2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12927729 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı aa1903

Bu sayede devre arası transfer dönemi daha hareketli geçecek.

zannetmiyorum, gelecek sezonu beklerler.

Çevrimdışı ahmetx

Devre arası transfer döneminde görüşmek üzere . :bye:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Savaş

2 saat bilemedin 3 saat daha beklerim.. Sabır..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Akın

3 maç oynandı. topa sahip olma %65-70. Defans adamlarını kontra yemesek neredeyse görmedik. Sadece pas istasyonu oldular. Bu takımlardan birisi de kadrosu iyi trabzon du.
Q17 hata yapmasa trabzon da bişey yapacağı yoktu. Bu ligde bizden daha fazla topla belki fener oynar. Avrupa ligini adam alsakta kazanmak zor. bu takım ligi götürür. Hemen gömmeyin.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2015, 16:08:11 Akın ]

Çevrimdışı cursedofdragon

yok artık daha neler şu takımın büyüklüğünün farkına varın geçen sene dışında her sene ölü kadrosuyla 3.cü olmuş ts kim bizi geçmek kim 2.cilikte  olabilir

bu sene ölü kadronla 3.cü olamazsın en güçlü fb 6.ci hafta görücez orta saha farkını fener'in şampiyon olacağını düşünüyorum.Gs'nin hakemlerle hükümetle 2.ci olacağını düşünüyorum.Ts bizden daha güzel transferler yaptılar.Sen geçen seneki çokta güçlü olmayan kadronu bozarak daha kötüleştin.Ön libero yok ön libero daha nediyeyim.Atiba sakat oğuzhan cezalı olduğunu düşün kiminle çıkıcaz fener maçına s.lizbon maçına ? Allah atiba'yı necip'i korusun.

ayrıca şu resim herşeyi açıklıyor ts'nin orta sahası bile bizden güçlü.

[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2015, 16:08:10 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Sedat_BJK

Transfer doneminin Kapanmasina 07 saat 54 dk.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı brkntcnr

Şimdi benim aklıma şöyle birşey takıldı. Ozan için Valencia yla anlaşmamız vardı ondan 7 milyon € vereceklerdi başkasına vermezler Ozan Tufan bir projeydi deniyor. Ama ondan daha karlı bir proje biliyorum. Ozana 7 m yıllığıyla maç başısıyla falan 8 m € çıkartabiliyoruz. Peki o parayı bi stoper bi kaleci ve bi orta saha almaya harcayıp şampiyon olup Ligden gelecek havuz parası ve Şampiyonlar Ligi ne direkt katılım parası alabilirdik. Şimdi soruyorum Valencia dan gelecek kar mı daha çok para getirir yoksa Şampiyonlar Ligi ne direkt katılmak mı? Benim aklım bunu almıyor. Eğer ben yanlış biliyorsam ve doğrusunu bilen birisi varsa lütfen beni de aydınlatsın.

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Devre arasına lider gireriz.Sakatlık vs olursa transfer yapılır.Sakin...
3 gün sonra kadro yazacağınız adamları aşağılayarak bir yere varamazsınız.Onlar da takip ediyor sosyal medyayı,forumları takımın motivasyonu çok önemli.

Çevrimdışı doganay

Demek ki neymiş;
Transfer yapmak dünyanın en kolay işi değilmiş,
Öyle bastırıp parayı alamıyormuşuz
Ne alaka simdi sirf elestiri icin.
Zaten parayi bassak alirdik. Basmadigimiz icin alamadik yoksa gayet kolay olurdu.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

3 gün sonra kadro yazacağınız adamları aşağılayarak bir yere varamazsınız.Onlar da takip ediyor sosyal medyayı,forumları takımın motivasyonu çok önemli.
Yıllık 1.7 milyon euro alıp senede 3 gol atan Mustafa Pektemek'in de motivasyonu önemli mi?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı canU

3 maç oynandı. topa sahip olma %65-70. Defans adamlarını kontra yemesek neredeyse görmedik. Sadece pas istasyonu oldular. Bu takımlardan birisi de kadrosu iyi trabzon du.
Q17 hata yapmasa trabzon da bişey yapacağı yoktu. Bu ligde bizden daha fazla topla belki fener oynar. Avrupa ligini adam alsakta kazanmak zor. bu takım ligi götürür. Hemen gömmeyin.

bakın sorun şurada. Orta saha rotasyonunda sadece 3 kişi var. 50+maç yapacak bu takım ve bu 3 kişi götürmeye çalışacak bu takımı. ikisi sakatlanırsa geçmiş olsun. Ayrıca bunlardan biri de senelerdir beğenilmeyen necip. Necip geçen sene 6 mağlubiyetinde 5inde sahada yanlış hatırlamıyorsam 4ünde ilk 11. 50+ maçlık bir maratona 3 orta saha ile çıkarsan vay haline.

Ayrıca oğuzhan çok sakatlanan bir oyuncu ve yedeği neredeyse yok. Necip oğuzhanı yedekleyemez. 3 kulvar şuanki kadroyla çıkmaz. avrupa liginden bir an önce elenmemiz şart yoksa hepsini kaybederiz. Lig için de derbilerde gene sıkıntı yaşayacağız %100.

Çevrimdışı aa1903

Ne alaka simdi sirf elestiri icin.
Zaten parayi bassak alirdik. Basmadigimiz icin alamadik yoksa gayet kolay olurdu.

gecekonduda oturan adamın yalı almak en kolay iş, basar parayı alırsın demesi gibi oluyor o zaman bizim durumumuz. ne kadar saçma bir muhabbet değil mi?

Çevrimdışı cursedofdragon

eslem'i A takıma çıkarsınlar bari.

Çevrimdışı Çağatay

hadi geçen sene para yoktu da transfer yapamadık
bu sene para da vardı biraz yine adam alamadık
demekki olay para değil  :lol:
eee o zaman nedir bu problem ??
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Sedat_BJK

Uefa ya yedek kadroyla cikalim sakatlik felan olmasin takim top yekun yipranmasin orada. Eger yedekler gruptan cikarsa super sukse yapmis oluruz. Cikamazsak zaten yedek kadroydu der geceriz.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı talha

hadi geçen sene para yoktu da transfer yapamadık
bu sene para da vardı biraz yine adam alamadık
demekki olay para değil 
eee o zaman nedir bu problem ??
Çok açık değil mi

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı laoban

hersey bir tarafa, bizim yonetim neden yabanci kuralini kabul etti? bunu biri aciklasin bana :S

Çevrimdışı 38life

Bu sayede devre arası transfer dönemi daha hareketli geçecek.

Devre arasına ligden kopmuş avrupada gruptan çıkamamış bir şekilde girersek bence çok hareketli geçmez.

Çevrimdışı Ozan E.

hersey bir tarafa, bizim yonetim neden yabanci kuralini kabul etti? bunu biri aciklasin bana :S
Etmese ne olacakti ki yaptirim gucu olur muydu?

Çevrimdışı can1903

Devre arasına kadar sürükleriz bi şekilde Relax.

Bakalım devre arası hamleleri nasıl olcak
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı aa1903

bunun cevabı aynı zamanda çoğu şeyin de cevabı. insanın aklına bu soru geldiğinde çok da kafaya takası gelmiyor olup biteni.

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Hiçbiri bizler kadar takip edip umuramıyor Beşiktaş'ı. Sözleşme yaparız paramızı alırız derdindeler.

Çevrimiçi Mehmet57

Malesef, yonetim yine yapacagini yapti. Aylardir stopper, orta sahanin pesinde kosup "su an ki x oyuncular rekabet icinde" deyip ciktilar aradan.

Bu takima Veli ve Tolgay varken de orta saha gerekliydi. Ikisi sakatlandi yine alinmadi.

Gecmis olsun, yonetim bizi yine umutlandirdi, oyaladi ve yine nekadar beceriksiz olduklarini gosterdiler.

Çevrimdışı Akın

bakın sorun şurada. Orta saha rotasyonunda sadece 3 kişi var. 50+maç yapacak bu takım ve bu 3 kişi götürmeye çalışacak bu takımı. ikisi sakatlanırsa geçmiş olsun. Ayrıca bunlardan biri de senelerdir beğenilmeyen necip. Necip geçen sene 6 mağlubiyetinde 5inde sahada yanlış hatırlamıyorsam 4ünde ilk 11. 50+ maçlık bir maratona 3 orta saha ile çıkarsan vay haline.

Ayrıca oğuzhan çok sakatlanan bir oyuncu ve yedeği neredeyse yok. Necip oğuzhanı yedekleyemez. 3 kulvar şuanki kadroyla çıkmaz. avrupa liginden bir an önce elenmemiz şart yoksa hepsini kaybederiz. Lig için de derbilerde gene sıkıntı yaşayacağız %100.

2008 yılında milli takım 13 kişi ile yarı final maçına çıktı. Son dakika golü ile yenildi. Tam kadro olsaydık sonuç çok farklı olurmuydu?
Oyun olarak çok farkı olmazdı. 26 kişilik kadromuz var. Futbolcuları hep tek mevkii düşünüyorsunuz. Kaldı ki çoğu alman altyapısı almış kişiler. Farklı mevkii oynayabilirler. İlk 11 dışında yedek kalan adamlar kalitesinde farklı mevkii de oynayabilirler. 26 kişilik kadroda 4 kişi daha sezonu kapatsa çok eksik kalmazsın.