2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12910132 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı halvetifarazi

karcemarskas? adam sezon bu free olacak. 1-2 milyona biter bu iş. neden düşünmezler anlamam. garip garip kaleciler geleceğine karce gelsin.

Çevrimdışı can1903

Arsene Wengeri ben de sevmem de Arsenal'ı karıştırmayalım bu işe :D Bu sene o sene inşallah Arsenal da şampiyon olacak :bandit:
Arsenal'i şampiyon yaptırmayacağızzzz
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kadir G.

Arsene Wengeri ben de sevmem de Arsenal'ı karıştırmayalım bu işe :D Bu sene o sene inşallah Arsenal da şampiyon olacak :bandit:

Ben de bekliyordum bir Arsenalli kardeşimi. :)

Beyler hedef olacaksa kişileri hedef alalım kulübün suçu yok. :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hakan arikan da kasımpaşa yolundaymis:)

Çevrimdışı canergiray77

Kaleci almayıp tolgayla sezonu tamamlayıp şampiyon olursak efsane olur yalnız

aklından çıkar bunu :D ospi gelecek şampiyonluk gelecek.... :D
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Anıl

Ben de bekliyordum bir Arsenalli kardeşimi. :)

Beyler hedef olacaksa kişileri hedef alalım kulübün suçu yok. :)
Aynen abi zaten onlar da Beşiktaş gibi o yüzden iki takım için de bu sene o sene inşallah :evillol:

Çevrimdışı AigleBordeaux

Hakan arikan da kasımpaşa yolundaymis:)
bize kaleci kalmadi Fevzi antrenmanli iki haftadir onu alalim bari
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı genki1914

Ospina net tavrını ortaya koysa hallederler bence ya zorlada adam tutulmaz ki takımda
Guti14

Çevrimdışı Ensar

Ospina net tavrını ortaya koysa hallederler bence ya zorlada adam tutulmaz ki takımda
adam daha ne yapsın yahu
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı arc1999

adam daha ne yapsın yahu
Ne yaptı ki?

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Adamın ülkesi, muhabirleri herkes bize verdi bile çoktan vermeyen tek kişi kaldı. Her yerde karşımıza çıkıyor arrogant.

Herkesin gözü kalkmış bu gidişle asıl arrogant Tolga olur  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı A_Aydin

karcemarskas? adam sezon bu free olacak. 1-2 milyona biter bu iş. neden düşünmezler anlamam. garip garip kaleciler geleceğine karce gelsin.
Karcemarskası tek beğenen Yunus Emre Dökmeci yle ben değilmişiz.

Çevrimdışı genki1914

adam daha ne yapsın yahu
twitterdan demiyorum konuşsa morukla ben gitmek istiyorum kesinlikle diye adamda hayır burda kalacaksın diyecek hali yok ya bana kolaylık sağlayın ilk 11 de oynamak istiyorum dese hea bana dese böyle Fm de ben salmazdım :) ama gerçekte bir yolunu bulur anlaşırlar gibi geliyor sonuçta profesyonel insanlar zorla kalacak değil ya takımda...Bizim kadar ısrarcı oldugunu düşünmüyorum
Guti14

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2016, 23:52:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
twitterdan demiyorum konuşsa morukla ben gitmek istiyorum kesinlikle diye adamda hayır burda kalacaksın diyecek hali yok ya bana kolaylık sağlayın ilk 11 de oynamak istiyorum dese hea bana dese böyle Fm de ben salmazdım :) ama gerçekte bir yolunu bulur anlaşırlar gibi geliyor sonuçta profesyonel insanlar zorla kalacak değil ya takımda...Bizim kadar ısrarcı oldugunu düşünmüyorum

Şunu yaparsa inadına yollamaz en disiplinli adamlardan biri Dünya üzerindeki.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Adler'e yürüyelim
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Ospina'nın izin istediği yönünde haberler var ama adam izin vermiyor demek ki.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ensar

konuşmaz olur mu arkadaş kesin konuşmustur bu kadar seyin üstüne , adam bırakmıyor ayrıca sonuçta adam arsenal de bütün gemileri yaksın mi , kariyerini yakmak istemez , kendi konuşmasa menajeri konuşmustur
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı halvetifarazi

Karcemarskası tek beğenen Yunus Emre Dökmeci yle ben değilmişiz.

ne idüğü belirsiz kalecilerdense gözümün önündeki hem de free olan karceye her türlü çökerim. tolgadan falan 10 kat iyidir. daha iyisi olursa ne ala ama olmuyorsa alır takıma koyarım.

Çevrimdışı murat26

Berbat bir transfer dönemi.
Boyko'yu istemeyen taraftarlarımız var.Neuer gelecek desek çok riskli işler yapıyor olmaz yaa diyenler çıkar adım gibi eminim.
Boyko beğenilmez,Mandanda'ya burun kıvrılır,Cassio çöp denir en sonunda Balıkesirli Emrullah'a kalacağız.

Umarım bir şekilde Boyko alınır.Sevilla'nın peşinden koştuğu adama taraftarın yüzde 80'i burun kıvırıyor.Sorsan Real Madrid'iz sanki..

Boyko son ama son çare.O gelmezse Opare vol2 gelecek.

Çevrimdışı Kadir G.

Aynen abi zaten onlar da Beşiktaş gibi o yüzden iki takım için de bu sene o sene inşallah :evillol:

Geçende bir mesajımda yazmıştım dediğin gibi ingilterenin Beşiktaşı Arsenaldir. Bu sene çifte sevinç yaşayacağız inşallah. :)

Çevrimdışı genki1914

Şunu yaparsa inadına yollamaz en disiplinli adamlardan biri Dünya üzerindeki.
Dediğin gibiyse hasta ruhlu o zaman bu adam disiplinlik bir olay değil adam yedek kalmayı istemiyordur ayrılır takımdan sende başka yedek bulursun koyarsın yerine.Gerçi Ospina bunu kabullenerek gittiyse oraya farklı bir şey.

Belki de bizimkiler Ospinaya bunları diyecek güveni veremiyordur maddi olarak
Guti14

Çevrimdışı campeon2015

Çevrimdışı can1903

Övünç diyor ki Boyko için istenen bonservis bedeline çıkmamışız 4 m €

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2016, 23:58:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Dediğin gibiyse hasta ruhlu o zaman bu adam disiplinlik bir olay değil adam yedek kalmayı istemiyordur ayrılır takımdan sende başka yedek bulursun koyarsın yerine.Gerçi Ospina bunu kabullenerek gittiyse oraya farklı bir şey.

Belki de bizimkiler Ospinaya bunları diyecek güveni veremiyordur maddi olarak

Sattığı adamların arkasından söylediklerini düşün..

Hiçbirini satmak istemedi adamlar yalvardılar gidelim diye bırakmadı. Hem güçlendirmiyor hem salmıyor ayrı bir kafa onunki de.

Cech'e yürüdük gitti aldı. Ospina'yı yedek yaptı onu da vermiyor. Gel de sövme.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2016, 23:59:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Arkadaşlar 3. kez uyarı geçiyorum. Rakiplerin transfer haberlerini diğer başlığa yazıyoruz.

Biraz geriden okuyarak gelin lütfen.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli