2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12929699 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ozaman Sosa satilacak :alala:

@Necmi abi Sosa - Ozi - Tolgay varken ne gerek var Nuri sahine onu anlamadim ben :alala:

Gerci hizli oyun icin uygun bir oyuncu Dortmundda bizim gibi hizli hucum ediyor onlarin sistemine uyuyordu bziim sistemede uyarda Gereklimiydi bence degil :)

Açıp okusana Nuri Şahin ama voleybolcu olan  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Tolga

Bu Nuri birgün Türkiye'ye gelecek de kime gelirse elinde patlayacakmış gibi geliyor bana :)

Haberden bağımsız söylüyorum :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Açıp okusana Nuri Şahin ama voleybolcu olan  :D
:kop: :kop: :kop:

Bende Futbolcu olani sandim iyimi :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hadi leyn bana laf yetiştireceğine gir resmi siteye bak ne kadar beleşçisiniz
her bilgiyi ayağınıza bekliyorsunuz
Abi bastan desene Voleybocu diye :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Necmi

Ospina nın gelmesini çok isterim Wenger 7 milyon euro talep etmiş bizimkilerden buda demek oluyorki 15 milyon eurom olsa direk Ospinayı getirebilirler.Oyuncuda istiyor zaten.Handanovic imkansız bana göre anca sene sonu yıllık 4 verirsen gelir.Sirigu büyük takımlara gidicektir eğer talip olmazlarsa Euro 2016da oynacağı için bi ihtimal bize gelebilir tabi adama uygun ücret verirsen.Adler ve Mandanda içinde en az 5 milyon euro talep edicekler Serdar aziz için 4 isteniyor bu şartlarda dediğim gibi 6 milyonluk bütçe yetmiyor en az 9-10 milyon euroluk bütçe gerekiyor Mandanda(Adler)+Serdar için daha Handan'ı Sirigu'yu hesaplamadım bile

Puanları kendi sahamızda kaybetmemizin sebebi oyuncuların stresi kaldıramaması onun haricinde bu sene ligde 2 derbi oynadık olimpiyatta 2sinide kazandık.Diğer maçları Başakşehirde oynadık ve bu statta puanlar kaybettik o yüzden statla alakası yok seyirci baskısıyla alakalı bu işler.
bilmem gündemi nasıl takip ediyorsun mottoyu vermişiz bize bir sol bek gerekiyor bir keleci gerekiyor
en az birde stoper gerekiyor şimdi 9 M€ harcayacak bütçen var bunun 7 sini ospinaya verdin peki diğer oyuncuları 2 M€ almayı nasıl düşünüyorsun
hele bir onu dede bilelim

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı BJKTÜRK23

:kop: :kop: :kop:

Bende Futbolcu olani sandim iyimi :evillol:

:kop: :kop: :kop: :kop:

Başta dedim kötü voleybolcu mu da beğenmedi sonra baktım Sosa falan aha dedim açmamış linki seni ön yargılı seni  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı ozan062

Başkan futboldan baya keyif alıyor Şenol Güneş'i uzun yıllar bırakmaz gibi. Muhtemelen 4-6 yıl arasına kadar uzayabilir şampiyonluklar da gelirse.

acık konusayım bu sene sampiyonlugu egerki 30. haftadan once kaybedersek ihtimal yok sene sonu tsye geri doner

cnk aynı halve hareketleri bilicin son senesinde tanıkdı ben birazcık tanıyorsam senol hoca içinde aynısı geçerli olacaktır..
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Batuhan1903

bilmem gündemi nasıl takip ediyorsun mottoyu vermişiz bize bir sol bek gerekiyor bir keleci gerekiyor
en az birde stoper gerekiyor şimdi 9 M€ harcayacak bütçen var bunun 7 sini ospinaya verdin peki diğer oyuncuları 2 M€ almayı nasıl düşünüyorsun
Armero var bedava bonservissiz.
+
(Eren için 750 bin euro isteniyor deniliyor.)
+
Serdar Aziz için istenen 4milyon euro
+
Mandanda yada Adler için istenilecek en az mitar 5 milyon euro
=
9 milyon euro-9.75 milyon euro

Bunlara Adler yerine Ospina eklenirse miktar 11.75

Adam akıllı transfer için en az 8-9 gerekli

Ospina alınacak olursa Papy kiralık olur miktar bu sefer 7.75 milyon euro olur. :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Ozaman Sosa satilacak :alala:

@Necmi abi Sosa - Ozi - Tolgay varken ne gerek var Nuri sahine onu anlamadim ben :alala:

Gerci hizli oyun icin uygun bir oyuncu Dortmundda bizim gibi hizli hucum ediyor onlarin sistemine uyuyordu bziim sistemede uyarda Gereklimiydi bence degil :)
:kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı RQ7_351903

Dedem, serbest Armero+Kiralık papy  :evillol:
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2016, 19:29:02 RQ7_351903 ]

Çevrimdışı ozan062

nuri gelse gercek topcudan bahsediyorum kafayı syırırırım oyle boyle değil

iyi manada tabiki:D

Çevrimdışı Necmi

Armero var bedava bonservissiz.
+
(Eren için 750 bin euro isteniyor deniliyor.)
+
Serdar Aziz için istenen 4milyon euro
+
Mandanda yada Adler için istenilecek en az mitar 5 milyon euro
=
9 milyon euro-9.75 milyon euro

