2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12940580 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Çevrimiçi Necmi

Emre bol yırtınıyor kaleci almayalım diye kaleci antrenörü kötüymüş değişmesi lazımmış
kaleciler iyiymiş :kop: :kop: :kop: Tolga harcanmamalıymış çok iyi bir kaleciymiş :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ZORBEY

Fb'nin lehine algı operasyonu yapan kişilerden biridir.

Onu görünce direk değiştiriyorum kanalı.

ben değiştirmiyorum yeni argo kelimeler üretip besteler arasina not Ediyorum:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimiçi Samet Ç

Günay'ı Fener istemiş zamanında yalanlara bak. Herif tam bir dal......  :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

A SPOR: Scnezys Arsenal'a geri döndü Ospina işinde ihtimal Dahada arttı.

ben bilmem artık ospina yada scnezys 2 sinde birini versin arsenal :D

Arsen wenger gıcıklık yapmasın 2 sinden birini alalım :D

Çevrimdışı ZORBEY

Emre bol yırtınıyor kaleci almayalım diye kaleci antrenörü kötüymüş değişmesi lazımmış
kaleciler iyiymiş :kop: :kop: :kop: Tolga harcanmamalıymış çok iyi bir kaleciymiş :kop: :kop: :kop:

tam bir fransiz tipi var herifte, ıslak odunla ne güzel fantazi yapılır:))))
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı RQ7_351903

Bizim Tolga'da göremediğimiz neyi görüyor bunlar, biliyorlar ki Tolga yoksa Fener'e şampiyonluk yok.

Çevrimdışı Tolga

ben değiştirmiyorum yeni argo kelimeler üretip besteler arasina not Ediyorum:)
O kadar itici bir tip ki ona kalsa dünyanın en büyük takımı Fb'dir :)

Neyse yorum yapmaya bile değmez.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

A SPOR: Scnezys Arsenal'a geri döndü Ospina işinde ihtimal Dahada arttı.

ben bilmem artık ospina yada scnezys 2 sinde birini versin arsenal :D

Arsen wenger gıcıklık yapmasın 2 sinden birini alalım :D
Şezni kesin dönmüşse bu iş olur :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

O kadar itici bir tip ki ona kalsa dünyanın en büyük takımı Fb'dir :)

Neyse yorum yapmaya bile değmez.
Minionlara benziyor :)

Çevrimiçi Necmi

Ağır küfür içeren mesaj atmak istiyorum ama kendimi zor tutuyorum..
Neden eğlenin sosyal medyada dalganızı geçin köşeye sıkışmışlar
Beşiktaş açıklarını biliyor kapatacak zaten durdurulmaz bir takım olmuş ufacık bir defosu var
ordan belki bir şey çıkar diye umut ediyorlar
iyi bir kaleci ve stoper bunları ikinci yarı başlamadan moralman bitirecek neymiş fener transfer yapmak için
Beşiktaşın transfer hamlesini bekliyormuş :kop: :kop: :kop: neyi bekliyor teklif götürdüğümüz oyuncuya teklif götürüp almamızımı engelleyecekler
adamlar transfer döneminde alamadıkları ospinayı alacağız diye ödleri patlıyor. Zaten bekliyorum devreye girmelerini

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı RQ7_351903

Beşiktaş açıklarını biliyor kapatacak zaten durdurulmaz bir takım olmuş ufacık bir defosu var
iyi bir kaleci ve stoper bunları ikinci yarı başlamadan moralman bitirecek neymiş fener transfer yapmak için
Beşiktaşın transfer hamlesini bekliyormuş :kop: :kop: :kop: neyi bekliyor teklif götürdüğümüz oyuncuya teklif götürüp almamızımı engelleyecekler
adamlar transfer döneminde alamadıkları ospinayı alacağız diye ödleri patlıyor. Zaten bekliyorum devreye girmelerini
Sövebilirmiyiz abi bu gevşeğe :D

Çevrimdışı dlcs

O açık kapanmazsa kaybedeceğim en acı şampiyonluk olur. Bir nesli böyle hiç ederiz.

Çevrimdışı Mehmet92

Forzadan sağlam kaynak bildiğim bir abim bana özelden ingiltereden kiralık oyuncu kovalıyolar,kaleci işini ucuza getirirlerse bi de orta saha alma niyetleri var diyor 1 aydır.

Bir de serdar aziz söylentileri var ama bursa başkanı biz kaça para versek arar feneri Beşiktaş bu kdar para veriyo aynısını verin size veriyim der o yüzden ona pek inanmıyorum.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ergin1903

Tüm bu algi operasyonlarina son vermek için bu sene şampiyon olmamiz şart. Bu sene olduk mu oturmus kadromuz ve stadimizla herkesin kabusu oluruz. Şundan bıktım : Besiktas iyi hoş ama işte sonunu getiremiyor. Bunu duymaktan cok sıkıldım.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aynı şeyler yazın orta saha transferi için de yazıldı.Almazlarsa almazlar.Taraftara otoritelerini çoktan kabul ettirdiler çekineceklerini zannetmiyorum hele takım da iyi giderken.
Baskan Hocaya cok guveniyor Hoca tqrnsfer isterse transfer yapilir ki Hocanin mutlaka takviye istedigini düşünüyorum..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

yaparlar abi yapmadıkları iş değil almıcak olmalarına rağmen bile fiyat arttırırlar.

Çevrimdışı Tolga

Biz 2 tane transfer yapınca Fb 4 tane transfer yapacak sanki saçmalığa bak.

Alacaklarsa bir tane yedek santrafor alacaklar o kadar. Medyanın Fb'yi şişirmesi devam ediyor :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Necmi abi öyle ama adam çıkmış hakem BJK yi kolluyor falan diyor anlık olarak küfür edesi geliyor insanın:) yoksa tipi tam dalga geçmelik:)

Çevrimdışı Orhan

Abi 2003-2004 ten sonra ilk kez top yekün bir saldırı yaptıklarına şahit oluyorum.Neyse ki ortam eskisi gibi rahat değil.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu sene şampiyon olursak suyun yönü değişir yeni statla birlikte bunu diğer takım taraftarları da çok iyi biliyor.

Çevrimiçi COB

Scezny Arsenal'e dönmüş ise Ospina bize geliyor demektir...

Çevrimdışı ekrembaser

Minionlara benziyor :)

Mükemmel efsaneydi nefesim kesildi gülmekten

Çevrimdışı dlcs

Scezny Arsenal'e dönmüş ise Ospina bize geliyor demektir...

Nereden bu haber yahu