2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12936004 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mottayı geçde Franco stoper alınmadan gönderilmemesi lazım.
Diyelim Rhodolfo veya Ersan'dan birisi uzun süre sakatlandı. Milo veya Tosic'i mi adapta edeceğiz ilk 11 e? Kart cezalısı veya başka bir durumda yine Necip alternatifi kalıyor elimizde.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Franco durması lazım gönderilecekse Milo gitmeli.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Samet Ç

Lovren Kalinic'i alalım. Muammer Hakan Arıkan falan gelir huni takıp dolaşırım korkuyorum

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2016, 10:50:21 Samet Ç ]

Çevrimdışı ahmetx

Franco zu Boqa Juniors
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Samet Ç

Franco zu Boqa Juniors
Boca istemiyoruz diye açıklama yaptı

Çevrimdışı ahmetx

Boca istemiyoruz diye açıklama yaptı

ne zaman haber duyuldu da istemiyoruz dediler  :D ben kaçırmışım orayı  :iblush:

Çevrimiçi Samet Ç

ne zaman haber duyuldu da istemiyoruz dediler  :D ben kaçırmışım orayı  :iblush:
İki hafta oluyor boca haberleri çıkalı Arjantin basınında

Çevrimdışı ahmetx

İki hafta oluyor boca haberleri çıkalı Arjantin basınında

bizimkilerin taktiğini uyguluyor olabilir Argentinalılar

Çevrimdışı ahmetx

İşin aslı Franconun Boqa ya gitmesini isterim çok iyi yerlere gelebilir orda , seviyorum hem karakterini hem oyun tarzını.

Çevrimdışı Kalyoncu

İşin aslı Franconun Boqa ya gitmesini isterim çok iyi yerlere gelebilir orda , seviyorum hem karakterini hem oyun tarzını.
Niye francoyu satıyoruz bende onu anlamadım kiralanmalı bence

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ospina daha gelmedimi:)

Çevrimdışı Çağatay

Roma şesniyi arsenal e geri göndermediği müddetçe wenger ospinayı bize bırakmaz
Roma şesniyi göndermek istemiyor hatta anlaşmanın peşinde
ama arsenal seneye şesniyi kadroda görmek istiyor çünkü cech ile rekabet edebilmesi için
ospina oynamak istiyor ve bu olay arsenal de cok zor
anca sezon sonu şesni geri dönerse ospinaya yol verirler
roma da allison ile ilgileniyor
(yabancı basından bazı yazılardan çıkardığım sonuc)

peki o zaman biz allison ile ilgilensek :D

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ensar

Bence biz çezniyi roma boykoyu arsenal mandandayi marsilya ospinayi erdal t. Antep fistigini ntvsporda..... neyse şimdi gece gece

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
saatlerdir aklıma geldikçe buna gülüyorum ya :kop: :kop: :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kadir G.

Herkese günaydın öncelikle

Şu an iki adayımız kaldı gibi görünüyor: Ospina, Costil. Ospina olmadı Costili alalım şeklinde düşünüyorum fakat 5-6 milyonu sadece Ospina için vermeyi düşünüyorlar gibi. Başka bir kaleci de o paralara çıkmayacaklar.

Ya Ospina ya Tolga'ya doğru gidiyoruz.

Çevrimdışı ahmetx

Niye francoyu satıyoruz bende onu anlamadım kiralanmalı bence

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

belki kiralarız ama gidici olduğu kesin.

Çevrimdışı Karabay

Ospina mı?  İnanırım. Bel bağlarım.

Çevrimiçi Samet Ç

Costil için uğraşıyorlarmış olmazsa Diego Lopez

Çevrimdışı Çağatay

beyler ospina diyoruz da
transfermarkt tan arsenal'in A kadrosuna baktığında
cech ve ospina dışında 3. bir kaleci bile yok
yani cech in başına birşey geldiğinde 21 yaşında alt takımdan biri geçmesi gerek kaleye
wenger sırf ospina oynamak için gitmek istiyor lafına bile şimdilik itibar etmez bu riski almaz
sezon sonu şesni dönerse onay verir

dolayısıyla siz ospina haberlerine değil şesni haberlerine bakın
dönerse bizimdir, dönmezse....
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çember daralıyor nefes alsın yeter konumuna doğru gidiyoruz  her ne kadar transfer döneminin bitmesine 25 gün olsada 25 gün sonra alınacak adam ilk yarının 5 6 haftasını kaçırır.

Diego lopez falan olur yani gelsin birisi biran önce kampa katılsın yoksa sonlara doğru kimse kadrosunda bulunan 2.kaleciyi dahi vermez şuan bizim Günay Güvenç i bile kimseye vermeyeceğimiz gibi.

Diego lopez madrid de oynarken fena değildi şuan ne durumda bilmiyorum 16 yaşında Donnaruma ya formayı kaptırdıgına göre iyi olmadığı kesin  ama tolgadan iyidir lopez.
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2016, 12:20:53 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı Sarp

Benim anladığım Ospina işi biraz yaş. Çünkü Arsenal Roma'ya Szczesny'i devre arası istiyoruz dememiş.
Yaz sonu takımda görmek istiyoruz, bu yüzden devre arası mukavele uzatmayın demiş. Szczesny'nin
dönmediği Arsenal Ospina'yı istese de salamaz. 

Çevrimdışı Sarp

http://www.gunnerstoday.com/full_story/view/44545/Szczesny_to_return_to_Arsenal_8211_report/

Bu sabahın haberi bu. Bir iki İngiliz sitesinde daha var ama kaynak aynı "football365".
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2016, 12:22:37 Sarp ]

Çevrimdışı Tolga

Mandanda için Marsilya'nın yaptığı açıklama bana stratejik geldi.

Bence yaptığımız teklifi uygun bulmadılar. Yani teklifi arttırın biz de satalım mesajı olabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ensar

Son dönemde basında çıkan Beşiktaş’a transfer olacak isimlerin sorulması üzerine siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, “Biz kimsenin ismini zikretmedik. Basın mensupları transferi yapıyor, sonra olmadı diyor. Oyuncular geliyor, gidiyor. Kimsenin ismini zikrettiğimiz yok. Bizim söylediğimiz net ifadeler var. Bütçemize uyarsa yapacağız. Yapmak istiyoruz. Yapmış olmak için transfer yapmayacağız. Bu transfer bir tane olabilir, iki tane olabilir, çok zor ama 3 tane olabilir. Bizim şartımıza uyarsa alacağız. Kulüplerin bu transfer çılgınlıkları ve günü kurtarma adına yapılan hareketlerle geldiği noktalar belli. Bizim kurumumuz da bunun gibi acılar çok yaşadı. Aynı acıları bir daha yaşatmayacağız” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Milliyet

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı murat26

1 olabilir 2 olabilir 3 olabilir demiş.
Yani olmayabilir de.

Ben 1 transfer bekliyorum ya da hiç yapmayız.Umarım yanılırım ama bunu 25 gün sonra alıntılayacağım