2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12926214 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar sabır edin yarın işin rengi belli olur zaten.

Kap gelmezse sıkıntı var
KAP gelirse Cuma günü öğleden sonra gelir.

Bilet saati 18:00 çünkü.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ekrembaser

haber ve bilet kaynağı biziz kendimizimi doğrulatacağız :alala:
Yok abi estağfurullah o manada söylemedim sizin verdiğiniz bilgilere her türlü kefil de olurum inanırımda

Çevrimdışı Kalyoncu

valla su cümleyi yanımda kurmuş olsan ağzına sümsüğü vurduydum  :steamed: :steamed: :steamed:
Kahkaha atacam diye sandalyeden düşüyodum çok yaşa hocam :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı F1903

Abiler / arkadaslar bizimle guzel haberler paylasmak adina arastirmislar, sorusturmuslar ve neticede bu bilgiyi aktarmislar.

Milletin isi gucu yok fake bilet rezervasyonu mu photoshop'layacak?

Biraz emege saygi gosterelim, insafsizlik yapmayalim.

Çevrimdışı murat26

arkadaşına söyle iyi baksın benmi sallıyorum haberi giren benim kelimelerine dikkat et
Est sallamıyorsun tabiki ancak sizin aldıgınız kaynakta da sıkıntı olabilir.Sizi ignelemek icin yazmadım

Çevrimdışı Ensar

Abiler / arkadaslar bizimle guzel haberler paylasmak adina arastirmislar, sorusturmuslar ve neticede bu bilgiyi aktarmislar.

+1903
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

Transfer olumlu sonuçlanırsa o zaman ne diyecekler çok merak ediyorum.

Çevrimdışı halvetifarazi

ospina istanbul'a inmiş olsa dahi kap'a bildirim gelmeden hiçbir transfere inanmam sevinmem.

ayrıca london, londra mevuzu araştırılmalı. hangisi yazar bu biletlerde bilen birileri açıklarsa iyi olur.

Çevrimdışı murat26

valla su cümleyi yanımda kurmuş olsan ağzına sümsüğü vurduydum  :steamed: :steamed: :steamed:
Niye ki:D
Hangi cümle ve de?Mandanda işin şakası:)

Çevrimdışı ZEKI

ospina istanbul'a inmiş olsa dahi kap'a bildirim gelmeden hiçbir transfere inanmam sevinmem.

ayrıca london, londra mevuzu araştırılmalı. hangisi yazar bu biletlerde bilen birileri açıklarsa iyi olur.
https://twitter.com/Samedowski/status/684839919823503361
bu bir

http://www.turkishairlines.com/tr-tr/kurumsal/basin-odasi/duyurular/duyuru/londra-heathrow-havalimani

bu da iki @halvetifarazi

Çevrimdışı can1903

Transfer olumlu sonuçlanırsa evreni düşünemiyorum :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı F1903

bu bir

http://www.turkishairlines.com/tr-tr/kurumsal/basin-odasi/duyurular/duyuru/londra-heathrow-havalimani

bu da iki @halvetifarazi

Zeki abi bazilarinin dikkat cektigi nokta rezervasyon ekrani tamamen ingilizce metin icerirken neden Londra Airport yaziyor? London Airport veya Londra Havalimani yazmasi gerekmez miydi demek istiyorlar.
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2016, 23:01:30 F1903 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Necmi

Est sallamıyorsun tabiki ancak sizin aldıgınız kaynakta da sıkıntı olabilir.Sizi ignelemek icin yazmadım
bizim kaynağımız yok kaynak biziz kardeşim senin arkadaşın sallamış nedenini söyleyeyim
ayın sekizinde sabah 11.40 uçağınada yer ayırtıldı. Aslında haberde oydu ama akşam yeni bilet alınca
ve aldıkları bilette artı 20 kilo yük bile olunca sabah uçağı gündemimizden düştü.
al sana thy ekranını atayım beyaz yerleri görüyormusun orda bileti açan arkadaşın bilgileri var o nedenle silindi.
ne garipki arkadaşın iki uçaktaki yeride görememiş

Çevrimdışı ZEKI

Zeki abi bazilarinin dikkat cektigi nokta rezervasyon ekrani tamamen ingilizce metin icerirken neden Londra Airport yaziyor? London Airport veya Londra Havalimani yazmasi gerekmez miydi demek istiyorlar.
haklisinda bu ekran tamamiyle thy dan alinan ekran goruntusu onlar boyle yapmislar
haklilar ama onlarin yanlisi

Çevrimdışı Tolga

A Spor'da da Ospina transferi konuşuluyor :)

Çevrimdışı Necmi

bileti kesenin girdiği bir şey bilemem ama ekranda bu vardı

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ulan bilgi sahibi olmadan konuşmayın AMADEUS sisteminden düzenlenmiş bi bilet öyle herkes bakamıyor bu bileteher acenta göremez kimsenin kimseyi kandırma gibi derdi yok inanmayan işine baksın....

Herkes Hava yolları sorumlusu oldu anasını satayım..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

A Spor'da da Ospina transferi konuşuluyor :)
Almis kokuyu Les kargalari

Kesin buarayi takip ediyorlar etmeseler bile haber bizim siteden yayılmıştır heryere oaradan bulup hemen gundeme almışlardır

Sonrada biz demiştik Ospina gelecek diye konusurlar Gevsekler :ranting2: :ranting2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi murat

⁠⁠⁠⁠⁠http://www.turkishairlines.com/tr-tr/kurumsal/basin-odasi/duyurular/duyuru/londra-heathrow-havalimani

transfer yapmak bu kadar zormuymuş ya paranoyak oldu millet. :D

Çevrimdışı cursedofdragon

site neden yavaş ?

Çevrimdışı F1903

Ben sahsen takilmiyorum boyle niye London yazmamis da Londra yazmis gibi gereksiz detaylara.

Haberi duyumcu gecinen Beşiktaş muhabirlerinden alsam (H.Gundogar, O.Ozdem, F.Gunayer, I.Er vs.) belki suphe duyarim ama kaynagin iyi niyetinden, guvenirliliginden suphem yok.

Sonucta burasi her gun flas haber basligiyla piyasaya isim surup prim yapma ve hit alma derdinde bir olusum degil.

Çevrimdışı Ensar

ulan bilgi sahibi olmadan konuşmayın AMADEUS sisteminden düzenlenmiş bi bilet öyle herkes bakamıyor bu bileteher acenta göremez kimsenin kimseyi kandırma gibi derdi yok inanmayan işine baksın....

Herkes Hava yolları sorumlusu oldu anasını satayım..
rezillik resmen , inanmıyorsanız susmasını bilin ortada bi emek var , burası renkli medya mi insanlar yalan söylesin size
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bizim kaynağımız yok kaynak biziz kardeşim senin arkadaşın sallamış nedenini söyleyeyim
ayın sekizinde sabah 11.40 uçağınada yer ayırtıldı. Aslında haberde oydu ama akşam yeni bilet alınca
ve aldıkları bilette artı 20 kilo yük bile olunca sabah uçağı gündemimizden düştü.
al sana thy ekranını atayım beyaz yerleri görüyormusun orda bileti açan arkadaşın bilgileri var o nedenle silindi.
ne garipki arkadaşın iki uçaktaki yeride görememiş

Buda QuıckRess ekranı millet inanmayan çıksın kasıyor zaten.

Çevrimdışı Ergin1903

Verilen haberin doğrulugundan süphem yok . Umarim baska bir aksilik cikmaz. Yoksa hissediyorum Ospina gelecek.