2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12935924 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mellfred

kalinic diye bir hırvat kaleci ismi geçmişti bi sıra. haber yok mu ondan

Çevrimdışı Ensar

Yerli kaleci almazlar değil mi ? Aklımı oynatacak gibi oluyorum
sakın ol abi o kadar da değil yahu
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Sarp

İdmanda Tolgay'ı görmek güzel  :ok:

Çevrimdışı Viviano

Beşiktaş'ın kaleci alıp, ligi domine etmesinden korktuğu için renkli basın yine iş başında. Neredeyse Tolga'yı, Beşiktaş'ın gelmiş geçmiş en iyi kalecisi ilan edecekler. Umuyoruz taraftar ve yönetim galeyana gelmez.

Ayrıca Şenol Güneş bugüne kadar yerli kaleciyle çalıştıysa bunun sebebi yabancı sınırlamasıdır. Yabancı sınırlaması içinde Şenol hoca kaleye yabancı almayı gereksiz görüyordu. Ancak şimdi şartlar değişti. Sakın yabancı olmasın diye tutturmaz kimse. En iyisi kimse onu ister. Medyada adı geçen yok Volkan Babacan mış, yok Hakan Arıkan mış, bunlara itibar etmemek gerekiyor. Yönetimden yine tam 12 den bir hamle bekliyorum ben kaleci konusunda. Bu işi biliyor bu yönetim.

Çevrimdışı Ensar

takımla beraber mi çalışıyor bireysel mi ?

Çevrimdışı RQ7_351903

Herşeyi konuşuyoruz ama çok tuhaf değilmi, geçen sene Perşembe günü Brugge ile oynayıp pazar günü Fener ile deplasmanda oynamıştık, bu sene ise Fener ile Lokomotiv maçından sonra olan maçımızı p.tesi'e aldılar.Bizim talebimizi red eden Tff'nin bu hareketi ülkedeki adalet kavramının ne kadar ahlaksızca olduğunun kanıtıdr.

Allah hepsinin belasını versin.

Çevrimdışı Mehmet92

Karışık,dün bi ara takımla çalıştı sonra şut idmanında takımdan ayrı koşuyodu.

Çevrimdışı mellfred

Herşeyi konuşuyoruz ama çok tuhaf değilmi, geçen sene Perşembe günü Brugge ile oynayıp pazar günü Fener ile deplasmanda oynamıştık, bu sene ise Fener ile Lokomotiv maçından sonra olan maçımızı p.tesi'e aldılar.Bizim talebimizi red eden Tff'nin bu hareketi ülkedeki adalet kavramının ne kadar ahlaksızca olduğunun kanıtıdr.

şeref yoksunu bunlar. ekşide de bu konu popüler şu sıra

Çevrimdışı Çağatay

En basitinden şu olayın bile yönetim tarafından büyütülmesi lazım
bu maçın tarihi belki değişmez aynı kalır ama önemli olan söylemlerdir
biz sesimizi çıkartmazsak bu olay da kapanır gider.
ama en azından birilerinin çıkıp geçen sene ve bu seneki fikstürü ve maç tarihlerini verse
federasyona güzel bir tepki verirsin

şu olayın (olmaz ya) epl de olduğunu düşün
yer yerinden oynardı
o federasyonu topa tutarlardı
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı RQ7_351903

En basitinden şu olayın bile yönetim tarafından büyütülmesi lazım
bu maçın tarihi belki değişmez aynı kalır ama önemli olan söylemlerdir
biz sesimizi çıkartmazsak bu olay da kapanır gider.
ama en azından birilerinin çıkıp geçen sene ve bu seneki fikstürü ve maç tarihlerini verse
federasyona güzel bir tepki verirsin

şu olayın (olmaz ya) epl de olduğunu düşün
yer yerinden oynardı
o federasyonu topa tutarlardı
Bizim konuşmamız hiçbir şeyi değiştirmez, onların konuşması da değiştirmez ama dediğin gibi büyütmek lazım, rakibin Fenerbahçe senin onu her yerinden sıkıştırman lazım.

Çoğu konuda Başkan ve ekibini takdir ediyorum fakat, çok ama çok sessiz kalıyorlar, Beşiktaş'ın hakkını savunmuyorlar.Burada bizim de suçumuz var bence büyüklüğümüzü hissettiremiyoruz, biz o güveni veremiyoruz bana kalırsa.Anlayacağın o ki Aziz şuan camiasına güveniyor.

Çevrimdışı tangaz

bence yönetim bu konuda radikal bir karar almalı örneğin fabian ernst alınırken sözleşme bitimine az kalmasına rağmen 5 M Euro para saydık bonservisine. bu noktadan yola çıkarak yönetim kaarr alacak sadece kaleciye 6-8 M aası para sayacak stoperi kiralayacak doğru hamle bu olacaktır. aksi halde kimse devre arası 1. kalecisini bırakmaz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

İdmanda Tolga'yı görmek güzel değil.

Çevrimdışı Sarp

Takımla beraber  :icool:

Çevrimdışı RQ7_351903

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Çağatay

Bizim konuşmamız hiçbir şeyi değiştirmez, onların konuşması da değiştirmez ama dediğin gibi büyütmek lazım, rakibin Fenerbahçe senin onu her yerinden sıkıştırman lazım.

Çoğu konuda Başkan ve ekibini takdir ediyorum fakat, çok ama çok sessiz kalıyorlar, Beşiktaş'ın hakkını savunmuyorlar.Burada bizim de suçumuz var bence büyüklüğümüzü hissettiremiyoruz, biz o güveni veremiyoruz bana kalırsa.Anlayacağın o ki Aziz şuan camiasına güveniyor.

aynı olayın tam tersi olsaydı aziz yada baş dalkavuğu mahmut çirkefe yatıp ağlamışlardı
ben bizde çirkeflik yapalım da demiyorum zaten bize yakışmaz
sonucu değiştiremesen bile bu olayda
yapacağın şey iğneleyici bir şekilde lafı sokup bırakacaksın
ve bunu şimdi yapacaksın maç gününe 3 gün kala değil
hiç bir şey yapmamaktan iyidir
en azından sesimizin çıkacağını bilirler
benzer olayların tekrarında sesini daha da yükseltirsin
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı trojan

Konu değiştirmek gibi olmasın da bir iki sorum var;

Mali fair play dengesi için ne kadar butçemiz var? Bu bütçe yaz transferini de kapsıyor mu? Belki oyuncu satmadan birilerini almamız gerekecek yaz için. Onu hesaplıyor olabilirler mi?

Sonuçta stad açılsa da forma satılsa da ne sattıysak o kadar harcayabiliyoruz değil mi?

Çevrimdışı RQ7_351903

Mali fair play dengesi için ne kadar butçemiz var? Bu bütçe yaz transferini de kapsıyor mu? Belki oyuncu satmadan birilerini almamız gerekecek yaz için. Onu hesaplıyor olabilirler mi?

Sonuçta stad açılsa da forma satılsa da ne sattıysak o kadar harcayabiliyoruz değil mi?
6 Milyon Euro diyorlar, en azından ben öyle biliyorum,buna yaz trasnferi'de  dahil, ne kadar gelir o kadar gider, bonservis'den para kazanma dan bonservis ödiyemeyiz.

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Tolga

Normalde sattıklarımız ve aldıklarımızdan kalan 13 m euro'ya yakın bir para var.

Fakat bunun hepsini devre arası kullanmayız. 6-7 m euro kadar harcama yapılabilir diye düşünüyorum.

Yazın başlayan transfer kuralı 2 yıl daha devam edecek diye biliyorum. Tabi değişiklik olmazsa.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Necmi

aynı olayın tam tersi olsaydı aziz yada baş dalkavuğu mahmut çirkefe yatıp ağlamışlardı
ben bizde çirkeflik yapalım da demiyorum zaten bize yakışmaz
sonucu değiştiremesen bile bu olayda
yapacağın şey iğneleyici bir şekilde lafı sokup bırakacaksın
ve bunu şimdi yapacaksın maç gününe 3 gün kala değil
hiç bir şey yapmamaktan iyidir
en azından sesimizin çıkacağını bilirler
benzer olayların tekrarında sesini daha da yükseltirsin

Daha düzgün üslupla konuşalım fenerin maçı deplasman bizim maçımız iç sahaydı sanırım
bu sene deplasmandan gelen takım bir gün sonra yaptı bu normal bir gün yol nedeniyle geri atıyor
bırakın hafta içi olsun taraftarı terlesin biraz maça yetişmek için bir çoğuda işden çıkıp yetişemiyecektir.
dinlenme açısından pazarda olsa aynı birde rahat rahat gitmesinler maça isterlerse salı oynasınlar biz orda onları sahalarına gömeceğiz
sadece süreleri uzamış olur.

Çevrimdışı RQ7_351903

https://twitter.com/MedyaBesiktasTV/status/684738646323388416

İSTATİSTİK | Cassio, Corinthians'ta 4 sezonda 160 maça çıktı ve bu maçların 75'ini gol yemeden tamamladı.
[Kalan 85 maçta ise 120 gol yedi.]

Çevrimdışı Sarp

Adamı bir an Nartallo'ya benzettim. Tüylerim diken diken oldu  :icool: