2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12940915 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bu adam ilaç olur bizim takıma

Kasimpasanin iki defans oyuncusu iyi bence
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Katiliyorum :ok:

Diger stoperi Titi ise sezon basinda bizimde gundemimizdeydi zaten..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sallapati

sezon sonu Ersanı sat Çin'e Omeruo yu 3 milyon euro satın alma opsiyonlu kirala... Türkiye Ligine uyum sağladı bu adam

Çevrimdışı RQ7_351903

Salvatore Sirigu bir kaleye geçse, stopere bakmadan net konuşurum, düşünsene atanın Gomez tutanın Sirigu, lige fazla, seneye 1-2 takviye ile ŞL'de gruptan rahat çıkarız.Ama eğer yine transferi yapcam diye transfer yapar'da işe yaramazın tekini geçirirse kaleye kimse kusura bakmasın, bu çileyi çekmeye devam ederiz.Sen getirirsin Sirigu'yu burada sakatlanır, form tutmaz, olmaz diyelim kısacası sana kimse bişey demez, alabileceğin en iyi adamı aldın, daha ne yapıcan demi? ama gider yine yok, Muarrem yok Hakan Arıkan yok Stojkovic bunları getirirsen yine bu takım ara transfer döneminde senin şu 1-2 kuruş cimriliğin yüzünden şampiyonluğu verirse hiç bakma yüzümüze ne aday ol ne rezil ol.En kötü kadromuzun olduğu sezon Feda sezonunda 1 lira fazla verip Webo'yu alsaydın biz şampiyonduk..Her sene aynı terane Ar transfere ya lider ya liderin 2-3 puan gerisinde giren Şampiyonluğu en büyük adayı Beşiktaş ama ara transferde alınmayan oyuncular yüünden şampiyon olamayan Beşiktaş, bunun artık son bulması lazım, şu anda 1-2'ye bakmadan güven verecek bir kalecinin gelmesi lazım.Maçta gelen 2-3 pozisyonu ben kalede görmekten bıktım tahminimce sizde bıkmışsınızdır.

Çevrimdışı AigleBordeaux

sezon sonu Ersanı sat Çin'e Omeruo yu 3 milyon euro satın alma opsiyonlu kirala... Türkiye Ligine uyum sağladı bu adam
Milo satip Omeruo alsak daha mantikli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu neden yasaklı link diye çıkıyor ? :alala:

Muhalefet olmayı abarttıkları için ve hep yönetime karşı oldukları için diye biliyorum.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Orhan_

Konu Dışı: Fatih Doğan biraz önce programa fb ile başlamaya çalışan spikere lider takımla başlanır diye ayarı verdi. Yanındaki yorumcu ama Fener satar deyince de yok öyle bir şey diyerek laf soktu. Konuya da Beşiktaş ile başladı. Bunlar medya da gelişen güzel olaylar. Darısı diğer kanallardaki Beşiktaşlıların başına.

Çevrimiçi Kartal Ç

Devre arasında şu transfer işlerini halletsek çok iyi olur aslında.
Bu yaz avrupa şampiyonası yüzünden transfer piyasası çok karışık olacak.
Ücretlerde bir dalgalanma olacaktır.
Menajerlerin daha çok kazanmak için turnuva sonunu beklemeleri yüzünden transfer anlaşmaları daha geç sonlanacaktır
Oyuncular da sezon öncesi kamplarına yorgun gelecek.
Hele ki bizim işimiz ffp için pazarlık yapacaz diye yine transferin son gününe kalır.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Dostlar bu hafta yabanci bir takimla hazirlik macimiz varmis. Antalya da. Haberiniz var mi?
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı AigleBordeaux

Dostlar bu hafta yabanci bir takimla hazirlik macimiz varmis. Antalya da. Haberiniz var mi?
Werder mi?

Çevrimdışı ozan062

sallamak serbest nasılsa hiçbir zaman dediği tutmayan

Fatih Doğan: "Beşiktaş'ta Erdal Torunoğulları, Marsilya'nın kalecisi Steve Mandanda ile anlaşma sağladı."
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Mandanda olsa çok iyi olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sedat_BJK

Werder mi?
Bilmiyorun ki iste. Spor subeden bir arkadasla gorevdeyiz de o da sanki oyle birsey duydum dedi.

Çevrimiçi Necmi

alman takımıydı sanırım artık gider gerekli bilgiyi alırsın bize kamp bilgilerini verirsin
sözünü unutmuş değilim :D Ben sözümü tuttum haber sitesini açtım @Sedat_BJK
zaten tek bir tane hazırlık maçı yapacağız.

Çevrimdışı RQ7_351903

Sirigu, Ospina, Mandanda, Handanovic gibi isimler bizi şampiyon yapar.

İlk Yarı'da ki gidişata göre söylüyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Bilmiyorun ki iste. Spor subeden bir arkadasla gorevdeyiz de o da sanki oyle birsey duydum dedi.
7 Ocak saat 19:00'da Bremen ile oynayacağız Antalya'da

Çevrimdışı Sedat_BJK

alman takımıydı sanırım artık gider gerekli bilgiyi alırsın bize kamp bilgilerini verirsin
sözünü unutmuş değilim :D Ben sözümü tuttum haber sitesini açtım @Sedat_BJK
zaten tek bir tane hazırlık maçı yapacağız.
Necmi abi yamansin yeminle. Dur bakalim. Soyunma odasindan periscope deniycem bu sefer...:) soyle merkeze yakin bi kamp yapmadilarki hayirsizlar. Bizde hem gidip gorelim hem bilgi aktaralim. Tamam vurma.. :d

Çevrimdışı Sedat_BJK

Tesekkurler..

Çevrimiçi Samet Ç

Bu akşam Acun salon turnuvası düzenliyormuş eski futbolcular eşiliğinde İlhan Mansız kadrodaymış özlemiştim izlemek lazım. Tek kötü yanı tümerde Beşiktaş forması giyecekmiş.  :akuma:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mandanda olsa çok iyi olur.
ospina daha iyi olmaz mı

Çevrimdışı sallapati

Bremen i tokatlarız.. Bundesliga da son sıralarda..

Konu Dışı: Fatih Doğan biraz önce programa fb ile başlamaya çalışan spikere lider takımla başlanır diye ayarı verdi. Yanındaki yorumcu ama Fener satar deyince de yok öyle bir şey diyerek laf soktu. Konuya da Beşiktaş ile başladı. Bunlar medya da gelişen güzel olaylar. Darısı diğer kanallardaki Beşiktaşlıların başına.
Iyi demis :claps:

Çevrimdışı Tolga

ospina daha iyi olmaz mı

Tabiki de daha iyi olur da o iş zor, olacağını sanmıyorum.

Ama Mandanda'nın sözleşmesi sezon sonu bittiği için transfer etmek daha kolay.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sallapati

Beyler Mbia ya çökemez miyiz.. bonservisi elindeymiş.. Trabzonla arayı bozmadan alsak bu adamı iyi olur..

Tabiki de daha iyi olur da o iş zor olacağını sanmıyorum.

Ama Mandanda'nın sözleşmesi sezon sonu bittiği için transfer etmek daha kolay.
Mandanda konusunda ciddi suphelrim var forumda bir ben begenmiyorum heralde mandandayi :bandit: