıllık maliyeti 11.4 milyon euro

Mandanda 1.5 millyon euro bonservis yıllık 2 milyon euro maaşla gelecektir.3 yıllık maliyeti 7.5 milyon euro.

Para yok diyebilirsiniz ama alacağımız kaleciler bu seviyenin altında olmayacaktır bu kadar beklentinin üzerine.

Mandanda'ya 2 çok demeyin aralarındaki en iyi kalecidir Mandanda ve en ucuzudur.
öylede mandandaya 3+1 yıllık antlaşma mantıklı geliyor mu sana şahsen bana gelmiyor. bana bu kaleciler arasında ospina costil ve boyko mantıklı geliyor şahsen.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Beşiktaş'ın şampiyon olmasını en çok şu 20 li yaşların başındaki gençlerin artık illallah dedirten atarlı,umutsuz,kırılgan hallerinden kurtulmak için istiyorum.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı can1903

M.Y ve M.A kim abi
Şimdi anladım, Mesut yılmaz ve Mehmet Ağardan bahsediyorsun galiba @Hasan Tahsin

Çevrimdışı karakartalım

Bu arada cassio ismi çıktıktAn sonra en az 10  vidiyosunu izledim meraktan sonra forumda costil ismi geçti onu izledim hemen ardından bisikletten inip arabaya binmişim hissi uyandı bende costil de iyi bi kaleci

Çevrimdışı Batuhan1903

öylede mandandaya 3+1 yıllık antlaşma mantıklı geliyor mu sana şahsen bana gelmiyor. bana bu kaleciler arasında ospina costil ve boyko mantıklı geliyor şahsen.
Saygı duyarım bence Mandandanın yaşı çokda sorun olmamalı Muslera'dan bi yaş büyük sonuçta.3+1 diyerek bakmayaın meseleye 3 yıllık diye bakın +1 bizim elimizde olan bir şey sonuçta.Boyko'yu hiç içime sinmiyor 1 senelik iyi performansı var diğerleri iyi kaleciler ama pahalılar Mandanda fiyat ve kalite yaşı bi yana bırakırsak ki Buffon 37 yaşında hala taş gibi oynuyor olarak içlerinden en oluru olan kaleci Mandanda diye düşünüyorum.Gerçi yönetim aynı fikirde değil Boyko yada Costilden birini daha fazla maliyetlerle getirecekler yada Ospina'yı bekleyip son gün kötü bir kaleciye parayı harcayacağız Ospina'nın oluru yok çünkü Leiva transferindeki gibi oluruz.

Çevrimdışı denilanz

Menejeri çıkıp açıklama yaptı kulubu 1.5 milyon euro istiyor diye %90 bu iş bitti dedi.
https://twitter.com/alifuatduatepe/status/685172443917488128
Birde bu adamın yazdığına baktığımızda oyuncunun yıllık 2 istediği yazıyor.Biz Ospina'ya çok takıldığımız için yönetim diğer oyunculara çok düşük teklifler öneriyor belki fırsat çıkarda alırız diye.Örnek olaraka Boyko Doulgas'a 5 önerildi.Costil'e 2.5 önerildi.Mandanda'nın 1.5 bonservisinde pazarlık yapıldı.

Boyko Costil çok pahalı uygun fiyatta ve bunların arasında en iyisi Mandanda var.
Gerçekten bu transferin 500 bin için gerçekleşmediğine inanıyorsunuz yani? Peki.
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2016, 19:37:39 denilanz ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

M.Y ve M.A kim abi
Eskiden futbolcular jubile yapardı ve paralı insanlara bir bilet iyi paralara satılırdı. Hiç unutmam fatih terim jubilesinden sanırım 50 milyon civarı bir para kazanmış ve bu para ile Şişli'de spor malzemeleri dükkanı açmıştı. fatih terim benim gözümde ancak dükkan sahibi biridir. Ankaragücü'nü çalıştırıp hiç bir başarısı olmadan Piontek'e yardımcı olup yolu açılmış biridir ve Milan Baros'un dediği gibi takıma gaz vermekten başka bir işe yaramamaktadır  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Batuhan1903

Gerçekten bu transferin 500 bin için gerçekleşmediğine inanıyorsunuz yani? Peki.
Hocam adam orda 1.5 alırken burdan teklifin en az 2 gelmesi gerekirki evini barkını çocularının okulunu ülkesini değiştirsin o kadar kolay değil ailecek ülke değiştirmek üstelik Türkiye'ye gelmek bu kadar ülkemiz hakkında önyargı varken.Anca aldığı maaşın 500 bin euro fazlasını verirsinki anca o zaman bi bahanesi olur ülke değiştirmek için.Mesela siz bi yerde çalışıyorsunuzdur atıyorum aylık 4 bin lira para alıyorsunuz size 5000 teklif gelse Azerbaycan'a gider misiniz?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şimdi anladım, Mesut yılmaz ve Mehmet Ağardan bahsediyorsun galiba @Hasan Tahsin
Kim söyledi  :) Yaşı kaçtı  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı LuceGel

Bu arada cassio ismi çıktıktAn sonra en az 10  vidiyosunu izledim meraktan sonra forumda costil ismi geçti onu izledim hemen ardından bisikletten inip arabaya binmişim hissi uyandı bende costil de iyi bi kaleci
Costil keşke olsa çok iyi kaleci.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...