2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12940664 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mehmetthedum

Ülen seyrederken ağır küfür ettim elemana, sonra foruma girdim herkes benzer duygular içinde imiş..

Seviyorum beşiktaşlıları.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Abi 2003-2004 ten sonra ilk kez top yekün bir saldırı yaptıklarına şahit oluyorum.Neyse ki ortam eskisi gibi rahat değil.

fenerin şikesinin ortaya çıkması güzel oldu :) Belki futbol olarak çok geriye gittik eskisi gibi güzelliği kalmadı ama en azından o teşvik primleri vs olmuyor :) Ancak hakem bir takımı tutuyorsa yada oyuncu tuttuğu takım için maç içinde ufak eyyamlar yapıyor :)

Çevrimdışı Tolga

Tüm bu algi operasyonlarina son vermek için bu sene şampiyon olmamiz şart. Bu sene olduk mu oturmus kadromuz ve stadimizla herkesin kabusu oluruz. Şundan bıktım : Besiktas iyi hoş ama işte sonunu getiremiyor. Bunu duymaktan cok sıkıldım.
Bu da uzun zamandır üzerimize yapışan algılardan biri.

Geçen sezon tamam da ondan önceki yıllar tam anlamıyla yarışta bile değildik ama bir tutturmuşlar BJK hep iyi başlayıp sonunu getiremiyor diye.

FEDA Sezonu'nda yarışta mıydık ya da Fb'nin şampiyon olduğu sezon.

İlk 4 maç sonrasında olaylı Gs maçı arkasından çöküş başladı doğru ama o sezon Fb şampiyonluğa neredeyse rakipsiz gitti yani erken kopmuştu.(Nisan ayında şampiyon oldular)

Bunu söyleyenlere sormak lazım 3 tane final maçını kazanamayan Fb için niye bunları gündeme getirmiyorsunuz.(2006-2010-2012)

Bu yıl tüm algı oyunlarına rağmen şampiyon olup seslerini keseceğiz inş.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ZORBEY

Kaleci almayan Beşiktaş'a ihanet etmiştir diyorum ben,var mı abi itirazın?

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bak kaleci ihtiyacı var olduğunu bizim dışımızda başkalarıda kabullenmiş o apayrı bir durum o konuda sana katılıyorum, ama yok fenerin 4. yıldız kutlamaları yok beşiktaş şampiyonluğu satacakmış gibi kelimelerle gelme bize bizim bu konuda en ufak bir şakaya bile tahammülümüz yok cünkü senelerdir senin dediğin şeyler BİZE KARŞI ORGANİZE EDİLMİŞTİR.. haaa kaleci alınmazsada Şampiyon olama ihtimalimiz %40 şuanda ama kaleci alınırsa bu oran %60 gibi değişir buda şampiyonluk icin cok önemli bir hamle olur. ama ne olursa olsun beşiktaş adına hizmet eden kimseyi ŞİKE suclamasıyla imtihan etme Ettirme TEPKİ ALIRSIN
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimiçi Necmi

Sövebilirmiyiz abi bu gevşeğe :D
burda sövemezsiniz o nedenle sosyal medyaya yönlendirdim sizi orda benim yerimede sövebilirsiniz
en hokkalısından
Beşiktaş her kazandığında bunu dinlemek keyifli oluyor heleki fener de puan kaybettiyse kaymaklı cinsinden
ama o zamanlar çıkmıyor ekrana

O zaman son durum.

Mandanda marsilyada kalıyor.
Boyko zu sevilla.
Szceny geri dönüyor.

Elde var ;

Costil,adler,ospina.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

burda sövemezsiniz o nedenle sosyal medyaya yönlendirdim sizi orda benim yerimede sövebilirsiniz
en hokkalısından
Beşiktaş her kazandığında bunu dinlemek keyifli oluyor heleki fener de puan kaybettiyse kaymaklı cinsinden
ama o zamanlar çıkmıyor ekrana
@SDemirsoy videoları iyi gidiyor:)

Çevrimdışı ZORBEY

Şampiyon olursak, 10 tane sağlam Beşiktaşlı ile kararlaştırdık Beyaztv önüne gidip Rasim ozan kütahyalının Sezonu kapatmasini Sağlayacaz:))))

en büyük kolpacı odur:)

Çevrimdışı RQ7_351903

Emre Bol'a çift yollu kavşak diyolar mış
Doğruluk payı var, gelen duyumlar bu yönde.

Çevrimdışı ZORBEY

Doğruluk payı var, gelen duyumlar bu yönde.

lunapark`ın orda Emre Bol kavşağı varmış ordan görmüş olabilirsiniz:)))

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tüm bu algi operasyonlarina son vermek için bu sene şampiyon olmamiz şart. Bu sene olduk mu oturmus kadromuz ve stadimizla herkesin kabusu oluruz. Şundan bıktım : Besiktas iyi hoş ama işte sonunu getiremiyor. Bunu duymaktan cok sıkıldım.

Valla bende. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı EMİR EMRE

O S P İ N A
 1

Çevrimdışı Kalyoncu

Ortalık yangın yeri iyi bir kaleci ve bir stoper alırsak bizim şampiyonluğu temelli kabul edecekler deplasman muhabbeti bitti tolga iyi muhabbetleri başladı.bugün fikstür çekildi ama konuşulmamış burada avrupamız yokken 4 5 maçımız niye pazartesi

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erdal Torunoğulları'nın yeğeni Caner Torunoğulları: "Ospina gelecek. Yakında Beşiktaş'ta"

Periscope'te canlı yayında söylemiş :)

Ayrıca şuan bir bilgi daha var ne denli doğru bilmiyorum erdal torunoğulları arsenal yöneticilerini sıkıştırıyormuş :D  Kaju Power!  :kop:

Çevrimdışı Orhan

fenerin şikesinin ortaya çıkması güzel oldu :) Belki futbol olarak çok geriye gittik eskisi gibi güzelliği kalmadı ama en azından o teşvik primleri vs olmuyor :) Ancak hakem bir takımı tutuyorsa yada oyuncu tuttuğu takım için maç içinde ufak eyyamlar yapıyor :)
Fener aleyhine bir hata yok hala konusuyor o soysuz :)

Çevrimdışı Kalyoncu

Erdal Torunoğulları'nın yeğeni Caner Torunoğulları: "Ospina gelecek. Yakında Beşiktaş'ta"

Ayrıca şuan bir bilgi daha var ne denli doğru bilmiyorum erdal torunoğulları arsenal yöneticilerini sıkıştırıyormuş :D  Kaju Power!  :kop:
Bu sefer çuvalla götürmüş :)geçen röportajında gözlerine bakarım ve ikna ederim diyodu çok samimi bir röportaj olmuş

Bu sefer çuvalla götürmüş :)geçen röportajında gözlerine bakarım ve ikna ederim diyodu çok samimi bir röportaj olmuş

ya kaleci adayını 1'e düşürsek erdal torunoğulları kapar gelir onu birşekilde :D

Lüx kuruyemiş ile çözülemeyecek transfer yok :D

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/ilkayarslannn/status/684451053769723909

Çevrimdışı canU

Romadan szczesny geri dönmüyor nereden çıktı bu haber ki? Yazın dönmesi bekleniyor diye haberler çıkmış yabancı basında. Hiç şimdi dönücek yazmıyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ya akşam espri yaptım muammer zülfikar yıldırım diye bu aspor bu şekilde haber yapıyor şaka mı bu..

Çevrimiçi Samet Ç

Ya akşam espri yaptım muammer zülfikar yıldırım diye bu aspor bu şekilde haber yapıyor şaka mı bu..
A sporun yazmadığı kaleci kalmadı. Az öncede Boykonun alternatifi Neto diyorlardı duyunca koltuktan düştüm

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

A sporun yazmadığı kaleci kalmadı. Az öncede Boykonun alternatifi Neto diyorlardı duyunca koltuktan düştüm

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adam resmen yedek kaleci lazım diyor:) istatistikle bozmuş kafayı fb bizden çok pozisyona girmiş girdikleri pozisyonlar doldur boşalt bi tane attıkları rahat gol yok.

Bunlarda böyle haberci yaz 15 tane kaleci nasılsa biri tutar :D