2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930459 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2016, 19:54:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Trol sanıyorlar o yüzden şeyettim  :D

İlkay'ı alalım derse troll sanmazlar direk troll derler adama :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

Sene sonu bu 12 milyon euroluk hakkımızz sıfırlanmış olacak ve biz sezon sonunda oyuncu transfer etme istiyorsak oyuncu satmamız gerekecek ve bunu bilen kulupler bize ona göre para çekecek işine gelrise satarsın diyecek.Ben Töre dahil hiç bir oyuncumuzu satma meraklısı değilim alacağımız oyuncular Töre yada Oğuzhan gibi performans göstermeyeceklerdir.Bu oyuncuları tutabilecekmisin bakalım diyecekti dedemiz bunları tutamazsakta bunlardan gelen bonservisle bunlardan daha iyilerini almaya çalışırız başka mevkileri kapatmaya değil.Bu yüzden bu 12 milyon euroluk hakkın 10 unu kullanıp adam akıllı 3 transfer yapmalıyız yoksa hakkımız yanar.

Çevrimdışı Tolga

Wenger olur verse Ospina işi olacak da adam inat ediyor bırakmıyor :D

Halbu ki adam bize gelmeye can atıyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Batuhan1903

Dolduramayacağı için satmaz. Sende ederinden fazla diye almazsın bazı transferler bu yüzden olamayacağı için olmaz. İlle olursa bir taraf illa ki zarar eder. O biz olamayız artık.
Birini almak zorundasın sene başında kaleci almadıysan şimdi zorundasın gerekirse 2 milyon euroluk zarar yapmak zorundasın 2 milyon euro=Pektemek'in maaşı.

Çevrimdışı RQ7_351903

Quaresma da dahil son yıllarda hiçbir oyuncuyu bu kadar istemedik, umarık gelir.

Yoksa hem bize hem ona yazık olur, biz birbirimiz için yaratılmışız :D

Çevrimdışı Tolga

bu sattığın oyuncunun bonservis bedeli kadar transfer yapabilirsin olayı ne kadar sürecek daha? kaç sezon?
Toplamda 3 yıl diye biliyorum. Yani 2 sene daha devam edecek galiba.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2016, 19:59:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Sene sonu bu 12 milyon euroluk hakkımızz sıfırlanmış olacak ve biz sezon sonunda oyuncu transfer etme istiyorsak oyuncu satmamız gerekecek ve bunu bilen kulupler bize ona göre para çekecek işine gelrise satarsın diyecek.Ben Töre dahil hiç bir oyuncumuzu satma meraklısı değilim alacağımız oyuncular Töre yada Oğuzhan gibi performans göstermeyeceklerdir.Bu oyuncuları tutabilecekmisin bakalım diyecekti dedemiz bunları tutamazsakta bunlardan gelen bonservisle bunlardan daha iyilerini almaya çalışırız başka mevkileri kapatmaya değil.Bu yüzden bu 12 milyon euroluk hakkın 10 unu kullanıp adam akıllı 3 transfer yapmalıyız yoksa hakkımız yanar.

Beşiktaş'ta artık sirkülasyon olacak. Her sene gidenler olacak alışın buna.

Bu yaz Töre gider öbür yaz Oğuzhan gider yeni gelenlerden Tolgay, Beck, Ba, Gomez nasıl performans veriyorsa kim gelirse de vermesi bekleneceği için alınır.

Dünya'da iyi performans verecek gençler sadece bizim elimizdekiler değiller. Her sene 15 e satıp 7-8'e iyi oyuncu alırsan doğru kulüp olmaya adaysın demek bizim ölçeğimizde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Trol sanıyorlar o yüzden şeyettim  :D

:dry: :dry:

İlkay'ı alalım derse troll sanmazlar direk troll derler adama :D

ben sana vizyon sunuyorum yahu :D  alıp alamayacagını bilemem emre canla kıyaslamayalım ama onada aynı seyi dedik adam son dakkada caydı

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

@Batuhan1903  , Trabzon'un bir başkanı vardı İHO diye bilir misin ? O da senin gibi 'Oradan onu buradan bunu alalım' derdi dururdu . Demekle de kalmadı aldı da . Sonu ne oldu bıraktığı takıma ne oldu aldığı oyuncular ne halde sen anlat .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2016, 20:01:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Birini almak zorundasın sene başında kaleci almadıysan şimdi zorundasın gerekirse 2 milyon euroluk zarar yapmak zorundasın 2 milyon euro=Pektemek'in maaşı.

Zorunda kalmamak için sabırlı davranıyorlar baskı yapmazsanız hem kazık yemeyiz hem de doğru oyuncuyu alırız çıkan isimlerin hepsi iyi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

4 Büyükler Salon Turnuvasını burda konuşabilir miyiz @Çağrı
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2016, 20:04:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Şuana kadar yapılanma doğru gidiyor eksiler olsa da. Sıra gelecek altyapıya.

Orası mutlaka işlemeli. En azından yerli rotasyonumuzu önümüzdeki 10 yılda kendi içimizden çıkaracak duruma getirmeliyiz bir şekilde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

gönderdiğin oyuncunun boşluğunu nitelikli takviyelerle dolduramazsan baya sıkıntılı bir durum bu aslında, Sabitleşmiş bi yaptırım mı peki bu yoksa mali toparlanma sonrası tekrar değerlendirmeye alınma olasılığı var mı ?
Onunla ilgili net bir bilgim yok.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2016, 20:06:06
  • Beşiktaş / Bodrum
4 Büyükler Salon Turnuvasını burda konuşabilir miyiz @Çağrı

Dışarıdan bilgi almak için gelenler oluyor onları yormayalım bir başlık oluştururuz hemen onun için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Dışarıdan bilgi almak için gelenler oluyor onları yormayalım bir başlık oluştururuz hemen onun için.
Tamamdır bekliyoruz basgan

Çevrimdışı Batuhan1903

Beşiktaş'ta artık sirkülasyon olacak. Her sene gidenler olacak alışın buna.

Bu yaz Töre gider öbür yaz Oğuzhan gider yeni gelenlerden Tolgay, Beck, Ba, Gomez nasıl performans veriyorsa kim gelirse de vermesi bekleneceği için alınır.

Dünya'da iyi performans verecek gençler sadece bizim elimizdekiler değiller. Her sene 15 e satıp 7-8'e iyi oyuncu alırsan doğru kulüp olmaya adaysın demek bizim ölçeğimizde.
Haklısın Töre 15 hatta 18 ederde Oğuzhan'ı 30 dan aşağı satmamamız lazım.Yeni Sergen'imiz olma potansiyeli var.Satarsak çok pişman oluruz.Sosa satılır sezon sonu 7-8e o paraylada gidip Ziyech alınabilir.Fakat şunu unutuyorsunuz eğer şampiyon olamazsak bu oyuncular bu paralara gidemez şampiyonluk bu oyuncuların fiyatlarınıda arttıracaktır.Her şey şampiyonluğa bakıyor bunun yoluda 3-4 transferden geçiyor.

Çevrimdışı Necmi

Dedem bana laf sokmaya çalıştı malesef olmadı ben 10 milyon eurolar diyince oda ffp izin vermiyor senin dunyadan haberin yok diyecekti(en iyi ihtimalle) :bandit:
yoo haddini bil bana öyle kelimeler konuşma bende tam rakamı bilemediğim için çağrıya sordum sana oyun oynamak istesem burdan sormam.
ben laf sokmam direk söylerim onların düşünmediği bir şey daha var bu satış parasının üstüne 3,5 daha eklenir
zaten hiç satış yapmadan 3,5 harcayabiliyorduk demekki 14 14,5 gibi harcayabiliyoruz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2016, 20:07:52
  • Beşiktaş / Bodrum
bu konu cok büyük bir sorun, altyapı denince aklıma ilk gelen şey, yanlış bir sistemin ierisinde doğru bir çark olabilecek miyiz?? olabilir miyiz sence?

