2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12924835 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Efe

boyko ve dougles alınmış bence artık açıklama kaldı geriye çok katkısı olacak bu futbolcuların şampiyonluk için :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Beşiktaş muhabirlerinin %90 ın güvenilmiyor maalesef..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:upto:
boyko ve dougles alınmış bence artık açıklama kaldı geriye çok katkısı olacak bu futbolcuların şampiyonluk için :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Beşiktaş muhabirlerinin %90 ın güvenilmiyor maalesef..
O ondan degil

Yonetim bu konuda cok başarılı , Disariya bilgi sızmiyor sizsada minimum duzeyde oyizden geneli ya sallıyor yada tahmin yürütüyor bence..

Çevrimdışı Ergin1903

Ben hala Boyko nun son care olarak alinacagini düsünüyorum. Daha büyük bir isim beklentisindeyim acikcasi . Hayirlisi artik :) Şampiyonlugumuzu kutladigimiz bir sene olur inş.

Valla bu yönetimin ne yapacagi hic belli olmuyor sag gosterip sol vuruyor genelde

Erdal torunogullari findik fistikla Ingiltereye gidiyor ama Basinda Boyko ve douglas haberi cikiyor

Hedef şaşırtıyor olabilirler..

Surprizlere hazir olalim her ihtimale karsi :icool:

Çevrimdışı EMİR EMRE

https://twitter.com/fatihdogan_38/status/682682741603852288

Şezni'nin Ada basınında Arsenal'e döneceği dolayısıyla Ospina umudumuz var mı diye sormuştum Sn. Doğan cevaplama nezaketini göstermiş, devre arası mümkün olmadığını ve çoktan rafa kaldırıldığını yazdı. 6 Ocakta Boyko olabileceğini yazmış yaklaşık 10 dk önce

Çevrimdışı onurturan

Hayırlı olsun.. :halay:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

sana yakışan cevap da bu işte @ONUR KOLCU adamsın :D

Eyvallah güzel kardeşim hayırlı seneler. @Deniz
[ Son Düzenleme: 01 Ocak 2016, 01:00:55 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı cursedofdragon

MALİK ARUTYUNOV:
Boyko ve Douglas Beşiktaş için Dnipro'dan alacaklarından vazgeçtiler 2 Kulüp arasında anlaşma tamam Oyuncular önümüzdeki hafta Beşiktaş'ın Kampına katılacaklar..

Çevrimiçi Samet Ç

Gökmen uydurma haber yaptı Boykocular çıldırdı. Gökmen'in bugüne kadar bir tane doğru haberini görmedim özel vb. o yüzden inanmayın. Transfer döneminin ilk 10 günü herhangi bir gelişme olacağını düşünmüyorum. Ki Boyko ve Douglas ikilisine toplam verilecek para 4-5 milyonu geçerse o para çöpe atılmıştır bana ikisini bedava verseler almam mutlu yıllar herkese.
[ Son Düzenleme: 01 Ocak 2016, 01:11:51 Samet Ç ]

Çevrimdışı AigleBordeaux

Gökmen uydurma haber yaptı Boykocular çıldırdı. Gökmen'in bugüne kadar bir tane doğru haberini görmedim özel vb. o yüzden inanmayın. Transfer döneminin ilk 10 günü herhangi bir gelişme olacağını düşünmüyorum. Ki Boyko ve Douglas ikilisine toplam verilecek para 4-5 milyonu geçerse o para çöpe atılmıştır bana ikisini bedava verseler almam mutlu yıllar herkes.
Aynen bende Boyko ve Douglas transferine karsiyim
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı onurturan

MALİK ARUTYUNOV:
Boyko ve Douglas Beşiktaş için Dnipro'dan alacaklarından vazgeçtiler 2 Kulüp arasında anlaşma tamam Oyuncular önümüzdeki hafta Beşiktaş'ın Kampına katılacaklar..
FEDA  :hosgeldin
GURURLAN   :You_Rock_Emoticon:
SABRET  :serefe:

Gökmen uydurma haber yaptı Boykocular çıldırdı. Gökmen'in bugüne kadar bir tane doğru haberini görmedim özel vb. o yüzden inanmayın. Transfer döneminin ilk 10 günü herhangi bir gelişme olacağını düşünmüyorum. Ki Boyko ve Douglas ikilisine toplam verilecek para 4-5 milyonu geçerse o para çöpe atılmıştır bana ikisini bedava verseler almam mutlu yıllar herkese.

gökmen bir uydurma haber yaptı desek bile herşeye kadar açıklanmış 700 bin € alacağı varmış boyko'nun o onu feda etmiş :)

Bakalım ayrıca boykocular diye ayrım yapmazsanız daha hoş olur quaresmaspor'cular filan da demişlerdi bir arada  :ok:

Çevrimdışı ozan062

MALİK ARUTYUNOV:

vay anasını yabancı oldugu dakka adama inanıyoruz ama bu herifi acıpta incelemeden diyorum ulkesinin fırat gunayeri olabilirmi acaba:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

Boyko

22 Maçta 23 yemiş 8 maçta kalesini gole kapamış

Tolga

22 maçta 23 yemiş 8 maçta kalesini gole kapamış

İkisininde bu sene yediği saçma sapan gol sayısı fazla

Ve biz bu adama 4-5 milyon vermeye razıyız yeni Tolga'mız hayırlı olsun.

Boyko

Tolga

iyiliğini kötülüğünü tartışalım fakat boykocular,quaresmasporlar diye ayrım yaparsanız hoş olmuyor :)

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

vay anasını yabancı oldugu dakka adama inanıyoruz ama bu herifi acıpta incelemeden diyorum ulkesinin fırat gunayeri olabilirmi acaba:D

Menajeri
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Menajeri

niye söylüyorsun menejeri olduğunu böyle daha zevkli oluyordu.Her yabancı adamın sözüne inandığımızı sanıyorlardı :)

Çevrimiçi Necmi

Adam Boyko nun Türkiye temsilcisi @ozan062 ona inanmazsan kime inanacaksın.
hani dese başka takımlar istiyor dersin fiyat arttırmak için haber yapıyor. Ama diyorsa Beşiktaşa
gelmek için alacaklarını sildi. Bu oyuncunun çok istediğini gösterir. Bu iş bitmiştir o zaman
kulübüde fazla direnemez oyuncunun istemesi güzel bir şey kulübün bırakmak istememeside güzel
demekki bu iş olacak

Çevrimdışı BJKTÜRK23

MALİK ARUTYUNOV:

Bu adam menajerleri ise boyko ve douglas kazığına karşı çıkan biri olarak sevindim. Anlaşma olsa saklardı sonuna kadar fiyat arttırabilmek için demek ki başka ve daha iyi oyunculara yöneldiler ki yönetime karşı taraftar desteği için bu şekilde konuşmuş.

İnşallah da bunların yerine iyi bir kaleci ve oyun düzenimize uygun bir stoper alırız.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi murat

Arkadaslar bence tartismayi bilmiyoruz. Kusura bakmayin suan tartisan kardeslerimden dolayi birseyler yazmak isterim. Bence uslup olayina bu forumda cok onem gosterilmeli. Burayi takip etmemin tek sebebi herkesin birbirine saygi gostermesiydi. Ne olursa olsun herkesin fikri degerlidir oyle olmalidir. Buna bir ornek vermek isterim. Gecen burada kendi gorusumu yazmistim tolga ile ilgili. Ismini vermek istemedigim bir arkadasimiz altina sadece "bos konusmussun" yazmis. Bu beni rahatsiz etti ve forumda kendimi konforlu hissetmiyorum birsey yzarken. Bana sadece katilmiyorum kardesim dese umrumda bile olmaz. Herkesten rica ederim. Lutfen karsidaki kisinin fikri size cok sacmada gelse kalp kirmayalim ve uslubumuzu bozmayalim. Hepimizin tek derdi ve dusuncesi besiktas. Herkese saygilar.

bizi bilgilendirdiğiniz taktirde gerekli işlmler yapılacaktır.bazen gözden kaçıyor.seviyemizi yüksek tutmak zorundayız.rahatsız edici bir mesaj olduğunda moderatöre bildirin.@kartalBaz

Çevrimiçi Necmi

Boyko

Tolga

bu biraz tuhaf olmuş senin dediğin gibiyse o zaman kaleci niye arıyoruz
elimizde musleradan daha iyi bir kaleci var :upto:
muslera 23 maç 33 gol  :upto: kalesini gole kapattığı maç sayısı 4