Bunlara Adler yerine Ospina eklenirse miktar 11.75

Adam akıllı transfer için en az 8-9 gerekli

Ospina alınacak olursa Papy kiralık olur miktar bu sefer 7.75 milyon euro olur. :bandit:
adleri kulübü bırakmıyor istersen bedava de alamadıktan sonra. Birde 11,75 i
harcarsan feneri çok mutlu edersin şampiyon bile olsan fenerin kaybettiği en tatlı şampiyonluk olur

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2016, 19:31:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Hamit vol.2 'yi izlersin o burada euroları çıtırdatırken :D

Quaresma üstüne Nuri geçen de Muhammed ben çözdüm seni artık tamamdır bundan sonra yok duygusal değilim yok ona göre eleştiriyorum yok bir tutacağım artık diğer tarafta  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

harcarsan feneri çok mutlu edersin şampiyon bile olsan fenerin kaybettiği en tatlı şampiyonluk olur
Mandanda olabilir o fiyata 9.75

Şampiyon olalımda Fener'in üzülmesi,sevinmesi hiç de umrumda değil açıkçası.

Çevrimdışı ozan062

Çevrimdışı Necmi

@Çağrı limitimiz neydi transfere ayıracağımız unuttum ne harcamıştık yazın.

Çevrimdışı ozan062

Hamit vol.2 'yi izlersin o burada euroları çıtırdatırken :D

Quaresma üstüne Nuri geçen de Muhammed ben çözdüm seni artık tamamdır bundan sonra yok duygusal değilim yok ona göre eleştiriyorum yok bir tutacağım artık diğer tarafta  :evillol:

bırak bu işleri yahu quaresmaya istediğinizi soyluyorsunuz benden tık gelmiyor cnk biliyorum tonlarca hatası var ama bazende acımasızsınız

muhammed konusu içimde yaradır yani o cocuk gs macındaki sutu direkten donmese içeri girmiş olsaydı suan tüm türkiye gecen seneden bu yana onu konusuyor olacaktık ama bir türlü o sut gol olmadı macıda kaybettik ustune olaylar olaylar

ve cocugun kariyer temelli bitti.. nuriyi niye isterim oda geçmisindeki bir demecinden dolayı yani pekte futbolunu sevmem acıkcası ama eksiğiz suan ve kiralıkla güzel dolar hem türk:)

Çevrimdışı TALAT

genelde kanallarda besiktasi alttan vurmaya calisiyorlar demeyi sevmioyrum ama dun asporda acik acik bunu belli eden bir yorumcu vardi. adini bilmiyorum genc bir adamdi. bonus kafa sarisin bir bayanla program yaptilar.

konu besiktasin kalecilerine geldi. yorumcu adam besiktasin birinci kaleciye ihtiyaci yok falan diyor. kendini hakli cikarmak icin de gecen burada paylasilan mummerin birinci oldugu, tolganin musleranin onunde oldugu kurtaris bazli listeyi verdi. diyorki tolga musleradan da daha iyiyid vs vs.

aradan yarim saat gecti. bu adamin ilk yari 11ni acikiyorlar. kaleye muslerayi koymus. ordaki bayan bile dayanamamis olacak ki bu ne perhiz bu ne lahan tursusu dedi. az once tolgayi musleranin onune koyuyordun burda muslerayi 11e secmissin. madem tolgayi 11e alsaydin dedi. adam da yan cizmeye iste tolga cok hatali gol yed falan demeye basladi. kiz da cok hatali gol yediyse besiktasin cok iyi bir kaleciye ihtiyaci yok mu o zaman dedi. adam iyice kizardi. hala yan cizmeye calisti.

dun bir algi operasyonuna acik acik sahit oldum. sunucu kizi da burdan kutluyorum
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Batuhan1903

Sen tabi Adler'e 2milyon euro teklif edersen tabi bırakmaz.Adamın değeri olan 5 milyon euroyu teklif et bak bakalım bırakıyormu bırakmıyormu.Costil içinde 2 milyon euro önermişiz sonra diyorlar burda kulubu istemyor.Şimdi sana Töre için 8 verseler kabul edermisin etmezsin çünkü değeri 15 dir.Kimse saf değil 5 e satabileceği adamı 2 ye vercek.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2016, 19:35:51
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı limitimiz neydi transfere ayıracağımız unuttum ne harcamıştık yazın.

12 milyon euro daha hakkımız var @Necmi abi

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

sen ciddimisin :alala:
bizimi trollüyorsun

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2016, 19:37:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Sen tabi Adler'e 2milyon euro teklif edersen tabi bırakmaz.Adamın değeri olan 5 milyon euroyu teklif et bak bakalım bırakıyormu bırakmıyormu.Costil içinde 2 milyon euro önermişiz sonra diyorlar burda kulubu istemyor.Şimdi sana Töre için 8 verseler kabul edermisin etmezsin çünkü değeri 15 dir.Kimse saf değil 5 e satabileceği adamı 2 ye vercek.

32 yaşında oyuncuya 5 milyon euro vereni ıslak sopa ile döverler.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli