2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12918190 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Yahu Necmi abi çok ilginç,Beşiktaş'ı kişilerden daha önemli gören herkese ya moderasyon veriyosunuz ya da vermekle tehdit ediyosunuz.Tolga kulüpten 1.3m euro maaş alan seneyeden sonra da takımda olmayacak bir oyuncu.Bu adamı eleştiren adamlar ömrünü Beşiktaş'la geçirmiş gerçek taraftar.

Oyuncu kötüyse taraftardan tepki görecek bundan daha doğal hiçbir şey yok.Gs stadında 2 şampiyonluğun baş mimarı Selçuk ıslıklandı,fener geçen sene derbide Emenike'yi ıslıkladı hocaları oyundan aldı bizi yendiler.Bizi bu vasat sevdası,vasat koruyuculuğu bitiricek bitiricekse.

İsimler,makamlar,mevkiler geçici,tek gerçek Beşiktaş.Kimin Beşiktaş'a karşılık beklemeden 1 kuruş faydası olduysa Allah ondan razı olsun.Kim Beşiktaş'ın parasını yiyip,hakkını vermiyosa ona da yazıklar olsun.
Renkli taraftarlar beni zerre ilgilendirmiyor kardeşim madem onları örnek vereceksin o zaman iyi taraflarınıda vereceksin adamların storları satış rekoru kırıyor her zaman bizden fazla kombine satıyorlar iki katından fazla 3 yıldır kombine satıyoruz daha sattığımız onların yarısına ulaşmadı. Bize ne renklilerin tribününde ne olduğundan
onları bizimle mukayese edeceksen o zaman demiyeceksin Beşiktaş taraftarı şöyledir böyledir diye onların yaptığını yaparsak onlardan ne farkımız kalır

Çevrimdışı ozan062

Beşiktaşın ilk transferini huzurunuzda acıklıyorummm

BONSERVİSSİZ LAWAL 3 yıllığına Beşiktaşımızda.....

kaynak:
sözlesme feshi
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2016, 17:42:31 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi murat

Bunu renkli basındaki adamlar söylese gülerim ama buradaki aklı başında insanlar yazınca cidden şaşırıyorum @Yunus Emre Dökmeci . Ben tribünde farklı adamı mı izliyorum acaba? Çağrı maçlara gelmediği için Tolga'nın ne kadar kötü olduğunun %40 daha az farkında statta izlese ümraniye önünde kendini yakar.
serhat bu konuda yerden göğe haklısın.sporting maçında yaşadığı tereddüt nedeniyle yediği gollerin benzerini hemen hemen her maçta yapıyor.tv den sadece topu görebildikleri için durumun vehametinin çok farkında değiller.o yüzden en kötü ihtimal günay oynamalı.günay en azından gs maçında tereddüt etmedi çıkıp vurdu ama bir talihsizlik yaşadı.kaleci dediğin duracağı yeri çıkacağı zamanı iyi bilmeli.geometridende anlamalı.bunlaın hiç biri tolgada yok veya varsada güvensizlikten gerkeni yapamıyor tereddüt içinde.

Çevrimdışı murat26

Kaleci-stoper yok
Eldekilerle idare edeceğiz şampiyon olacağımız varsa oluruz transfer gereksiz

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Arkadaslar sabahtan beri 50 sayfa okudum ve sunu soylemek istiyorum beni gercekten sasirtiyorsunuz,  besiktas taraftar profili boyle olmamali...

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

serhat bu konuda yerden göğe haklısın.sporting maçında yaşadığı tereddüt nedeniyle yediği gollerin benzerini hemen hemen her maçta yapıyor.tv den sadece topu görebildikleri için durumun vehametinin çok farkında değiller.o yüzden en kötü ihtimal günay oynamalı.günay en azından gs maçında tereddüt etmedi çıkıp vurdu ama bir talihsizlik yaşadı.kaleci dediğin duracağı yeri çıkacağı zamanı iyi bilmeli.geometridende anlamalı.bunlaın hiç biri tolgada yok veya varsada güvensizlikten gerkeni yapamıyor tereddüt içinde.
Aynen öyle abi. Tolga'yı Tribünden izlemek ile televizyondan izlemek arasından dağlar kadar fark var. Adam da büyük bir koordinasyon, konsantrasyon ve bilumum trasyon sorunları mevcut. Hal böyleyken halen Günay yerine Tolga'yı tercih ederim demek hiç mantıklı değil. Bu işin psikolojik tarafına hiç girmiyorum oraya girersek maçlar hiç bitmez.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

Kaleci-stoper yok
Eldekilerle idare edeceğiz şampiyon olacağımız varsa oluruz transfer gereksiz

Çevrimdışı Kalyoncu

Arkadaslar sabahtan beri 50 sayfa okudum ve sunu soylemek istiyorum beni gercekten sasirtiyorsunuz,  besiktas taraftar profili boyle olmamali...

