2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12940567 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı RQ7_351903

Shezny mi iyi kaleci degil :o_o: :o_o:
Senin kaleci anlayışın çok farklı, disiplinsiz ve yeteneksiz bir adam.  :evillol:

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

İnşallah geçen sezon devre arasındaki sağ bek transferine dönmez Maxi Pereria falan dedik opareyi kiraladılar

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Senin kaleci anlayışın çok farklı, disiplinsiz ve yeteneksiz bir adam.  :evillol:
Gs de orkun vardı oda piskopatti tam yunus emre 'nin kalecisi
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2016, 23:23:14 ONUR KOLCU ]

Çevrimiçi Necmi

[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2016, 23:35:18 Necmi ]

Çevrimdışı saricasi

Bu emre bol gibi adamlari gördükçe televizyonda besiktasimizin daha cok sampiyon olmasini istiyorum bunlari g.... etmeliyiz.
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2016, 23:25:24 saricasi ]
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı genki1914

Costil veya Cabral olur
Guti14

Çevrimdışı Mehmet92

Kelimelerini dikkatli seç @Mehmet92
Kaleci almazlarsa ve mayıs ayında fener şampiyonluk kutlaması izlersek 40 puntoyla yazıcam her yere aynısını.Siz burdan silersiniz uygun görmezseniz :D

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kaleci almazlarsa ve mayıs ayında fener şampiyonluk kutlaması izlersek 40 puntoyla yazıcam her yere aynısını.Siz burdan silersiniz uygun görmezseniz :D

Satmak ne demek kardeşim git başka yerde tatmin et kendini büyük punto ile yapacakmış.

Çevrimiçi Necmi

Hiç zannetmiyorum ama dediğin gibi olur umarım.
Yalnız 1 hafta kala adı sanı duyulmamış Zimbabwe liginden bir kaleciyi 6 ay kiralarsa yönetim kimse şaşırmasın,olacak olan da bu gidişat öyle görünüyor.
hangi gidişat daha transfer sezonunun açıldığı ilk günkü gidişatmı?

Çevrimiçi Necmi

peki kaleci alırsak gene fener şampiyonluk kutlarsa ne olacak
şu an lig lideriyiz bunu kaleci almadan yaptık bilmem farkındamısın
Her hangi bir Beşiktaşlıyı şike yapma gibi bir şey yakıştırırsan bu forumda sadece mesajın silinmez. @Mehmet92

Çevrimdışı EMİR EMRE

Fransız kaleciden zarar gelmez.  :evillol:

Çevrimdışı ZORBEY

Her hangi bir Beşiktaşlıyı şike yapma gibi bir şey yakıştırırsan bu forumda sadece mesajın silinmez. @Mehmet92

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :tabe: :tabe: :tabe:
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Mehmet92

O zaman canımız sağolsun derim ama bu takımın hocası iyi,futbolu iyi ve bariz eksiği kaleci iken kaleci alınmazsa sonrasında da o ekşi suratlı kalecinin bireysel hatalarından şampiyonluk kaçarsa bu göz göre göre Beşiktaş'a ihanet olur ömür boyu da unutmam.Biliç'in geçen sezon her maçın 75. Dakikasında Pektemek'i oyuna alarak şampiyonluk vermesi gibi.Satmak olmasın vermek olsun mesele kelimeyse,mayıs ayında fener kutlaması izlemek istemiyorum.

Çevrimdışı Kemal

İnsanlara kiziyorsunuz doğal olarak ama önce bir durun düşünün abiler ve arkadaşlar ;   bu insanlar maxi p. , Linnes ler beklerken helak oldu ve opare lerle tanıştı ;  leiva lar beklerken  yapmıyoruz transfer dendi ; yazın bu kaleciyle olmaz kaleci alın dedi taraftar ve kalemiz sağlam dendi uefa gitti ve puan farkıni acabilirdik sonuç kaleci arıyoruz.

Tamam yönetimin eskilere göre büyük artıları vardır transferde ama eksileride insanlara bu Demeçleri verdiriyor . Herkeste bir korku var tüm adaylar gidip merdivenalti bir kaleciye hatta tolga ya kalirsak diye .  Bakın Gripim diye takımla kaptan olarak idmanlara başlamaya çıkmamış .

Çevrimiçi Samet Ç

Boyko'nun alternatifi Neto ve Costil'miş. A Spor haberi hey Allah'ım Neto Boyko'nun alternatifi iyi güldüm gece gece  :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

İnsanlara kiziyorsunuz doğal olarak ama önce bir durun düşünün abiler ve arkadaşlar ;   bu insanlar maxi p. , Linnes ler beklerken helak oldu ve opare lerle tanıştı ;  leiva lar beklerken  yapmıyoruz transfer dendi ; yazın bu kaleciyle olmaz kaleci alın dedi taraftar ve kalemiz sağlam dendi uefa gitti ve puan farkıni acabilirdik sonuç kaleci arıyoruz.

Tamam yönetimin eskilere göre büyük artıları vardır transferde ama eksileride insanlara bu Demeçleri verdiriyor . Herkeste bir korku var tüm adaylar gidip merdivenalti bir kaleciye hatta tolga ya kalirsak diye .  Bakın Gripim diye takımla kaptan olarak idmanlara başlamaya çıkmamış .

Linnes demişken Norveç'in elenmesinden sonra yazın artık almalıyız bu adamı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Kemal

@Necmi abi , kaleci almadan değil aslında kaleci olmadan yaptık .  Geçen de dediğin gibi kaleci almış olsaydık çok daha az gol yerdik ve uefa da devam ediyorduk.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mellfred

aspor'da emre bol isimli bir kavşak var. önce şenol hocaya salladı, sonra da beşiktaşın liderliğinde hakemlerin lehte kararlarının olduğunu iddia etti. şimdi de günay'ı övüyor

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi , kaleci almadan değil aslında kaleci olmadan yaptık .  Geçen de dediğin gibi kaleci almış olsaydık çok daha az gol yerdik ve uefa da devam ediyorduk.
Aynı fikirdeyim öyle ospina falan değil hakan arıkan bile kalede fark yaratırdı.
O nedenle hangi kaleci gelecek benim için önemli değil sonuçta bir kaleci gelecek
isterse arkadaşların dediği gibi zimbabwe den gelsin :evillol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

aspor'da emre bol isimli bir kavşak var. önce şenol hocaya salladı, sonra da beşiktaşın liderliğinde hakemlerin lehte kararlarının olduğunu iddia etti. şimdi de günay'ı övüyor
Ağır küfür içeren mesaj atmak istiyorum ama kendimi zor tutuyorum..

Çevrimdışı Tolga

Fb'nin lehine algı operasyonu yapan kişilerden biridir.

Onu görünce direk değiştiriyorum kanalı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ZORBEY

bak birde kongre üyesi olmuşssun ama daha fazlasi olman gerektiğini düşünüyorum. Şampiyonluğu satacakmış, şike yapacak hesabı gibi imalı manalı kötü cümleleri bizim kulübümüze nasıl yakıştırıyorsun bilmiyorum da, Şike nasıl yapılıyor Algı operasyonu nasıl yapılıyor Aspor`u ac Emre bol diye MEYMENETSİZ suratlı Babası belirsiz biri şuanda Acık acık diyorki BEŞİKTAŞ iyi futbol oynuyor ama hakemlerin sayesinde LİDER duruma geldi diyor.. Sende O şakşakcıların ayakcılarından`mısın hayırdır? Beğenmiyorsan Tutma kardeşim! biz kac şampiyonluğu kaybettik her defasinda bize haksızlık yapıldığını söyledik hangisinde BİZ VERDİK yada SATTIK dedik orda duracaksın
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..