2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12915354 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dede - Djibolodji - Ersan - Rholdolfo çok sağlam rotasyon olur şampiyonlar ligi için.
sağ beke maykeyi alıp becki yedeğe oturttuk mu ne takım oluruz be

Çevrimdışı tangaz

pirim verme adamlara sadece beşiktaşlılar girmiyor bu foruma, muslerayıda şişirmeyin bu kadar, ligde doğru düzgün kaleci nede doru üzgün straker (gomez harici)yok yoksa batmaz bu kadar göze.

katılıyorum. öyle olsa EPL  veya La Liga takımları elli defa parayı bastırıp alırdı. Şampiyonlar liginde yediği goller ortada... adam iyi kaleci lakin adamın birazda biz adını çıkardık ligdeki vasat santraforlarda kalede muslera var korkusuna nasılsa kurtarır çok ekstra vuruş yapayım da gol olsun istiyorlar ama kabiliyetleri olmayıncada sonuç ortada  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Tolga da güvendiğin noktalar ne abi

Karakteri  :lol: Gerçi her sene Beşiktaş'ı avrupadan eliyor ama olsun :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

katılıyorum. öyle olsa EPL  veya La Liga takımları elli defa parayı bastırıp alırdı. Şampiyonlar liginde yediği goller ortada... adam iyi kaleci lakin adamın birazda biz adını çıkardık ligdeki vasat santraforlarda kalede muslera var korkusuna nasılsa kurtarır çok ekstra vuruş yapayım da gol olsun istiyorlar ama kabiliyetleri olmayıncada sonuç ortada  :D
Ne alakasi var yahu adam 5 Milyon maas aliyor taraftar adama tapiyor niye gitsin :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dostlar kusura bakmayın ama Tolga'yı yeryüzündeki herhangi bir kaleciden iyi olarak görmek için akıl tutulması yaşıyor olmak gerekir. Herhangi bir mantıklı açıklaması yok çünkü adam bariz kaleci değil başka bir şey. Altyapıdan çocuk koysak 11 e aynı katkıyı verir..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yahu yapmayin etmeyin ya

Tolganin Sportongden , Brugge den , Arsenalden , Akhisardan yedigi Gollerin kac tane örneği var Dunyada

2×2 = 4 yani Cenk > Tolga Bu kadar NET !
Ya arsenal den yediği golü yemeyen mi var tamam kaleci varda ihtiyacı varda ışte 17 haftada akhisardan rezil gol yedi her kalecinin başına gelir ilk hafta sivas gs ac bak.

Ya tamam BJK seviyesinde degil itin bi tarafına sokup kendi oyuncumuzu yok etmeyelim..

Tolganin geldigi hafta senin yorumlarını bulmak isterim..

Dostlar kusura bakmayın ama Tolga'yı yeryüzündeki herhangi bir kaleciden iyi olarak görmek için akıl tutulması yaşıyor olmak gerekir. Herhangi bir mantıklı açıklaması yok çünkü adam bariz kaleci değil başka bir şey. Altyapıdan çocuk koysak 11 e aynı katkıyı verir..
:claps: :claps: :claps:

Imza.

Çevrimdışı tangaz

Ne alakasi var yahu adam 5 Milyon maas aliyor taraftar adama tapiyor niye gitsin :bandit:

EPL'de de deli maaşlar ödeniyor + kariyer, vitrin vbvb
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sende q7 ye yapıyorsun bu çok iyi olduğunu göstermez.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

:claps: :claps: :claps:

Imza.
Bunu renkli basındaki adamlar söylese gülerim ama buradaki aklı başında insanlar yazınca cidden şaşırıyorum @Yunus Emre Dökmeci . Ben tribünde farklı adamı mı izliyorum acaba? Çağrı maçlara gelmediği için Tolga'nın ne kadar kötü olduğunun %40 daha az farkında statta izlese ümraniye önünde kendini yakar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Cok basit düşünüyorsunuz.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Şenol güneşin açıklamalardan tolgaya yedek arıyoruz bu ağlak suratlı adam bizi yakacak hoca hala güveniyorum hangi maçta hatalı oynadı gibisine konuşuyo.bir  kaleci her degajda her autta topu rakip takım oyuncusuna atarmı kalecinin degajı orta sahayı gecmezmi bu adamdan medet Umuyoruz.hepinize Allah sabır versin Beşiktaşlı kardeşlerim sezonun ikinci yarısı zor geçecek.şampiyon olamazsak bu işin faturasıda şenol güneşe kesilir.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bence çok ucuza bulamazlarsa extrem bir durum oluşmazsa kaleci almayacaklar son güne kadar medyaya isimler verip son gün transfer yatmış gibi gösterecekler mesala ospina ile anlaştık ama son anda roma yedek kaleciyi bırakmadı Arsenal i bekledik vazgeçtiler süre kalmadı artık diyebilirler daha önce başvurdukları bir taktik bu.taraftarı son güne kadar transfer heyacanının içinde tutup tepkiyi azaltıyorlar ve o sırada maçlar başlıyor transfer unutuluyor herkes lige odaklanıyor.burada yönetime kızamayız haklılar kulübün borcu ortada döviz kuru ortada para yok maalesef iki kaleci varken bir üçüncüsüne verecek para yok iyi kaleci alsan mesala ospina 5 bonservis 2 de yıllık desen 3 yılda 30 milyon tl yapar ki tek başına borcun % 3 üne denk gelir.kötü kaleci alsan neye yarar boşa masraf.Bu yapılan açıklamalarda buna hazırlık Lizbon maçının tepkilerini dindirmek için kaleci lafı ortaya atıldı araştırıldı ama bütçe iyi kaleci için hep yetersiz kaldı bu arada da döviz fırladı görünen o ki birkaç yerli isim ya da bonservissiz kelepir yabancı kaleci olmazsa kale tolga ya emanet :bandit:

Ya arsenal den yediği golü yemeyen mi var tamam kaleci varda ihtiyacı varda ışte 17 haftada akhisardan rezil gol yedi her kalecinin başına gelir ilk hafta sivas gs ac bak.

Ya tamam BJK seviyesinde degil itin bi tarafına sokup kendi oyuncumuzu yok etmeyelim..

Ayaginin dibine gelen topa Eliyle atlayıp altindan kacirarak Gol yoyen kaleci , Kaleci falan değildir ayni hatayi bir defa yapmadi , 4-5 tane ayni golu yedi..

Arsenal.macinda ve sporting macindaki 2.ci goldetopa ayagiyla uzansa ikisinide cikarirdi.. Adam eliyle atladi o toplara :akuma:

Bir kaleci kalenin ortasindaysa koseye giden topa eliyle atlar , Ayaginin dibine gelen topa Eliyle atlamaz @ONUR KOLCU

Çevrimdışı Serhat Akkaya

En hatalı olduğunu düşündüğün gol hangisiydi diye soruyorlar Akhisar maçındaki golü anlatıyor Sporting maçını anlatmıyor bile :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Cok basit düşünüyorsunuz.
Bazen basit düşünmek çoğu şeyin çözümüdür. Biz karmaşıklaştırıyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

sadece renkli basın gibi bir cümleyi çekip ordan yürümeyelim aynı şenol hoca :) Belki gelen kaleci alıp gidicek bizi daha üst seviyelere getiricek dedi.Tolga için satılabilir edilebilir dedi. :)

Siz şunu anlamak istemiyorsunuz normalde 1 takımda 2 kaleci ile devam edilebilir niye edilmesin ki ? Şenol hoca burda bile tolga alınmasın diye 3.cü kaleci şart zaten diyor ama olduda alamazsak tolga'nın morali bozulmasın diye iyi kötü bu adamla ligi lider tamamladık.Kaleci alamazsak yine bu adama muhtacız diye düşünüyor ?

Şenol hoca'nın sporting lizbon maçında "kalede kaleci yok ki ?" sözü size neyi ifade ediyor ? Tolga'ya güvense niye böyle birşey desin.Yada neden tolga'ya güvenmiş olsa 2 kalecimiz var ben 2 kalecimizede güveniyorum kaleciye gerek yok neden demesin mesala ?
Sorunda tam olarak bu işte net değil bunu beceremiyo bu konuda taş gibi rhodolfoya bunları söyleyen hoca o konudada söyler.kaleci şart

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

katılıyorum. öyle olsa EPL  veya La Liga takımları elli defa parayı bastırıp alırdı. Şampiyonlar liginde yediği goller ortada... adam iyi kaleci lakin adamın birazda biz adını çıkardık ligdeki

+1903
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Bunu renkli basındaki adamlar söylese gülerim ama buradaki aklı başında insanlar yazınca cidden şaşırıyorum @Yunus Emre Dökmeci . Ben tribünde farklı adamı mı izliyorum acaba? Çağrı maçlara gelmediği için Tolga'nın ne kadar kötü olduğunun %40 daha az farkında statta izlese ümraniye önünde kendini yakar.
@Serhat Akkaya abi

Clib brugge macini Forum ekibi ile Beraber Kuzey tribunde izledik , Bruggeli.oyuncular topu orta shadan ileri gonderdiginde Top De sutterin 1 , 1-5 metre onundeydi ben bunu tam 80-90 metreden görüp cik kaleden Tolga Cik kaleden diye bagirdim benim 90 metreden gordugumu  Tolga 5 metreden goremeyip kalede bekledi ve topu aglardan cikardi

Çevrimdışı Çağatay

En hatalı olduğunu düşündüğün gol hangisiydi diye soruyorlar Akhisar maçındaki golü anlatıyor Sporting maçını anlatmıyor bile :)

O kadar çok var ki hatırlayamamıştır o an :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ayaginin dibine gelen topa Eliyle atlayıp altindan kacirarak Gol yoyen kaleci , Kaleci falan değildir ayni hatayi bir defa yapmadi , 4-5 tane ayni golu yedi..

Arsenal.macinda ve sporting macindaki 2.ci goldetopa ayagiyla uzansa ikisinide cikarirdi.. Adam eliyle atladi o toplara :akuma:

Bir kaleci kalenin ortasindaysa koseye giden topa eliyle atlar , Ayaginin dibine gelen topa Eliyle atlamaz @ONUR KOLCU
Ozaman boykonun yedigi gollere bak oda kaleci degil tolganin aynısı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Serhat Akkaya abi

Clib brugge macini Forum ekibi ile Beraber Kuzey tribunde izledik , Bruggeli.oyuncular topu orta shadan ileri gonderdiginde Top De sutterin 1 , 1-5 metre onundeydi ben bunu tam 80-90 metreden görüp cik kaleden Tolga Cik kaleden diye bagirdim benim 90 metreden gordugumu  Tolga 5 metreden goremeyip kalede bekledi ve topu aglardan cikardi
Ben de tribündeydim o maçta ve aynı cümleleri biz de söyledik sonrasında zaten tribünlerde koptu takımda.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı zekotha

Bizi razı etmek istedikleri olay bu işte. "Tolga da o kadar kötü değil"

ben gs fb taraftarlarının güvendiği gibi kaleye güvenemiyorum Cordoba'dan beri. Adamların son 20 senesinin en az 15 senesi kalecilerine güvenmekle geçti. biz? biz niye almıyoruz böyle güven verecek bir kaleci? zorumuz ne? vallahi de yetti billahi de yetti ya.  :s20: stoper falan hepsinden vazgeçtim oraya maç kurtaracak kaleci alsınlar bütün parayı bassınlar ama alsınlar

Çevrimdışı Kadir G.

Tolga da Cenk kadar kötü kaleci. Kadroda şu an kaleci yok. Günay da aynı vasat altı oyuncular.