2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12904190 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Zamanında birşeyler yapmış şimdi ispanya da ortancadan hallice bir klüpte ortancadan hallice bir performans gösteren biri. Şimdiye kadar ne iddialı bir takımda oynamış ne de adam akıllı bir yarışın içine girmiş.

Kusura bakmayın ama Şezni'den bahsediyoruz.

ya varya öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki gelecek kaleci iddaa lı bi takımdan gelecek dersin ki ben beğenmiyorum eyvallah..

Costil - rennes  Ospina - Nice  arsenalde yedek kulübesine demir atmış.. handanovici zaten alamayız ,  senin kriterlerine göre sadece sirigu var . yorum yaparken karşıdaki kişinin begendiği kaleciyi gömmek için bahaneye gerek yok..

Bence Kameni Boyko dan kötü değil.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

bu gidişle muammer e kalacaz ama olsun muammer can dır iyi kaleci :biggrinking:

Çevrimdışı F1903

Zamanında birşeyler yapmış şimdi ispanya da ortancadan hallice bir klüpte ortancadan hallice bir performans gösteren biri. Şimdiye kadar ne iddialı bir takımda oynamış ne de adam akıllı bir yarışın içine girmiş.

Kusura bakmayın ama Şezni'den bahsediyoruz.

Mesela desen ki Kameni iyi kaleci degil, refleksleri zayif, yan toplarda sorun yasiyor vs. vs. anlarim da kariyer vurgusu yapinca merak ettim Şezni ne yapmis, ne basarmis diye. 33 yasindaki Cech'e eldivenleri teslim edip, Ospina'nin arkasinda ucuncu kalecilige dusup Roma'ya sepetlenmesi disinda tabi.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mesela desen ki Kameni iyi kaleci degil, refleksleri zayif, yan toplarda sorun yasiyor vs. vs. anlarim da kariyer vurgusu yapinca merak ettim Şezni ne yapmis, ne basarmis diye. 33 yasindaki Cech'e eldivenleri teslim edip, Ospina'nin arkasinda ucuncu kalecilige dusup Roma'ya sepetlenmesi disinda tabi.

Allah razı olsun aynı şeyi düşünmüşüz , kameni felaket kötü goller yiyor arasıra ama bence gömülecek bi kaleci değil.

Çevrimdışı talha

O toplara girmiyorum ben. Kameni'nin yediği golleri de bilirim Malaga maçlarını izliyorum. Kesinlikle istediğimiz bir tip kaleci değil.

@ONUR KOLCU ben zaten Boyko için de aynı düşüncelere sahibim onunda gelmesini istemiyorum. Çünkü adamın hayatında ki en büyü başarı geçen seneye ait. Başka birşey yok.

Şampiyonluk yarışlarında böyle şeyler çok büyük etmendir. 31 yaşına kadar herhangi bir yarışın içinde olmayan adam kaldıramaz böle şeyleri. Adler ,Şezni ya da Ospina isteğim ondandır.

Bu arada Şezni 3.kaleci değil 1 kaleci olmak istediğinden gitti. Eğer kalsaydı zaten 2.kaleci görevini üstlenecekti. Ospina geldiği zamanda kesemedi Şezni'yi.

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı F1903

Şampiyonluk yarışlarında böyle şeyler çok büyük etmendir. 31 yaşına kadar herhangi bir yarışın içinde olmayan adam kaldıramaz böle şeyleri. Adler ,Şezni ya da Ospina isteğim ondandır.

Bu arada Şezni 3.kaleci değil 1 kaleci olmak istediğinden gitti. Eğer kalsaydı zaten 2.kaleci görevini üstlenecekti. Ospina geldiği zamanda kesemedi Şezni'yi.

Ben de bunu anlamiyorum bu mantikla senin ''Şezni kalsaydi Arsenal'in 3. kalecisi olacakti'' dedigin Ospina hangi yarisin icinde olmus simdiye kadar?

Hepimiz De Gea, Courtois, Neuer gibi kaleciler gormek isteriz Beşiktaş'ta tabiki ama;

1. Ara transfer donemindeyiz, aday listesi dar.
2. Butcemiz kisitli, milyonlarca Euro odeyecek durumda degiliz.

O yuzden biraz gercekci olalim, fiyat/performans oranina odaklanalim, hem genc, hem kariyerli, hem cok yetenekli olsun gibi bir beklenti icine bosuna sokmayalim kendimizi.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

O toplara girmiyorum ben. Kameni'nin yediği golleri de bilirim Malaga maçlarını izliyorum. Kesinlikle istediğimiz bir tip kaleci değil.

@ONUR KOLCU ben zaten Boyko için de aynı düşüncelere sahibim onunda gelmesini istemiyorum. Çünkü adamın hayatında ki en büyü başarı geçen seneye ait. Başka birşey yok.

Sezni 'nin bu sezon yediği gollere aç bak bence kardeşim.

Çevrimdışı Türkay

Ben de bunu anlamiyorum bu mantikla senin ''Şezni kalsaydi Arsenal'in 3. kalecisi olacakti'' dedigin Ospina hangi yarisin icinde olmus simdiye kadar?

Hepimiz De Gea, Courtois, Neuer gibi kaleciler gormek isteriz Beşiktaş'ta tabiki ama;

1. Ara transfer donemindeyiz, aday listesi dar.
2. Butcemiz kisitli, milyonlarca Euro odeyecek durumda degiliz.

O yuzden biraz gercekci olalim, fiyat/performans oranina odaklanalim, hem genc, hem kariyerli, hem cok yetenekli olsun gibi bir beklenti icine bosuna sokmayalim kendimizi.

Bütün parayı Sirigu'ya yığalım gitsin bence   :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bütün parayı Sirigu'ya yığalım gitsin bence   :bandit:

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

veya b.costil işte ikisinden birine paraları bayılalım bu ikisi olmazsa hiç içim rahat etmicek
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

veya b.costil işte ikisinden birine paraları bayılalım bu ikisi olmazsa hiç içim rahat etmicek
Bana kalsa da basalım hepsini kaleciye.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BJKTÜRK23

aynen abi büyük kazık bakalım kime girecek

inşallah bize girmez  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı F1903

Ben Fikret Orman'in kaleci transferinde 3-4 milyon Euro uzerinde bir para harcayacagini sanmiyorum. Bu rakamlara da hayal ettigimiz kalecilerin %80'ini alma sansimiz yok.

Butcemize uygun adaylar arasindan Senol Gunes ve Jose Sambade'nin en dogru karari verecegine inaniyorum.

Ara transfer doneminin tek guzel yani uzun sureli bir donem olmamasi :) En gec 1 hafta - 10 gun icinde muhakkak neticelenir bu transfer.

Çevrimdışı ozan062

Kaleci transferi netleşse bile 5 Ocak'a kadar öğrenemeyeceğiz.

O yüzden bekleyeceğiz bir süre daha :)

muhtemelen oyle olcak ama milosevic gecen sene basında yılbasından bir gun once yani bugun basında  anlasıldıgı haberi ortaya cıkıyor ocagın 5inde kapa acıklanıyor oyuncuda 13ünde geliyor

ama o onemli kaynak ocagın 2sinde kamp baslıyor diyor ve maçlar 10unda start aldıgından dolayı kadroya hemen dahil olacak diyor dolayısıyla ben anlamam onceden gelmesi durumu oluyorsa gelecektir gelmiyorsa 5inde istanbulda olur bu kaleci artık kim olur onu gorucez isim bilmem ben

Çevrimdışı GD8

Bu sezon attığımız Tüm Goller

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dua edelim Boyko-Douglas gelsin.Bunlar olmazsa çok daha kötülerine kalacağız gibi.Hakan Arıkan-Serdar Aziz bombasından korkuyorum.Bence uygun oyuncu bulunmazsa hiç yapmasınlar transfer falan.Devre arası risk transferleri yaptığımızda hep patladık bugüne kadar

Çevrimdışı ozan062

Dua edelim Boyko-Douglas gelsin.Bunlar olmazsa çok daha kötülerine kalacağız gibi.Hakan Arıkan-Serdar Aziz bombasından korkuyorum.Bence uygun oyuncu bulunmazsa hiç yapmasınlar transfer falan.Devre arası risk transferleri yaptığımızda hep patladık bugüne kadar

normalde bende cok karamsar olurdum ama yok bu sefer bu sekilde bir devre arası sezonu gecirmicem :D

insan hakikaten yoruluyor transfer doneminde yani eksik bol oyuncu az birsürü gandiciler ortalıkda geziyor maaslar bonservisler feci tepede

sartlar zor top yine yonetimde artık bakarlar durum yine vahim opare gibi adamları alır gecerler yapıcakta birsey yok

Çevrimdışı Tolga

muhtemelen oyle olcak ama milosevic gecen sene basında yılbasından bir gun once yani bugun basında  anlasıldıgı haberi ortaya cıkıyor ocagın 5inde kapa acıklanıyor oyuncuda 13ünde geliyor

ama o onemli kaynak ocagın 2sinde kamp baslıyor diyor ve maçlar 10unda start aldıgından dolayı kadroya hemen dahil olacak diyor dolayısıyla ben anlamam onceden gelmesi durumu oluyorsa gelecektir gelmiyorsa 5inde istanbulda olur bu kaleci artık kim olur onu gorucez isim bilmem ben
Yönetim zaten transferleri kampa yetiştirmeyi planlıyor.

Başkan 2 Ocak'a kadar kaleci transferi belli olur demişti. Bence de belli olacaktır ama transfer dönemi resmi olarak 5 Ocak'ta başladığı için doğal olarak açıklanmayacaktır.

Yani en azından 5 Ocak'a kadar kesin belli olur diye düşünüyorum.

Neyse bekleyip göreceğiz artık.
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2015, 23:24:59 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

peki boyko mu kalinic mi ?
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ozan062

soldaki dısında herturlu hakeden adam gezsin tozsun bakalım,, son zamanlarda bu dubai sevdasınıda cozemedim acıkcası en son 2012de gitmiştim 7 yıldızlıya gidemedik giremedik belki ama onun dısında havasıyla mekanlarıyla tırt biryer yahu

[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2015, 23:34:53 ozan062 ]

Çevrimdışı İrfan

1. sınıf bir kaleci istiyorsak eğer (Handanovic,Sirigu vs.) ciddi anlamda bonservis/maaş bütçemizden bir kısım ayırmamız gerekli.

Bütçe durumu nedir bilmiyorum devre arası için, Sirigu için ne isterler ya da Handanovic'i Inter'den koparabilirmiyiz ama bildiğim şey iyi kalecinin devre arası öyle kelepire düşmeyeceği.

Ha benim fikrim eğer Boyko vs. tarzında hani bir nebze Tolga'dan iyi ama kimsenin de tam anlamıyla tatmin olmayacağı, tamam kaleci budur diyemeyeceği bir adam alınacaksa,

devre arası bu işin sıkıntısını da göz önüne alarak gider Karcemarskas'ı alırım Gaziantepten koyarım kaleye. Çok öyle uçuk kaçık fiyat isteyebileceklerini sanmıyorum.

Zaten tekliften sonra adam gemileri yakar ben gidecem diye :) Şahsi fikrim Tolga'dan iyi kalecidir, öyle gelecek Boyko sınıfındaki kalecileri de aman aman aratmaz bize.

Sene sonu da bütçeye göre iyi birini alırız. Sözleşmeleri bitenler olur falan filan... Yine bizimkiler bir Gomez operasyonuyla Casillas filan getirirler mazallah :D

1'e yeni aldığımız adamı 2'ye de Karce'yi koyar yolumuza bakarız. :)

[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2015, 23:44:55 İrfan ]
We are Electric..!

Çevrimdışı Çağrı

Hırvat bir kaleci adı geçiyorsa Mr. Bilic'in kardeşi gitmiş kendisi buralarda çalışmaya devam ediyor diye düşünürüm.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Hocanın 5 ay boyunca Pedro'ya tanıdığı süre çok yetersizdi. Elden çıkarmak yerine kadroda tutup yanına Papy'i de ekleyip; Sezon sonuna kadar Ersan/Papy, Rhodolfo/Pedro diye yedeklerdim.

Pedro, en kötü ihtimalle kiralanmalı, satılmasından yana değilim. 

Çevrimdışı AmaralGürses

Hocanın 5 ay boyunca Pedro'ya tanıdığı süre çok yetersizdi. Elden çıkarmak yerine kadroda tutup yanına Papy'i de ekleyip; Sezon sonuna kadar Ersan/Papy, Rhodolfo/Pedro diye yedeklerdim.

Pedro, en kötü ihtimalle kiralanmalı, satılmasından yana değilim.

Ben Pedro'yu hiç sevemedim @atalay ben mi abartıyorum ama inanılamz ağır buluyorum kendisini. Senin kadar takip etmiyorum ama Brezilya'dan izleyebildiğim kadarıyla şu oyuncunun Pedro'dan çok daha üstün olduğunu düşünüyorum. Teorik olarak alamaz mıyız bu adamı devre arası veya sene sonu? Çok mu pahalıdır?

http://www.transfermarkt.de/manoel/profil/spieler/113586

Çevrimdışı Türkay

Fırat Günayer transfer haberleri veriyor, sığınaklaraaaa :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler