2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12935694 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Donk 2.5 milyon euroya gitmiş iyiki bizimkiler almamış.Eniyiler 2.5 vermiş. :evillol:
Ha haa haaa

6 Ay sonra serbest kalacak adama 2.5 milyon mu vermisler :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı RQ7_351903

Donk 2.5 milyon euroya gitmiş iyiki bizimkiler almamış.Eniyiler 2.5 vermiş. :evillol:
:halay: :halay: sezon sonu sözleşmesi bitiyor, 2,5 Milyon Bonservis ile Başkan bütün Kasımpaşa'yı alırdı   :sevinc

Çevrimdışı Necmi

Ha haa haaa

6 Ay sonra serbest kalacak adama 2.5 milyon mu vermisler :kop: :kop:
mecburlar daha neler verecekler altı ay sonra alamayacaksan şimdi allah ne verdiyse almak zorundasın yoksa seneye takım kuramazlar :D

:halay: :halay: sezon sonu sözleşmesi bitiyor, 2,5 Milyon Bonservis ile Başkan bütün Kasımpaşa'yı alırdı   :sevinc
Tüy dikmisler resmen

Hizla batisa dogru gidiyorlar :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı ozan062

donk için 1.5 dendiğinde kızmıstımda 2.5 fazla enayilik:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Renton

Gs son transferlerini yapıyor harcasınlar biraz  :claps:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Renton

Başkanın dün bjk tv ve trt spordaki açıklamalarını izleyebileceğim video var mı?
See you in another life,brother.

Çevrimdışı RQ7_351903

Tüy dikmisler resmen

Hizla batisa dogru gidiyorlar :sevinc :sevinc :sevinc
Bir hesap açsınlarda bağış filan yapalım açıklamayada komidin yazarız :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı LuceGel

Avrupa ve transfer yasağı kesinleşmiş demekki beter olsunlar  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

mecburlar daha neler verecekler altı ay sonra alamayacaksan şimdi allah ne verdiyse almak zorundasın yoksa seneye takım kuramazlar :D
Ikiside hizla batisa dogru gidiyor abi inanilmaz maaslar ve bonservisler veriyorlar bu sekilde donmeleri imkansiz

Kajer: 7.5 bonservis 4 milyon maas
De souza 8 milyon bonservis
V.persi.  6 milyon bonservis
Ozan 7 milyon bonservis
Fernandao 5 milyon bonservis
Nani 6.5 milyon bonservis

Ortalama maas skalasida 3 milyon en az :o_o:

Burak 3.7 milyon maas
Selcuk 3.7 milyon maas
Snaijder 5 milyon maas
Muslera 5 milyon maas

Ayrica bu 2 takimin yerli oyuncularinin maaslari bile bizim yabanci oyuncularin maaslarindan yuksek

Yönetim muthis is cikariyor bu konuda tebrik etmek lazim

Gomez haric takimin maas skalasi 1.6 ile 1.8 arasinda buyuk basaridir bu @Necmi abi

Çevrimdışı AmaralGürses

Ikiside hizla batisa dogru gidiyor abi inanilmaz maaslar ve bonservisler veriyorlar bu sekilde donmeleri imkansiz

Kajer: 7.5 bonservis 4 milyon maas
De souza 8 milyon bonservis
V.persi.  6 milyon bonservis
Ozan 7 milyon bonservis
Fernandao 5 milyon bonservis
Nani 6.5 milyon bonservis

Ortalama maas skalasida 3 milyon en az :o_o:

Burak 3.7 milyon maas
Selcuk 3.7 milyon maas
Snaijder 5 milyon maas
Muslera 5 milyon maas

Ayrica bu 2 takimin yerli oyuncularinin maaslari bile bizim yabanci oyuncularin maaslarindan yuksek

Yönetim muthis is cikariyor bu konuda tebrik etmek lazim

Gomez haric takimin maas skalasi 1.6 ile 1.8 arasinda buyuk basaridir bu @Necmi abi

Yine de bizim taraftar Fikret Ormanı vurur yerden yere...

Çevrimdışı LuceGel

Onlarda bu lobi varken Avrupa yasağı almaları imkansız ama bu transfer dediğin gibi transfer yasağı geleceğinin %100 ispatı
Son günlerde çok fazla yazılmaya başlandı 10 güne netleşir  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Hepsini gectim De souzaya verilen 8 milyona acir insan bu kadar duz bir adama bu para verilir mi yuh yani hangi matikla yapmislar boyle bir seyi

Kim ne derse desin begenmesemde ne Necipi nede Veliyi ne Ozana nede De souza ya değişmem bu kadar Net !

Çevrimdışı RQ7_351903

Hepsini gectim De souzaya verilen 8 milyona acir insan bu kadar duz bir adama bu para verilir mi yuh yani hangi matikla yapmislar boyle bir seyi

Kim ne derse desin begenmesemde ne Necipi nede Veliyi ne Ozana nede De souza ya değişmem bu kadar Net !
Necip, de souza'dan daha iyi bence en azından çok dirençli oynuyor.

