2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12937590 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İsmi geçenler arasında bana en çok güven veren,

1) Costil

2) Ospina

3) Adler
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı RQ7_351903

Adam gibi bir kaleci alınmazsa yazıklar olsun, bütçe bütçe bütçe, tutturmuşlar bir laf, neymiş uyarsa trasnfer yapılacakmış, Fikret Orman'ı çok da severim ama şuan cimrilik zamanı değil 2 senedir cimrilik yüzünden ara transferde şampiyonluğu renklilere veriyoz, Kaleci alınmazsa hiç basın karşısına çıkmasınlar yok bilet milet diye.Sırf kulübe katkı olsun diye her ay 2 forma alıp kuzenlere dağıtıyom ama gel gör ki, bizim transfer komitesi 6 ay yatıp 15 günde transfer işini çözmeye çalışıyor.Kaleci alınmadı, şampiyonluk Cibiliyetsiz Tolga reyiz yüzünden kaçtı, bunun hesabını kim verecek ?

Dikkatlice bakalım, Ospina'dan başladık, Boyko'ya geldik.Boyko para yetmedi, Mandanda oldu sonra Costil, şimdide hiçbiri olmazsa kiralık Lopez, oda olmayacak büyük bir ihtimal, Ciliyet 1. kaleci birde onu yedekleyecek Hakan Arıkan alınır, şampiyonluk kaçınca ağlarlar niye böle oluyor diye Kör olsa tepkilerden kalenin boş olduğunu anlar, sezon başında alacaktın kaleci.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Nasıl bir Algıdır bu şenol güneş yabancı kaleci ile çalışmak istemiyor..

yabancı defans , ortasaha , forvetle neden çalışıyor abi insanlar gerçekten beyin fukarası böyle cahillik olamaz..

Sinir krizi geçireceğim yakında hakan gündoğar çıkar haber yaptıgı programda mandanda bu sene yedek kalıyor performansı kötü diyor adam hazırlık maçları dahi marsilyanın oynadığı her maçta oynamış..

Aynı kanal Boyko (27) genç kaleci tabiri kullanıyor.. hey gidi ne güzel dünya genç oyuncu statüsü 19 20 dir en fazla ..

Rhodolfonun yerine adam lazım diyor aynı yayın organının  yorumcusu , daha sonra başka istatistik firmasından baktım ligin defans bölgesinde en çok ikili mücadele kazanan oyuncusu diyor oraya adam lazımmış asıl sorun ön libero falan diyor.. rhodolfonu ortasahada top çalacak hali yok sonuçta..

Neymiş Tolga çok şut çıkarmış abi böyle bi karşılaştırma olabilirmi şut var şut var .. her kaleyi bulan şut etkili şutmu oluyor...

çoğu kaleyi bulmamış şutun daha tehlikeli bi pozisyon olduğu gerçeğini unutuyorlar..

çok şey yazılır bununla ilgili belliki 2. yarı bizim için zor geçecek özellikle basın kanadında her puan kaybı yaptıgımızda yaratılacak algıyı düşünüyorum sanki 5. duruma gerilemiş gibi sallayacaklar..

yere göğe sığdırılamayan oğuzhan bianda çöp olur , mario gomezin aklı avrupa devlerinde olur , atiba yaşlı olur. Rhodolfo ya söylenmeyen kalmaz , ersan el bombası olur. vs. vs.. bu oyunlara gelmeden ipi göğüslememiz lazım bu sene çok önemli eğer bu sene şampiyon olursak gelecek yıllar bizim olacak.

Çevrimdışı McAdnan

Kesin alacağız Avrupa'dan birini ama kim? Bütün soru bu. Bunca söz ve vaatten sonra almamazlık etmez başkan. O da farkında şimdi, çok mecbur değilmişiz havası yaratıyor piyasa kızışmasın diye. İnkar ederek almak huy haline geldiği için şunu demek lazım:

Ospina'yı allah sahibine bağışlasın :D

Sadece onu inkar ettiler kesin ve net bir şekilde. Bu bir tesadüfse, Ba ile Gomez transferleri hep aklımızda olsun. Bakalım inkar politikası bu sefer de tutacak mı?

Çevrimdışı RQ7_351903

Beşiktaş'ta kaleci arayışlarında yine mesafe kat edilemedi.
Teknik Direktör Şenol Güneş yönetimin görüştüğü isimlerin hiçbirini beğenmedi. Güneş, kaleci adayları konusunda görüşünü soran Başkan Fikret Orman’a “Hiçbiri içime sinmedi. Hem maliyetleri yüksek hem de aradığım özelliklere sahip değiller” dedi.

ROTA YERLİ KALECİ

Görev yaptığı takımların hiçbirisinde yabancı kaleci ile çalışmayan Güneş’in Beşiktaş’ın kalesini de yerli bir isme teslim etmeyi düşündüğü belirtildi. Şenol Güneş’ten gelen bu rapor üzerine siyah-beyazlılar yabancı kaleci arayışından vazgeçme noktasına geldi.

Beşiktaş yönetimi Marsilya kalecisi Mandanda ve Arsenal’de yedek bekleyen Ospina ile ilgileniyordu. Futbol oynadığı yıllarda Türkiye’nin en iyi file bekçileri arasında yer alan Güneş’in, Başakşehir’in 1 numaralı ismi Volkan Babacan’ı istediği yönetimin girişimlerde bulunacağı öğrenildi. Trabzonsporlu Onur Kıvrak da siyah-beyazlıların gündeminde.

Bu arada, Güneş, gönderilecek futbolcular konusunda da “Onların kaderi alınacak futbolculara göre belli olacak” ifadesini kullandı.

Çevrimdışı Tolga

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetimin görüştüğü isimlerin hiçbirini beğenmedi. Güneş, kaleci adayları konusunda görüşünü soran Başkan Fikret Orman’a “Hiçbiri içime sinmedi. Hem maliyetleri yüksek hem de aradığım özelliklere sahip değiller” dedi.

ROTA YERLİ KALECİ

Görev yaptığı takımların hiçbirisinde yabancı kaleci ile çalışmayan Güneş’in Beşiktaş’ın kalesini de yerli bir isme teslim etmeyi düşündüğü belirtildi. Şenol Güneş’ten gelen bu rapor üzerine siyah-beyazlılar yabancı kaleci arayışından vazgeçme noktasına geldi.

Beşiktaş yönetimi Marsilya kalecisi Mandanda ve Arsenal’de yedek bekleyen Ospina ile ilgileniyordu. Futbol oynadığı yıllarda Türkiye’nin en iyi file bekçileri

arasında yer alan Güneş’in, Başakşehir’in 1 numaralı ismi Volkan Babacan’ı istediği yönetimin girişimlerde bulunacağı öğrenildi. Trabzonsporlu Onur Kıvrak

da siyah-beyazlıların gündeminde.

Bu arada, Güneş, gönderilecek futbolcular konusunda da “Onların kaderi alınacak futbolculara göre belli olacak” ifadesini kullandı.

Hangi gazetenin haberi :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı RQ7_351903

Çevrimdışı Sarp

ROTA YERLİ KALECİ

Beşiktaş yönetimi Marsilya kalecisi Mandanda ve Arsenal’de yedek bekleyen Ospina ile ilgileniyordu. Futbol oynadığı yıllarda Türkiye’nin en iyi file bekçileri arasında yer alan Güneş’in, Başakşehir’in 1 numaralı ismi Volkan Babacan’ı istediği yönetimin girişimlerde bulunacağı öğrenildi. Trabzonsporlu Onur Kıvrak da siyah-beyazlıların gündeminde.

Tamamen manipülasyon amaçlı kaleme alınmış bir haber :akuma:
Biz transfer listesindeki bir ismi bile zikretmezken kulübün politikasını,duruşunu
bir haberciye peşkeş çekeceğiz öyle mi  :akuma:
Ne pis adamlarla uğraşıyoruz :akuma:
Bu arada @RQ7_351903 kardeşim kaynak nedir  :)

Çevrimdışı RQ7_351903

Tamamen manipülasyon amaçlı kaleme alınmış bir haber :akuma:
Biz transfer listesindeki bir ismi bile zikretmezken kulübün politikasını,duruşunu
bir haberciye peşkeş çekeceğiz öyle mi  :akuma:
Ne pis adamlarla uğraşıyoruz :akuma:
Bu arada @RQ7_351903 kardeşim kaynak nedir  :)
Aynen ya, Yeni Yüztıl  :kop: Adamların işi gücü fitne fesat.  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Tolga

Sizden de rica ediyorum böyle abuk sabuk gazete haberlerini burada paylaşmayın :)

Çevrimdışı Mehmet92

kaleciyi de stoperi de ingiltere'den kiralık kovalıyorlar, nakit akışında ciddi sıkıntılar var stad bi taraftan son düzlüğe girdi oraya para akıyo oyuncu maaşları bi taraftan bi de yüklü bonservis işinin altına giremiyoruz.Sonunda gerçekten doğru ve tartışılmayacak 2 adam gelirse yönetimin büyük transfer başarısı olur.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Hiç şaşırmadım :evillol:

Alıntı
Atakan Kurt
YENİ YÜZYIL GAZETESİ

Atakan'a bak sen haber bulamayınca masa başı haber yapmaya başlamış...
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sizden de rica ediyorum böyle abuk sabuk gazete haberlerini burada paylaşmayın :)

Yukarıdaki yazıyı o haberden yola cıkarak yazdım ama biz severiz öyle haberlere inanmayı..

Çevrimdışı ozan062

vay be @Kemal ve sen böyle söyledikten sonra bak bende omutlanmaya başladım :D
bizim gs maçına bu sene hiç forma giymemiş kaleciyle çıktığımızı unutuyorsun.
Epl den gelen bir oyuncunun formsuz olabileceğini düşünüyormusun
kaldıki ingilterede şampiyonluğa oynayan bir takımın ikinci kalecisinin
formsuz olabileceği ihtimali nasıl aklına geliyor. Hani uzun süre sakat olur hamlaşır anlarım
ospinada yaşanacak tek zorluk önündeki defansa alışma sorunudur. buda sıkıntı değil kalende her geleni içeri alan bir kaleci var
yedeğide içeri gelmeyenide alıyor  :D  o nedenle bunlardan daha kötü bir performans göstermez kaleci bu kimseyle paslaşmıyor
oyun kurmuyor asist yapmıyor kaleye gelen topu tutsun yeter. @ozan062  ospinanın gelir gelmez adı bile büyük katkı verir
baksana ihtimali bile milleti tirtir titretiyor. Birde alınırsa uğrayacakları şoku bir düşün daha dur yediği kötü goller ekrana getirilir
sürekli bir kötüleme kampanyası başlatılır. yarattığı etkiyi silmek için her yol denenir. Şu anda inanmıyorlar alınacağına yazın fenerde peşinde koştuğu için kötüleyemiyorlarda mandanda için formu düşük vs laflar ediliyordu gerçi bu doğru boyko içinde farkındaysan sürekli yediği golleri gösteriyorlar.
Beşiktaşa gelecek kaleci etkisini kırmaya çalışıyorlar. Olay öyle noktaya geldiki yönetim için artık alınmaması bir tek arsenalin satmayacağını açıklamasıyla
olur başka türlü fiyat pahalı geldi muhabbeti kimsenin kabul edeceği bir muhabbet değil arsenal satacaksa bunu alacaklar başka çıkar yolları yok.

doğru diyorsun abi zaten biri geleni içeri buyuruyor hayır demiyor oburu hele  gelmeyenide içeri alıyor:))

hala Beşiktaşın oyuncusu hakkında böyle konuşmayın.

ben aslında imkanda vermiyordum cok karakterli biri sanıyordum tersi cıktı acıkcası sasırdıgım için rahatca yazdım dogru boyle indirmemek lazım yerlere
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Ntvspor'da utanma diye bir şey kalmadı artık.

1 gün önce 1 milyon euroya Marsilya Beşiktaş ile anlaştı haberi geç 1 gün sonra satmıyor haberi.

Pes  :D

hadi hakan gundogar zamanı daha derli toplulardı sonradan bozdu cocuk

ama bu ersin miydi neydi simdiki cok daha balon cıktı herifin her dediği yalan:D

Çevrimdışı ozan062

Evet malesef transfer politikamızda bir sıkıntı var kaleci mevki olarak devre arasında özellikle en zor transfer yapılacak bölge
anca denk getirebilmen yada reddedilemez bir teklifle gitmen lazım
biz ikinciyi yapamayacağımıza göre denk getirmeye çalışıyoruz ve denk gelmiyor
Allahtan ümit kesilmez pek çok isim var ortada dolanan biri olabilir ama ya olmazsa..?

misal önder özen doneminde koca yaz donemini hoca arayarak gecirdik sansımıza bir gun lokomtif hocasını sallıyor bakıyoruz bizede uyar bu adam diyoruz ve alıyoruz ama o vakte kadar her ugrastıgımız bize hayırı demiş,, yani son gune kadar muhakkak birileri bulunur amaa esas sorun su, bu mevki beklenecek bir yer değil tamam stoperi anlarım ama gk cok buyuk sorun teskil ediyor

Çevrimdışı karakartalım

A spor bediktas mandandayi alican diyo iki gün önce yasinida 31zikrediyo bugün haber yapıyı 30yasindaki kaleci marsilyayi brakmiyor diyo yuh
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı ozan062

Nasıl bir Algıdır bu şenol güneş yabancı kaleci ile çalışmak istemiyor..

yalnız suna inanırım sayın senol gunes yabancı kaleci konusunda biraz geri planda duruyordur, yani piyasada iyi türk kaleci olsa direk kredisini ona harcardı

ama iyisi yok bu seferde  birsey demiyor yani alternatifte yonetime sunmadıgını dusunuyorum, topu bizimkilere atıyor ve mandanda olayınada inanmıyorum ben

Çevrimdışı Savaş

Büyük algı operasyonu var beyler galeyana gelmeyin.

Tek zayıf noktamız kale. Ordan yürümeye çalışıyorlar. Baktılar takım makina gibi. Masabasi haberlere başladılar.

Yakında kampta kavgalar başlar. Futbolcular antalyada barlardan çıkar. Hatta odalardan Ruslar bile çıkabilir. Hazırlıklı olun :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

Kimseyi alamiyoruz transfer yok para yok desinler , vallaha bu kadar acı cekmeyiz

Çevrimdışı RQ7_351903

Lig Tv'de Dnipro'nun 12 Milyon Euro'da direttiğini yazmış, 6 milyon bile bunlara fazla, hele ki Douglas kazması için.

Allah hayırlısın eylesin.

Çevrimdışı ahmetx

evet i.b.t de çıkmış haber ama mirror kaynaklı gerçi haberde Ospinanın yazın gitme ihtimalinden dolayı diyor.

http://www.ibtimes.co.uk/arsenal-gunners-want-wojciech-szczesny-back-david-ospina-likely-depart-summer-1536314
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kemal

Yerli kaleci almazlar değil mi ? Aklımı oynatacak gibi oluyorum