Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kadromuzun yeterince kaliteli olduğunu düşünsem de (kaleci ve defans olmadan bir şekilde belki halledilebilir) ön libero olmazsa olmazdı bu senehem defansı fazlasıyla etkiliyor hem ofansıhani bir söz var:"en zayıf halkan kadar güçlüsündür"şampiyonluk için :sakatlık olmaz + birazcık şansla + hakemler adilce yönetir + şenol hoca oyunculardan fazladan %10 verim sağlarsa şampiyonuz
Hedef Uefa kupası, orta saha Necip
fiyat üzerinden fiyat düşürmeye mi çalışıyorlar anlamadım kardeşim , ama lawal gelecek
Kaleci Tolga.
stoper Ersan
20 senede 2 şampiyonluğun var. Yeni taraftar edinebilmen için iyi oynamak yetmiyor. O stadı doldurabilmek için de iyi oynamak yetmiyor, yüksek bedelli sponsorluk yapabilmek için de iyi oynamak yetmiyor. Buiş zevk alma işi 34 hafta boyunca ama yarıştan kopunca ben zevk mevk almıyorum. Amaç şampiyon olmaksa kötü oynayıp her maçı kazanmayı tercih ederim. He yok biz eğlence takımı olalım şampiyonluk hedeflemeyelim diyorsanız ozaman dedikleriniz mantıklı.Ben şampiyonluk istiyorum gerisi boş.
Sakatlık mutlaka olur + Şans hiç bir zaman yanımızda olmaz + Hakemlere yorum yapmaya bile gerek yok hepsinin ne mal olduğunu biliyoruz + Şenol hoca elinden geleni yapar eyvallah ama malzeme belli
Maşallah sponsorluktan geçilmiyor. Geçen senenin şampiyonu göğsüme reklam koyun diye ağlıyor. EPL sonuncusu donuna bile reklam alıyor. Aradaki fark ne iyi futbol. Liverpool arsenal senelerdir şampiyon olamıyor stadlarına kombinen yoksa giremiyorsun neredeyse he keza sunderlandda aynı şekilde. Yunan bile tribünde senden çok maç izliyor. Önce sporu seveli sonra başarıya bakarız bence.
Kulübümüzden AçıklamaBugün bazı medya organlarında yer alan ve kulübümüzün de isminin anıldığı" Valdes'ten Beşiktaş'a Sert Sözler" başlığıyla servis edilen haberde yer alan tarafımıza ilişkin iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Haberde yazıldığı gibi anlaşma sağlanıp, sonra vazgeçilme olmamıştır. Transfer görüşmesi menajerleri ile olmuştur. BJK menfaatleri çerçevesinde sunduğumuz teklif, menajerleri tarafından uygun görülmediğinden görüşmeler sonlandırılmıştır. BJK kimseyi ortada bırakmayacağı gibi her zaman ciddiyetle verdiği sözün arkasında duran ve ilkeli tavrını kulüp felsefesi haline getirmiş bir camiadır. Kamuoyu ve büyük BJK taraftarına duyurulur. Beşiktaş JK