2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12908151 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Fırat Günayer transfer haberleri veriyor, sığınaklaraaaa :D
Badem yine sahalara dönmüş demek :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Fırat'ın dediklerine göre, kaleci işi yatıcak gibi..

Adler filan yüksek ücret istemiş..

Neyse, dedik dedik dinlemetemedik!

Kimse as kalecisini devre arası vermez!

Yama transferlerine hazır olun.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cursedofdragon

Fırat'ın dediklerine göre, kaleci işi yatıcak gibi..

Adler filan yüksek ücret istemiş..

Neyse, dedik dedik dinlemetemedik!

Kimse as kalecisini devre arası vermez!

Yama transferlerine hazır olun.

badem'in haberlerine inanan bir sen varsın başkada yok herhalde :)

Çevrimdışı AigleBordeaux

Hocanın 5 ay boyunca Pedro'ya tanıdığı süre çok yetersizdi. Elden çıkarmak yerine kadroda tutup yanına Papy'i de ekleyip; Sezon sonuna kadar Ersan/Papy, Rhodolfo/Pedro diye yedeklerdim.

Pedro, en kötü ihtimalle kiralanmalı, satılmasından yana değilim.
Pedro bizim icin cok agir ve hava topu kotu degilmi ?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı atalay

Ben Pedro'yu hiç sevemedim @atalay ben mi abartıyorum ama inanılamz ağır buluyorum kendisini. Senin kadar takip etmiyorum ama Brezilya'dan izleyebildiğim kadarıyla şu oyuncunun Pedro'dan çok daha üstün olduğunu düşünüyorum. Teorik olarak alamaz mıyız bu adamı devre arası veya sene sonu? Çok mu pahalıdır?

http://www.transfermarkt.de/manoel/profil/spieler/113586

Manoel'i daha önce burada yazmıştım.

11 Aralık 2015, 21:43:29

Gum, vasat bir stoper. Gökhan Keskin izliyor ise bunları: "Gil ve Marlon'u" izlesin. Rodrigo Caio, Samir, Manoel'in olduğu ligde Gum kovalıyorlar.

Bu oyuncuların alt sınırı 5-6 milyon eder.

Çevrimdışı Türkay

Badem yine sahalara dönmüş demek :D

Bizim günlerdir konuştuğumuz şeyleri yazıyor :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı AmaralGürses

İnşallah Boyko ve Douglas gelir nedir, bu düşmanlık anlamıyorum biraz makul düşünün bir saniye:

1) İhtiyacımız olan ROTASYON stoperi, yani Ersan ve Rhodolfo'yla kabaca aynı seviyede olması fazlasıyla yeterli. Esas sorun şu an 2.5 stoperimizin olması yani nitelikten ziyade nicelik. Bu konuda da Douglas'ın eleştirilecek bir yönü olduğunu düşünmüyorum. Bu işlevi fazlasıyla yerine getirecektir.

2) Tolga artık devam edemez. Bitmiştir. Yapacağı ilk iç saha hatasında film kopar. Kopar derken yuhalamanın falan ötesinde birşeyden bahsediyorum. Beğenilmeyen Fırat Günayer teker teker açıklamış twitter hesabında diğer isimlerin neden olamayacağını, hepsi de burada kestirdiğimiz ve yazılan nedenler. Boyko Tolga'dan iyi kaleci ve bu mevkide YENİ YÜZ olması bile avantaj. Devre arası kimse kaliteli kalecisini vermez, vermiyor. Boyko bu koşullarda değerli bir transferdir.

İnşallah Boyko+Douglas gelir, yoksa çok daha kötüsü gelecek diye düşünüyorum veya Tolga'nın ağlak suratına da kalabiliriz.
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2015, 00:23:42 AmaralGürses ]

Çevrimdışı atalay

Pedro bizim icin cok agir ve hava topu kotu degilmi ?

Hızlı stoper algısını yıkamadık. Pozisyon bilgisi, hamle zamanlaması, reaksiyon hızı, alan oyunu, önsezi, markaj gibi parametrelerde yetersiz bir stoper hızlı olsa ne olur? Onun yerine tercih edilen Milo ve Tosic yüksek topta daha mı iyiler; yoksa daha mı hızlılar? Bu çocuğun fundamentali hepsinden daha iyi.

Bu yorumum genel olarak stoper tarifi olarak kalsın burada...  :eyes

Çevrimdışı AmaralGürses

Manoel'i daha önce burada yazmıştım.

11 Aralık 2015, 21:43:29

Gum, vasat bir stoper. Gökhan Keskin izliyor ise bunları: "Gil ve Marlon'u" izlesin. Rodrigo Caio, Samir, Manoel'in olduğu ligde Gum kovalıyorlar.

Bu oyuncuların alt sınırı 5-6 milyon eder.

En iyi ihtimal sezon sonu yönelebileceğimiz bir transfer o halde..

Bir de şurada yaptığın analizinhttp://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201516-sezonu/201516-transfer-sezonu/msg437487/#msg437487
bir benzerini Boyko için de yapabilir misin? Takip ettiğim kadarıyla göremedim, ben de merak ediyorum. @atalay

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İnşallah Boyko ve Douglas gelir nedir, bu düşmanlık anlamıyorum biraz makul düşünün bir saniye:

1) İhtiyacımız olan ROTASYON stoperi, yani Ersan ve Rhodolfo'yla kabaca aynı seviyede olması fazlasıyla yeterli. Esas sorun şu an 2.5 stoperimizin olması yani nitelikten ziyade nicelik. Bu konuda da Douglas'ın eleştirilecek bir yönü olduğunu düşünmüyorum. Bu işlevi fazlasıyla yerine getirecektir.

2) Tolga artık devam edemez. Bitmiştir. Yapacağı ilk iç saha hatasında film kopar. Kopar derken yuhalamanın falan ötesinde birşeyden bahsediyorum. Beğenilmeyen Fırat Günayer teker teker açıklamış twitter hesabında diğer isimlerin neden olamayacağını, hepsi de burada kestirdiğimiz ve yazılan nedenler. Boyko Tolga'dan iyi kaleci ve bu mevkide YENİ YÜZ olması bile avantaj. Devre arası kimse kaliteli kalecisini vermez, vermiyor. Boyko bu koşullarda değerli bir transferdir.

İnşallah Boyko+Douglas gelir, yoksa çok daha kötüsü gelecek diye düşünüyorum veya Tolga'nın ağlak suratına da kalabiliriz.
Şampiyon olup Şampiyonlar Ligi'nde Boyko ve Douglas ile mi mücadele edeceğiz ya da biz bu 2 oyuncuyu bizi birkaç ay idare edip şampiyon yapsın diye mi alacağız ?
Neresinden bakılırsa bakılsın makul gelmiyor .

Çevrimdışı RQ7_351903

Handanovic-Serdar Aziz geliyor..

Sağlam bilgi.

Çevrimdışı Batuhan1903

Boyko falan hikaye yönetim 7milyon euroyu(ozan ergenine ayırdığı parayı) ortaya koyup Ospina'yı getirmelidir.Parayı stada harcayacağına bi kaleci alsın yönetim stadı Eylülde açsın istiyorsa.Önemli olan bu sene şampiyonluktur bunun tek yolu adam akıllı bir kaleciden geçiyor.Eğer Boyko gibi bi kaleci alındığında (%100 eminim şampiyon olamayız) şampiyon olunmazsa mevcut yönetim kesin tekrar seçilir(Yd'ni onca yıl seçen kongre yapımız) ama Vodafone Arena açıldığında da ıslık yer.

Çevrimdışı atalay

En iyi ihtimal sezon sonu yönelebileceğimiz bir transfer o halde..

Bir de şurada yaptığın analizinhttp://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201516-sezonu/201516-transfer-sezonu/msg437487/#msg437487
bir benzerini Boyko için de yapabilir misin? Takip ettiğim kadarıyla göremedim, ben de merak ediyorum. @atalay

18 Aralık 2015, 20:22:02

Boyko'nun blokaj sorunu var. Topları havuza, tehlikeli alana tokatlıyor. Ayakları ve oyun kurma becerisi kötü. Atletik değil. Ceza sahasına hakim bi' alan kalecisi değil.

Geçen yıl çok büyük performans gösterdi. Fakat basit hata sayısı da yüksek. Uzun boyuna rağmen ayaklarının çabukluğu fena değil fakat yerden, özellikle ayak dibine gelen toplarda sıkıntılı. Yan toplarda da teknik bir sıkıntısı var gibi...   

Çevrimdışı AmaralGürses

Şampiyon olup Şampiyonlar Ligi'nde Boyko ve Douglas ile mi mücadele edeceğiz ya da biz bu 2 oyuncuyu bizi birkaç ay idare edip şampiyon yapsın diye mi alacağız ?
Neresinden bakılırsa bakılsın makul gelmiyor .

Avrupa Ligi'nde finale çıkan takımın belkemiği olan iki oyuncunun ŞL'ye uygun olmadığını düşünmek... Dnipro'nun yendiği/elediği takımlara bakmanı öneririm, aralarında ŞL'de standard ve kalburüstü sayılacak takımlar da var.

Doğru biz zaten hep Avrupa'da çeyrek finale kalan, yıllık 50 milyon euro transfer bütçesi olan bir takımız ama bu sene ŞL finali istediğimiz için yeterli bulmuyoruz.

Devre arası bu kadar oluyor, bir tane fırsat transferi yok tam anlamıyla buradan rahatlıkla söyleyebileceğimiz. İster istemez komple, her yanıyla mükemmel bir transfer olma ihtimali düşük.
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2015, 00:39:16 AmaralGürses ]

Çevrimdışı AmaralGürses

18 Aralık 2015, 20:22:02

Boyko'nun blokaj sorunu var. Topları havuza, tehlikeli alana tokatlıyor. Ayakları ve oyun kurma becerisi kötü. Atletik değil. Ceza sahasına hakim bi' alan kalecisi değil.

Geçen yıl çok büyük performans gösterdi. Fakat basit hata sayısı da yüksek. Uzun boyuna rağmen ayaklarının çabukluğu fena değil fakat yerden, özellikle ayak dibine gelen toplarda sıkıntılı. Yan toplarda da teknik bir sıkıntısı var gibi...

Eyvallah ben görmemişim, bir de son olarak Tolga ve Günay'a göre nasıldır, olumlu fark yaratabilir mi gelmesi durumunda?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Handanovic-Serdar Aziz geliyor..

Sağlam bilgi.
Handanovic gelirse serdar azize razıyım:)

Çevrimdışı RQ7_351903

Handanovic gelirse serdar azize razıyım:)
Aynen hocam,Handanovic İnter ile pazarlığı yokuşa sürmüş onlar Sirigu2yu alacaklar büyük ihtimal, bizimkilerin 2.7 verdiğini duydum.

Çevrimdışı RQ7_351903

Artı olarak vergi farkını unutmamak lazım, bazı arkadaşlar İnter 2-7 veremiyormu diye gelmesin diye söylüyorum.

Çevrimdışı Batuhan1903

Çevrimdışı RQ7_351903

Kaynak?
Erdal Torunoğulları'nın kardeşi.
Hollanda Beşiktaşlılar derneği Başkanı.

Çevrimdışı Batuhan1903

Artı olarak vergi farkını unutmamak lazım, bazı arkadaşlar İnter 2-7 veremiyormu diye gelmesin diye söylüyorum.
Ahmet Bakır'ın periscope'undan gelip 2.7 milyon euroya gelebileceğini duyup buraya yazmıssınız.Tamam kaynak vermeyinde Handanovic'e 2.7 milyon euro veremeyen İnter, Telles'e 8 milyon verecek belkide bunu geçtim Sirigu aylık akbillemi oynayacak en az 2 isteyecek ee bunun bonserviside var.Biraz mantıklı olun lütfen. :s20:

Çevrimdışı atalay

Yazın burada yazdığım, stoper Lamine Kone 5 milyon pounda Sunderland'e gidiyor.

Çevrimdışı RQ7_351903

Ahmet Bakır'ın periscope'undan gelip 2.7 milyon euroya gelebileceğini duyup buraya yazmıssınız.Tamam kaynak vermeyinde Handanovic'e 2.7 milyon euro veremeyen İnter, Telles'e 8 milyon verecek belkide bunu geçtim Sirigu aylık akbillemi oynayacak en az 2 isteyecek ee bunun bonserviside var.Biraz mantıklı olun lütfen. :s20:
Söylediğin arkadaşı bilmiyorum, araştır istersen.
Yukarıda da yazdım vergi olayı bizim ülkede ki gibi değil, sen adamın aklını çelersen neden olmasın.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Avrupa Ligi'nde finale çıkan takımın belkemiği olan iki oyuncunun ŞL'ye uygun olmadığını düşünmek... Dnipro'nun yendiği/elediği takımlara bakmanı öneririm, aralarında ŞL'de standard ve kalburüstü sayılacak takımlar da var.

Doğru biz zaten hep Avrupa'da çeyrek finale kalan, yıllık 50 milyon euro transfer bütçesi olan bir takımız ama bu sene ŞL finali istediğimiz için yeterli bulmuyoruz.

Devre arası bu kadar oluyor, bir tane fırsat transferi yok tam anlamıyla buradan rahatlıkla söyleyebileceğimiz. İster istemez komple, her yanıyla mükemmel bir transfer olma ihtimali düşük.
Dnipro underdog takımdı ve bunun sağladığı avantajı doğru taktikle birleştirerek finale kadar çıktılar  aynı Avrupa şampiyonu olan Yunanistan gibi . Başarıdan bahsedeceksek ortada istikrar olmalı.
Biz kendimizi küçük gördüğümüz , organizasyonu doğru yapamadığımız için Boyko ve Douglas gibi 2 oyuncu için bizden 10 milyon avro istiyorlar . Biz sınava son gün çalışan öğrenciler gibi olmayı bırakırsak 50 milyon avro bütçelerle daha düzgün takımlar kurarız.
Devre arası bu kadar olmaz . Tek seçenek bonservisle oyuncu almak değil . Bir tanesini bonservisiyle başka bir tanesini de kiralık alabilirsin . Seçenekler senin bulduklarınla sınırlıdır.

Çevrimdışı Batuhan1903

Söylediğin arkadaşı bilmiyorum, araştır istersen.
Yukarıda da yazdım vergi olayı bizim ülkede ki gibi değil, sen adamın aklını çelersen neden olmasın.
Kusra bakmayın kaynağınız doğru olabilir Fakat dediğim gibi İtalya'da vergi %50 2.7 için 5.4 milyon euro maliyeti var 3 yıllık anlaşsa 16.5 milyon euro yapar bu Handanovic'in maliyeti.Sirigu için 2 milyondan 4 milyon euro yıllık maliyeti olur 3 yılda sana 12 milyon euro eder en az 6-7 milyon euro bonservis verecek 18 milyon euro yapar.Adamlar Handanovic gibi kaliteli bir kaleci varken ondan kısmen daha kötü Sirigu için riske girermi?