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Taraftar olarakta bocalama dönemi yaşıyoruz bu ospina olayı ağır oldu ondan böyle lucas leivadan sonrada böyle olmuştu bende o zaman sizin gibi sakinleştiren taraftaydım ama kaleci konusunda bende çileden çıktım.bir iki güne normale döner ama tolga için yapılan yorumların normale döneceğini düşünmüyorum

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi murat

Aynen öyle abi. Tolga'yı Tribünden izlemek ile televizyondan izlemek arasından dağlar kadar fark var. Adam da büyük bir koordinasyon, konsantrasyon ve bilumum trasyon sorunları mevcut. Hal böyleyken halen Günay yerine Tolga'yı tercih ederim demek hiç mantıklı değil. Bu işin psikolojik tarafına hiç girmiyorum oraya girersek maçlar hiç bitmez.
zaten bizim pozisyon verme gibi bir sorunumuz yok.uzaktan şutlarda refleksi iyi olan, duracağı yeri bilen ,defansın arkasına atılan topları alabilecek ,pozisyonu ceza sahası dından takip eden kaleye yapışmayan bir kaleciye ihtiyacımız var.en kötüihtimal kaleci alamazsak bu kriterlere daha uygun elimizde günay var.bize lazım olan hiç bir özellik tolgada neredeyse yok denecek seviyede.günaydaki en büyük eksiklik benim gözümde bir kaleci yaşı kaç olursa olsun takımın abisi olmalıdır.takımı arkadan itecek kişilikte bir yapısı olmalı.yediği golden sonra ağlaması henüz kale için hazır olmadığı intibası verdi.he durduğu kale beşiktaş değilde osmanlıspor kalesi olsaydı böyle bir tepki vermezdi büyük olasılıkla.bence günay iyibir mental destekle iyi bir kaleci olur.

Çevrimdışı Batuhan1903

https://twitter.com/hilaltolga1903/status/685484826363703296
https://twitter.com/alifuatduatepe/status/685172443917488128
Ospina olmayacakmış.Elimizdeki alternatiflerin en ucuzu ve en kalitelisi Mandanda.Bu adam bizim önerdiğimiz parayı beğenmediği için gelmedi.Çünkü adam hali hazırda orada 1.5 milyon euro net kazanıyor.Sene sonu belki daha iyi kontrat bulurum düşüncesiyle bizim 1.5lik teklifi reddetti.Mandanda için yıllık 2milyon euro çok uygun üstelik bonserviside 1.5 milyon euro.Cassio'yu bile bu maliyete alamayız.

Çevrimdışı talha

Mandanda gelmesin diyen taraftar da ayrı komik

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Batuhan1903

Marsilya kalecisi Mandanda’nın Beşiktaş ile adının anılması üzerine gerçek ortaya çıktı. Aslında Şenol Güneş, Marsilya’nın kalecisini hiç istememiş.

SPORCOPE ÖZEL HABER- Beşiktaş sezon başında teknik patron Şenol Güneş’in isteği üzerine Marsilya’nın Brezilyalı stoperi Doria için harekete geçmiş. Erdal Torunoğluları, Monaco’da Marsilya yöneticileri ile gerçekleştirdiği görüşmede olumlu cevap alır ancak Fransız kulübü yetkilerinin bir şartı daha vardır.

Mandanda’yi hiç istemedi
‘Doria ile birlikte kaleci Mandanda’yı da verelim’ teklifini alan Erdal Torunoğlulları, bu haberi Şenol Güneş’e verir. Deneyimli teknik adamın Mandanda’yı istememesi üzerine transfer çıkmaza girmiş. Marsilya kulübü yetkilileri Doria + Mandanda teklifinde ısrarlı olmasının üzerine Şenol Güneş’in bu teklifi kabul etmemesiyle transfer gerçekleşmez.

Hedef Boyko ve Cassio
Şenol Güneş’in sezon başında istemediği Mandanda için fikrinin değişmemesi, transfer çalışmalarından sapma olmamasına neden oldu. Basında yer aldığı gibi Şenol Güneş’in Mandanda’ya hiç ilgisi olmadı.

Siyah beyazlı yöneticiler şuan iki kaleci üzerinden yoğunlaştı. Ya Corinthians forması giyen Cassio Ramos, ya da Dnipro’dan Boyko.

Sene başında Mandanda'yı hocanın istemediğini Twitter'da Yağız Çelikyüz Ahmet Bakır gibi yönetime yakın insanlar söylemişti demekki o yüzden Mandanda transferi olmadı.

Çevrimdışı ozan062

dimi mesela biride benim:D demekki yalnız degilim :evillol:

Çevrimdışı enderersoy15

Bazi maclarda defansi kaleye cok yaklastiriyoruz nedeni defansin kaleye guvenmemesi, libero bir kaleciyle defansta zafiyetimiz kalmayacaktir diye dusunuyorum.91 kaleci bizim icin cok sey olacaktir. Baski kurdugumuzda defans geriye kacmak zorunda kalmayacaktir kontra atak korkumuz( bruge maci lizbon ) olamayactir. Yonetim bize kaleci al...

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Batuhan1903

Mandanda gelmesin diyorlar.Sonraki mesajında Ospina olmazsa Hakan'ı alallım diyorlar.Hatta Tolga ve Günay yeter diyenler var.Abi Mandanda dediğimiz adam 20 kez fransız milli olmuş oralarda bizim gibi Volkan babacan'ları milli yapmazlar kim iyi oynarsa o oynar milli takımda.

Çevrimiçi Samet Ç

Mandanda ile para konusunda anlaşılamamış o da kulübünden kalmayı tercih etmiş olayın aslı bu.

Çevrimiçi Samet Ç

Kaleci adaylarının içinde TOMÁS VACLÍK de varmış tanıyan bilen var mı ?

Ospina,Boyko olmayacağına göre. Vaclik ve Neto'ya yöneleceğiz Neto'yu da alamayacağımıza göre tek aday Vaclik.  :)

Çevrimdışı Batuhan1903

Mandanda ile para konusunda anlaşılamamış o da kulübünden kalmayı tercih etmiş olayın aslı bu.
2 milyon euro istiyormuş yıllık biz 1.5 vermişiz.Çok yanlış yapmışız. Tolga kötü diye söylemiyorum 1.4 alıyor BJK'nin kalesini koruyacak adam 1.5dan aşağı almaz zaten.Mandanda için istenilen 2 milyon euro az bile Muslera'nın 5 milyon euro aldığını düşünürsek.Benim gözümde Muslera=Mandanda.

Çevrimdışı Türkay

Lawal Beşiktaş'a Hakim Fenere giderse  :boom:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Bizim taraftara Volkan Babacan, Hakan Arıkan, Zülküf yakışır.

Çevrimdışı Kadir G.

Ben diyorum hakan arıkanı alalım diye. :)

Çevrimiçi Samet Ç

Mandanda'yı da taraftarın beğenmemesini anlamıyorum. Bizim taraftar neyin kafasını yaşıyor bazen çözemiyorum. Adam Muslera'dan daha iyi kaleci ama istenmiyor. Ama sene başı Fener alsaydı herkes ihya edecekti adamı. :D Çok garibiz. Hani son yıllarda kalemizi Begovic, Cech falan korusa anlayacağım Mandanda'yı beğenmeme hakkın var o zaman. Ama son yıllarda Tolga, Mc Gregor, Runje, Rüştü, Hakan Arıkan korudu bu takımın kalesini.

Çevrimdışı Batuhan1903

Önümüzde 2 seçenek var

Birinde Ospina olacak çok düşük ihtimalle olmazsa zülküf hakan

Diğerinde paşa paşa Mandanda'Ya 2 milyon yıllık ücret kulubune 1.5 milyon euro

Şu Ospina için girdiğimiz risklere bakın bi tarafta Mandanda diğerinde Hakan. :s20:

Çevrimdışı Kalyoncu

Mandanda'yı da taraftarın beğenmemesini anlamıyorum. Bizim taraftar neyin kafasını yaşıyor bazen çözemiyorum. Adam Muslera'dan daha iyi kaleci ama istenmiyor. Ama sene başı Fener alsaydı herkes ihya edecekti adamı. :D Çok garibiz. Hani son yıllarda kalemizi Begovic, Cech falan korusa anlayacağım Mandanda'yı beğenmeme hakkın var o zaman. Ama son yıllarda Tolga, Mc Gregor, Runje, Rüştü, Hakan Arıkan korudu bu takımın kalesini.
Ospina ile platonik bir ilişki düzeyimiz olduğu için gerçi platoniklikde kalmadı artık karşılıklı olunca herkes onu istiyo o yüzden duygusal boyutta taraftar çokta eleştiremiyorum ben açıkçası yoksa herkes mandandayı ister hayır demez

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Batuhan1903

Mandanda'yı istemeyenlerin önyargıları olduğunu düşünüyorum.Siyahı bu zamana kadar meşhur kaleci olmadğı için psikolojikman bu adam siyahı çok saçma gol yer yada oyun aklı iyi değil diye düşünüyorlar.