2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12910601 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ozan E.

Bizden bişeycik olmaz. Daha sezon başlamadan ümitlerimiz tükendi.

Yorulduk beyler, yorulduk.. Siz hissetmiyor musunuz? Ben çok yorgun hissediyorum artık.

olur belki ya

Çevrimdışı Tolga

ya biz bu miloseviç'i ne zaman seyredeceğiz hala adamın ne oynadığını göremedik.
Bu sene belli ki hiç göremeyeceğiz.

Tosic ve Necip oynar stoperde.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TALAT

GS bize iyi kotu oynama ihtimali olan bir adam bile vermez. Ancak Dany gibi tam bir bomba olursa yollarlar. Hal boyleyken gidip Cenk'i uc kurus icin GS'ye verdiler.

maasinin tamamini oducez desesydik alirdik. geneoya vermisler kiralik. maasinin yuzde 70ni gs oducekmis. 2,5m gibi de maasi var. sirf ondan kurtulmak icin verirlerdi
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kemal

Stoperi geçtim denirki 4 stoper var geçen yılki kadrodan 1 gitti 1 geldi

Kale anlarım toLGA var denir

Yani bunlar yetersizde aciklanabilitesi hep var

Ama geçen seneki kadrodan 2 orta sahana gitmiş ; 1i Liverpool maçı kahramanı , diğeri hep anlatılan veli Atiba ikilisinin dişlisi ,  yahu ben buraya futbolcu alınmamasıni kiralanmamasini anlamam , bana bunu yeryüzünde kimse anlatamaz,  isterseniz bu durumu futbol profesorlerine sorsunlar hepsi aynı şeyi söyler , yav bir izahı yok bunun. Nasıl yaparlar aklım almıyor , başkanın demeci var ya 1  2 kişi alacaz onliberoya diye kendi diyor yani.

Çevrimdışı Efe

Burası kapandıktan sonra hangi başlığa geçeceğiz  :)

http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201516-sezonu/besiktas-futbol-takimi-201516-sezonu/msg251705/#msg251705

transfer başlığı 30 dakika sonra kapanacak verdiğim linkten devam edilecektir.
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Burası kapandıktan sonra hangi başlığa geçeceğiz  :)
Beşiktaş Futbol Takımı başlığı var bu gece bu başlığı devre arasına kadar kitleyeceğiz.

Sonra orada devam edeceğiz. :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı scape_bjk

Kupa maçlarında.  :kop: :kop:
Hayır sonra atınç gibi gidecek sonra millet niye sattık diye haykıracak bu sefer de  :)

Çevrimdışı scape_bjk

Ben sadece bir tane ön libero alamadığımıza yanıyorum diğerleri bir şekilde götürür bence

Çevrimdışı Sedat_BJK

Son 30 dk...

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı TALAT

su an lawal gelse millet cok sukur diyecek kivama geldi :D

Çevrimdışı Alper1903

Dönüp dolaşıp aynı noktada kalıyorum. Ya arkadaş alacağın şey 1 tane kaleci, 1 tane stoper, 1 tane orta saha. Paran yok desen bir nebze haklı bulacağım ama var paran, bahanen de yok. Rakibin 1 günde şak diye 2 transfer patlattı, sen transfer yapmayı bir kenara bırak oyuncu verdin. Nasıl aklın kesiyor buna? Futboldan anlıyorum diye dolaşıyorsun, Şenol Güneş sisteminin özellikle defansının çok iyi olması gerektiğini idrak edemiyorsun. Hadi sen görmüyorsun yanındaki elemanlar ne iş yapıyor? Ne diye oradalar? Adı dünyaca bilinen Mario Gomez'i veya Quaresma'yı bulmak için mi? Bunu fm oynayan 10 yaşındaki çocuk bile biliyor. Büyük isimlerle uğraştın alamadın, bari son 1-2 günde al eli yüzü düzgün birşeyler. Bu şekilde nereye kadar dayanabileceğini sanıyorsun? Paranı sokağa mı atacağını düşünüyorsun? Bu şekilde komple sezonu çöpe attın be. Taraftar desen zaten patlamaya hazır bomba. İlk derbi mağlubiyetinde yine ortalık karışacak. Amaç gerçekten Beşiktaş menfaati mi yoksa başka bir şeyler mi bunu ciddi ciddi sorgulamaya başladım.

Çevrimdışı talha

http://www.transfermarkt.com/lucas-silva/profil/spieler/218118

bizim herşeyimize derman olurdu bu çocuk. uğraştık diye de biliyorum. keşke tamamlayabilseydik.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kemal

İşte hep bahsettigim kıvam :)

Çevrimdışı enemy1903

Son 27 dakika sanki iddaada son maça kalmışım ve maç 0 0 devam ediyor.27 ddakikada 3 gol gelirse üst olur parayı alırım halbuki 27 dakikada gol olma ihtimali stadın 29 ekimde açılma ihtimali kadar zayıf. Umut kötü bişey evet.ne diyorum ben ya biri beni durdurabilir mi?

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

maasinin tamamini oducez desesydik alirdik. geneoya vermisler kiralik. maasinin yuzde 70ni gs oducekmis. 2,5m gibi de maasi var. sirf ondan kurtulmak icin verirlerdi

Bu kazmalarin neden iflasin esiginde oldugu belli oluyor. Suna verdikleri 2.5 milyon. Almadigimiz isabet olmus.

Çevrimdışı Ensar

Bizden bişeycik olmaz. Daha sezon başlamadan ümitlerimiz tükendi.

Yorulduk beyler, yorulduk.. Siz hissetmiyor musunuz? Ben çok yorgun hissediyorum artık.
Yorulduk kardeşim yorulduk.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı TALAT

Bu kazmalarin neden iflasin esiginde oldugu belli oluyor. Suna verdikleri 2.5 milyon. Almadigimiz isabet olmus.

valla bu yoklukta gideri vardi

Çevrimdışı Sedat_BJK

Beyaz futbol son dakika girdi...

Besiktas transfer defterini kapati.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Kemal

Şimdi lucas leiva açıklanırmis , heralde kendini camdan atan çıkar

Çevrimdışı Ensar

Yat belki ruyanda görürsün abi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı doganay

Bu adama burun kiviranlar vardi oysa  :ebebe:

Çevrimdışı 38life

bayram yaparım bayram. Lawal ile dalga geçen ben bayram yaparım.

Çevrimdışı Efe

3.köprüden bile atabilirler kendilerini :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

Yat belki ruyanda görürsün abi :D

Kardesim ruyalarimda bile o kadar yüksekten ucmuyorum artık biliyor musun , o kivama getirdiler Allah razı olsun :)