2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12922457 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gastro

daha imza yok ama hayırlı olsuna zaman var
bu köprünün altından çok su akar @Çağrı

Primleri vs ayrıntıları konuşuyorlardır. Yoksa bilet almazlardı. Bilet doğru ise bizim tarafta  iş bitmiştir. Ancak biz vazgeçersek o bilet iptal olur.

Çevrimdışı F1903

Gelisi ertelenir, son dakika bir gelisme olur vs. tabiki onu bilemeyiz ama adina bilet ayirtilmasi cok ciddi gelismelerin yasandiginin kesin kaniti.

Transferde sessiz sedasiz buyuk mesafe katedilmis, bu bile cok onemli bir bilgi. Tesekkurler bu bilgiyi ilk kez forum ile paylasanlara..

Çevrimdışı Ensar

eee bu kadar mıydı sevinciniz
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı murat26

THY'de öyle bir rezervasyon olmadığını söylüyorlar.İyi kafalandık yine,özellikle bu siteye yakışmadı

Çevrimiçi Samet Ç

Abi kusura bakmayında uçak biletinin olduğu resimde her şey ingiliççe ama London Airport yazacağına Londra Airport yazıyor ne kadar mantıklı.  :alala:
Sorduğum bu soru yüzünden forum duraklama dönemine girdi :D Herkes resmi inceliyor herhalde.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Musleradan daha iyi kalecemiz var artik. Kaju bakani sağolsun

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kutay

temkinli olmakta fayda var nene,linnes gibi olmaz inşallah bu transferde
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Doktor, kozmetik işine benzemesin.  :D

Onun başka bir versiyonu daha var :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kalyoncu

Londra yazıyor yalnız :))

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Harbiden Londra airport diyor ya

Çevrimiçi Necmi

Doktor, kozmetik işine benzemesin.  :D
en son duyduğum  ospina arsen wengerin odasına dalmış :kop: :kop:
iknaya uğraşıyormuş :bandit: bu haber öğle saatlerinde  gelmişti bilet akşam üzeri alındı @atalay
örtüştüğü için girdik haberi bilete ilave 20 kg korgo bile eklenmiş :evillol:

Çevrimdışı can1903

Bak ben bu transfer olmazsa beddua ederim, Wenger'ede alamayanada..

BÜyük ah alırlar benden
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ekrembaser

Abi kusura bakmayında uçak biletinin olduğu resimde her şey ingiliççe ama London Airport yazacağına Londra Airport yazıyor ne kadar mantıklı.  :alala:
Kardeşim baktım THY sayfasında da Londra AirPort heatrow olarak geçiyo

Çevrimiçi Samet Ç

Kardeşim baktım THY sayfasında da Londra AirPort heatrow olarak geçiyo
Hemen bakayım.

Çevrimdışı OrhanAker

Kendimizimi trolledik simdi

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Harbiden Londra airport diyor ya
bilet Türkiyede kesildi o ekran thy ekranı bize gökten inmedi emin olmasak vermeyiz herhalde
gelir gelmez iptal olur bilemem ama o bilet gerçek

Çevrimdışı ekrembaser

Serkan isimli arkadaşımız vardı yazın rezervasyonlara bakıp bilgilendiriyordu ona ulaşıp bi sorsak mı acaba

Çevrimdışı murat26

Londra yazması degil sorun arkadasım THY'de böyle bir biletin rezerve edilmedigini söyledi.Güzel kafalandık vallahi ben de sallayacagım artık MANDANDA'ya AT KİRALANMIS 2 AY SONRA ISTANBULDA

Çevrimdışı can1903

Londra yazması degil sorun arkadasım THY'de böyle bir biletin rezerve edilmedigini söyledi.Güzel kafalandık vallahi ben de sallayacagım artık MANDANDA'ya AT KİRALANMIS 2 AY SONRA ISTANBULDA
:lol: :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Serkan isimli arkadaşımız vardı yazın rezervasyonlara bakıp bilgilendiriyordu ona ulaşıp bi sorsak mı acaba
haber ve bilet kaynağı biziz kendimizimi doğrulatacağız :alala:

Çevrimdışı ZEKI

sen ucak bileti bile olsa bir yolcunun ucus bilgileirnin paylasildigini nerde gordun
yolcunun bilgileri hic bir sekilde paylasilmaz 3. sahislara bilgi verilmez.

Çevrimdışı can1903

Arkadaşlar sabır edin yarın işin rengi belli olur zaten.

Kap gelmezse sıkıntı var

Çevrimiçi Samet Ç

Temkinli davranın derim ben.

Çevrimiçi Necmi

arkadaşına söyle iyi baksın benmi sallıyorum haberi giren benim kelimelerine dikkat et

Çevrimdışı Kalyoncu

Emeğe gram saygı yok insanlar uğraşmış haber niyetine verdiler senin şu yorumlarına bak yazık çok yazık

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi