2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12938690 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beyler Mbia ya çökemez miyiz.. bonservisi elindeymiş.. Trabzonla arayı bozmadan alsak bu adamı iyi olur..
Gs cokuyormus ona

Ben cok ihtiyacimiz oldugunu dusunmuyorum Mbiaya

Hele hele Ts deki maliyetleriyle hic olmaz..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sallapati

Gs cokuyormus ona

Ben cok ihtiyacimiz oldugunu dusunmuyorum Mbiaya

Hele hele Ts deki maliyetleriyle hic olmaz..

Atiba varken tabiki ilk 11 oynamaz ama.. iyi bir yatırım olur.. seneye Çin e , Hindistan a , Katar a okuturuz :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Atiba varken tabiki ilk 11 oynamaz ama.. iyi bir yatırım olur.. seneye Çin e , Hindistan a , Katar a okuturuz :D
Bak bu olabilir :D

Ama Ts deki gibi 2,5 - 3 milyin maas vermeyiz veremeyiz mesele o
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Serdar Aziz'e falan gerek yok.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2016, 13:56:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Armero'yu da yazmıştım boşa çıkıyor en azından denenmeli opsiyonlu sözleşme ile diye gerçekleşmesi muhtemeldir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı RQ7_351903

Serdar Aziz'e falan gerek yok.
Katılıyorum ama bizim şehur duyumcuların hepsi Serdar Aziz gelecek diyor.

Çevrimdışı Tolga

Katılıyorum ama bizim şehur duyumcuların hepsi Serdar Aziz gelecek diyor.
Şenol Hoca ısrarla istiyor da umarım olmaz.

Tek güvencem Bursa bize ucuz oyuncu satmaz :D

Çevrimdışı Savaş

Serdar aziz suan Tr'de ki en kötü stoperlerden biri. En iyi özelliği hızı ama kötü yanlarını kapatamiyor bu durum.

Ersan fersah fersah daha iyi şuan Serdar'dan. Gerek yok.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Armero'yu da yazmıştım boşa çıkıyor en azından denenmeli opsiyonlu sözleşme ile diye gerçekleşmesi muhtemeldir.
Geçen seneden beri ara ara yazmışımdır Armero'yu en azından yarım sezon + 1 yıl opsiyonlu sözleşme yapıp deneyebiliriz.

Çevrimdışı murat26

Serdar gelirse Ersan'ı kesemez.Yedekte bekleyen nur topu gibi bir  kazmamız olur,çirkeftir tepki görürse döner taraftara hareket çeker.
Allah uzak etsin

Çevrimdışı hanzadeoglu

bende Serdar Aziz'in kademe bilgisinin iyi olmadığını, pozisyon almada ciddi zaaflarının bulunduğunu ve ikili mücadelelerde dengesiz müdahalelerinin olduğunu düşünüyorum.  Birinci sınıf bir stoper değil. alınırsa yoklukta idare eder ama asla Beşiktaş'ın ihtiyacı olan stoper değil kanaatindeyim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Armero  haberi gerçekse sol bek de tamamdır ismail de yedek olur sağ ve sol bek konusunda kafamız rahat olur

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Serdar azizi istesekte alamayız en az 4 5 milyon euro isterler bizde vermeyiz o paraları

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ozan062

serdar aziz defanstan gol desteği yapabilir bence hızdan cok bunu istiyordur hoca cnk geriden destek hiç gelmiyor gol anlamında

tek mantıklı sebeb benim futbol bilgimde budur :) diğer türlü agır gs meraklısı bir admaı takımda gormek istemem
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı AigleBordeaux

Nkoulou Lazio yolcusumus
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Tolga

Nkoulou Lazio yolcusumus
Doğru haber değildir.

