2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12925509 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı f_madida

kadromuzun yeterince kaliteli olduğunu düşünsem de (kaleci ve defans olmadan bir şekilde belki halledilebilir) ön libero olmazsa olmazdı bu sene

hem defansı fazlasıyla etkiliyor hem ofansı

hani bir söz var:

"en zayıf halkan kadar güçlüsündür"

şampiyonluk için :

sakatlık olmaz + birazcık şansla + hakemler adilce yönetir + şenol hoca oyunculardan fazladan %10 verim sağlarsa şampiyonuz  :halay: :halay:

Subat'a kadar stad acilir, Tolgay ve Veli geri donerse sampiyonluk yarisini saglam bir sekilde surdururuz. Ilk yari sonu zirvede kalmamiz lazim.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Tugay

Çevrimdışı Ensar

fiyat üzerinden fiyat düşürmeye mi çalışıyorlar anlamadım kardeşim , ama lawal gelecek :)
o paralara gelmesin valla benim içim acıyor düşündükce
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı talha

stoper Ersan
Yedeği yok

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ferhat Türk

Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Tugay

Fikret Orman:  "Mali olarak Sevilla bizden büyük değil. Dnipro’dan da büyüğüz. Sevilla mı, İstanbul mu? İstanbul."

Futbola bakış açısı bu. :)

Çevrimdışı kaanzor

20 senede 2 şampiyonluğun var. Yeni taraftar edinebilmen için iyi oynamak yetmiyor. O stadı doldurabilmek için de iyi oynamak yetmiyor, yüksek bedelli sponsorluk yapabilmek için de iyi oynamak yetmiyor.

Buiş zevk alma işi 34 hafta boyunca ama yarıştan kopunca ben zevk mevk almıyorum. Amaç şampiyon olmaksa kötü oynayıp her maçı kazanmayı tercih ederim. He yok biz eğlence takımı olalım şampiyonluk hedeflemeyelim diyorsanız ozaman dedikleriniz mantıklı.

Ben şampiyonluk istiyorum gerisi boş.

Maşallah sponsorluktan geçilmiyor. Geçen senenin şampiyonu göğsüme reklam koyun diye ağlıyor. EPL sonuncusu donuna bile reklam alıyor. Aradaki fark ne iyi futbol. Liverpool arsenal senelerdir şampiyon olamıyor stadlarına kombinen yoksa giremiyorsun neredeyse he keza sunderlandda aynı şekilde. Yunan bile tribünde senden çok maç izliyor. Önce sporu seveli sonra başarıya bakarız bence.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı canU

@tribundergi: TRANSFER - Porto'nun Kolombiyalı orta saha oyuncusu Juan Quintero, Rennes'e 1 yıllığına kiralandı.

Acaba hiç akıllarından geçmiş midir? Yoksa menajeri kulübe yakın falan değil mi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başkan maalesef fazlasıyla optimist. Kendisinin de söylediği gibi. :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cessolupus

ismai,. necip, tosic, ersan, pektemek, tolga, veli,  bunlarla şampiyon falan olmayız ...

Çevrimdışı Easthanbool

Kulübümüzden Açıklama
Bugün bazı medya organlarında yer alan ve kulübümüzün de isminin anıldığı" Valdes'ten Beşiktaş'a Sert Sözler" başlığıyla servis edilen haberde yer alan tarafımıza ilişkin iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.

Haberde yazıldığı gibi anlaşma sağlanıp, sonra vazgeçilme olmamıştır. Transfer görüşmesi menajerleri ile olmuştur.

BJK menfaatleri çerçevesinde sunduğumuz teklif, menajerleri tarafından uygun görülmediğinden görüşmeler sonlandırılmıştır.

BJK kimseyi ortada bırakmayacağı gibi her zaman ciddiyetle verdiği sözün arkasında duran ve ilkeli tavrını kulüp felsefesi haline getirmiş bir camiadır.

Kamuoyu ve büyük BJK taraftarına duyurulur.

Beşiktaş JK
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı fatih e.