@Çağrı bu arada transfer sezonunda Ozana kazma demistim bi Cacik olmaz demistim ins alinmaz 7 milyonluk buyuk kazik demistim , Linc etmistiniz beni unutmadim :tabe:

Yedek de kalmiyor duzenli.olarak oynuyor ama takimina verdigi katki SIFIR SIFIR SIFIR :D
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2016, 16:56:37 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı RQ7_351903

Ozan olayında Ahmet Bulut 1 sene sonra en az 10'a 15'e avrupaya okutcam dediydi başkan'da onun için bastırdı yoksa messi değil ya :D

Çevrimdışı Batuhan1903

Ozan olayında Ahmet Bulut 1 sene sonra en az 10'a 15'e avrupaya okutcam dediydi başkan'da onun için bastırdı yoksa messi değil ya :D
7milyon euro verip 10-15 alma hedefindeyse başkan bu transfer döneminde 10 milyon euro harcasın 4 yıl şampiyon olsun işte.Senelik 1.ile 2. arasındaki gelir farkı 20 milyon euro 10 milyon euro verecek 80 milyon euro gelir +4 kupa +prestij kazanacak.Üstelik bunun gerçekleşme ihtimali ergen Ozan'ı 15 milyon euro'ya satma ihtimalinden çok daha realist bir ihtimal çünkü Gs batıyor feneri batırmanın yoluda senin bu sene şampiyon olman.

4 yıl şampiyonluk zor değil bizim camiamızın kültürü budur durup durup 3-4 yıl şampiyon olmuşuzdur.4 yıl şampiyonluk şampiyonluk sayısını 17 ye çıkarmakla ve Beşiktaş'ımıza 3.büyük diyenleri yan sanayi derbisi diyenleri hakettikleri yere göndermekle sonuçlanır
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2016, 17:07:07 Batuhan1903 ]

Çevrimdışı ozan062

vurucak guzel kılıflar bulunur bir kere:) tonlarca soyleyim birisi gol kralı olmus oburu yurt dısında taliplisi bol oburu bosa kalsa citye gider  vs vs

yani kendilerince vermek için nedenleri var fakat fener için diyorum gs ile kıyaslanacak birsey yok son senesinde formdan dusmus selcukla buraga hem ucuk maas hemde uzun yıllık anlasma yaptılar fiyasko misal o

Çevrimdışı RQ7_351903

7milyon euro verip 10-15 alma hedefindeyse başkan bu transfer döneminde 10 milyon euro harcasın 4 yıl şampiyon olsun işte.Senelik 1.ile 2. arasındaki gelir farkı 20 milyon euro 10 milyon euro verecek 80 milyon euro gelir +4 kupa +prestij kazanacak.Üstelik bunun gerçekleşme ihtimali ergen Ozan'ı 15 milyon euro'ya satma ihtimalinden çok daha realist bir ihtimal çünkü Gs batıyor feneri batırmanın yoluda senin bu sene şampiyon olman.

4 yıl şampiyonluk zor değil bizim camiamızın kültürü budur durup durup 3-4 yıl şampiyon olmuşuzdur.4 yıl şampiyonluk şampiyonluk sayısını 17 ye çıkarmakla ve Beşiktaş'ımıza 3.büyük diyenleri yan sanayi derbisi diyenleri hakettikleri yere göndermekle sonuçlanır
Çok iyi konuştun hocam, katılıyorum.
En azından birinci sınıf bir kaleci alsa süper olur.

Çevrimdışı ozan062

lanzini ingiltere liginde 4 gol 3asist yapmıs yani boş oyuncu deilmiş  biz ne kadarda menejer kazıgı desekte adamda kumas varmıs yani

Çevrimdışı AmaralGürses

vurucak guzel kılıflar bulunur bir kere:) tonlarca soyleyim birisi gol kralı olmus oburu yurt dısında taliplisi bol oburu bosa kalsa citye gider  vs vs

yani kendilerince vermek için nedenleri var fakat fener için diyorum gs ile kıyaslanacak birsey yok son senesinde formdan dusmus selcukla buraga hem ucuk maas hemde uzun yıllık anlasma yaptılar fiyasko misal o

Ancak art niyetliysen bulursun o kılıfları hocam. Yönetim çok iyi işler yaptı şimdi kim gelirse Beşiktaş'ın başına çok iyi bir gelecek hazırlanmış durumda. Önümüzdeki iki sene en az 1 şampiyonluk alınmazsa o zaman ben de başarısız bulurum ama çok doğru yaptıkları işler var. Maaş ve transfer politikası, tesisleşme bunlardan bazıları.

Çevrimdışı Batuhan1903

Ancak art niyetliysen bulursun o kılıfları hocam. Yönetim çok iyi işler yaptı şimdi kim gelirse Beşiktaş'ın başına çok iyi bir gelecek hazırlanmış durumda. Önümüzdeki iki sene en az 1 şampiyonluk alınmazsa o zaman ben de başarısız bulurum ama çok doğru yaptıkları işler var. Maaş ve transfer politikası, tesisleşme bunlardan bazıları.

Polyanna cılığı bırakın artık bu sene ya şampiyon olacak ya olacak başka çaresi yok Nefret ettiğimiz Yd'in bile 1 şampiyonluğu 2 tane Türkiye kupası vardı.Bu işler tabelaya bakar şampiyon olsun 3 yıl daha kalsın öbür türlü Beşiktaş'ımızı başarızlığına sebebiyet veren adamı ben istemiyorum.Ha 10 milyon euro verip adam akıllı oyuncular alırsın aldığın yıldız sakatlanır şampiyonluk kaçar anlarım ama sen milyonlarca taraftarın gördüğü eksiklikleri senelerdir kapatmayıp üstüne geçen sene hakem kıyımına uğradığımızda biz mhkdan memnunuz dersen kusra bakma da sen Beşiktaş'ımızı yönetecek düzeyde değilsin derler adama.