Olabilecek tek büyük takımız çünkü yerli tarama havuzu en geniş takımız.

Ama burada her şeyimiz eksik. Hem insana hem yapıya para aktarmamız gerek. 3.000 liraya antrenör çalıştırıp, gideri tıkalı sıcak suyu olmayan duşlarla toprak zeminlerle olmaz.

Hiç utanmaya gücenmeye gerek yok gitsinler Altınordu'dan bilgi alsınlar orada müthiş bir sistem oturtulmak üzere.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Aslında alacaksın Udinese'nin scout ekibini sonra arkana yaslanıp transferleri izleyeceksin :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2016, 20:12:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Oyuncunun uluslararası piyasadaki ederi sadece yetenek üzerinden oluşmuyor maalesef.

Çok basit örneklersek;

Oğuzhan sadece yerel yetenekli bir gençken bedeli 3 milyon euro olur.

Düzenli oynar takımı sırtlarsa 5-6 milyon euro olur bknz. Heerenveen, Vitesse tipi takımların oyuncuları.

Avrupa'da boy gösterirse ve tabela yaparsa 10 milyon euro bandına çıkar. bknz. Feyenoord, Lille gibi takımların oyuncuları.

Milli olursa ve devamlı oynarsa fiyat 15 milyon euroyu görür. bknz. Psv ve Ajax tipi takımların oyuncuları.

Ve en önemli eşik; takımı şampiyonlar liginde devamlı top 16 görürse fiyat 20'yi aşar.

O yüzden şuan kimseyi kolay kolay 15 üzerine veremeyiz. Oğuzhan dahil buna. İleride olabilir ama şuan olmaz. İstisnalar çıkmaz mı çıkar elbet Modric gibi ama bunlar zaten çok büyük oyuncu potansiyeli barındıran oyuncular olur.

O yüzden gerçekçi olmak gerek yaz sonu Töre 10-15 arasına Oğuzhan maksimum 15-18 arasına çıkabilir bundan ötesi hayal.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

Zorunda kalmamak için sabırlı davranıyorlar baskı yapmazsanız hem kazık yemeyiz hem de doğru oyuncuyu alırız çıkan isimlerin hepsi iyi.
Sene başında o sabır malesef tükendi inancım kalmadı.Son ana kadar zorlayıp son anda yama yapacaklar diye düşünüyorum gidişat o

yönde diyeceklerki Adler istemedi Mandanda çok bonservis istedi Cotil hoca istemedi Ospinayı Wenger vermedi Handanı kulubu

bırakmadı.Sirigunun maliyeti çok fazlaydı.Halbuki Adler veya Mandanda'ya 5 versen kuluplerini ikna edebilirdin hadi senin hatrına 4 e

kadar pazarlık yaparız.Biz bunları bu yönetimle kaç senedir yaşıyoruz malesef.

Çevrimdışı Batuhan1903

yoo haddini bil bana öyle kelimeler konuşma bende tam rakamı bilemediğim için çağrıya sordum sana oyun oynamak istesem burdan sormam.
ben laf sokmam direk söylerim onların düşünmediği bir şey daha var bu satış parasının üstüne 3,5 daha eklenir
zaten hiç satış yapmadan 3,5 harcayabiliyorduk demekki 14 14,5 gibi harcayabiliyoruz.
Bendeki izleniminiz öyle oluşmuş kusra bakmayın iyi akşamlar.

Çevrimdışı Karabay

niyetlenipte alamadığımız ve içimde ukde kalan tek oyuncudur ospina.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İstek açısından en iyi transfer Ospina olur.

Ayakları fazlasıyla iyi, teknik, bizim en büyük zaafımız olan savunma arası paslarda karşı karşıyalarda Dünya'da en iyilerden, cepheden şutlarda iyi bir kaleci.

Zaafı yan toplar. Tolga'dan daha kötü yan toplarda bu sorunu da savunma ile aşarsak iyi bir transfer yaparız.
Tam bir Cordoba diyorsun yani :bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık