2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12919390 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sporting maçından sonra ne oldu diye soruyorlar direk Osmanlıspor maçına geçti, allahtan ona geçmeden gs maçını bir konuşalım dedi ömer güvenç. Bi de insanların gözüne baka baka "bence" yalan atıyor, sakattım belim ağrıyordu hatta ayağımdaki ağrı belime vuruyordu filan diyor. Bir insan yeteneksiz olabilir, formsuz olabilir her şey olabilir ama karakterli olacak. Beşiktaş kaptanı 10 kere daha fazla karakterli olacak.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağatay

Bari kaptanlık alınsa elinden...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bizi razı etmek istedikleri olay bu işte. "Tolga da o kadar kötü değil"

ben gs fb taraftarlarının güvendiği gibi kaleye güvenemiyorum Cordoba'dan beri. Adamların son 20 senesinin en az 15 senesi kalecilerine güvenmekle geçti. biz? biz niye almıyoruz böyle güven verecek bir kaleci? zorumuz ne? vallahi de yetti billahi de yetti ya.  :s20: stoper falan hepsinden vazgeçtim oraya maç kurtaracak kaleci alsınlar bütün parayı bassınlar ama alsınlar
Kimsenin bu şeye razi olduğu yok.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bi de utanmadan "maalesef geçmişi hatırlamakta iyi değiliz" diyor. Biz geçmişi çok iyi hatırlıyoruz Tolga Zengin, sen rahat ol!
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Burada Muslera'ya vasat diyenlere kurtardığı maçları yazın desem buradan bağdat'a yol olur. Tolga'nın kurtardığı maçları yazın desem koskoca bir boşluk. Değerlendirecekseniz böyle değerlendirin. İyi kaleci maç kurtarır..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı can1903

Sıkıntılı günler bizi bekliyor.. Tolga Zengin'li günler.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben de tribündeydim o maçta ve aynı cümleleri biz de söyledik sonrasında zaten tribünlerde koptu takımda.
Abi De sutter hizli bir oyuncu da degil ve top adamin 1 , 1.5 metre önündeydi eger Tolga kaleden ciksaydi topa de sutterden once yetisip topu taca atardı , Sadece bu da degil Ayni hatayi Sporting macinda da yapti yine yedik Golu ustelik burada dogru olani yapıp tam zamaninda cikmisti sonra vazgecip geri döndü ve Golu yedi Şaka gibi :akuma:

Ve yine aynisini Osmanli.macinda yapti Mc 2 -2 iken , Topa gec çıktı ve Osmanlili oyuncu topa kafayi vurdu top aglara giderken Ersan cikardi topu cizgiden..

Bir adam ayni hatayi defalarca yaparmi yahu @Serhat Akkaya
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Burada Muslera'ya vasat diyenlere kurtardığı maçları yazın desem buradan bağdat'a yol olur. Tolga'nın kurtardığı maçları yazın desem koskoca bir boşluk. Değerlendirecekseniz böyle değerlendirin. İyi kaleci maç kurtarır..

maç kurtaran kaleciden geçtik. maçı vermesin yeter...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı can1903

Tolga Zengin'in yediği hatalı goller burdan ankaraya yol olur
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Bari kaptanlık alınsa elinden...
2.ci yari da Kaptan olarak Ersani gormek istiyorum sahada..

Sadece mac kurtarmadi , Bir takimi sampiyon yapti hemde 2 kez.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

maç kurtaran kaleciden geçtik. maçı vermesin yeter...
Aynen dediğin gibia abi maçı vermesin ona da razıyız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı can1903

Kaptan Mario Gomez.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

tolgayla muslerayı kıyasladıgımız yok zaten..ama muslera çok fazla şişiriliyor bu forumda bile..top 10 da falan görmüyorum ben muslerayı..SSL de oynayan hiçbir kaleciyi buradaki performansıyla top10 a koyamam ben SSL kriter değil.
Bir adam bir takımı şampiyon yapıyorsa ve peşinde dünya devleri varsa kıyaslanır. Mario Gomez'in de peşinde dünya devleri var ama bizde oynuyor bu onu alt seviye topçu mu yapıyor? Ha keza Sneijder öyle. Adam her sene Şampiyonlar liginde oynuyor bundan iyi arena mı olur? Kimse kimseyi şişirmiyor olanı söylüyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı canergiray77

kaleci olmazsa fener ensemizde derbiler deplasmanda üzülerek söylüyorum 2.yarı çok ama çok zor olacak şampiyonluk bu senede yatar kaleci yoksa şampyionlukta yok bence kimse kusura bakmasın tıpkı geçen sezon şampiyonluğun faturası bilic'e kesilmişti bu sene de şenol hoca'ya kesilir
"adam mustafayla tolgayı beğeniyorum diyor"
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2016, 16:20:59 canergiray77 ]
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Koa_lAA

yaz transfer sezonu bittiğindede şenol güneş 6. hafta gider.. kaleci istemedi..bu adam hoca değil falan.. demediğini bırakmayan dostlar vardı..

aynı kişilermisiniz bilmiyorum ama yok şampiyon olamayız yok şenol güneş sorumlu falan filan biraz abartı değilmi bukadarı..

biraz sakinmi olsanız ne...

biz bu futbolla hertürlü şampiyon oluruz.. yeterki paralar ödensin ve hakem hatalarından puan vermeyelim...

Çevrimdışı tangaz

Bir adam bir takımı şampiyon yapıyorsa ve peşinde dünya devleri varsa kıyaslanır. Mario Gomez'in de peşinde dünya devleri var ama bizde oynuyor bu onu alt seviye topçu mu yapıyor? Ha keza Sneijder öyle. Adam her sene Şampiyonlar liginde oynuyor bundan iyi arena mı olur? Kimse kimseyi şişirmiyor olanı söylüyor..

muslera iyi kaleci ama ben peşinde dünya devleri olduğuna inanmıyorum. şampiyonlar ligi performansı  sıradan çünkü...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

yaz transfer sezonu bittiğindede şenol güneş 6. hafta gider.. kaleci istemedi..bu adam hoca değil falan.. demediğini bırakmayan dostlar vardı..

aynı kişilermisiniz bilmiyorum ama yok şampiyon olamayız yok şenol güneş sorumlu falan filan biraz abartı değilmi bukadarı..

biraz sakinmi olsanız ne...

biz bu futbolla hertürlü şampiyon oluruz.. yeterki paralar ödensin ve hakem hatalarından puan vermeyelim...

diyorum size aramızda renkliler var :)

Atiba futbolcu değil bizim takımda işi yok diyeni bile gördüm boş boş konuşuyorlar başka birşey değil :)

Kalecisiz takım lider 41 gol attı 41 puan topladı sırf boş boş konuşma var taraftarda.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Atiba futbolcu değil bizim takımda işi yok diyeni bile gördüm boş boş konuşuyorlar başka birşey değil :)

Kalecisiz takım lider 41 gol attı 41 puan topladı sırf boş boş konuşma var taraftarda.
Sene bitti mi bitmedi? Bitmeden ne çok övelim ne de yere gömelim. Buradaki insalar daha önceki yaşanmışlıklardan dolayı çok açık görünen bir gerçeği dile getirip bunun korkusunu yaşıyorlar. Buna istinaden insanlara siz nasıl taraftarsınız demek mi doğru? Bunu görüp önceden uyarmaları mı yanlış?
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Adamda ayak yok , refleks yok , Yan top yok , Oyun akli yok , Pozisyon bilgisi SIFIR , Zamanlamasi en kotu kalecilerden biri ne diye Herseye ragmen Tolga oynasin @Çağrı

@Necmi abinin de dedigi gibi zaten keleye gelen her top Gol oluyor , Gunayin Tolga dan daha kotu performans göstermesi mumkun degil Gunay oynamali..
kendi oyuncumuza biraz daha sallamaya devam edersen transferin son gününe kadar tatile çıkarsın @Yunus Emre Dökmeci
eleştirmek farklı bir şey yerin dibine sokmak farklı Beşiktaş oyuncusu hakkında konuştuğunuzu da unutmayın eleştiri yaparken

Çevrimdışı tangaz

kalecimiz olsaydı 46 puan 46 gol olabilirdik  :D

kendi oyuncumuza biraz daha sallamaya devam edersen transferin son gününe kadar tatile çıkarsın @Yunus Emre Dökmeci
eleştirmek farklı bir şey yerin dibine sokmak farklı Beşiktaş oyuncusu hakkında konuştuğunuzu da unutmayın eleştiri yaparken
Abi hakaretmi ediyorum , Sahsi hakkinda kotu bisey mi söyledim bu tamamen bir elestiri

Sen kendin diyorsun Tolga kaleci degil diye , E bende ayni seyi söylüyorum :alala:

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Ensar

doğruları söylemek ne zaman yerin dibine sokmak oldu abi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Adamda ayak yok , refleks yok , Yan top yok , Oyun akli yok , Pozisyon bilgisi SIFIR , Zamanlamasi en kotu kalecilerden biri ne diye Herseye ragmen Tolga oynasin @Çağrı

@Necmi abinin de dedigi gibi zaten keleye gelen her top Gol oluyor , Gunayin Tolga dan daha kotu performans göstermesi mumkun degil Gunay oynamali..
+1
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !