2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912948 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Son 26 saat..

Kokusu bile gelmiyor adamın, ilginç..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı AmaralGürses

Yani tabi hocanın da istemesi Lazım ama tam Fikret Ormanlık transfer fayda maliyet açısından o nedenle söylemiştim.
Gökhan'ı 12 civarına göndermek Lazım eğer teklif olursa. Carillo yerine gelecek isim olarak kafamda düşündüm ben hep inşallah olur.

Çevrimiçi Akil Emre

Son 26 saat..

Her haber sitesi transfer dönemi boyunca ortalama 100 adam yazar he der geçer gideriz.

Beşiktaşarena ekibi Ospinayı yazar adamlara demediğimizi bırakmayız. Bende olsam adam gelse bile birşey yazmam. Hem transfer dedikodusu, duyum var mı deriz hem de Verilen haberide en ağır şekilde eleştiririz.

Benim burdaki ekibe güvenim tamdır, bi aksilik olup Ospina gelmese bile hepinizin canı sağolsun.

Çevrimdışı can1903

Her haber sitesi transfer dönemi boyunca ortalama 100 adam yazar he der geçer gideriz.

Beşiktaşarena ekibi Ospinayı yazar adamlara demediğimizi bırakmayız. Bende olsam adam gelse bile birşey yazmam. Hem transfer dedikodusu, duyum var mı deriz hem de Verilen haberide en ağır şekilde eleştiririz.

Benim burdaki ekibe güvenim tamdır, bi aksilik olup Ospina gelmese bile hepinizin canı sağolsun.
İyi de ben bişi demedim ki? Beşiktaş şuana kadar hiç habersiz transfer yapmadı dillendirildi. Yarın gelirse büyük süpriz olur.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı denilanz

Son 26 saat..

Senin zorun ne? Niye insanları özellikle germeye çalışıyorsun? Bunu hemen her mesajında hissediyorum.

Çevrimdışı ekrembaser

Aynen katılıyorum bu duyum sayesinde dün bir dünya kafa yorduk araştırdık mutlu olduk o yüzden  bu bilgiyi bizle paylaşan herkese sonsuz teşekkürler sonuçta biz bu forumu ospina Beşiktaş'a gelecek diye takip etmiyoruz.

Çevrimdışı can1903

Senin zorun ne? Niye insanları özellikle germeye çalışıyorsun? Bunu hemen her mesajında hissediyorum.
Bişi demedim ki? 26 Saat kaldı ve hiç bi yerde haberinin çıkmaması ilginç bekliyoruz işte

Çevrimdışı zekotha

Kimse dememiş ben deyim Glik iyi bir adam olsaydı Torino'da kalmazdı  :bandit:   :D

Çevrimdışı canergiray77

Acaba carillo'yla ilgili bir düşüncesi var mı bizim Başkanın? Hem bedava hem çok yetenekli. Kaçırmamak lazım.

alkole, gece kulüplerine maçlardan çok bunlara önem verirse aynen o dediğin olur arda gibi işine gücüne adapte olursa geleceği de parlak olur bizim muhammetde şoförü olur @AmaralGürses
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı can1903

Acaba carillo'yla ilgili bir düşüncesi var mı bizim Başkanın? Hem bedava hem çok yetenekli. Kaçırmamak lazım.

Müthiş topçu, Töre'yi satacaksak çökelim hemen

Çevrimdışı Tolga

İyi de ben bişi demedim ki? Beşiktaş şuana kadar hiç habersiz transfer yapmadı dillendirildi. Yarın gelirse büyük süpriz olur.
Yarın kesin gelecek diye birşey dendi mi burada.

Sadece 8 Ocak Cuma günü saat 18:00 için bilet rezerv edildiği söylendi, bugün onaylanırsa bu iş bitti demektir eğer onaylanmazsa hala sorunlar var demektir.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Yarın kesin gelecek diye birşey dendi mi burada.

Sadece 8 Ocak Cuma günü saat 18:00 için bilet rezerv edilidiğini söyledik bugün onaylanırsa bu iş bitti demektir eğer onaylanmazsa hala sorunlar var demektir.
Gelir-se dedim zaten.

Çevrimdışı Tolga

Gelir-se dedim zaten.
Ben de diyorum ki illa Cuma günü gelecek diye kendinizi şartlamayın. (Genel konuşuyorum)

Forum ekibi Ospina transferinin ciddiyetini göstermek adına bilet olayını açıkladı.
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2016, 16:19:43 Tolga ]

Çevrimdışı can1903

Erdal Torunoğularının sosyal medya hesabına mesaj yazayım, yaz transfer döneminde adam bezmişti cevaplamştı  :sevinc

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben de diyorum ki illa Cuma günü gelecek diye kendinizi şartlamayın. (Genel konuşuyorum)

Forum ekibi Ospina transferinin ciddiyetini göstermek adına bilet olayını açıkladı.
geç olsun da güç olmasın ospina gelecek bence yarın olur 3 5 gün sonra olur farketmez yeter ki gelsin

Çevrimdışı Sarp

Adamların kulübede Ospina'dan başka tecrübeli bir eldiveni olsa ayağımı uzatır beklerim.
Ama bir alternatif üretmedikleri için (biz bilmiyoruz en azından) heyecanlı bekleyiş son ana kadar sürecek.
Biz alıştık artık gerilime :icool:

Çevrimdışı Tolga

geç olsun da güç olmasın ospina gelecek bence yarın olur 3 5 gün sonra olur farketmez yeter ki gelsin

Aynen öyle.

Sorun büyük ihtimalle hala Wenger diye düşünüyorum. Onay verse yarın bile gelebilir Ospina.

Çevrimdışı Mehmet Ali Güneş

Erdal Torunoğulları kulüp binasından yer bildirimi yapmış inşallah transferleri bitirip gelmiştir

Çevrimdışı Ensar

Aynen öyle.

Sorun büyük ihtimalle hala Wenger diye düşünüyorum. Onay verse yarın bile gelebilir Ospina.
çok uzun zamandır bu transfer de durum bu zaten abi :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

çok uzun zamandır bu transfer de durum bu zaten abi :)
Bazı yerlerde çok maliyetli bir transfer bu yüzden zor deniyordu onun sorun olduğunu düşünmüyorum yani.

Çevrimdışı murat_

bu konuda kesinlikle haklisin bide bu huyu var kendi sayfasinin reklamini yapar durur burda sacma yerlerden bilgi aktarir buraya burdan arkadaslar baska sayfalarin haberlerini paylastimi ,o kolpa adamin haberini niye paylasiyorsunuz diye atar yapar .forumun hassas oldugu konulari iyi bilir olur olmaz anda konularla hic alakasi olmamasina ragmen forumun bi hassas oldugu konuyu ortaya atar forum karisir o sirtini doner gider. bu forum benim kesinlikle sanal alemde enn cok guvedigim site yaptiklari her habere kefilim sahsen

Çevrimdışı panic13

Yalnız yeni kaleci olmadan şampiyon olursak çok enteresan bir durumla karşı karşıya kalabiliriz. Dünyada kalede kaleci olmadan şampiyon olan ilk takım olmak az bişey değil, herkese nsaip olmaz. Zaten yapsa yapsa Beşiktaş yapardı.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Ensar

Bazı yerlerde çok maliyetli bir transfer bu yüzden zor deniyordu onun sorun olduğunu düşünmüyorum yani.
he katılyorum , sorun tamamen wenger bence de
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yalnız yeni kaleci olmadan şampiyon olursak çok enteresan bir durumla karşı karşıya kalabiliriz. Dünyada kalede kaleci olmadan şampiyon olan ilk takım olmak az bişey değil, herkese nsaip olmaz. Zaten yapsa yapsa Beşiktaş yapardı.
O kupanın Tolga'nın ellerinde yükseleceğini biliyor musun peki? :(
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Tolga'nın özellikle bugünkü halini gördükten sonra kaleci transferi olmazsa işimiz çok zor diyorum :D

Ve ekliyorum kaleci transferi yapılacaktır.