Lazio'ya gelene kadar bir sürü kulüp var N'Koulou'yu alacak.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arkadaşlar Şenol Hoca'yla o menajer vatandaş tanışıyor olamazlar mı neden transfere vurdunuz ki konuyu :D

Ayrıca menajerle Şenol Hoca neden görüşsün? Erdal Bey, Metin Bey bırakırlar mı böyle şeyleri hocaya :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı AigleBordeaux

Zverotic haberleri var
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Doğru haber değildir.

Lazio'ya gelene kadar bir sürü kulüp var N'Koulou'yu alacak.
epl'den sıraya girmiş durumdular ne lazioya ne de bize yar etmezler

Çevrimdışı Tolga

epl'den sıraya girmiş durumdular ne lazioya ne de bize yar etmezler

Büyük ihtimalle EPL gidecek zaten :)

Çevrimdışı RQ7_351903

Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, "Şenol Güneş ile bir araya gelme nedenimiz kesinlikle transfer görüşmesi değildir" dedi.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'un başarılı defans oyuncusu Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile bir araya gelme nedenlerinin transfer görüşmesi olmadığını söyledi.

Canatar, yaptığı açıklamada Serdar Aziz'in transferi için Avrupa Futbol Şampiyonası sonuna kadar hiçbir kulüple görüşmeyeceklerini vurgulayarak, "Şenol Güneş ile bir araya gelme nedenimiz kesinlikle transfer görüşmesi değildir" dedi.

Beşiktaş ve teknik direktörü Şenol Güneş ile başarılı futbolcunun transferine dair bir araya gelmediklerine dikkati çeken Canatar, "Bu tür haberler kesinlikle spekülasyondur, yalandır, asılsızdır. Futbolcumuz tamamen sezonun 2. yarısına konsantre oldu ve takımının başarısı için elinden geleni yapacak. Serdar Aziz'in transferinin görüşüleceği ve görüşmenin sonucunu açıklayacak tek resmi adres Bursaspor'dur" diye konuştu.

Çevrimdışı Batuhan1903

Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, "Şenol Güneş ile bir araya gelme nedenimiz kesinlikle transfer görüşmesi değildir" dedi.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'un başarılı defans oyuncusu Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile bir araya gelme nedenlerinin transfer görüşmesi olmadığını söyledi.

Canatar, yaptığı açıklamada Serdar Aziz'in transferi için Avrupa Futbol Şampiyonası sonuna kadar hiçbir kulüple görüşmeyeceklerini vurgulayarak, "Şenol Güneş ile bir araya gelme nedenimiz kesinlikle transfer görüşmesi değildir" dedi.

Beşiktaş ve teknik direktörü Şenol Güneş ile başarılı futbolcunun transferine dair bir araya gelmediklerine dikkati çeken Canatar, "Bu tür haberler kesinlikle spekülasyondur, yalandır, asılsızdır. Futbolcumuz tamamen sezonun 2. yarısına konsantre oldu ve takımının başarısı için elinden geleni yapacak. Serdar Aziz'in transferinin görüşüleceği ve görüşmenin sonucunu açıklayacak tek resmi adres Bursaspor'dur" diye konuştu.

Görüşüyoruz demesi kanuna aykırı.Öncelikle kuluplerin anlaşması gerekiyor fuutbolcuyla kuluğten once konuşamazsın tabi konuşuyorlarda bunu açıklayamazlar.

Çevrimdışı RQ7_351903

Görüşüyoruz demesi kanuna aykırı.Öncelikle kuluplerin anlaşması gerekiyor fuutbolcuyla kuluğten once konuşamazsın tabi konuşuyorlarda bunu açıklayamazlar.
Umarım gelmez, Serdar bize ters takım içinde bu kadar iyi bir arkadaşlık bağı varken hiç gerek yok böyle risklere, bursa zaten bize ucuza adam da vermez en az 4'den açarlar kapıyı o parayı Balanta'ya ver şuan Marsilya'ya ver N'kolou'yu al sene sonu sözleşmesi bitiyor 4 versen kendileri getirirler kulübe kadar.