Sakatlık mutlaka olur + Şans hiç bir zaman yanımızda olmaz + Hakemlere yorum yapmaya  bile gerek yok hepsinin ne mal olduğunu biliyoruz +     Şenol hoca elinden geleni yapar eyvallah ama malzeme belli

ben de benzer düşünsem de

şampiyon olan takım, yolunda giden şeylerin fazla olmasıyla şampiyon oluyor.

örneğin muslera sakatlansa gs 2. dahi olamayacak durumdaydı. en güçlü halkası muslera iken, o yokken de en zayıf halkasıydı.

şans desen epeyce şanslıydı. melo nun kırmızı kart görmeden sezonu tamamlaması anormal zaten.

yine 2009 da 1 er farklı galibiyetler bizi şampiyon yapmıştı.

Çevrimdışı SaHMeRDaN

15/16 sezonunu yüzeysel geçip kendimi 16/17 sezonuna ve yeni stada hazırlıyayım bari.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı canU

Maşallah sponsorluktan geçilmiyor. Geçen senenin şampiyonu göğsüme reklam koyun diye ağlıyor. EPL sonuncusu donuna bile reklam alıyor. Aradaki fark ne iyi futbol. Liverpool arsenal senelerdir şampiyon olamıyor stadlarına kombinen yoksa giremiyorsun neredeyse he keza sunderlandda aynı şekilde. Yunan bile tribünde senden çok maç izliyor. Önce sporu seveli sonra başarıya bakarız bence.

Biz sevene kadar aradaki fark 10-15 şampiyonluk olur. Sporun içindeki şiddetten, şikeden herkes kaçıyor. Şimdiden medyada konuşulmuyorsun böyle devam ederse aa iyi oynuyor çok zevkli geçiyor ama artık şampiyon olamıyor takımı mı olalım? sportif başarı önemli olan. Önce birkaç sene üstüste götürelim ligi şampiyonluk kazanalım sonra düşünürüz iyi oyunu. Ben aa süper oynadık 5 yedik ama çok mutluyum diyin daha duymadım veya süper oynuyoruz ama 8. Bitirdik çok mutluyum diyeni de.

Çevrimdışı eski inönü

sol kanata Bakary Sako'yu bedava almadık adam 2 maçta 2 gol 1 asist oldu Premier Ligde

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Kulübümüzden Açıklama
Bugün bazı medya organlarında yer alan ve kulübümüzün de isminin anıldığı" Valdes'ten Beşiktaş'a Sert Sözler" başlığıyla servis edilen haberde yer alan tarafımıza ilişkin iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.

Haberde yazıldığı gibi anlaşma sağlanıp, sonra vazgeçilme olmamıştır. Transfer görüşmesi menajerleri ile olmuştur.

BJK menfaatleri çerçevesinde sunduğumuz teklif, menajerleri tarafından uygun görülmediğinden görüşmeler sonlandırılmıştır.

BJK kimseyi ortada bırakmayacağı gibi her zaman ciddiyetle verdiği sözün arkasında duran ve ilkeli tavrını kulüp felsefesi haline getirmiş bir camiadır.

Beşiktaş JK

Açıklama geldi.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2015, 17:21:09 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı Ensar

Kulübümüzden Açıklama

Beşiktaş JK
kapak burada , alabilirsiniz.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Twitterda gördüm güldüm baya adamın biri 9 ay sonra lig bitiyo transfere gerek yok yazmış

Çevrimdışı atalay

Kesin yaşanmıştır bu.  :)

Çevrimdışı eski inönü

Andre Ayew - 4 maç 3 gol 1 asist

Çevrimdışı 38life

Kulübümüzden Açıklama

Beşiktaş JK

kanıtlayıcı birşey yok. İnansak mı inanmasak mı?

Murat Özen'in konuşmaları geliyor aklıma...

Çevrimdışı Hasan Akten

Şimdi devre arasında alacağımız oyuncular belli değil mi? :icool:

Çevrimdışı Easthanbool

Ortada Yalçın Ayhan gerçeği varken o açıklama hiç olmamış
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2015, 17:24:43 Easthanbool ]
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "