2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12909698 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Papy oyun şablonumuza en uygun stoper.

Hadi bakalım hayırlısı :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet K

İngiltere Premier Lig'e bu sene yükselen takımlar 100 milyon pound yayın hakkı alacaklarmış.

Rekabet etmek imkansız hale geliyor iyice.

Bu demek oluyor ki İngiltere'den topçu almak imkansızlaşıyor.

Çevrimdışı OrhanAker

İngiltere Premier Lig'e bu sene yükselen takımlar 100 milyon pound yayın hakkı alacaklarmış.

Peki Premier lig şampiyonluğu ?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Peki Premier lig şampiyonluğu ?
30 milyon sterlin fark olacak tahminen lig şampiyonu ile sonuncusu arasında veya sonradan lige giren arasında. Diğer ülkelerdeki gibi yayın gelirleri arasında büyük fark yok Premier Ligde
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Ensar

müracaat etsek bizi almazlar mi kı :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Deniz

Papy ile ilgili gelişmeleri konya maçından önce duymuştuk biz  :icool:

Aytaçın attığı fotoda zaten neyin ne olduğu anlaşılıyor.
Çoğu kişi Aytaça kızgın olsa da ben Aytaçı bu konuda tebrik ediyorum istese o gün paylaşım yaparak ortalığı ayağa kaldırabilirdi ama sessiz kalıp mevzunun olgunlaşmasını beklemiş.

Bu şekilde gizli kapaklı yürütülen çok görüşme var sadece papy değil  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ensar

Çoğu kişi Aytaça kızgın olsa da ben Aytaçı bu konuda tebrik ediyorum istese o gün paylaşım yaparak ortalığı ayağa kaldırabilirdi ama sessiz kalıp mevzunun olgunlaşmasını beklemiş.

Aytaç kim abi :)

Çevrimdışı ozan062

Aytaç kim abi :)

acmayalım o konuları benim sahsi fikrim buralara ugramamasıdır.. ama tabiki burası özgür bir yer ama onceki gibi hedef haline donusecektir ugrasması dert
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Ersoy

Ohoo şimdi bile o kadar para veriyorlar birde bu geldi bir futbolcu alma konusunda rakibimiz bir İngiliz takımıysa unutalım onu o zaman.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı AmaralGürses

"Tolga ilk yari Muslera'dan daha iyiydi"

"Fikret Orman zorlama, Suleyman Seba olamazsin"

Malum sitenin gundem maddeleri ve "haberleri". Besiktas arenaya laf edenler bir daha dusunun..

Çevrimdışı OrhanAker

30 milyon sterlin fark olacak tahminen lig şampiyonu ile sonuncusu arasında veya sonradan lige giren arasında. Diğer ülkelerdeki gibi yayın gelirleri arasında büyük fark yok Premier Ligde

Yaklaşık 180-200 milyon Avro mu :D benmi hesaplayamadım :evillol:

Çevrimdışı McAdnan

Forumda Transfer sezonunu değil, sanki True Dedective birinci sezonu takip ediyorum. Müthiş işler dönüyor, forumu ve emeği geçen herkesi tebrik ederim. Ne duyumlar, ne ihtimaller, ne uçaklar, ne rezervasyonlar dönüyor..kim nerde check-in yapmış, kaç kilo kaju almış,kimle anlaşmış, bir gün ukrayna, ertesi gün marsilyadayım. Yemin ediyorum Hollywood senaristi daha heyecanlı bir kurgu yazamaz... Başım döndü mü evet, okumadan duramıyor muyum, ona da evet  :D
Ne olursa olsun tadını çıkarın bu müthiş ortamın..Keyif almak en güzeli... Ama şu Ospina da gelsin bir zahmet artık..demeden duramadım

Çevrimdışı Ensar

acmayalım o konuları benim sahsi fikrim buralara ugramamasıdır.. ama tabiki burası özgür bir yer ama onceki gibi hedef haline donusecektir ugrasması dert
hmmm mazi var yani tamam abi
Beşiktaşlı bir kardeşimiz  :)
neyin fotoğrafını paylaştı bu kardeşimiz :)

Çevrimdışı atalay

Dün Çağlar için yazdıklarımı bugün Fanatik röportajında kendi ağzıyla anlatmış. Bize ne söylediyse...

Başkanlarını iyi tanırım; her zamanki gibi yamuk yapmaz ise çok iyi bir stoper adayını kadroya katmış olacağız.

Çevrimdışı murat26

OSPİNA'dan haber bekliyoruz..İyi ya da kötü bilet onayı yapıldı mı???

Çevrimdışı Kadir G.

Papy ile ilgilenmeyi şöyle yorumluyorum bütçeyi Ospina'ya gömdük büyük ihtimalle. Yoksa adı geçen  diğer kaleciler cassio vs vasat isimler yanına kiralık stoper düşünülmez bonservisle alınırdı.

Çevrimdışı talha

Papy Papy Papy cülo papy papy cülo Ospina

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı AmaralGürses

Kiralik papy'dense bonservisiyle Zapata'yi alsak daha iyi olmaz mi, hem kulubu birakacagini da acikladi cok fazla maliyet farki olacagini sanmiyorum. Keske bitirebilsek o transferi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bir de sonuçlansa tadından yenmeyecek de.. :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Papy Papy Papy cülo papy papy cülo Ospina

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kafiye güzelmiş güle güle kullan abi :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Transfer dönemi benim gibi sabırsızlara ters  :s20: :ebebe:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Transfer dönemi benim gibi sabırsızlara ters  :s20: :ebebe:

Al benden de o kadar :ok:

Çevrimdışı murat26

Cassio hayırlı olsun