2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12935729 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TayfurU

ospina-serdar aziz gelirse büyük iş yapmış oluruz

Çevrimdışı EMİR EMRE

Şezni'nin sözleşme feshedildi diye haber dolanıyo, öleyse Ospi hayırlı yolsun  :biggrinking:

Çok isterim ama bence Roma şezniyi devre arasında göndermeyecek, olur da gönderirse her ne kadar Ospina transferi rafa kalktı denilse de benim de umudum var. Bir sürpriz olursa yeni yılın en güzel hediyesi olur.

Çevrimdışı Melekcik

Şezni'nin sözleşme feshedildi diye haber dolanıyo, öleyse Ospi hayırlı yolsun  :biggrinking:
Yokbe sirigu olsa iyiydi  @RQ7_351903  :upto: :upto: :upto: :upto:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı mrred

TöreNin gönderilmeyeceği söylendi zaten a sporda Metin Başkan tarafından
O konuda içim rahat.
O yüzden bilic ve tayfası gidebilirler₁ yani.
Defolup derken?
Ya bu nasıl bir üslup bilic eğrisiyle doğrusuyla bu takımda antrenörlük yapmış birisidir ve giderken bizzat Beşiktaş taraftarı ve başkanı tarafından güzelce Beşiktaşa yakışır şekilde teşekkür edilip yollanmıştır.Şenol hocada ilk geldiğinde bilicin katkılarını övmüştür.Bu nasıl bir üslup ? Hoşlandığın beğendiğin bir bayanı bir yere davet ettiğinde sana " defol " dese nasıl hissedersin? Biraz dikkat edelim
The great gig in the sky

EssiLor

• Ziyaretçi

Metin Başkan a sporda ospinanın kesinlikle olmayacağını söyledi
Boyko veya Mandanda olur olursa
Bugün a sporda bjk Alman bir kaleci sürprizi yapıcakl felan dedi Adler geldi aklıma bir an odur zaten inşallah gelir
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2016, 00:25:10 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Tolga

Mandanda bu sene çok düşüşte ama bunuda dikkate al @Tolga
Haklısın bu yıl düşüşte @Necmi abi

Ama kaliteli ve fark yaratabilecek bir kaleci o açıdan bakarsak bence tercih sırasında Boyko'nun önünde olmalı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı F1903

Liverpool hariç unutulmaz zafer?

Tottenham maclari, elenmis olsak da Arsenal maclari. Ligde belli donemlerde sergilenen harika performanslar. Hatirlatirim gecen sezon 30. haftaya girilirken ligin zirvesindeki takim Beşiktaş'ti.

Bugun Senol Gunes'ten ve 2015 model Beşiktaş'tan ovguyle bahsederken unutmayalim ki bu takimin temelleri Samet Aybaba ile baslayarak Bilic ve Onder Ozen tarafindan atildi.

Velev ki basarili olmasin, (Hakaret Yasak)₅ demek yakisiyor mu?

Çevrimdışı mrred

Gunahiyla sevabiyla bu takima 2 sene hocalik yapan, bize sampiyonluk kazandiramasa da unutulmaz zaferler yasatan bir hoca icin seviyesiz sekilde konusulmasini yadirgiyorum. Ayiptir, bize yakismaz.

Bilic Gokhan Tore'yi cok begendigini defalarca dile getirdi, transfer teklifinde bulunmasi kadar dogal bir durum olamaz. Satacaksan fiyatini soylersin, satmayacaksan tesekkur eder konuyu kapatirsin bu kadar basit.
Benden önce davranıp yazmışsın yüreğine sağlık ben de yazdım senin mesajına benzer şekilde.Yaşı 18 ile 25 arası olan arkadaşlar çok heyecanlı 1 kere düşünüp 1000 kere mesaj yazıyorlar oysa tam tersi olması lazım
The great gig in the sky

EssiLor

• Ziyaretçi

Defolup derken?
Ya bu nasıl bir üslup bilic eğrisiyle doğrusuyla bu takımda antrenörlük yapmış birisidir ve giderken bizzat Beşiktaş taraftarı ve başkanı tarafından güzelce Beşiktaşa yakışır şekilde teşekkür edilip yollanmıştır.Şenol hocada ilk geldiğinde bilicin katkılarını övmüştür.Bu nasıl bir üslup ? Hoşlandığın beğendiğin bir bayanı bir yere davet ettiğinde sana " defol " dese nasıl hissedersin? Biraz dikkat edelim
Bakın bu benim yorumum
Beğenirsiniz veya beğenmezsiniz bunu sizinle tartışamam fakat benim düşüncelerim
Hayırlı geceler

Çevrimdışı cursedofdragon

ospina-serdar aziz gelirse büyük iş yapmış oluruz

serdar aziz mi ? :D :evillol:

Çevrimdışı mrred

Liverpool hariç unutulmaz zafer?

Sana zafer yaşatmadı diye adama "defol" deme hakkın var mı ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı EMİR EMRE

Çevrimdışı TayfurU

serdar aziz mi ? :D :evillol:

evet iyi oyuncu milli takım oyuncusu istanbulda oynayabilecek kalitede birisi ve net douglas dan daha iyi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Batuhanın yeteneksiz olduğunu düşünen bir tek ben miyim, ayrıca töre ve ozi ligin en kaliteli 2 3 oyuncusundan biri euro 2016 sonrası 2'sini 30 35 milyon euroya satabiliriz

Çevrimdışı mrred

Bakın bu benim yorumum
Beğenirsiniz veya beğenmezsiniz bunu sizinle tartışamam fakat benim düşüncelerim
Hayırlı geceler
Böyle yorum olur mu ? Yorum yapmak ayrı insanlara hakaret etmek ayrı tabiki yorum yapcaksın ama hakaret etmeden.
The great gig in the sky

Çevrimdışı F1903

Metin Başkan a sporda ospinanın kesinlikle olmayacağını söyledi
Boyko veya Mandanda olur olursa
Bugün a sporda bjk Alman bir kaleci sürprizi yapısal felan sesi Adler geldi aklıma bir an odur zaten inşallah gelir

Fikret Orman da sezon basinda Gomez icin iyi futbolcu Allah sahibine bagislasin demisti.

Hatta gecen sezon basinda da Demba Ba icin kronik sakat demisti.

Baskanin ve yoneticilerin yaptigi her transfer aciklamasini dogru kabul etmemek lazim, bizimkiler transfer stratejisi olarak bu tarz aciklamalar yapmayi seviyor.

http://www.express.co.uk/sport/football/630557/Arsenal-January-deal-Colombia-David-Ospina-transfer-news-rumours-gossip

Ospina'nin gidisine Wenger'in izin verebileceginden bahsediliyor. Kisacasi benim hala umidim var :)
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2016, 00:32:13 F1903 ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tottenham maclari, elenmis olsak da Arsenal maclari. Ligde belli donemlerde sergilenen harika performanslar. Hatirlatirim gecen sezon 30. haftaya girilirken ligin zirvesindeki takim Beşiktaş'ti.

Bugun Senol Gunes'ten ve 2015 model Beşiktaş'tan ovguyle bahsederken unutmayalim ki bu takimin temelleri Samet Aybaba ile baslayarak Bilic ve Onder Ozen tarafindan atildi.

Velev ki basarili olmasin, (Küfür Yasak) demek yakisiyor mu?
aynen bu takımda onlarında emekleri var iyi geliştik 2 3 senede

Çevrimdışı ahmetx

Beyler sakin olun Ospina gelecek, ada basınında haber alevlenmeye başladı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı EMİR EMRE

Fikret Orman da sezon basinda Gomez icin iyi futbolcu Allah sahibine bagislamissin demisti.

Baskanin ve yoneticilerin yaptigi her transfer aciklamasini dogru kabul etmemek lazim, bizimkiler transfer stratejisi olarak bu tarz aciklamalar yapmayi seviyor.

http://www.express.co.uk/sport/football/630557/Arsenal-January-deal-Colombia-David-Ospina-transfer-news-rumours-gossip

Ospina'nin gidisine Wenger'in izin verebileceginden bahsediliyor. Kisacasi benim hala umidim var :)

aynen o haber dünmüş ama bugün de ağız birliği yaparcasına yenisi yayınlanmış az önce paylaşmıştım

http://readarsenal.com/2016/01/01/david-ospina/

bence olabilitesi var, Boyko da 1.1 milyonu kabul etmiş haftaya gelebilir diye yazıldı birkaç yerde. Ospina olursa çok çok iyi olur

Çevrimdışı can1903

zeki müren de bizi görecek mi
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı F1903

aynen o haber dünmüş ama bugün de ağız birliği yaparcasına yenisi yayınlanmış az önce paylaşmıştım

http://readarsenal.com/2016/01/01/david-ospina/

bence olabilitesi var, Boyko da 1.1 milyonu kabul etmiş haftaya gelebilir diye yazıldı birkaç yerde. Ospina olursa çok çok iyi olur

Senin paylastigin haber de Daily Express'teki haberi kaynak olarak gostermis zaten :)

Sonuc olarak ates olmayan yerden duman cikmaz. Ben hep Wenger'in ariza cikaracagini dusunuyordum ama galiba Wenger de gondermeye karar vermis.

Hadi be Ospina, yap bir guzellik, at artik su imzayi :)

Çevrimdışı Çağatay

Velev ki basarili olmasin, (Küfür Yasak) demek yakisiyor mu?

Şundan iki üç sene sonra 14-15 sezonunu millete sorsalar kimse 30. Haftaya kadar kim liderdi diye bilmez sampiyonu söyler.
Yaptığı oyuncu tercihlerini ve oynattigi oyunu hepimiz biliyoruz. Öne gectigimiz her maç bize ızdırap olarak geri dönüyordu.
Basarili oldugu epl takimlari ile olan maclari bu sene westham in basinda da yakaladi ama dengi takimlarla oynadigi çoğu macta tökezledi. Tipki bizde hic bir derbi kazanamayip ustune birde gol dahi atamamasi da cabasi.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Benim içimde de öyle bir his var . Stadın açılış tarihinin öne atılması gelirleri artırarak bu transfer döneminde daha cesur hamleler planlandığını gösteren bir işaret aynı zamanda . Başkan herşeyi detaylı planlanmış . Tebrik etmek lazım bu hususta. 

EssiLor

• Ziyaretçi

Fikret Orman da sezon basinda Gomez icin iyi futbolcu Allah sahibine bagislasin demisti.

Haklısınız inşallah
ALLAH büyük bakalım
Hepimizin gönlünde Ospina yatıyor tabiki

Çevrimdışı Kadir G.

Sana zafer yaşatmadı diye adama "defol" deme hakkın var mı ?

Defol mu demişim açın bakın.