2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12911034 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

3.5 niye bayıldık o zaman rhodolfoya :((
O ayrı bir konu ama hoca memnun değil açık ve net..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 14:55:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Piyasası var şimdi sat aynı paraya gönderirsin istersen oyuncu değerli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Tolgay, Ocak ayı bitince sahalara döneceğim diye açıklama yapmış ama en erken Mart başı-ortası döner :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolgay, Ocak ayı bitince sahalara döneceğim diye açıklama yapmış ama en erken Mart başı-ortası döner :)
Şubat ortasından itibaren kadroya girmeye başlar.
Korku akıl katilidir.

yahu survivor da bile sürekli sakatlanıyordu , ahmet dursun sakat olmasa zaten şuan 2.lig de kırmızı - beyaz gruplarda oynardı : )
Hayatta ince ayrıntılara baya önem veririm . Ahmet Dursun 'da turnuvada gol attıktan sonra kartal işareti yapıyor mesela.Normal de sevinebilirdi ama adam Beşiktaş'lilik ruhunu iliklerine kadar benimsemiş.Boyle seyler onemlidir.Bende biliyorum oynayamacagini zaten .Ama o ruh hala var onlarda .Ilerde kulupte goruruz insallah I.Mansiz , A.Dursun 'u vs . :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Papy'i, Stuttgart istiyor. L'equipe 1,5 yıl kiralanacağını yazmış.

Elimizi çabuk tutmazsak uçup gidecek.

biz istersek öncelik bizde. :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 15:01:31
  • Beşiktaş / Bodrum

Şubat ortasından itibaren kadroya girmeye başlar.

Bu sene şampiyonluğu etkileyecek performans gösterirse sürpriz olur. Çünkü kampa katılacak ancak kamptakilere yapılan yüklemeler ona yapılamaz şuan her türlü geriden gelecek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

- Diğer takımların lobisi var.

- Bizim de lobi var gezidireceğim seni  :kop:

gezmeye gittiler işte topluca :D  :evillol:

Çevrimdışı pascal_21

daha da buraya yazanın

Çevrimdışı Tolga

Bu sene şampiyonluğu etkileyecek performans gösterirse sürpriz olur. Çünkü kampa katılacak ancak kamptakilere yapılan yüklemeler ona yapılamaz şuan her türlü geriden gelecek.
Son 4-5 maç tam randımanlı oynayabilir belki.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 15:03:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Dede - Djibolodji - Ersan - Rholdolfo çok sağlam rotasyon olur şampiyonlar ligi için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yalnız Tolga cidden fiziken güçlü olarak geldi takıma. Özel kondisyoner eşliğinde aylardır almanyada çalışıyor. Tamam yükleme konusunda sıkıntılar olabilir ama ben yinede şubat ortasından itibaren rolanti olabilecek maçlarda 20-30 dk performans sergileyebileceğini düşünüyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 15:05:31
  • Beşiktaş / Bodrum

Yalnız Tolga cidden fiziken güçlü olarak geldi takıma. Özel kondisyoner eşliğinde aylardır almanyada çalışıyor. Tamam yükleme konusunda sıkıntılar olabilir ama ben yinede şubat ortasından itibaren rolanti olabilecek maçlarda 20-30 dk performans sergileyebileceğini düşünüyorum.

O şekilde oynar kupa maçlarında da oynar ama bacağı ne durumda bilmiyorum. Menisküse ve kıkırdaklara yük binmemesi lazım.

Quadriceps dediğimiz üst ön bacak 4 lü kas grubu iyi durumdaysa -ki Tolgay'ın hamstring dediğimiz arka üst bacak kas grubu çok sağlamdır - dönüş hızlanır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Papy'i, Stuttgart istiyor. L'equipe 1,5 yıl kiralanacağını yazmış.

Elimizi çabuk tutmazsak uçup gidecek.

eğer öyleyse gitti gözüyle bakabiliriz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kartalBaz

daha da buraya yazanın
Bu yaz dniprodan sevillaya giden konop icin transfer calismasi yapan erdal torunogullari, ailesine ve konopa kaju findik fistik goturuyormus turkiyeden. Onlrda cok seviyomus ama son dakika sevillaya imza atmis. Kandiramamis kajuyla bizim yonetici.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 15:08:09
  • Beşiktaş / Bodrum

eğer öyleyse gitti gözüyle bakabiliriz...

Oyuncu Konya maçını burada izledi. O gözle bakmıyorum ben pek biz öncelikli olarak istiyorsak alırız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Rhodolfo, Pedro ve Milosevic geldiği gün oyuncu profilini tanımladım. Eldeki oyuna uygun değillerse neden tercih edilir?

ŞL'de bu domestik ve zihindeki oyunu oynayamazsın zaten. ŞL için oyun pratiği Sporting maçının 67 dakikasıdır.

Ligin başından bu yana söylüyorum. Sorun: Savunma Stratejileri, oyuncu profilleri değil. Hocanın takım savunmasında ki anlayışı değişmediği sürece kafasındaki savunmacı profilleri de fayda etmez.

Fakat istediği tarzda bir stoper anlattığı oyun için elzem. Atletik, hızlı, çabuk, önde basan, temas oyunu seven, agresyon derecesi yüksek bir stoper istiyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Oyuncu Konya maçını burada izledi. O gözle bakmıyorum ben pek biz öncelikli olarak istiyorsak alırız.
Abi o adamın Papy ile uzaktan yakından alakası yok gibi geldi bana akrabası olabilir. Ben pek benzetemedim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 15:09:51
  • Beşiktaş / Bodrum

Rhodolfo, Pedro ve Milosevic geldiği gün oyuncu profilini tanımladım. Eldeki oyuna uygun değillerse neden tercih edilir?

ŞL'de bu domestik ve zihindeki oyunu oynayamazsın zaten. ŞL için oyun pratiği Sporting maçının 67 dakikasıdır.

Ligin başından bu yana söylüyorum. Sorun: Savunma Stratejileri, oyuncu profilleri değil. Hocanın takım savunmasında ki anlayışı değişmediği sürece kafasındaki savunmacı profilleri de fayda etmez.

Fakat istediği tarzda bir stoper anlattığı oyun için elzem. Atletik, hızlı, çabuk, önde basan, temas oyunu seven, agresyon derecesi yüksek bir stoper istiyor.

Bahsettiğin tip de fazlasıyla balanta aslında ama o da istikrar açısından güven vermiyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı pascal_21

Bu yaz dniprodan sevillaya giden konop icin transfer calismasi yapan erdal torunogullari, ailesine ve konopa kaju findik fistik goturuyormus turkiyeden. Onlrda cok seviyomus ama son dakika sevillaya imza atmis. Kandiramamis kajuyla bizim yonetici.

Eyvallah, saolasın

Bahsettiğin tip de fazlasıyla balanta aslında ama o da istikrar açısından güven vermiyor.

pappy'dir o pappy :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 15:12:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

belliki Şenol hocamızı da hayal kırıklığına uğratmış Rhodolfo. ben hep diyorum bizim takımın oyuncusu değil die rize maçında soldan içeri girdiler top altı pasta boşa düştü Rhodolfo topa 1 metre mesafedeydi o hamle yapana kadar Kweuke  o cüssesi ile 3 metreden gelip golü yapmıştı Allah'tan hakem ofsayt kaldırmıştı bunun gibi nice örnekler var...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Koa_lAA

mexes.