2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12936730 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Çağrı abi kaleci konusunda varmı bir gelişme? Ya da şu daha yakın dediğin?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2016, 15:36:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı Anladığım kadarıyla siz yönetime oyuncu iletebiliyorsunuz bu kuralıda iletebilir misiniz belki dediğin gibi bilmiyorlardır kuralı.

O düzeyde yöneticiler bundan haberdardır diye düşünüyorum işgüzarlık olarak algılanabilir.

@Çağrı abi kaleci konusunda varmı bir gelişme? Ya da şu daha yakın dediğin?

1 haftadan beri aldığım bir bilgi yok ancak Fransızlardan biri olsa çok iyi olacak.

Costil de Mandanda da cuk oturacak kaleciler bize.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

@Çağrı Anladığım kadarıyla siz yönetime oyuncu iletebiliyorsunuz bu kuralıda iletebilir misiniz belki dediğin gibi bilmiyorlardır kuralı.
Bilmiyorlarsa bile Önder Özen Oğuzhan mevzusunu anlattı Ntvsporda geçen hafta öğrenmişlerdir.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Tolga

Mandanda-Papy-Armero

Güzel takviyeler olur :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2016, 15:39:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Mandanda-Papy-Armero

Güzel mi? Mükemmel olur  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Transferde şöyle bir kural da mevcut ama haberi var mıdır bilmiyorum yöneticilerin.

26 yaşına kadar olan oyuncular, kulübüyle son 2 yılda sözleşme yenilemediyse ( 3 yıl önce 4-5 yıllık bir sözleşme yaptıysa ) sözleşmesinde kalan son 2 yılın ücretini kulübe yatırıp serbest kalabiliyorlar.

onder ozen soyledi bunu son programda unutmamıslardır sanmam
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

boykodan belliki vazgecilmiş aynı konop gibi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2016, 15:45:53
  • Beşiktaş / Bodrum
boykodan belliki vazgecilmiş aynı konop gibi

Kulüp diretiyor ücrette sanırım isteyen çok kulüp yok menajer şişirmesi gibi duruyor Everton dışındakiler.

O yüzden biz de fiyat yükseltmiyoruz aslında Sosa'da uygulanan mantık uygulanıyor. Mandanda veya Costil olmazsa ucuza kapatacağız Ayıboğanı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Mandanda-Papy-Armero

Boyko-Serdar Aziz-Eren  :evillol: :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Dile getirdiğimiz Hakim Ziyech ile Fenerbahçe ilgileniyormuş.

Kaptırmamak lazım bu çocuğu
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Batuhan1903

Bu kadar imkansız denildikten sonra bence Ospina gelecek.Biz ne zaman oyuncu gelmez sakat falan dediğimizde o oyuncu bize geliyor.

https://twitter.com/SafakSina1903/status/681243191622909952

Bu adam öyle takipçi kasmak için duyum veren bi adam değil kaç ay öncesinden Eren Albayrak ile ilgileniliyor diyen kişi.Rüzgar

Sağnak'ın arkadaşı scout şefi arsenal'in kaleci alacağını söylemiş.Çezninin sigara içme olayı bunların hepsi bizim Ospinayı transfer

edeceğimize işaret.Şu Mbia da bedavaya çıkarsa zorlamak lazım 2 milyon euro'ya ikna edebileceğimizi düşünüyorum boşverin Ts ile 

aramız bozulsun umrumda değil.

Şu 4 oyuncu gelsin 4 yıl üst üste şampiyon oluruz.Bunları 10 milyon euro'ya alabiliriz.sene başında Ozan için 7 vercektik.

Mbia(Mikel),Eren(Armero),Papy(Balanta)(Zapata)(Serdar Taşçı),Ospina(Mandanda,Adler)
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2016, 15:58:27 Batuhan1903 ]

Çevrimdışı cursedofdragon

ospinayı ntvspor'da yazdı şimdi hayırlısı bakalım :)

Çevrimdışı Batuhan1903

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Alper1903

Senol hoca'nin Serdar'in menajeriyle bosuna gorustugunu sanmiyorum. Serdar'i istiyor herhalde. Boyko-Douglas da muhtemelen yem. Kaleci'de de yine ters kose dusunuyorlar herhalde. Acaba diyorum Handanovic mi ugrastiklari  :icool:

Çevrimdışı Batuhan1903

Çevrimdışı AmaralGürses

Eren Albayrak kumar olur. Büyük takım oyuncusu olabilecek defansif özelliklere sahip değil.

Alınırsa İsmail de kalacağı için sol bek almaktan vazgeçmiş oluruz orası en zayıf bölge olur. ismail gidecek olsa alınsın yedek olsun derdim ama böyle anlamsız oluyor.

Oraya iyi bir sol bek alıp İsmail'i yedeklemek gerekiyor.

Şu an en zayıf ve en acil transfer gerektiren mevkimizin sol bek olduğunu düşünüyorum. Kaleciyi bile burun farkıyla geçmiş durumda bütün sezonu yeniden düşününce. İsmail'in yedirdiği hatalı gol sayısı Tolga'dan fazla neredeyse. Orta yapamaması, pas tercihleri, adam eksiltmesinin 0 olması da cabası... Tosiç'in ne harikalar yarattığını da gördük keza aynı mevkide.

İnşallah bugün çıkan Armero haberleri doğrudur, İsmail'i yedekleyecek değil, İsmail'in yedeği olarak kulübede bekleyeceği bir adam lazım bize. İnşallah devre arası alırlar.

[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2016, 16:19:30 AmaralGürses ]

Çevrimdışı fatihbjk

Rodolfo, Ersan, Serdar, Yeni gelecek stoper. Acaba seneye şl de dusunulup boyle genis bir rotasyon dusunuluyor olabilirmi? Sonucta ust duzey bir takimda 4 tane direk oynayabilecek stoper sart.

Milo, Pedro yolcu zaten. Tosic de stoperde kesinlikle oynamaz bu belli oldu.

Çevrimdışı AmaralGürses

HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; Denis Boyko ve Douglas Siva ile her konuda anlaşan Beşiktaş’ta Dnipro Kulübü’nden cevap beklenirken arayışlar devam ediyor.

Siyah beyazlı yönetim, Boyko’nun yanı sıra Rennes’den Benoit Costil, Marsilya’dan Steve Mandanda ve Napoli’den Rafael Cabral’ı da yakın takibe aldı.

Bu 3 file bekçi arasından Costil ve Mandanda’ya daha sıcak bakan Beşiktaş yönetiminin, ilerleyen günlerde bu transferlerle ilgili girişim yapması bekleniyor.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı LuceGel

M'Bia yı alıp stoper oynatsak fena bişey olur sıkışırsan çek orta sahaya .Ospina/Boyko-M'Bia-Armero  :ok:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı AmaralGürses

M'Bia yı alıp stoper oynatsak fena bişey olur sıkışırsan çek orta sahaya .Ospina/Boyko-M'Bia-Armero  :ok:

Aynen, benim idealimdeki transfer 3'lüsü de bu. Daha iyisi olabilir mi, olabilir ama en makulü bunlar. Ospina hariç hepsi de rahat transfer edebileceğimiz isimler.

Çevrimdışı Batuhan1903

Donk 2.5 milyon euroya gitmiş iyiki bizimkiler almamış.Eniyiler 2.5 vermiş. :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık